2016 Kasım tüp bebek

Daha dikkatli olucam insaallah bundan sonra Rabbim isteyen herkese nasip etsin transfer olabilmek bile cok buyuk nimettir ben bilirim, su cuma gunu Allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin

O silik çizgi bile muhtesem birsey önemli degil ne hissettigin sadece test sonuclari önemli ben idrar yapamıyorum üzülürüm diye korkuyorum keske benimde silik çıksa ben kizim da kanda ogrendikten sonra hevesimden idrar yaptim silik cikmisti ☺

Bende dun 7.gunumdu sılık ckmıstı 4 gun once yaptıgım ıgnenın etkısımı dıye dusunmustum bı sabah yıne test yaptm daha koyu cktı bı bakarmısınız bu ılac etkısı deıldır galıba yoksa aksıne daha sılık olmazmıydı brnde kalktım aıle hekımıne kAn verdm hem hcg bakcak hem trıoıd ben hashımato hastasıyoçm gebelık olursa acıl baklması gerekıo rıske atamadm ama sonuc pazt ckablırmıs..mıdem yanıo cok fazla ates basıyo sea2112 bende senın gıbı goguslerım cok acıo bugun gectı dıe uzuluodum bence sureklı agrımıp ondan bu defa kotu dusunmucem neolur dua edın olmus olsun

Eklentiler

• IMG_0680.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 50
Ayy bende esime soz verdim test gununden once söz idrar testi yapmicam diye ama gun azaldikcada heycan ve merak baska turlu sariyor insani . cuma gunu yuzu suyu hurmetine Rabbim.insallah hayirlisiyla pozitif sonuclar gostersin hepimize tum bekleyen tum isteyenlerle ve hayirli olucaklarla birlikte insallah.

Bakalm benımkı ılac etkısı deılse ınsallah hem ınsan heyecanlanamıo bıle oncesınde keseyı goremedm sonra bebegı goremedk kurtaj oldum ınsan saglıkla devam edene kadar rahat yok bu ısler cok zor hemen umutlanmamak gerek allahım ınsallah bu defa herkese kalbındekını versın

Amin cnm bende cok korkuyorum kan vermeye idrar testi yapmaya. Esimle konustumda 11. Gunu aksami igne icin gittigimizde kan testi verelim acilde dedik tabi acildeki nobetci doktor kabul ederse idrar testine guvenemiyorum yani varken yokta gosterebilir diye 8. Gunumuz

Cnm.eger ovitrelle gibi catlatici igne vurulmadiysan diger ignelerin etkisi olmaz beta ya cnm
Simdi farkettim 2. Testi yapmışsın daha net gorunuyor ilac etkisi olsaydi dedigin gibi daha net olmazdi

Cnm.eger ovitrelle gibi catlatici igne vurulmadiysan diger ignelerin etkisi olmaz beta ya cnm
Simdi farkettim 2. Testi yapmışsın daha net gorunuyor ilac etkisi olsaydi dedigin gibi daha net olmazdi
yok canım gonapeptyl yaptm oda catlacı ama ovıtrelle gıbı degıl hem bugun yıne yaptm daha net pembe cızgı cktı ınsallah oyledır budefa bende anne olurum cok acılar cektım ınaallah senınde poztıf olur ınsallah bıdaha anne olursn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…