- 1 Mayıs 2014
- 257
- 277
- 103
Daha dikkatli olucam insaallah bundan sonra Rabbim isteyen herkese nasip etsin transfer olabilmek bile cok buyuk nimettir ben bilirim, su cuma gunu Allah herkese hayirli evlatlar nasip etsinFazla ani hareketler yapmamaya calıs canım
yataktan duz karının kasarak kalma
yan yatarak destek alarak daha rahat kalk
B bedirdolunay
hayat ne mucizelerle ne olmazlarla dolu süprizlerle dolu tatlım
ümitsizliğe kapılmak hiç degıl ne kendımızı uzelım ne bebıslerı bılıorum tabıkı zor ama en azından dua edebılıyoruz umut güzel bısey
rabbım ellerımızı bos bırakmasın
bebişin sana tutunsun
tek embrıyo ıle tek yumurta ıkızı olanlar okudum ben burda
o yüzden sen dua nı et gerisi Kun fe yekun canım
Ay ne guzel 5 kisi sonuc alacaz ayni gün Rabbim yüzlerimizi güldürsun
Ay ne guzel 5 kisi sonuc alacaz ayni gün Rabbim yüzlerimizi güldürsun
benimde opum pazartesi kızlar
birde size bir sey soracağım canlar... benim dun yedıncı günümde ve silik çizgi çıktı idrarda ama transferden beri var olan gogus ağrım ve gogus ucu ağrısı anıden kesıldı. bu var olan tutan bebegın dustugu yada olumsuzluğa doğru gıttıgını gosterır mı
lütfen yardımcı olabılır mısınız?
O silik çizgi bile muhtesem birsey önemli degil ne hissettigin sadece test sonuclari önemli ben idrar yapamıyorum üzülürüm diye korkuyorum keske benimde silik çıksa ben kizim da kanda ogrendikten sonra hevesimden idrar yaptim silik cikmisti ☺birde size bir sey soracağım canlar... benim dun yedıncı günümde ve silik çizgi çıktı idrarda ama transferden beri var olan gogus ağrım ve gogus ucu ağrısı anıden kesıldı. bu var olan tutan bebegın dustugu yada olumsuzluğa doğru gıttıgını gosterır mı
lütfen yardımcı olabılır mısınız?
Ayy bende esime soz verdim test gununden once söz idrar testi yapmicam diye ama gun azaldikcada heycan ve merak baska turlu sariyor insani . cuma gunu yuzu suyu hurmetine Rabbim.insallah hayirlisiyla pozitif sonuclar gostersin hepimize tum bekleyen tum isteyenlerle ve hayirli olucaklarla birlikte insallah.O silik çizgi bile muhtesem birsey önemli degil ne hissettigin sadece test sonuclari önemli ben idrar yapamıyorum üzülürüm diye korkuyorum keske benimde silik çıksa ben kizim da kanda ogrendikten sonra hevesimden idrar yaptim silik cikmisti ☺
Amin cnm bende cok korkuyorum kan vermeye idrar testi yapmaya. Esimle konustumda 11. Gunu aksami igne icin gittigimizde kan testi verelim acilde dedik tabi acildeki nobetci doktor kabul ederse idrar testine guvenemiyorum yani varken yokta gosterebilir diye 8. GunumuzAyy bende esime soz verdim test gununden once söz idrar testi yapmicam diye ama gun azaldikcada heycan ve merak baska turlu sariyor insani . cuma gunu yuzu suyu hurmetine Rabbim.insallah hayirlisiyla pozitif sonuclar gostersin hepimize tum bekleyen tum isteyenlerle ve hayirli olucaklarla birlikte insallah.
Jelden dolayi benim surekli oluyor onceki tedavilerimde de olmustuKızlar iki üç gündür bende şeffaf kokusuz ara ara şu gibi bişey geliyor sizde de var mı 6.günüm
Cnm.eger ovitrelle gibi catlatici igne vurulmadiysan diger ignelerin etkisi olmaz beta ya cnmBakalm benımkı ılac etkısı deılse ınsallah hem ınsan heyecanlanamıo bıle oncesınde keseyı goremedm sonra bebegı goremedk kurtaj oldum ınsan saglıkla devam edene kadar rahat yok bu ısler cok zor hemen umutlanmamak gerek allahım ınsallah bu defa herkese kalbındekını versın
yok canım gonapeptyl yaptm oda catlacı ama ovıtrelle gıbı degıl hem bugun yıne yaptm daha net pembe cızgı cktı ınsallah oyledır budefa bende anne olurum cok acılar cektım ınaallah senınde poztıf olur ınsallah bıdaha anne olursnCnm.eger ovitrelle gibi catlatici igne vurulmadiysan diger ignelerin etkisi olmaz beta ya cnm
Simdi farkettim 2. Testi yapmışsın daha net gorunuyor ilac etkisi olsaydi dedigin gibi daha net olmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?