2016 Kasım tüp bebek

Maşallah bu cuma hürmetine Rabbim dualarınızı kabul eylesin pozitif gören arkadaşlar Rabbim sonuna kadar gitmeyi bebekleri mızı kucağımiza almayi nasip etsin
ınsallah canm budefa sonuna kadar saglıklı ılerler ınsallah kucagımıza alırız aminn hepımızn

Evet cnm sonradan gördüm 2. Testini masallah Rabbim saglikla kucagina aldirsin darisi bizlere insallah

M Maya_06 canim herhangi bi belirti hissetmismisydin? Benim 8. Gunum hic birsey hissetmiyorum dün gece 2 kere rahme igne batmasi hissettim şuan yine icimde bi bosluk hissi var. Korkumdan ne idrar testi nede kan testi veremem

EVET TATLIM SENDE DE SİLİK ÇİZGİ ÇIKMIŞ
AŞILAMA YAPTIRDIGIMDA SİLİK ÇİZGİ ÇIKAR DEMİŞLERDİ ÇATLATMA İĞNESİ BETAYI YUKSELTIOMUŞ OPU GUNUNDEN ONCE ÇATLAMA IGNESİ YAPTIRDIK YINE AMA İNSALLAH BIZLERIN Kİ BEBİŞTEN YUKSELMİŞTİR

M Maya_06 canim herhangi bi belirti hissetmismisydin? Benim 8. Gunum hic birsey hissetmiyorum dün gece 2 kere rahme igne batmasi hissettim şuan yine icimde bi bosluk hissi var. Korkumdan ne idrar testi nede kan testi veremem
canm dedıgın gıbı rahıme ogne bastmaları oldu 3gun once falan sonra col karnm agrıdı hatta aglıycaktm adet olcam dıye halada agrıyo goguslerımın yanı agrıyo ama onu estrofem yapıo bılıyorum bırde hareket edınce kasıklarıma sancı gırıyo korkuyorum bugun aıle hekımıne yuruyerek gıttım geldm gelınce sancı gırdı cok fena kalkamadım blmıyorm ıyımı kotumu bunlar hıc bellı olmuo ben ılkınde hıcbısey hıssetmemıstım ama tutmus sonradan tutmustu oyle demstı doktor bol bol dua edelım bnece olucak hayırlısıyla kokma daha kotu olur sadece dua et ozaman kanı bekle

yok canm bu asılama gıbı deıl opusan once olan catlatma ıgnesı etksı hayatta ckmaz cok oldu bundan oncekılerde hıc ckmadı benım ıdrarda 3.transferım benım oyle olsa hepsınde cıkar catlatmadan dolayı..senın kesın pozıtıf hayırlı olsn ınsallah devam eder ben 5gun once trasnferdem sonra bı ıgne yaptımda ondan suphelıym

M Maya_06 dün eve yardimci kadin aldim durumumu da anlattim bana hic birsey yaptirmadi ama ben yine de etrafinda dolandim baya ayakta kaldim uzanamadim yardim etmeye ufak tefek seyler yapmaya calistim o gittiginde acayip yorgundum bi agri vardi ama nasil bi agri nerem agriyor anlayamadim sanki enerjim bitmis gibiydi kanepeye uzandim.ve saatlerce kalkamadim normalde calisan biriyim günlük tempom yogun dun neden o kadar yoruldum anlamadim

Kızlar merhaba benimde dün transferim yapıldı.rabbim hiç birimiz in emeğini boşa cikarmasin. güzel haberler vermeyi nasip etsin Allah.20 kasım test günüm benide listeye ekleyin
Yaşınıda yazarmısın ccanımmm hadi hayırlı olsun inşallahhh

aynen oyle ınsallah tutmustur acayıp yorgunluk yapıyo bende calısıyorm raporluym evde dınlenıyorm ama budefa cok sakınmadım kalktm hep evde sureklı tuvalatm gelıyo bıde yatarken kalkarken hıc dılkat etmedm ama azcık fazla ayakta kalaym yada yuruyum cok agrım oluyo yorgun oluyorum ben daha ılk defa smdı dus aldım artk dayanamadım hala sancım var

inşallah hayırlı olsun bu Kasım hepimiz için
topimiğiz gebeş gebeş devam etsin hepimizin

ya bende iş yerindeyim ama azıcık fazla yuruyım nefes nefese kalıorum ve alttan alttan sancı gırıyor karınca ısırığı bıseyler hıssedıorum
zorlanıyorum baya
derın nesef alıncada vajinama bıçak saplanıo

evet ıste benımde kasıklarıma ve vajınama sankı bıcak saplanıyo korkuyorum hala agrıyo kasıgım ben raporluyum smdı dınlenıorm sende cok yorma ıste kendını elın gobegınde dua et cok yurudum ben bugun aksamda ckcam evde cok bunaldm artk ınsallah yurumek bısey yapmıodur cok

Allah yazdıysa kaderımıze ne yapsak onune gecemeyız tatlım
ya bızımleler bu sfer ya degıller
dua edıorum her an benım gıbı ısteyenlere de allahım banada yardım et dıe
hayatta para ıle satın alamayacağın bır sevgı ve bağlılık
Allahım bizi mahrum bırakmasın
hepimiz sınavlarımızı mutlulukla gecelim
her tedavı zor.
benimde cok zorluklarım oldu
ilk evliliğimde eş kaynaklı çocuğum olmadı. tüp denedik olmadı sonra boşanma sonra tekrar evlendim ve iyiki evelnedim sonra çocuk ıcın ugrasma kimyasal gebelik myom ameliyatı arada 3 aşılama sonra yıne kimyasal gebelik ve en sonunda da tekrar tup bebek denedim. hayırlısını dilemekten başka elden gelmıo bısey.

Ben 2. Gunumde ilk banyomu yaptim çünkü namazimi birakmak huzursuz etmisti bide belimdeki banti 3 gunde bir degistir demisti doktorum onu da degistirmem gerekiyordu duşa girdim abdest alip bantimi yeniledim. 5. Gun yine banti değiştirme zamaninda duş aldim öyle degistirdim bugün 8. Gunum yine bant degistirmeden önce duşa girecem. Duşta kisitlama yok ama sicak suyla yapmamak gerekiyor çünkü cok sicak suda damarlar gevsediginden düşüge neden oluyor diye tavsiye edilmiyor bugun gzuel bi dus al rahatla artik cok şükür

ben bıraz korkak bır ınsanım panıgım ondan zaten herseyım Zor oluyor trasnferde gusul bozulmaz dıe arastırmıstm ondam dayandım bugune kadar ve hep abdest aldım ama sureklı dualarımı okudum cok sıcak su olmadan bugun dus aldm artk saclarım kopmus ne zormus ya allahım dus alabılmek bıle sukur sebebı ınsanlar neler yasıyor sukurler olsun herseye hersey kaderımız alllahm dualarımızı kabul eylesın

merhaba;
beline taktığın band dediğin nedir?
Merak ettim tutunması için bişey mi?

Kizlar kac gun dus alma dedi size doktorlar merak ettim?
Bir de yorulmak hamilelikte normal. Ablamin 4 cocugu oldu, 4unde de cok cok uykusu geliyordu ilk aylarda. iki yurudumu yoruluyordu, endiseye mahal yok, insallah iyi sonuclarinizi alacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…