2016 Kasım tüp bebek

Hayirli olsun tedavin ins hayirli sonuclar aliriz. Bnde ignelerde 3. Gundeyim ne gibi agrilarin var cnm hangi igneleri kullaniyrsn?

Tabiki eklerim canım transfer oldugunda. Benimde bugun son iğnemi vurcam pazartesi opu toplama işlemim var. Çok fazla agrım olmadı ama çok halsizdim kaç gündür. Yaş kaç ilk denememi

32 yaşındayım ilk denemem. 12 yıllık evliyim. Bugün kontrol vardi menopur la basladik bugun orgalutran diye bir igne ekledi göbekten yaptılar. Kasiklarimda cok agri oluyor. Ptesi tekrar çağırdı

32 yaşındayım ilk denemem. 12 yıllık evliyim. Bugün kontrol vardi menopur la basladik bugun orgalutran diye bir igne ekledi göbekten yaptılar. Kasiklarimda cok agri oluyor. Ptesi tekrar çağırdı
Canım bende 7 Kasım başladım tedaviye dün ilk kontrolüm vardı çok iyi gelişmişler dedi dün orgalutrana başladım ama çok acıyor yaa yakıyor inşallah pozitif haberler veririz hepimiz

Kızlar bende adet oldum akşam üzeri bugun doktora,mesaj attım salı gel başlayalım dedi hayırlısıyla inşallah bu sefer olur il dışından çok zor olacak git geller sürekli izin almak sıkıntı olacak su ohal bitseydi. herkese kolay gelsin

Canım bende 7 Kasım başladım tedaviye dün ilk kontrolüm vardı çok iyi gelişmişler dedi dün orgalutrana başladım ama çok acıyor yaa yakıyor inşallah pozitif haberler veririz hepimiz
Evet bencede çok yakıyor inşallah hepsini unuturuz sonuçları öğrenince. Sen hangi sehirdesin ben bursadayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…