Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsunSelam kizlar benimde bugun transferim gerceklesti. iki embiryo kondu. artik heycanli bekleyis basladi. hepimiz icin hayirlisi insallah.![]()
Benimde salı kontrol canım inşallah sonuclarımız güzel olur bende bayagı bi heyacan olduMrb canım gayet güzel bencede bende bugün üçüncü dozu uyguladim pazartesi kontrol inşaallah bende de oluşmuştur okdar
Canımmm hoşgeldinnnnSelam kizlar benimde bugun transferim gerceklesti. iki embiryo kondu. artik heycanli bekleyis basladi. hepimiz icin hayirlisi insallah.![]()
Selam kizlar benimde bugun transferim gerceklesti. iki embiryo kondu. artik heycanli bekleyis basladi. hepimiz icin hayirlisi insallah.![]()
Hadi hayirlisi kacinci gun embriyosu?Selam kizlar benimde bugun transferim gerceklesti. iki embiryo kondu. artik heycanli bekleyis basladi. hepimiz icin hayirlisi insallah.![]()
Aynen bende çok heyecanliyimBenimde salı kontrol canım inşallah sonuclarımız güzel olur bende bayagı bi heyacan oldu
Canımmm hoşgeldinnnn![]()
Korkuda sardı beni sankiAynen bende çok heyecanliyim
Aminn canımm hepimiz insallah güzel sonucları alırız.hosbulduk cnm seninde yeni tedavin hayirli olsun Rabbim guzel sonuclar versin insallah.
Verir büyük ihtimal canım benin iğne yerlerim bugün ağrımaya başladı dayanamayacak gibiyimIns canim hadi hayirlisi bakalim pazartesi bende gidicem yumurta toplamaya karar verir belki
Cnm benim 3 yumurtam vardi. ikisi dollenmis. bugun bolunmus istedigimiz kivamda suan bekletmiyecegim en guzeli dogal ortamda devam etmeleri diye aciklama yapilatak 2. gunu transfer edildi cnm. yumurta fazla olumca 5. gun bekleniyor size zaten iki embiryo vericez dedi. Rabbim ol derse olucak artik sabirla bekliyip gorcez ins.Hadi hayirlisi kacinci gun embriyosu?
Yaşı sorma 33 olduk ikinci deneme ilaçlar gonolf 150 menegon 75 birde genotropin canim senin neler ilaçların sen hangi asamdasinKorkuda sardı beni sankiilaçların neler cnm yaş kaç ilk denememi
![]()
Opu ve bundan cok korkuyodum ama opuda misil misil uyuyosun uyandigidnda hersey bitmis oluyor. transfer de 5 dakika surmediAminn canımm hepimiz insallah güzel sonucları alırız.Zor mu geçti bugun neler yaşadın cnmm
Canım bugun ilk iğne mi oldum bende gonalf zıtromax ve folbiol verdi salı günü kontrol yaşım 35Yaşı sorma 33 olduk ikinci deneme ilaçlar gonolf 150 menegon 75 birde genotropin canim senin neler ilaçların sen hangi asamdasin
Ohh iyi canım dinlen bikaç gün kabak çekirdegi ananas kivi yeOpu ve bundan cok korkuyodum ama opuda misil misil uyuyosun uyandigidnda hersey bitmis oluyor. transfer de 5 dakika surmedi![]()
İyi canım benimde pazartesi benim üçüncü ignendi bugün aramızda iki gün var buradan haberlesiriz hakkımızda hayırlısı artikCanım bugun ilk iğne mi oldum bende gonalf zıtromax ve folbiol verdi salı günü kontrol yaşım 35
Aynen canım incir filan yiyormusun yaptıgın denediğin bişey varmı iğnelerini rahat yapıyormusun çok soru sordumİyi canım benimde pazartesi benim üçüncü ignendi bugün aramızda iki gün var buradan haberlesiriz hakkımızda hayırlısı artik
Yok sadece bal tarçın çörek otu karışımını yaptım yumurta kalitesini arttırıyor o yüzden başkada birşey yapmıyorum ozel olarak. iğneleri eşim yapıyor uç adet birden olunca çok açıyor da dayanmak zorundayımAynen canım incir filan yiyormusun yaptıgın denediğin bişey varmı iğnelerini rahat yapıyormusun çok soru sordum![]()