2016 Kasım tüp bebek

:nazar:Degmez mi yaa yumuk yumuk el ayak Gerci bizimkiler ciroz bişey olur:) şuan nasıl hissediyorsun anlat biraz ya :) var mi farklilik :dondurma:
İlk zamanlar hatta 1 hafta inanamıyosun. Ama şuan her geçen gün farklı belirti oluyor. Tiksinme çok yaşıyorum. 3-4gündğr uykumdan bulantıyla uyanıyorum. Bel ağrımı sölemiyorum bile. Göğüslerim şişmeye başladı. Ama çok tarifsiz birşey. Rabbim tez zamanda yaşataın gerçekten. Birde beklemek sabretmek hiç bitmiyo. Her yeni randevuya gün sayıyosun. Ben telaş yapmadığımdan sanırım gayet iyi geçiyor.

Sen içini dök biz okuruz canım: ) şimdi şöyle kiii o coraspin var ya biliyorsun kani sulandiriyor. Bende pihtilasma problemi var doktor zaten transfer sonrası iğne verecekmiş e bu coraspin ne için dedim şimdiden ?. Dedi kii estrofemin cigerde bacakta vs. kani pihtilastirma yan etkisi var herkeste olacak diye bişey yok ama biz ne olur ne olmaz biz yine her hastaya veriyoruz. Şimdi senin kilona dönersek en acilinden gece yatmadan bişeyler yiyorsun üzerine yatiyorsun elin ağzın boş durmasin durmadan ye canım: ) bak bebisler tutunursa sağlam bünye isterler bizden. Ben de sigarayi biraktim galiba biraz da ilaçlardan iki kilo aldım
Ah aryacığım ben Sansa'nın çilesi modunda Takılıyorum:)) hayat beni olgunlaştırmadı.. şimdi bunlar ağır geliyor.. herşey ha ha ha değilmiş.. kliniğe ilk gittiğimde kikir kikir gülüyordum insanlar böyle yüzüme bakıyo tepkisiz..şimdi anlıyorum onları Yeni gelen pek hevesli geliyorda süreç ilerledikçe anlıyorsun neyin ne olduğunu :) bende sormuştum aynı cevabı aldım :) yemekle aram yok işte doktor 50 kilo istiyorum seni dedi kolay mı iştah yok:/

İlk zamanlar hatta 1 hafta inanamıyosun. Ama şuan her geçen gün farklı belirti oluyor. Tiksinme çok yaşıyorum. 3-4gündğr uykumdan bulantıyla uyanıyorum. Bel ağrımı sölemiyorum bile. Göğüslerim şişmeye başladı. Ama çok tarifsiz birşey. Rabbim tez zamanda yaşataın gerçekten. Birde beklemek sabretmek hiç bitmiyo. Her yeni randevuya gün sayıyosun. Ben telaş yapmadığımdan sanırım gayet iyi geçiyor.
Ayyyy canım ya Allah kucağına almayı nasip etsin. Kasım ayı platformu uzadı gidiyor hastane ziyaretlerine gelicez bu gidişle :)) Göğüste şişme bendede oldu şuan ama çok memnunum :)) tahta kurusu gibiydi :))) Evet hep bir bekleme ama güzel bekleyişler olsun şimdi herkese mesaj atarken hayırlısı olsun diyorum ya içimden de diyorum ama olsun ya nolur olsun :))

Ah aryacığım ben Sansa'nın çilesi modunda Takılıyorum:)) hayat beni olgunlaştırmadı.. şimdi bunlar ağır geliyor.. herşey ha ha ha değilmiş.. kliniğe ilk gittiğimde kikir kikir gülüyordum insanlar böyle yüzüme bakıyo tepkisiz..şimdi anlıyorum onları Yeni gelen pek hevesli geliyorda süreç ilerledikçe anlıyorsun neyin ne olduğunu :) bende sormuştum aynı cevabı aldım :) yemekle aram yok işte doktor 50 kilo istiyorum seni dedi kolay mı iştah yok:/
Elbet bizim de cilemiz bitecek canım :) benim boy da fena değil boyuma göre çok zayiftim . ayni şekilde benim de iştahım yoktu. İlk denememde doktorum bi tane demir ilaci vermişti kansızlık var diye. O bana 4 kilo aldırdı sonra da hep sabit kaldi iştahım. Senin yemek yiyememeni anliyorum ama zorla kendinibak doktorun da söylemiş. Bu estrofem bize daha neler edecek bakalım ama kikir kikir gülüşlerine devam et :) :)

Elbet bizim de cilemiz bitecek canım :) benim boy da fena değil boyuma göre çok zayiftim . ayni şekilde benim de iştahım yoktu. İlk denememde doktorum bi tane demir ilaci vermişti kansızlık var diye. O bana 4 kilo aldırdı sonra da hep sabit kaldi iştahım. Senin yemek yiyememeni anliyorum ama zorla kendinibak doktorun da söylemiş. Bu estrofem bize daha neler edecek bakalım ama kikir kikir gülüşlerine devam et :) :)
yeni sezonda bizim için güzel şeyler olsun çok tuttum hepinizi ayy çenem düştüüü :)) hepinizi öpüyorum güzel anne adayları iyi geceler :KK200::KK45:

herkeze slm arkadaşlar,dondurulmuş tedavime başlıcam hemşire göbekten iğne kullanıcağımı söydedi,bu iğne ne için benim gibi dondurulmuş tedavisine iğneyle başlayan oldumu
Mrb cnm bende cuma muayene olucam aynen benimde dondurulmuş embriyo ama jel kullanicam herhalde Dr. um iğneden bahsetmedi yazarım yine sana ;)

yok yavrum ya ilk denemem gebeliğimde yok azosperm sorunumuz var.. şimdi aklımda hep şey oluyo ya o benim için yaparmıydı falan ama ilaçtan sonra böyle deli oldum :))
ins fazla bekletmeden ilk tedavimde melegin senin olur çanim. çok düşünme meye calus hersey olacağına varıyor hakkımızda hayirlisi

Ayyy hadi inşallah uzamasın ikimizde güzel haberler alalım :)
Canım sana lucrin iğne söyledi mi bana adetin 15.günü gel bu iğneyi yapacaz dedi başka ilaç vermedi belki aralıkta yaparız dedi transferi ama gün soylemedi haftaya salı gitcem iğne için bakalım ö gün ne diyecek bizim de sorun azosperm

Ayyyy canım ya Allah kucağına almayı nasip etsin. Kasım ayı platformu uzadı gidiyor hastane ziyaretlerine gelicez bu gidişle :)) Göğüste şişme bendede oldu şuan ama çok memnunum :)) tahta kurusu gibiydi :))) Evet hep bir bekleme ama güzel bekleyişler olsun şimdi herkese mesaj atarken hayırlısı olsun diyorum ya içimden de diyorum ama olsun ya nolur olsun :))
Allah razı olsun canım amin inşallah. Pozitif ol zaten hiç ümitsizliğe kapılma

Canım sana lucrin iğne söyledi mi bana adetin 15.günü gel bu iğneyi yapacaz dedi başka ilaç vermedi belki aralıkta yaparız dedi transferi ama gün soylemedi haftaya salı gitcem iğne için bakalım ö gün ne diyecek bizim de sorun azosperm
Bana öyle bişey demedi :/ yumular toplandıktan sonra adetin 2. Günü gittim estrofem ve coraspin başladı 12 günlük tedavi verdi şimdi 3ünde kontrol var bakalım neler verecek daha iğnem yok ama şuan

Back
X