2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

35li haftalarda bende öyleydim canım. Ama dikkat et lütfen. En azından sütünü muzunu yoğurdunu yemeyi ihmal etme
Vitaminleri de aksatma madem yemek yok en azındna vitamin olsun

Her doktor farklı oluyo işte....

Kızlar dünden beri karnım çok kaşınıyor ne yapsam işe yaramadı. Kıyafetim deydikçe tenime deli oluyorum sizde oluyor mu böyle
Haftada en az 2 kere kaşıntı krizi geliyo benimde, ne yapsam ne sürsem boş, genişliyor ve çatlıyor, kan değerlerime baktı dr sorun yok normal Dedi :) , yağ sürüyorum açıp masaj yapıyorum hafif hafif yarım saat falan açık kalıyo göbeğim açık kalınca çok kaşınmıyo

Günaydın annişler ve bebişleri bu perine masajına 37den sonra mı başlamak gerekiyo ki acaba

36+1 den sonra başladım ben dr Dedi, ama genelde 37-38 den sonra başlatıyorum demişti doktorum canım :) o yüzden bence herkesin doktoru söylemeli başlama Zaman'ını ..

Bu da bizim çantamız ve sling imiz :) benim çok ıvır zıvırım oluyo, dışarı çıkarken bile kendim için çantama koyucak Bi sürü şeyim oluyo, Bebek içinde Bi sürü yedek falan koyarım pinpirikliyim ben birazcık herşeyden 3 er 5 er koyarım kesin diye böyle Bi çantayı aldım

Kızlar günaydın herkese dün doktora gitmiştim ya idrar yollarımda enfeksiyon cıktı böbrek taşı cıkmıstı ya bende o yapıyormus ilaç kullanıyorum su anda

Göbek açık geziyorum ben de kaşımamak için zor tutuyorum kendimi karnım buz gibi oluyor bebiş üşümez inşallah

Kızlar e bebekte indirim var tahterevalli ve Göğüs pompalarında geçenlerde biri sormuştu sanırım. Ben çantamı sytlo aldım e bebekte indirimdeydi geçen hafta. Kaba görünüyor kullanımı nasıl olacak göreceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…