Annişlerim iştahsızlık yaşayan var mı yahu? Benim hiçbişey yiyesim yok. Kendimi suçlu hissetmesem agzıma yemek sürmicem valla. Cokta bunaldım bi an önce doğum zamanı gelsin diye yalvarıyorm allaha .. Ne tahammülüm kaldı ne halim
35li haftalarda bende öyleydim canım. Ama dikkat et lütfen. En azından sütünü muzunu yoğurdunu yemeyi ihmal etme
Vitaminleri de aksatma madem yemek yok en azındna vitamin olsun
A cok ilginc.benim doktorumda bilhassa 35.haftadan sonra hareketlerini kontrol et dedi.zaten artik belli bi rutini olmus alismissindir bunun disina cikarsa,uzun sure hareketsiz kalirsa,bi degisiklik hissedersen muhakkak gel dedi.dedigi gibi artik hareketlerine alistim.uyku zamanlarini bile takip edebiliyorum.zaten artik oda tepki veriyor bana:)
Haftada en az 2 kere kaşıntı krizi geliyo benimde, ne yapsam ne sürsem boş, genişliyor ve çatlıyor, kan değerlerime baktı dr sorun yok normal Dedi :) , yağ sürüyorum açıp masaj yapıyorum hafif hafif yarım saat falan açık kalıyo göbeğim açık kalınca çok kaşınmıyo
36+1 den sonra başladım ben dr Dedi, ama genelde 37-38 den sonra başlatıyorum demişti doktorum canım :) o yüzden bence herkesin doktoru söylemeli başlama Zaman'ını ..
Bu da bizim çantamız ve sling imiz :) benim çok ıvır zıvırım oluyo, dışarı çıkarken bile kendim için çantama koyucak Bi sürü şeyim oluyo, Bebek içinde Bi sürü yedek falan koyarım pinpirikliyim ben birazcık herşeyden 3 er 5 er koyarım kesin diye böyle Bi çantayı aldım
Kızlar günaydın herkese dün doktora gitmiştim ya idrar yollarımda enfeksiyon cıktı böbrek taşı cıkmıstı ya bende o yapıyormus ilaç kullanıyorum su anda
Haftada en az 2 kere kaşıntı krizi geliyo benimde, ne yapsam ne sürsem boş, genişliyor ve çatlıyor, kan değerlerime baktı dr sorun yok normal Dedi :) , yağ sürüyorum açıp masaj yapıyorum hafif hafif yarım saat falan açık kalıyo göbeğim açık kalınca çok kaşınmıyo
Kızlar e bebekte indirim var tahterevalli ve Göğüs pompalarında geçenlerde biri sormuştu sanırım. Ben çantamı sytlo aldım e bebekte indirimdeydi geçen hafta. Kaba görünüyor kullanımı nasıl olacak göreceğiz inşallah