2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah alır canım ya, bi cmt olsun da o zamana kadar rahat olmaya çalış zaten neler yemen gerektiğini biliyosundur, neden kilo almasın ki, cmt olsun hayır olsun inşallah

bebeğin dudaklarına soda dediğin karbonat mı oluyor?

kızlar bebekleriniz için ana kucağı hangi marka tercih ettiniz? hem ana kucağı hem otoya bağlanan modeli diyorum. 0-13 kg arası oldukları için çok aşırı pahalı olanları almak istemiyorum.ama kötü de olmasın. çok marka çeşit var siz ne yaptınız??

Saol canım fotolar için bende öyleyim kendi çantamda bile herşey var düşünemiyorum bebeğe neler almam yanıma :)

Canım her hafta kontrole gidiyoruz biz takipteyiz neden olduğu belli değil doğumdan sonra belli olucak ondan sonra tedavi sürecine giricem
Canm hayırlısıyla doğduklarında hepsi bitmiş gitmiş sağa sağlim doğmuş bebişlerimz olur inşallah... takiplerde şuan nasıl büyüme devam ediomu iki böbrek mi tek mi

Canım bende aynı çantadan aldım 2 buçuk yaşında kızım var onunda eşyaları çok oluyo bide ikinci olunca anca yeter bende çok beğendim alırken :)

ben travel sistem bebek arabasi aldim.ana kucagida oluyor icerisinde.casual cadillac air aldim.

merhaba kızlar :)

babamız bugün medineden hurma getiren arkadaşından bebeğin ağzını hurmayla açmak için almış gelmiş :) şaşırttı benı :)
Slm bebeğin ağzını hurmaylamı açmak gerekiyormuş ben bilmiyorum duymadım böyle bişey yapılmasımı gerekiyor canım

merhaba kızlar :)

babamız bugün medineden hurma getiren arkadaşından bebeğin ağzını hurmayla açmak için almış gelmiş :) şaşırttı benı :)
aa ne güzel, ben de duyarım hep ilk olarak ağzına hurma sürülür diye, hadi bakalım geldiğinde baksın o da güzel hurmanın tadına :)

inşallah gasoline hatun :) doğum çantasına hurmaaa
ay ben medine hurmasının hastasıyımdır zaten, diğer hurmaları sevmem pek ama medine hurmasını yaz kış sürekli yerim tatlı niyetine ama şimdi hamilelikte yiyemiyorum doğumun başlamasına yardımcı oluyo diye, 37-38e kadar gelmezse sonra başlicam hemen günde 5-10 tane gömmeye o arada hastane çantasına da atarım bikaçtane ben de ama bebiş için acve falan gibi daha yumuşak hurma lazım, tabi yemicek çocuk ağzına sürülücek ama medine hurması sert olacağı için bilemedim nasıl olur :)

bizimki özenmiş :) iki değdirsin bari dedim :) yanlışlıkla hurmayı yemesem bari bigün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…