Tesekkur ederim tavsiye icin :) bebislerimize bisey olmasin da cekeriz napalim.Ishal bende de cok sik oluyor bu ara Tahlilde yaptik bisey yok Zaten doguma yakin ya da bikac hafta kala normalmis Vucut kendini temizliyormus Yemeklerden sonra gunde 2 kere elma sirkeli su ic ishali kesiyo ve mikrop varsa temizliyor
Hayırlı sağlıklı doğumun olsun inş cnm.. Az kalmış çok heyecanlıTeşekkür ederim kızlar çok sukur az zaman kaldi bu hafta bol.bol dinlenecez inşallah bir sıkıntı olmazsa ayin 22 si sabah 8.30 ta kavuşacam prensese :)Darısı da hepimizin başına
Çok beğendim canım...inşallah saglicakla hayırlı bebeğin doğar da takmak nasip olur sanaDoğumdan sonra canım. Doğuma giderken küçük bir valizle gideceğim. Benim için doğumdan sonrası daha önemli. Sürekli taşıyacağım için. Artık kendi kol çantalarımıza elveda :)
Aminn. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahÇok beğendim canım...inşallah saglicakla hayırlı bebeğin doğar da takmak nasip olur sana
Maşallah ya geboş geboş ev taşıma işini Nasıl yapıyorsun var mı yardım eden? Ben de 4ay sonra ev taşıycam tabi önce nereye gideceğimiz belli olacak:)İyi aksamlar hatunlar...
Gündüz ev taşınması gece forum kurduyum maşaallahgeçmişi okudum ancak gelebildim.Çok şükür bi sıkıntısı olan yok gibi.Eeee ağırlaşmamızı ve oramızın buramızın ağrımasını normal sayıyorum zaten
Önümüzdeki hafta cuma çatı muayenem var.İçimizde çatı muayenesi olan varmıydıYa bu benım ikinci doğumum doktoruma bakmasan olmazmı dedim,olmaz dedi piiiis Şimdi stres yapıyorum doğal olarak
Maşallah sana bu şekilde ev taşıyorsun aman dikkat et kendine de bebişine de çatı muayenesi nasıl birşey bilmiyorum ama 26. Haftada erken doğum riski dediklerinde acildeki doktor 2 parmağını sokmuştu hiç beklemiyordum aniden yerimden sıçradım çok ciddi bişe değil sadece beklemediğim için sıçradım birazda kaba bir kadındı kendi doktorum değildi fazla bastırdı sonrasında çok az ağrı oldu ama hemen geçti böyle birşey mi acaba korkma canım ben onun üstüne tekrar çatı muayenesi olcam o kadından sonra bile korkmuyorum :)İyi aksamlar hatunlar...
Gündüz ev taşınması gece forum kurduyum maşaallahgeçmişi okudum ancak gelebildim.Çok şükür bi sıkıntısı olan yok gibi.Eeee ağırlaşmamızı ve oramızın buramızın ağrımasını normal sayıyorum zaten
Önümüzdeki hafta cuma çatı muayenem var.İçimizde çatı muayenesi olan varmıydıYa bu benım ikinci doğumum doktoruma bakmasan olmazmı dedim,olmaz dedi piiiis Şimdi stres yapıyorum doğal olarak
ben oldum canim cati muayenesi normal oladabilir olmayadabilir dedi biraz darmis catim hayırlısı ne diyeyim sen de dikkat et cok yorma kendini hepimiz icin kuzucuklarimiz icin en hayirlisi olsun inşallahİyi aksamlar hatunlar...
Canım benim en önemlisi bebeğine sevgini ilgini verebilmek.iyi anne baba olmak odur çünkü, bebeği lüks içinde büyütmek değil..hem bebek ne anlar şuyu eksikmiş buyu eksikmiş diye.önemli olan ona büyüdüğünde iyi bi gelecek sağlamak.inşallah zamanla durumunuz iyi olurda bebeğine büyüdüğünde istediği herseyi yapabilirsin..bide şöyle düşün biZler özel odalarımız olarakmı büyüdük.ama çok mutlu çocuklardık.Sağlıklı olsunda , iyi bi anne baba olun çocuğun tek ihtiyacı bu.Gerisi kendi egomuzu tatmin....
benim erken dogum riskim oldu 10gun önce ve sürekli nstde dogum sancisi cikiyor ondan bakti sanırımKızlar sizlere çok erken yapılmış çatı muayenesi
Bana daha yapılmadı, bazı gebelerde doğumu tetikleyebiliyor diye de geç yapacak bizimki.
Korkulu rüyam, çünkü hazırlıklı yakalanmazsam diye :) bu haftasonu ağda işini halledebilirsem istediği hafta çatı muayenesi yapabilir
Doğrudur o zamanbenim erken dogum riskim oldu 10gun önce ve sürekli nstde dogum sancisi cikiyor ondan bakti sanırım
Demek tek değilim. Canım zaten bitek meyve süt yoğurt gibi şeyler istiyo bu ara favorim salatalık üstüne bol yoğurt. Bitane yumurta mutlaka yiyorum. Meyvemi sütümü aksatmıyorum ki Zevkle yediğim tek şey bunlar. Ama ana öğün dediğimiz şey cok az . Bi corba ,bi tabak yemek ekmek hak getire:) kendimi suçlu hissediyorum cok fena35li haftalarda bende öyleydim canım. Ama dikkat et lütfen. En azından sütünü muzunu yoğurdunu yemeyi ihmal etme
Vitaminleri de aksatma madem yemek yok en azındna vitamin olsun
Gunaydin sabah 5 ten beri uyanigim kizlar uyuyamiyorum :-(
Gunaydin kızlar al bende de okadarne guzel ızne ayrıldım yatarım diyordum ama sabah 6 dan beri ayaktayiz tekme yiyip duruyorum:)şurda bir hafta kaldi doguma ama sanırım ben böyle giderse dinlenemicem:))Günaydınlar hanımlargece uyuyabildim diye sevinirken 7de açtım gözlerimi işin yok gücün yok kızım uyusana! Yok
Amin canım. Çok saol.evet artık geri sayım basladiHayırlı sağlıklı doğumun olsun inş cnm.. Az kalmış çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?