O nasıl oluyormuş canım ben duymadımmerhaba kızlar :)
babamız bugün medineden hurma getiren arkadaşından bebeğin ağzını hurmayla açmak için almış gelmiş :) şaşırttı benı :)
O nasıl oluyormuş canım ben duymadım
:))) hurmalardan birinin 10da 1ini ayırsan yeter, gerisini yiyebilirsin ama şu ara yeme, biraz sabret daha erken :)))bizimki özenmiş :) iki değdirsin bari dedim :) yanlışlıkla hurmayı yemesem bari bigün
merhaba kızlar :)
babamız bugün medineden hurma getiren arkadaşından bebeğin ağzını hurmayla açmak için almış gelmiş :) şaşırttı benı :)
Slm bebeğin ağzını hurmaylamı açmak gerekiyormuş ben bilmiyorum duymadım böyle bişey yapılmasımı gerekiyor canım
aa ne güzel, ben de duyarım hep ilk olarak ağzına hurma sürülür diye, hadi bakalım geldiğinde baksın o da güzel hurmanın tadına :)
Peygamber efendimizin sünneti canım... hurma ve zemzem suyu attım bende çantayaSlm bebeğin ağzını hurmaylamı açmak gerekiyormuş ben bilmiyorum duymadım böyle bişey yapılmasımı gerekiyor canım
Biz doktordan geldik Teyzeleri 3300 kilosu 50 cm boyumuz 22.02.2016 doğum tarihimiz Allah izin verirseşimdilik hersey yolunda cok sukur
yusuf yada mustafa isimlerini çok begeniyorum ben..Canım benim oğlum olacak nasipse teşekkür ederim yine de isim konusunda fikir verdiğin için.
ohh maşallahh, büyümüş koskocaman olmuş kuzuuuBiz doktordan geldik Teyzeleri 3300 kilosu 50 cm boyumuz 22.02.2016 doğum tarihimiz Allah izin verirseşimdilik hersey yolunda cok sukur
annem doğar doğmaz değil ama 1-2 gün içinde gözleri sararmaya başlarsa kaynamış soğutulmuş suya az şeker koyup birkaç çay kaşığı içirir ele geçirdiği bütün bebişlerebenimde çok bilgim yokta..hayırlı sözler çıksın,hayırlı evlat olsun gibi bir konuyla ilgiliymiş galiba..tam araştırmadım yeni duydum..bir araştırayım vakit bulduğumda..
sarılık olmasın dıye şekerli su içireni duydum ama ona cesaret edemem sanırım..önce sütümü içsin :)
Aynen az kaldı bakalım hayirlisiyla gelsinde bende bu hafta dinlenmiş olurum azcik hem :)ohh maşallahh, büyümüş koskocaman olmuş kuzuuu
10 gün kalmış vuslata
annem doğar doğmaz değil ama 1-2 gün içinde gözleri sararmaya başlarsa kaynamış soğutulmuş suya az şeker koyup birkaç çay kaşığı içirir ele geçirdiği bütün bebişlereaçıkçası işe yaradığını da 10larca bebekte gördüğüm için gıkım çıkmaz, anacım bebeğime istediğini yapabilir
ohh maşallahh, büyümüş koskocaman olmuş kuzuuu
10 gün kalmış vuslata
annem doğar doğmaz değil ama 1-2 gün içinde gözleri sararmaya başlarsa kaynamış soğutulmuş suya az şeker koyup birkaç çay kaşığı içirir ele geçirdiği bütün bebişlereaçıkçası işe yaradığını da 10larca bebekte gördüğüm için gıkım çıkmaz, anacım bebeğime istediğini yapabilir
sağol şekercim detaylarını bilmiyodum ben de, öğrenmiş oldumKızlar uzun oldu kusura bakmayın yukarda hurma ile ilgili bulduğum yazıyı attım.. Bilinçli anneler olalım diye
Kendinize iyi bakın
anne sütünden önce vermem ben de, sonrasında ihtiyaç olursa denerim kuvvetle muhtemel, hatta hurmayı bile ilk emzirmeden sonra verebilirim, neyse bakalım o günleri görelim de sağlıkla bi şekil hallederiz artıkınyenidoğana anne sütünden önce ver dedi bir arkadaşım..şeker nedeniyle çekindim..birde sütü istemez tokluk yaparsa..
ama sarılık geçsin diye içirilmesini bende duymuştum..onu denerim bak bende :)
Bildiğimiz soda sürün dediler pamukla.. nasıl zemzem suyunu suruyorlarbebeğin dudaklarına soda dediğin karbonat mı oluyor?
Kizlar benimde dun kontrolum vardi.nts ye girdim hersey normal cikti.iki hafta sonra cati muayenem olcak.normal dogum olucak catim uygunsa.bebisim 2700 gr olmus.Alllah hepimize hayiri dogumlar versin.anne sütünden önce vermem ben de, sonrasında ihtiyaç olursa denerim kuvvetle muhtemel, hatta hurmayı bile ilk emzirmeden sonra verebilirim, neyse bakalım o günleri görelim de sağlıkla bi şekil hallederiz artıkın
amiin :)Kizlar benimde dun kontrolum vardi.nts ye girdim hersey normal cikti.iki hafta sonra cati muayenem olcak.normal dogum olucak catim uygunsa.bebisim 2700 gr olmus.Alllah hepimize hayiri dogumlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?