2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim Annem de aynı hangi bebeğe ellese dört dörtlük oluyor o konularda çok tecrübeli ondan ne yaparsa karışmam bildiğini yapsın valla

Zemzemle ilk agzini aciyorsun..küçük parmaginla bi damla agzina damlativer.. Soda da dudaklarinin kenarlarındaki pamuk pamuk kabariklara sürüyorsun o geçiriyor icirmeye kalkma.. Yalanci emzik kullanmaya mecbur kalirsaniz sakin bal bulaştırma hatta tatli kullanma.. Kiz bebeğin göğüsleri nohut gibi olur masaj yap yoksa agrisi olur.. Sırt ovalamkdan zaten bahsettiler..

Canm hayırlısıyla doğduklarında hepsi bitmiş gitmiş sağa sağlim doğmuş bebişlerimz olur inşallah... takiplerde şuan nasıl büyüme devam ediomu iki böbrek mi tek mi
İns geçmiş olur canım benim tek bobrek kanalında genişleme 2 ayda 3 mm genişleme oldu oda fazla değilmiş suyum normal olduğu için doktor korkmuyor böbrekler islevini yapıyor diyor

Iyi aksamlar bayanlat umarim iyisinizdir.benim derdim var ya ben 2-3gundur yemek yiyemiyorum mide yanmasi fena artti ve cikariyorum yediklerimi hazmedemiyorum.cok afedersiniz ishal de cabasi.bende mikrobik bisey mi oldu yoksa normal midir bilgisi olan var mi acaba?

Günaydın kızlar. Buda bizim çantamız . İçi baya derin, geniş. Fotoğraftan pek belli olmuyor. Çok rahat idare eder beni diye düşünüyorum. En azından bebekken
Canım bu cantayi ne amaçla aldin ? Doğum icin mi yoksa doğumdan sonra bebeğin ihtiyaçlarını koymak için mi ? Doğum çantasını icinse bana küçük geldi senin ve bebisin kıyafetlerini için ..doğumdan sonra icinse çok ideal bir çanta..çok güzel

sadece mide olsa normal dicem çoğumuzda mide problemi arttı çünkü ama ishal kısmını bilemedim
kaç gündür var? yani 1 günlük bişeyse belki yediğindendir, üşütmüşsündür vs ama uzun sürüyosa dr.una bi alo de istersen, belki bi tahlil yaptırmanı tavsiye eder, veya aile hekimine git ebe hemşiren bi tahlil yapar için rahatlar, geçmiş olsun :)

Cok tesekkurler 3 gunde 2 kere oldu ishal. bulanti daha fazla.devam ederse dediginiz gibi dr.a gidiyim

annem haftaya gelip kalacaktı 1-2 gün yatak korumalarını falan dikecekti
bugün aradım, yarın da gelir misin dedim, sağolsun tabi kuzum dedi, kurslarını iptal etti
eminönünden bugün tülümü perdemi almış(dün siparişimi vermiştim, bugün hazırlamışlar), hastane çikolatası süsleme için teyzem bişeyler istemişti dün unutmuşuz almayı onları da almış, hastane çantasına konacak bazı şeyler ondaydı, hepsini çekçekli küçük bi valize koymuş yarın sabahtan geliyo bugün de hep sordu geliyim mi diye yok dedim, yarın gelsen ütülenecekleri ütülesen hastane çantamı hazırlasak yeter dedim, abim de sağolsun git annecim ne kadar kalman gerekiyosa kal yanında demiş
bugünü biraz kötü ve keyifsiz geçirmiştim, şimdi keyfim yerine geldi, kocamın da uçağı inmiş, o da geliyo eve, rahatladım..

Maşallah canım sağlıkla kavuşun inş
Oyy maşallah hayırlısı olsun canım belli olmus tarihiniz darısı başımıza
MELEK1902
Canımm hadi gözün aydın az kaldı büyük buluşmayaa :))) Prenses de Kocaman olmuş maşallah
Teşekkür ederim kızlar çok sukur az zaman kaldi bu hafta bol.bol dinlenecez inşallah bir sıkıntı olmazsa ayin 22 si sabah 8.30 ta kavuşacam prensese :)Darısı da hepimizin başına

Ohh valla daha ne olsun annen yanında olucak kocan yanında olucak, E eksiklerde bitiyo ne güzel :))
Ahh ah bu ara depresif durumlarımı anlatmıyorum Bayadır bebeğime odaklandım tamamen çünkü resmen hep onu düşünüyorum doğumu düşünüyorum ..
Kimsenin sorduğu ettiği yok eksik bişey varmı yardım edilicek bişey var mı bilmem ne diye herkes kendi dünyasında takılıyo, E tabi iş olsun diye öyle laf arasında soruyorlar bende kuyruğumu dik tutucam illa, herşey bitti hazır diyip geçiştiriyorum .. Umrumda değil artık kimse Dedim ya sadece bebeğimi düşünüyorum, annem sağolsun Hergün Arıyo soruyo sancın olursa Ağrı'n olursa falan hemen ara diye, lohusa şerbetini yaptım 5 lt kendime, ilk günler gelen gidene de yapılması lazım diye Eminönü'ne gitti bugün biraz daha almış şeker onu söyledi, eksiklerim var kendi çapımda yapmaya çalışıyorum :) bebeğin odasının eksikleri vs var yani uzun oluyo yazdıklarım ama :)) ablam süsler getirmişti Bebek odası için falan Bi kaç poşet zaten ev küçük yer yok onları hazırladı bıraktı gitti ben bu Halimle Nasıl süslicem bilmiyorum beşiğinin cibinliği bile duruyo öylece, eşim hayatta zaten demez yani şu cibinliği de takalım yapalım diye, doğumdan sonra yaparız ona kalsa heralde :)
Bende saldım artık valla sıkıldım herkesin umursamaz tavrından, herşeyle kendim uğraşmaktan, odasının halısı yok, pudra renk halım var o duruyo bu gidişle o durucak :) koltuğumuz var odada bide saçma Bi örtüsü var üstünde falan filan amannn doğsunda inşallah doğduktan sonra alırım oğlumu yanıma gider bakar kendim alırım yine eksiklerini ..

Oy oy bir beşiği yatağını döşeğini nevresimini korkuluğunu yerleştirdim öldüm valla iki büklüm eğilmekten
Hastane çantasını ayarlayacaktım o na gücüm kalmadı cumartes kontrol üm var bu sefer ilk defa kendim gidecem sanırım malum eşim henüz oturamıyor ameliyatından ötürü biraz buruk bir kontrol olacak benim için ama yapcak biley yok

Kızlar e bebekte indirim kuponu olup kullanmicak olan varmı göğüs pompası alcam da

Cok tesekkurler 3 gunde 2 kere oldu ishal. bulanti daha fazla.devam ederse dediginiz gibi dr.a gidiyim
Ishal bende de cok sik oluyor bu ara Tahlilde yaptik bisey yok Zaten doguma yakin ya da bikac hafta kala normalmis Vucut kendini temizliyormus Yemeklerden sonra gunde 2 kere elma sirkeli su ic ishali kesiyo ve mikrop varsa temizliyor

Doğumdan sonra canım. Doğuma giderken küçük bir valizle gideceğim. Benim için doğumdan sonrası daha önemli. Sürekli taşıyacağım için. Artık kendi kol çantalarımıza elveda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…