Benim Annem de aynı hangi bebeğe ellese dört dörtlük oluyor o konularda çok tecrübeli ondan ne yaparsa karışmam bildiğini yapsın vallaohh maşallahh, büyümüş koskocaman olmuş kuzuuu
10 gün kalmış vuslata
annem doğar doğmaz değil ama 1-2 gün içinde gözleri sararmaya başlarsa kaynamış soğutulmuş suya az şeker koyup birkaç çay kaşığı içirir ele geçirdiği bütün bebişlereaçıkçası işe yaradığını da 10larca bebekte gördüğüm için gıkım çıkmaz, anacım bebeğime istediğini yapabilir
Oyy maşallah hayırlısı olsun canım belli olmus tarihiniz darısı başımızaBiz doktordan geldik Teyzeleri 3300 kilosu 50 cm boyumuz 22.02.2016 doğum tarihimiz Allah izin verirseşimdilik hersey yolunda cok sukur
İns geçmiş olur canım benim tek bobrek kanalında genişleme 2 ayda 3 mm genişleme oldu oda fazla değilmiş suyum normal olduğu için doktor korkmuyor böbrekler islevini yapıyor diyorCanm hayırlısıyla doğduklarında hepsi bitmiş gitmiş sağa sağlim doğmuş bebişlerimz olur inşallah... takiplerde şuan nasıl büyüme devam ediomu iki böbrek mi tek mi
Maşallah canım sağlıkla kavuşun inşBiz doktordan geldik Teyzeleri 3300 kilosu 50 cm boyumuz 22.02.2016 doğum tarihimiz Allah izin verirseşimdilik hersey yolunda cok sukur
Allah Allah ben başka üye ile karıştırdım heralde :) biz karar verdik Mehmet selim koyacaz inşallah...Canım benim oğlum olacak nasipse teşekkür ederim yine de isim konusunda fikir verdiğin için.
Canım bu cantayi ne amaçla aldin ? Doğum icin mi yoksa doğumdan sonra bebeğin ihtiyaçlarını koymak için mi ? Doğum çantasını icinse bana küçük geldi senin ve bebisin kıyafetlerini için ..doğumdan sonra icinse çok ideal bir çanta..çok güzelGünaydın kızlar. Buda bizim çantamız . İçi baya derin, geniş. Fotoğraftan pek belli olmuyor. Çok rahat idare eder beni diye düşünüyorum. En azından bebekken
sadece mide olsa normal dicem çoğumuzda mide problemi arttı çünkü ama ishal kısmını bilemedimIyi aksamlar bayanlat umarim iyisinizdir.benim derdim var ya ben 2-3gundur yemek yiyemiyorum mide yanmasi fena artti ve cikariyorum yediklerimi hazmedemiyorum.cok afedersiniz ishal de cabasi.bende mikrobik bisey mi oldu yoksa normal midir bilgisi olan var mi acaba?
Cok tesekkurler 3 gunde 2 kere oldu ishal. bulanti daha fazla.devam ederse dediginiz gibi dr.a gidiyimsadece mide olsa normal dicem çoğumuzda mide problemi arttı çünkü ama ishal kısmını bilemedim
kaç gündür var? yani 1 günlük bişeyse belki yediğindendir, üşütmüşsündür vs ama uzun sürüyosa dr.una bi alo de istersen, belki bi tahlil yaptırmanı tavsiye eder, veya aile hekimine git ebe hemşiren bi tahlil yapar için rahatlar, geçmiş olsun :)
Maşallah canım sağlıkla kavuşun inş
Oyy maşallah hayırlısı olsun canım belli olmus tarihiniz darısı başımıza
Teşekkür ederim kızlar çok sukur az zaman kaldi bu hafta bol.bol dinlenecez inşallah bir sıkıntı olmazsa ayin 22 si sabah 8.30 ta kavuşacam prensese :)Darısı da hepimizin başına
annem haftaya gelip kalacaktı 1-2 gün yatak korumalarını falan dikecekti
bugün aradım, yarın da gelir misin dedim, sağolsun tabi kuzum dedi, kurslarını iptal etti
eminönünden bugün tülümü perdemi almış(dün siparişimi vermiştim, bugün hazırlamışlar), hastane çikolatası süsleme için teyzem bişeyler istemişti dün unutmuşuz almayı onları da almış, hastane çantasına konacak bazı şeyler ondaydı, hepsini çekçekli küçük bi valize koymuş yarın sabahtan geliyobugün de hep sordu geliyim mi diye yok dedim, yarın gelsen ütülenecekleri ütülesen hastane çantamı hazırlasak yeter dedim, abim de sağolsun git annecim ne kadar kalman gerekiyosa kal yanında demiş
bugünü biraz kötü ve keyifsiz geçirmiştim, şimdi keyfim yerine geldi, kocamın da uçağı inmiş, o da geliyo eve, rahatladım..
Ay yok ben vermem heraldeyenidoğana anne sütünden önce ver dedi bir arkadaşım..şeker nedeniyle çekindim..birde sütü istemez tokluk yaparsa..
ama sarılık geçsin diye içirilmesini bende duymuştum..onu denerim bak bende :)
Ishal bende de cok sik oluyor bu ara Tahlilde yaptik bisey yok Zaten doguma yakin ya da bikac hafta kala normalmis Vucut kendini temizliyormus Yemeklerden sonra gunde 2 kere elma sirkeli su ic ishali kesiyo ve mikrop varsa temizliyorCok tesekkurler 3 gunde 2 kere oldu ishal. bulanti daha fazla.devam ederse dediginiz gibi dr.a gidiyim
Doğumdan sonra canım. Doğuma giderken küçük bir valizle gideceğim. Benim için doğumdan sonrası daha önemli. Sürekli taşıyacağım için. Artık kendi kol çantalarımıza elveda :)Canım bu cantayi ne amaçla aldin ? Doğum icin mi yoksa doğumdan sonra bebeğin ihtiyaçlarını koymak için mi ? Doğum çantasını icinse bana küçük geldi senin ve bebisin kıyafetlerini için ..doğumdan sonra icinse çok ideal bir çanta..çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?