Teşekkür ederim kızlar çok sukur az zaman kaldi bu hafta bol.bol dinlenecez inşallah bir sıkıntı olmazsa ayin 22 si sabah 8.30 ta kavuşacam prensese :)Darısı da hepimizin başına
Gunaydin kizlar. Bugun 37+3üm. Dün doktorumla randevum vardi. Kilosunu 3800 gr ölçtü. Aman allahim dedik,aslinda oyle cok yemiyorum da ama ne ara o kadar büyüdü bilmiyorum. Sekerim de yok. Artık bol bol yürüyüş, meme başı stimulasyonu onerdi doktorum. Cok buyumesin sıkıntı yasamayalim dogumda diye.yanlis olcmus olmasini umit ediyorum gerci bikac defa olcumu tekrarladi ama. Bir baska doktor 10 gun kadar once 3200 gr olcmustu cunku.
Bizim kontrol de ptesi günü 37+ 3 olacağım, ve hesaplamalara göre bizimkide 3700-3800 çıkıcak ama bizimki hep önde gidiyo kilosu aylardır .. Benimde herhangi sağlık problemim yok Can'ım herşey normal hatta ben 1 aydır kilo almıyorum sadece Bebek alıyo herşeyi azalttık ama genetik olduğu için yapıcak bişey yok .. Bende bol egzersiz vs yapıyorum 4-5 gündür 1-2 hafta içinde doğması gerekiyo bizim şişkonunda bakalım :) hurma yiyorum bol bol, çömelme hareketleri falan, daha kanala girmedi tabi girsin diye uğraşıyorum , seninki kanala girmişmi ?
Bilemiyorum tam ama sanmiyorum cunku benim ikinci gebeligim,ilk gebeliklerde dogumdan birkac hafta önce kanala giriyor ama sonraki lerde en fazla bir iki gun once hatta bazen dogum eylemi sirasinda inmeye baslayabiliyor. Benimki de bastan beri iriydi de bu son 10 gunde bir atak yapmış görünüyor, abisini 4100 gr dogurmustum bu gidisle abisini gececek:)
İyi aksamlar hatunlar...
Gündüz ev taşınması gece forum kurduyum maşaallahgeçmişi okudum ancak gelebildim.Çok şükür bi sıkıntısı olan yok gibi.Eeee ağırlaşmamızı ve oramızın buramızın ağrımasını normal sayıyorum zaten
Önümüzdeki hafta cuma çatı muayenem var.İçimizde çatı muayenesi olan varmıydıYa bu benım ikinci doğumum doktoruma bakmasan olmazmı dedim,olmaz dedi piiiis Şimdi stres yapıyorum doğal olarak
Günaydınlar hanımlargece uyuyabildim diye sevinirken 7de açtım gözlerimi işin yok gücün yok kızım uyusana! Yok
hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sendePazartesi günü belli olucak bizimde bakalım ne alemdeyiz Nasıl bir yol izlicez :))) bence bende Bi 10 içinde falan doğurucakmışım gibi geliyo ama bakalım :)))))
Of of çok heyecanlı içim bi garip oluyor yaaaaaKızlarrr hayırlı cumalar
Mart topiğine bi bebek daha geliyor sanırımbskn hamişin suyu gelmiş nişanı gelmiş 5 cm açılmasıda olmuş hala topik topik geziyor şubat annelerine jaberi vermiş buraya yazacakken doğurdu galiba ayy rabbim kolaylıkla kurtarsın inşallah ikisinide kavuşsun o da bebeğine sağlıkla.... bizede sora geliyor yavaş yavaş çok heyecan yaptım bi anda
Kızlarrr hayırlı cumalar
Mart topiğine bi bebek daha geliyor sanırımbskn hamişin suyu gelmiş nişanı gelmiş 5 cm açılmasıda olmuş hala topik topik geziyor şubat annelerine jaberi vermiş buraya yazacakken doğurdu galiba ayy rabbim kolaylıkla kurtarsın inşallah ikisinide kavuşsun o da bebeğine sağlıkla.... bizede sora geliyor yavaş yavaş çok heyecan yaptım bi anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?