amannn karatay mııı :) o meslekten ihrac edildi yaa yapsak mı yapmasak mı bılemedım
Bizden birileriyle tanisamadim 2016 mart anneleri... Ama buranin muhabbeti daha guzelaaa bizden varmı birileri grubun adı ne ?
Ne oldu tatlim... Canini mi siktilar?
Amann kizlarr bence boyle hareket etmeyelim hem hamileyken çok yiyince çocuğa fayda oluyor diye birşey yok ona sadece vitamin lazim :)
Sut yapsin diye cok yiyenlerde sonra heppp pişman o da yalan çünkü . belli basli şeyler varmis sut yapan onlarda kilo yapacak şeyler degilmis :))
yenidoğan grubu hiç indirime girmiyor maalesef.. biraz büyüdükten sonra sezon ürünlerine başlayınca indirimlerden faydalanıcaz:)
canım hıc bıtmıyorlarkı teyzem amelıyat oldu demısdım ya benden bu halde refakat etmemı beklıyorlar dusuk rıskım var artı sandalye tepesınde 12 saat nasıl duruyım ben ofısde bıle 2 saatte bır uzanıyorum esımde dun ben ızın vermıyorum dedı buyuk teyzeme oda sen karısamazsın dedı esıme ay ıyıce sacma bır hal aldı bu durumda kalamaz dedı esımde haklı olarak ne kadar anlayıssızlar ya
Face ve inst. kullanmayanlar ölsün mü:)))
Zaten hep bu yakinlar bu kadar dusuncesiz oluyorlar ya... Sen esini dinle esim izin vermiyor dersin... Yok mu kizi oglu esi...bu arada gecmis olsun ama ne diyeyim haklisincanım hıc bıtmıyorlarkı teyzem amelıyat oldu demısdım ya benden bu halde refakat etmemı beklıyorlar dusuk rıskım var artı sandalye tepesınde 12 saat nasıl duruyım ben ofısde bıle 2 saatte bır uzanıyorum esımde dun ben ızın vermıyorum dedı buyuk teyzeme oda sen karısamazsın dedı esıme ay ıyıce sacma bır hal aldı bu durumda kalamaz dedı esımde haklı olarak ne kadar anlayıssızlar ya
Canım okumuştum önceki mesajlarını, teyzenle bence doğuma kadar mesfeni koru .. Doğumdan sonra elinden geldiğince yardımcı ol böyle senin moralini bozmasına izin verme .. Kimse kusura bakmasın Allah korusun bebeğine bişey olsa emin ol herkes gülüp oynar ertesi gün kimsenin umrunda olmazsın .. Resti çek o yüzden açık açık konuş ..
Zaten hep bu yakinlar bu kadar dusuncesiz oluyorlar ya... Sen esini dinle esim izin vermiyor dersin... Yok mu kizi oglu esi...bu arada gecmis olsun ama ne diyeyim haklisin
bende begenıyorum kadının dedıklerını hatta bır ara karatay dıyetıde yapmıstım ama bilemedim şimdi:):) valla haberlerde oyle cıktı dıye ınandım ben hemen dogrudur tatlım:)Hahaha :)) yok canım yaaa, kadın o iftirayı atanları mahkemeye verdi yüklü tazminat .. Karatay, Kadıköy Florence Nightingale Hastanesinde İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Prof bölümünde görev yapıyor hala, muayane ücreti 750 liraydı en son ve randevu için 4 5 ay sonraya gün veriyorlar düşün :))) ay resmen kadını savunur gibi oldum hahaha :)) ben bazı yazılarını falan beğeniyorum o yüzden aldım kitabı okuyorum bakalım neler olacak :))
restı cektım aksam zaten canım kalkmıs esımın yanında bana dıyorkı ben sana saka yaptım nasıl sakaysa sen herseyı cıddıye alıyorsun sen bole cevap verınce gırtlagını sıkasım gelıyor dıyor esım sok oldu bunlar ıyıce sacmalamaya basladı dedı gercekten oyle ama ben musade etmıyorum zaten kaldıkı amelıyat olan teyzem kızım sen gelme fazla buraya hamılesın dıyor oburu sımdı taktı kafayı bana
Evet yaa :)) bende karşıyım kesinlikle sosyal medyaya .. Kullanıyordum tabi ama ne zamanki çoluk çocuğunda kullandığı paylaşım yeri oldu bıraktım .. Telefon bağımlısı olmak istemiyorum tekrar :)
bende begenıyorum kadının dedıklerını hatta bır ara karatay dıyetıde yapmıstım ama bilemedim şimdi:):) valla haberlerde oyle cıktı dıye ınandım ben hemen dogrudur tatlım:)
tamam canım beklıyoruz mutlaka ılk kural seker yoktur herhaldeAynen canım bende inanmıştım ama sonra cnn de galiba çıktı kadın bi gece yarısı haberlere :) tatile çıktım ben işten atılmadım diyodu :) ben güzel bilgiler edinirsem kitaptan paylaşıcam sizlerle mutlaka ..
kendı kalıyorda ben kalırsam o kalmıcak yorulmucak ondan canım az once amelıyat olan teyzemı aradım cıkarıcaklarmıs ınsallah bugun normalde yarındı ama demekkı bır sıkıntı kalmadıbujubuju cok istiyorsa kendi niye kalmiyor.. Kiskanclik iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?