2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kelebek kanatlarini karnina vuruyomus gibi pespese vuruyo sagima bi yattim basladi bi kac saniye surdu esime diyorum karnimdaki kelebek canlandi ucuyo oda sasirdi

Bende hissetmek istiyorum artık gerçi zaten kilom da vardı hamilelikten önce ondan sanırım ben biraz geç hissedicem ((

Selam annişler. Benim burun tikanikligi artik son seviyede. Uyku felan uyuyamiyorum. 2 burun deligimde tikali gece boyunce iskence cekiyorum. Arastirdim hamilelerin %20-30 da oluyormus ve ilk aylarda basladiysa doguma kadar sürüyormus.yuksek östrojenden burun dokularinda sisme oluyormus. Buhar makinasi alanlar var. Bugun kbb a randevum var. Bakalum olmadi ben de alicam o makinadan. Yoksa uyku felan kalmadi ben de

czindab canım bulantıların yeni başlamış sanırım Allah kolaylık versin :) benim bulantım falan bittiği için artık uymaya çalışıcam bu diyete bakalım ne kadarını uygularım bilmiyorum tabi :)

bende oyle canım acıkıyorum acıkıyorum yemegın basına oturunca ıkı catal alıp bırakıyorum sonra gece uyanıyorum tabı

Ben de bulantilar gecsin Turkiyeye geldigimde alicam o kitabi %100 uygulamak zor tabi ama yine de bilincli olmak ise yarayacaktir :)

Merhaba. İşyerinde hızlı hızlı okuyorum ben de yardımcı olabilir belki diye yazmak istedim. Bende doktora çıktım bunun için bana hamilelikte normal olduğunu söyledi. %100 doğal deniz suyu spreyi verdi. Şimdi onu kullanıyorum biraz daha rahatım.

bende oyle canım acıkıyorum acıkıyorum yemegın basına oturunca ıkı catal alıp bırakıyorum sonra gece uyanıyorum tabı
Aynen, çok acıkıyorum birsürü yerim şimdi diyorum , ama yok nerdee.. Yeni başladı bu bende 2-3 gündür var.. Bir zararı olmasında miniklerimize:)

Tesekkur ederim canim okyanus suyunu 7. haftadan beri kullaniyorum ama bana cok etkili olmadi. Ilik su tuz yaptim o biraz acar gibi oluyor.Bakalim bugun belli olacak. Annemde kaliyorum 3 gecedur. Evdekiler hamile dediğin uyur, sen gece kuşu gibi dolaniyosun diyorlar :) keske derin derin tikanmadan uyuyabilsem

[QUOTAĞRIDI koeli_, post: 42325300, member: 695441"]Niye zorlandin ki canim daha göbislerde cok buyumedi ama:) bende bir haftaya kadar kendimle ilgilenicem bakalim nasil olacak zorlanacakmiyim. Olmazsa dedigin gibi iyi bir kuafor bulmak lazim

Aynen daha çok buyumediler :) ama benim önceden de belim agrirdi canim simdi daha çok agrim oldu. Bi de niyeyse canim daha cokk yandii .. [/QUOTE]

Bel agrisi kotu ya. Sanirim hassasiyetimiz artti onun etkisi var. Bakalim bendeki hassasiyet durumu alemde :)[/QUOTE]
ben de korktum ama şükür korktuğum kadar canım yanmadı. göbek iyice çıkana kadar kendim yapmaya devam ediceğim sanırım. sonra Allah kerim :)

bende begenıyorum kadının dedıklerını hatta bır ara karatay dıyetıde yapmıstım ama bilemedim şimdi:):) valla haberlerde oyle cıktı dıye ınandım ben hemen dogrudur tatlım:)

karatay bildigim kadarıyla 15 günlük ihrac edilmisti hepten diil :)

of sorma ya sen yne 1 kilo almıssın ben 2.5 birde göbekkkk bende hic birsey almadım mangokidste yeni dogan yoktu yaaa H&M sevdim ben :) tam sevdigim gibi

Kizlar dogumdan sonrada cok hediye geliyor bunu da unutmayin...ben o kadar da cok sey alnayi dusunmuyorum...ama cinsiyeti belli olsun bu guzel bu ozel yine alinir zaten.

bana gelmez :) daha benim kv bebegi hazmedebilmis bile degil :) benim taraftan ancak gelir biz kendimiz yapıcaz genelde

Canim kelebek kanatlarini karnina vuruyomus gibi pespese vuruyo sagima bi yattim basladi bi kac saniye surdu esime diyorum karnimdaki kelebek canlandi ucuyo oda sasirdi

yaaa cok güzel masallaaaah bende sabırsızlıkla bekliyorummm o günü

olabilir canım gerçi ben usutmemek için çorap terlik geziyorum evde ama yine de sanırım üşüyoruz ama sıcakta bi yandan sıcak basmaları diğer taraftan bakalım ne olacak halimiz birazdan dr â gidicem sorucam mutlaka her veririm sana da

kızlar bu arada 3 aydır saç boyamıyorum ve aşırı beyazlarım var. doktorum boyayabilirsin dedi ama ben kararsızım.
sizler boya konusunda ne yapacaksınız?
Bende bunu dusunup duruyordum.organik boya biraz mantikli geldi ama yinede bisey olurmu acaba diye icimdeki kucucuk kaygi bile engelliyor beni

Benim de uykum bölük pörçük canım gece çok serin olunca üşüyoruz sanırım benim de meyve gibi serin bişeyler yedikten sonra mideme bi ağrı oturuyor anlatamam gece de o kadar çok tuvalete kalkıyorum o kadar çok sağa sola dönüyorum ki eşimi de uyutmadım

ahh sorma canım kabus gibiydi bencede uyumasınlar biz uyanıyorsak onlarda uyanacak hahahahah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…