Canim kelebek kanatlarini karnina vuruyomus gibi pespese vuruyo sagima bi yattim basladi bi kac saniye surdu esime diyorum karnimdaki kelebek canlandi ucuyo oda sasirdi
suan bi bebek goruntusune daha cok benziyorlar ilerde daha ne hallerini gorecegiz kim bilir. Saglikla görmek nasip olsun hepimizemaşallah canım yaa koca bebek olmus bu:):)
günaydın canımcım valla ben zor kalktım hazırlandım kocacım bana sandviç yapmış getirdim şirkette onu yedim .. ha bu arada doktoruma yazdım whatsapdan gece yarısı burun tıkanıklığına uyanıyorum nefes alamıyorum boğazlarım çok yanıyor sonra işe gelince bir hapşırık 10 defa nerdeyse sonra grip gibi burnum akıyor sesim değişiyor halbuki grip değilim hamile kaldığımdan beri her gün aynı şeyi yaşıyorum doktorumda KBB gel dedi 5 eylül randevumuz var artık gitmişken kbb de giderim
Selam annişler. Benim burun tikanikligi artik son seviyede. Uyku felan uyuyamiyorum. 2 burun deligimde tikali gece boyunce iskence cekiyorum. Arastirdim hamilelerin %20-30 da oluyormus ve ilk aylarda basladiysa doguma kadar sürüyormus.yuksek östrojenden burun dokularinda sisme oluyormus. Buhar makinasi alanlar var. Bugun kbb a randevum var. Bakalum olmadi ben de alicam o makinadan. Yoksa uyku felan kalmadi ben decanım burun tıkanıklıgı hamılelıkte cok olurmu burun bandları varya ben onlardan kullanıyorum bır nebze azaltıyor hemde guzel uyuyorsun. burnun tıkanık oldugu ıcın agzını acıyorsun uyurken o da bogazda kuruluk ve agrı yapıyor yanı hasta degılsen 5 eylule kadar bır deneyebilirsin. breath right pahalı biraz onun yerine a101 de ucuz olanı var aynı işi görüyor tavsiye ederim
Insallah yakin zamanda sende hissedersin canim onla alakasi varmi bilmiyorum ama ben baya zayifimBende hissetmek istiyorum artık gerçi zaten kilom da vardı hamilelikten önce ondan sanırım ben biraz geç hissedicem((
bende oyle canım acıkıyorum acıkıyorum yemegın basına oturunca ıkı catal alıp bırakıyorum sonra gece uyanıyorum tabıBu aralar iştahsızlık yaşıyorum.. Bulantım yok allaha şükür ama iştahsızlık başladı.. Yiyemediğim için de gece acıkıp acıkıp kaç kere uyanıyorum, kuru incir hurma ceviz vs yiip geri yatıyorum..
İştahsızlık yaşayan var mı benim gibi, miniğim aç kalıyor çok üzülüyorum
Ben de bulantilar gecsin Turkiyeye geldigimde alicam o kitabi %100 uygulamak zor tabi ama yine de bilincli olmak ise yarayacaktir :)czindab canım bulantıların yeni başlamış sanırım Allah kolaylık versin :) benim bulantım falan bittiği için artık uymaya çalışıcam bu diyete bakalım ne kadarını uygularım bilmiyorum tabi :)
Merhaba. İşyerinde hızlı hızlı okuyorum ben de yardımcı olabilir belki diye yazmak istedim. Bende doktora çıktım bunun için bana hamilelikte normal olduğunu söyledi. %100 doğal deniz suyu spreyi verdi. Şimdi onu kullanıyorum biraz daha rahatım.Selam annişler. Benim burun tikanikligi artik son seviyede. Uyku felan uyuyamiyorum. 2 burun deligimde tikali gece boyunce iskence cekiyorum. Arastirdim hamilelerin %20-30 da oluyormus ve ilk aylarda basladiysa doguma kadar sürüyormus.yuksek östrojenden burun dokularinda sisme oluyormus. Buhar makinasi alanlar var. Bugun kbb a randevum var. Bakalum olmadi ben de alicam o makinadan. Yoksa uyku felan kalmadi ben de
Kusmayalım da razıyım böyle olmasına:))beeeen :) hic istahim yok anca aksam saatlerinde aciliyo biraz biseyler yiyebiliyorum ama merak etme bebegin su an ihtiyaci yok senin kanindan besleniyor
Aynen, çok acıkıyorum birsürü yerim şimdi diyorum , ama yok nerdee.. Yeni başladı bu bende 2-3 gündür var.. Bir zararı olmasında miniklerimize:)bende oyle canım acıkıyorum acıkıyorum yemegın basına oturunca ıkı catal alıp bırakıyorum sonra gece uyanıyorum tabı
Tesekkur ederim canim okyanus suyunu 7. haftadan beri kullaniyorum ama bana cok etkili olmadi. Ilik su tuz yaptim o biraz acar gibi oluyor.Bakalim bugun belli olacak. Annemde kaliyorum 3 gecedur. Evdekiler hamile dediğin uyur, sen gece kuşu gibi dolaniyosun diyorlar :) keske derin derin tikanmadan uyuyabilsemMerhaba. İşyerinde hızlı hızlı okuyorum ben de yardımcı olabilir belki diye yazmak istedim. Bende doktora çıktım bunun için bana hamilelikte normal olduğunu söyledi. %100 doğal deniz suyu spreyi verdi. Şimdi onu kullanıyorum biraz daha rahatım.
Ben de bulantilar gecsin Turkiyeye geldigimde alicam o kitabi %100 uygulamak zor tabi ama yine de bilincli olmak ise yarayacaktir :)
[QUOTAĞRIDI koeli_, post: 42325300, member: 695441"]Niye zorlandin ki canim daha göbislerde cok buyumedi ama:) bende bir haftaya kadar kendimle ilgilenicem bakalim nasil olacak zorlanacakmiyim. Olmazsa dedigin gibi iyi bir kuafor bulmak lazim
maşalllah gözün aydın. bebektir belki de.Gunaydinnn benim kelebek sabah sabah kanat cirpmaya basladi bu kadar hizli ve uzun bagirsak hareketi olamaz demi ben minigimi hissettim
bende begenıyorum kadının dedıklerını hatta bır ara karatay dıyetıde yapmıstım ama bilemedim şimdi:):) valla haberlerde oyle cıktı dıye ınandım ben hemen dogrudur tatlım:)
Kizlar dogumdan sonrada cok hediye geliyor bunu da unutmayin...ben o kadar da cok sey alnayi dusunmuyorum...ama cinsiyeti belli olsun bu guzel bu ozel yine alinir zaten.
Canim kelebek kanatlarini karnina vuruyomus gibi pespese vuruyo sagima bi yattim basladi bi kac saniye surdu esime diyorum karnimdaki kelebek canlandi ucuyo oda sasirdi
Insallah canim bakalim devami gelecekmi normalde gaz hareketleri bagirsak hareketleri oluyo pit pit diye ara da bu sefer baya bi kanat cirpiyo gibi hissettim bide ayaktayken iki kere gobegim saga kaydi onu farkettimmaşalllah gözün aydın. bebektir belki de.
olabilir canım gerçi ben usutmemek için çorap terlik geziyorum evde ama yine de sanırım üşüyoruzcanım ıkı gundur benımde karnım agrıyor gece uyandırıyor falan ama ben seyden olabılır dıye dusundum gecelerı ve gunduzelerı arasındakı sıcaklık farkı ankarada bır anda arttı gece 12 dereceye falan dusuyor usuyorum da ondan olabılır gıbı dusundum ben
Bende bunu dusunup duruyordum.organik boya biraz mantikli geldi ama yinede bisey olurmu acaba diye icimdeki kucucuk kaygi bile engelliyor benikızlar bu arada 3 aydır saç boyamıyorum ve aşırı beyazlarım var. doktorum boyayabilirsin dedi ama ben kararsızım.
sizler boya konusunda ne yapacaksınız?
Benim de uykum bölük pörçük canım gece çok serin olunca üşüyoruz sanırım benim de meyve gibi serin bişeyler yedikten sonra mideme bi ağrı oturuyor anlatamam gece de o kadar çok tuvalete kalkıyorum o kadar çok sağa sola dönüyorum ki eşimi de uyutmadımKızlar bu geceyi cok zor gecirdim bir karın agrısı anlatamam.. sürekli tuvalet yatak arasına gidip geldim birde ev sıcak tir tir titredim üsüdüm gittim yorganı cıkardım düsünün. Zaten hic uyumadım sabah uyudum ancak. Birde idrardan sonra bir sızıııı anlatamam sistit gibi.. hem canım acıyor hem karnım agrıyor cok kötüydü bu gece.. Sabah dr u aradım az sıvı tükettiyorsun acı o yüzden oluyor dedi simdi pet sise aldırdım yudum yudumda olsa tüm gün cok su icicem
Benim de uykum bölük pörçük canım gece çok serin olunca üşüyoruz sanırım benim de meyve gibi serin bişeyler yedikten sonra mideme bi ağrı oturuyor anlatamam gece de o kadar çok tuvalete kalkıyorum o kadar çok sağa sola dönüyorum ki eşimi de uyutmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?