Aynen canim yaa.. Millet yok yere birbirine düşüyor oralarda bende sevmiyorum o yüzden . burada da genel konu bebisler olduğu için sorun olmuyor :) seviyorum burayi.
Ben 4 yildir falan kullanmiyorum heralde sosyal medya hesabi :)
Kesinlikle bende 2 yıldır falan kullanmıyorum, whatsapp kullanıyorum yeterli o :) ben haberleri vs sosyal medyadan okumak duymak istemiyorum haber sitelerini takip ediyorum bütün gün
tamam canım beklıyoruz mutlaka ılk kural seker yoktur herhalde
evde kaldı ultrasona görüntüm.....akşama çekeyim yarın paylaşırım minnağımı....ama elleri ayakları kıpır kıpırdı...bi yerinde durmadı...
valla kaç cm olmuş unuttum sormayı..kıpır kıpırdı ama...sırtüstü yatmış eller ayaklar kıpır kıpırdı....ne yalan söyleyeyim o görüntüyü görünceye kadar içim içimi yedi acaba iyimi yoksa kötü bişey mi duyucam diye....ekledım tatlm bende:):)
canım kac cm olmus hareketlerını gorebıldın mı:):)
cok sevımdım valla canım yaa doğduktan sonra da oyle olsun bebıklerımız kıpır kıpır:):)valla kaç cm olmuş unuttum sormayı..kıpır kıpırdı ama...sırtüstü yatmış eller ayaklar kıpır kıpırdı....ne yalan söyleyeyim o görüntüyü görünceye kadar içim içimi yedi acaba iyimi yoksa kötü bişey mi duyucam diye....
canım bende hıc bır sey almadım daha ama cok pahalı seyler almayı dusunmuyorum ben yaa herkesin dediği bir kıyafetı bır ıkı kez anca gıyebılıyor dıyor ondan bende dogduktan sonra lazım oldukca alııım dıyorum hem hedıyeler falan da gelır@misseste benimde bu kiloyla bi alıp veremediğim var ama hayırlısı bakalımyaa ben daha miniğime hiç bir şeycikler almadım cinsiyetten sonra inşallah alcam zarakids bende takipteyim arada mangoya da bakıyorum artık önüme ne çıkarsa :)
Ayni modeliz biz o zaman :))
ayy benim oğluşumda hep öyleydi...karnımda bi oraya bi buraya gidip dururdu...hele son zamanlarda arkadaşlarım karın hareketlerimi tekmelerini farkediyolardı..şaşırıyolardı...doğduktan sonrada yine öyle çok hareketli..hiç dinlenmek yok yani...cok sevımdım valla canım yaa doğduktan sonra da oyle olsun bebıklerımız kıpır kıpır:):)
Merhaba kızlarBen de yeni katıldım aranıza.. Herkese sıkıntısız gebelikler dilerimm
beeeen :) hic istahim yok anca aksam saatlerinde aciliyo biraz biseyler yiyebiliyorum ama merak etme bebegin su an ihtiyaci yok senin kanindan besleniyorBu aralar iştahsızlık yaşıyorum.. Bulantım yok allaha şükür ama iştahsızlık başladı.. Yiyemediğim için de gece acıkıp acıkıp kaç kere uyanıyorum, kuru incir hurma ceviz vs yiip geri yatıyorum..
İştahsızlık yaşayan var mı benim gibi, miniğim aç kalıyor çok üzülüyorum
Canim kelebek kanatlarini karnina vuruyomus gibi pespese vuruyo sagima bi yattim basladi bi kac saniye surdu esime diyorum karnimdaki kelebek canlandi ucuyo oda sasirdiHERKESEE GÜNAAYDIINN SABAH SABAH MASALLAHH ENERJİNİZE ANCAK SİMDİ BİTİREBİLDİM :::::))
yaaaaaaaaaa nasıl bi duygu anlatsanaa azıcık uf bende hemen hissettsem keske benimde karnımda birseyler oluyor ama ondan degildir heralde
günaaaaydııınn sabah sabahta fena degilsiniz yani 6 7 sayfa okudum :)
hahahahaha cok güldüm cünkü aynı ben beraber gittigimiz günlerdeki halim geldi aklıma :)
vikss sür canım iyi geliyormus yada llavanta yada lavanta yagı
günaydınnnnnn güzel haber ve resimlee bekliyoruuuuuzz :)
ayyyy masallah o minnosaaaaa masallah cok sevindim canım gözün aydın
of tamam bebiskolarda saglıklı olsun bizde olalım diiil mi ama :) cok kilo saglık degildir ki birde bebise faydalı olacak kalori miktarı vardı nette birazdan bulur yazarım cok kilo almayalım dogumdan sonra pıt diye verelim amin :)
günaaaaydııııınnn biri yapsadaaaaaaa yesem keskeee :))
al bendende o kadar gece dön dön deliriyorum birde tuvalet seanslarım varr ki sormaa normalde ben bıraksan 12 saat delliksiz uyuyan biriyim :)
yaa bende de var o burun tıkanıklıgı fena hemde ama burada okumustum hamilelikten kaynaklanıyormus o zaman bende bir KBB randevusu alıyim hemennn
Bi dahaki kontrolde isticem kalp atisini duyunca bizim kafalar uçtu girerken eşime tembihledim ben unutursam sen söyle diye ama o benden de feciydi bi an gozgoze geldik baktım adamın gözleri dolmuşMaşallah bebisinee :) fotografi yok muuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?