2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canim yaa.. Millet yok yere birbirine düşüyor oralarda bende sevmiyorum o yüzden . burada da genel konu bebisler olduğu için sorun olmuyor :) seviyorum burayi.
Ben 4 yildir falan kullanmiyorum heralde sosyal medya hesabi :)

Kesinlikle bende 2 yıldır falan kullanmıyorum, whatsapp kullanıyorum yeterli o :) ben haberleri vs sosyal medyadan okumak duymak istemiyorum haber sitelerini takip ediyorum bütün gün

S seduf masallahhh canim kuzunaa :)) Rabbim kucagina almayi nasip etsinn . hadi sende foto paylaş :))

Bu arada kizlar ben herkese foto paylaş diye diye bi garip hissettim kendimi soyletmeyin paylasin direk
evde kaldı ultrasona görüntüm.....akşama çekeyim yarın paylaşırım minnağımı....ama elleri ayakları kıpır kıpırdı...bi yerinde durmadı...

ekledım tatlm bende:):)

canım kac cm olmus hareketlerını gorebıldın mı:):)
valla kaç cm olmuş unuttum sormayı..kıpır kıpırdı ama...sırtüstü yatmış eller ayaklar kıpır kıpırdı....ne yalan söyleyeyim o görüntüyü görünceye kadar içim içimi yedi acaba iyimi yoksa kötü bişey mi duyucam diye....

@misseste benimde bu kiloyla bi alıp veremediğim var ama hayırlısı bakalım yaa ben daha miniğime hiç bir şeycikler almadım cinsiyetten sonra inşallah alcam zarakids bende takipteyim arada mangoya da bakıyorum artık önüme ne çıkarsa :)

cok sevımdım valla canım yaa doğduktan sonra da oyle olsun bebıklerımız kıpır kıpır:):)

canım bende hıc bır sey almadım daha ama cok pahalı seyler almayı dusunmuyorum ben yaa herkesin dediği bir kıyafetı bır ıkı kez anca gıyebılıyor dıyor ondan bende dogduktan sonra lazım oldukca alııım dıyorum hem hedıyeler falan da gelır

ANNE ADAYLARI VE HAMİLELER İÇİN KARATAY DİYETİ ;
Omega 3 yağ asitleri, bebeğin oluşumunun en büyük hammaddelerinden biridir, gebeliğinde hiç balık tüketmeyen az tüketen annelerde daha fazla görülüyormuş düşük doğum, düşük kilolu ve erken doğum .. Haftada en az 1 kere yemek gerekirmiş. Bunu emzirirkende uygulamakta yarar varmış gebelikten bebek 2 yaşına kadar olan süre içinde bebeğin zeka gelişimi devam ediyormuş .. Folik asit i ilaç olarak değil de yeşil sebzelerden kuruyemişten almamız konusunda ısrarcı .. Biz geçtik çoğumuz folik asit bölümünü ..
Şeker, şeker, şeker elbetteki yasakk :)
Ekmek, makarna, pilav, şeker yasak, çarpıntıya sebep olan en büyük nedenmiş hamilelikte ..
Şekerli içecekler, hazır meyvesuyu, gereğinden fazla taze meyve tüketimi, gazlı içecekler .. Yasaklar içinde :)

Öncelikle aramıza yeni katılanlara Merhaba. Biz geçen hafta ikili tarama ya girdik. Sonuç pazartesi. Dr cinsiyet tahminininde bulundu. Kız dedi fakat değişir mi bilmiyorum. Bu arada sac boyama konusunda ben boyamayı düşünmüyorum. Organik boyalar olduğunu biliyorum. Ya da kına olmaz mı ki acaba

cok sevımdım valla canım yaa doğduktan sonra da oyle olsun bebıklerımız kıpır kıpır:):)
ayy benim oğluşumda hep öyleydi...karnımda bi oraya bi buraya gidip dururdu...hele son zamanlarda arkadaşlarım karın hareketlerimi tekmelerini farkediyolardı..şaşırıyolardı...doğduktan sonrada yine öyle çok hareketli..hiç dinlenmek yok yani...

Gunaydin kizlar Ben 9.haftamdayim dun ilk defa kustum hatta yazmistim burda en son 10 sene once kadar kusmustum nasil bisey unutmustum valla dun oglen yemegine eve geldim pek bisey yiyemeden vitamin hapimi ictim sonra 10 dk ya kalmadi hersey cikti Benim evim isyerime 5 dk yurume mesafesinde Isyerindekileri aradim gelemiyorum rahatsizlandim diye sonra 3 saat boyunca uyumusum Insallah tekrari olmaz cok korkuyorum belki de benimki yeni baslamistir diye midem bulaniyodu ama sadece o kadar Bu arada karatay diyetinden bahsedilmis favorimdir kendisi fakat bu haldeyken onun soylediklerine de uymak biraz zor zaten herseyi yiyemiyoruz bi de sunu ye bunu ye diye diretirsek ohooo anca mide bulantilari gecince sanirim

Kizlar dogumdan sonrada cok hediye geliyor bunu da unutmayin...ben o kadar da cok sey alnayi dusunmuyorum...ama cinsiyeti belli olsun bu guzel bu ozel yine alinir zaten.

merhaba kızlar :) Bizimde bugün bebiş için kontrol günümüz umarım bulantılarıma bir çözüm bulabiliriz artık bulantısız günler geçirmek istiyorum

Bu aralar iştahsızlık yaşıyorum.. Bulantım yok allaha şükür ama iştahsızlık başladı.. Yiyemediğim için de gece acıkıp acıkıp kaç kere uyanıyorum, kuru incir hurma ceviz vs yiip geri yatıyorum..
İştahsızlık yaşayan var mı benim gibi, miniğim aç kalıyor çok üzülüyorum

beeeen :) hic istahim yok anca aksam saatlerinde aciliyo biraz biseyler yiyebiliyorum ama merak etme bebegin su an ihtiyaci yok senin kanindan besleniyor

Canim kelebek kanatlarini karnina vuruyomus gibi pespese vuruyo sagima bi yattim basladi bi kac saniye surdu esime diyorum karnimdaki kelebek canlandi ucuyo oda sasirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…