Cinsiyet öğrendin mi cnmkızlar minnağımı görmeye gidiyorum...bana şans dileyin....inşallah güzel haberlerle gelirim....yarın görüşürüz...........byeee......
Benim ikili testinde kendim gördüm bacaklarini acmisti erkek :))
Aynen canim yaa cok güzel bisey ev alisverisine gittik bebek bezlerine sampuanlarina bakarken bulduk kendimizi eşim alalim falan dedi ama ben daha neler erken dedim gercekten erkenden almak istemiyorum annem her zaman der bişeye cok heveslenme kötü olur diye o yuzden hemen almak istemiyorum bi 5 6 aylik olalim şöyle göbişlerimiz bi ciksin eminim öyle alişveris yapmak daha güzel olckÇok keyifli değilmi ya insan bir an önce 5. Aylara atlamak istiyor böyle bol bol almak her yer bebek koksun her yer bebek olsun
Haklısın :) sabretmek de ćok zor ama bekliyoruz işteAynen canim yaa cok güzel bisey ev alisverisine gittik bebek bezlerine sampuanlarina bakarken bulduk kendimizi eşim alalim falan dedi ama ben daha neler erken dedim gercekten erkenden almak istemiyorum annem her zaman der bişeye cok heveslenme kötü olur diye o yuzden hemen almak istemiyorum bi 5 6 aylik olalim şöyle göbişlerimiz bi ciksin eminim öyle alişveris yapmak daha güzel olck
Canım ama her kadın aynı değil abimin eşi de normal doğum yaptı 10 senedir çekiyor içerden yara oluştu ve bir türlü geçmedi.ayrıca bazı kadınlarda ilerki yaslarda idrar sarkması da olabiliyor ve çoğu kadın belli bir yaştan sonra vajina daraltma operasyonu geçiriyor yani her iki doğumun da artı ve eksileri oluyorYok canım normal dogum en sağlıklısı gerek olmadıkça sezaryen düşünmeyin ben 2tane normal dogum yaptim sabaha karsi doğum başladı ikisindede öğlen taburcu oldu eve dondundumde günlük hayatıma döndüm diyebilirim keşke yaşım biraz daha küçük olsaydı bunuda normal doğursaydim yaş artı kilo riksli benimhı bide estetiğide bozulmayor asla allah öyle güzel emrediyorki eskisinden daha güzel oluyor sonra :)
Teşekkür ederim canım. Hepimiz hep güzel haberler alırız inşallahCanım sevindim gözünü aydın
Hakkınızda hayırlısı olsun canım hadi bakalım çıkacak mıkızlarr eşimin çalıştıgı yerde bir abla var gel sana fal bakiim demiş benim hamile olduğumu bilmiyor kimse falı açar açmaz gözün aydın bebek var demiş hatta güzel bir kız geliyor demiş hemde bir sürü kısmetiyle birde bebeği yurtdısında görüyorum demiş. eşim gecen hafta bir yurtdısı ısıne basvurdu ama donus olmadı henuz. nedersiniz çıkar mı sizce:)
ne kadar şanslısınız. bende göstermedi deyince herkes kesin kız diyor bakalım rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşllah
Ben zaten aksini söylemiyorum gerek olmadıkça diyorum normal doğumda sütun hemen geliyor sezeryanda o bile sıkıntı bebek sütü bekluyemitcene göre hazır mama anne sütünün mucizesinden faydalanamiyolar obile olumsuzluk tabiki herkesin vücudu aynı deil benim hersey seyrinde ilerledi diyorum allh hepsine kolaylik verir insallh normal doğum kadının kalayidir vücut kendini yeniliyor her doğumda ben dedimmi rahmin acilmasada bebek ters gelsede illa normal doğum iyi yapın diye olumsuz konuşmanın hiç bir anlamı yok sarkmaya gelince onun zaten sarkası varmış benim biyerim de sarkma olmadı sukur cevremmdede duymadım öyle bişeyCanım ama her kadın aynı değil abimin eşi de normal doğum yaptı 10 senedir çekiyor içerden yara oluştu ve bir türlü geçmedi.ayrıca bazı kadınlarda ilerki yaslarda idrar sarkması da olabiliyor ve çoğu kadın belli bir yaştan sonra vajina daraltma operasyonu geçiriyor yani her iki doğumun da artı ve eksileri oluyor
Aynen canım her kadın aynı deil benim Annemde ilk bebeği ters gelmiş normal doğum yapamayacağı için sezeryana almışlar sezeryanda karnında gazlı bez unutmuş lar sezeryandan 1 hafta sonra yabanci madde vucutta dimaya vurmus bagura bagura dıkişleri açılmış annem bagirsaklarini gormus tabi tekrar acil amiliyat aylarca hastande yatmış bebek yani yasasydi abim onun bunun elinde bağımsızlıktan zatürreden olmus sonra ben benden iki yıl sonra kardeşim olmuş bağlanmışlar mecbur kordonu riskli oldu için bana sezaryan demesin kimse nefret ediyorumCanım ama her kadın aynı değil abimin eşi de normal doğum yaptı 10 senedir çekiyor içerden yara oluştu ve bir türlü geçmedi.ayrıca bazı kadınlarda ilerki yaslarda idrar sarkması da olabiliyor ve çoğu kadın belli bir yaştan sonra vajina daraltma operasyonu geçiriyor yani her iki doğumun da artı ve eksileri oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?