2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok keyifli değilmi ya insan bir an önce 5. Aylara atlamak istiyor böyle bol bol almak her yer bebek koksun her yer bebek olsun
Aynen canim yaa cok güzel bisey ev alisverisine gittik bebek bezlerine sampuanlarina bakarken bulduk kendimizi eşim alalim falan dedi ama ben daha neler erken dedim gercekten erkenden almak istemiyorum annem her zaman der bişeye cok heveslenme kötü olur diye o yuzden hemen almak istemiyorum bi 5 6 aylik olalim şöyle göbişlerimiz bi ciksin eminim öyle alişveris yapmak daha güzel olck

Kızlar bu doğum işi çok zor yaa ben her ikisinden de korkuyorum. Benim rahim ağzı yetmezliğim var çok kolay normal doğum yapabilme ihtimalim yüksek ama ben çok korkuyorum normal doğumun bebek için riskleri çok fazla bu kadar zor bulmuşken onu en ufak bir riske dahi atmak istemiyorum.. Sezeryanla bebek problemsiz çıkıyor ben sıkıntı çekmeye razıyım...

Haklısın :) sabretmek de ćok zor ama bekliyoruz işte

Arkadaslar normal doğum en sağlıklısı bn bir sezeryan li olarak hiç sorun yaşamadım ama normal doğum yapmayı isterdim.hatta bu bebeğim de dr la konuşmayı düşünüyorum.

Canım ama her kadın aynı değil abimin eşi de normal doğum yaptı 10 senedir çekiyor içerden yara oluştu ve bir türlü geçmedi.ayrıca bazı kadınlarda ilerki yaslarda idrar sarkması da olabiliyor ve çoğu kadın belli bir yaştan sonra vajina daraltma operasyonu geçiriyor yani her iki doğumun da artı ve eksileri oluyor

Hakkınızda hayırlısı olsun canım hadi bakalım çıkacak mı

Ben çok korkağım kızlar kan bile görünce dayanamam bu yüzden hiç normal doğum düşünmüyorum

Ben normal doğum istiyorum arkadaşlar şuana kadar sayamadığım kadar doğuma ve sezeryana girdim normal doğum kesinlikle daha avantajlı doğum olana kadar sancısı çekiosun ve bitiyor ayrıca açıklığın tamsa kesme falan olmuyor açılan rahımde lohusalık sürecinde kendini topluyor Günlük hayata daha çabuk dönüyorsun fakat sezeryandan sonra 6 saat açsın anestezi barsak hareketlerini kısıtlıyor gaz çıkışı olmadan taburcu olamazsın eğer ki olmazsa lağman yapmak zorundalar sezeryan da o dikişler in ağrısından günlük hayata 10 gün ićin de anca dönüyorsun dikişler in iltihap kapma riski de çabası anestezinin beyninizde öldürdüğü hücrelerden bahsetmeyeceğim Ayrıca bebek açısından da sezeryan lı bebeklerin %80 i astım bronşit hastası oluyor seçim sizin ama yakından gözlem yapmış bir hemşire olarak kesinlikle normal doğum diyorum

Kızlar bugün ikili testimizi yaptırdık 7 tüp kan alındı doktor bazı testler istedi hangi testler yapıldı sormayı unuttum sizler yaptırdınız mı bunlar hangi testler bi tanesi ikili test için alındı diğerleri ne sizce

Bu arada bebişimin sağlıklı olduğunu söyledi ve kıza benzettim dedi

Ben zaten aksini söylemiyorum gerek olmadıkça diyorum normal doğumda sütun hemen geliyor sezeryanda o bile sıkıntı bebek sütü bekluyemitcene göre hazır mama anne sütünün mucizesinden faydalanamiyolar obile olumsuzluk tabiki herkesin vücudu aynı deil benim hersey seyrinde ilerledi diyorum allh hepsine kolaylik verir insallh normal doğum kadının kalayidir vücut kendini yeniliyor her doğumda ben dedimmi rahmin acilmasada bebek ters gelsede illa normal doğum iyi yapın diye olumsuz konuşmanın hiç bir anlamı yok sarkmaya gelince onun zaten sarkası varmış benim biyerim de sarkma olmadı sukur cevremmdede duymadım öyle bişey

P peacock87 @BUSRAAVSAR @misseste kizlar gityim kbb ye. Benim baya bi sıkıntım varmis. Burnumun sag deligi kemik varmis o yuzden kapali. Sol tarafida hamilelik hormonlarindan dolayi şişmiş kapali. Alerjin de var. Üzgünüm yapabilecegimiz hic bisey yok dedi. 9 ay hatta sonraki 3 ay emzirme dahil ilac yazamam dedi. Cok yastik koyup dik uymaya calis dedi. Birde bir su bardagina yarim cay kasigi tuz 1 cay kasigi karbonat atip cek dedi. Buhar makinasi da alabilirim.Bakalim denicem bu gece. Bana uykular yalan oldu. Napalim tek bebisim iyi olsunda cekerim

Bencede en sagliklisi normal dogum Sadece korku var o kadar ama Allah sabrini verir ins o kadar insan nasil doguruyor sonucta sadece o sanci falan korkutuyo ama olacaga care yok bebek yola girmisse sanci baslamissa acilma varsa biz ne dersek diyelim normal olacaktir elbette aksi bi durum olmazsa bi taraftan da korkuyorum özeller de günün gelmeden sezeryana aliyolar o yuzden sanci olunca gitmek en hayirlisi hersey yolundaysa kesinlikle normal dogum düsünün derim hem bebek hem kendiniz icin

Merhaba arkadaşlar kontrol e gidenlere bir sorum olucak . Folik asit kullanma dönemi bitmek üzere yeni ilaç yazıldı mi kan vs ilacı. Bu hafra kontrol zamanım ama haftaya gitmeyi düşünüyorum. Ona göre gidecegim

arka sayfalardan birinde erdem hastanesi hakkında yorum sormuş bir arkadaş. benim bilgim yok ama orada doğum yapan, instagramda takip ettiğim biri var o hiç memnun değildi ve hikayesini uzunca yazmıştı. asla memnun değil. ve geçenlerde orada doğum yapan bir kadın ve bebeği maalesef hayatını kaybetmiş. detayları haber sitelerinden ve instagramdan @nunubaluk hesabından okuyabilirsiniz.

Aynen canım her kadın aynı deil benim Annemde ilk bebeği ters gelmiş normal doğum yapamayacağı için sezeryana almışlar sezeryanda karnında gazlı bez unutmuş lar sezeryandan 1 hafta sonra yabanci madde vucutta dimaya vurmus bagura bagura dıkişleri açılmış annem bagirsaklarini gormus tabi tekrar acil amiliyat aylarca hastande yatmış bebek yani yasasydi abim onun bunun elinde bağımsızlıktan zatürreden olmus sonra ben benden iki yıl sonra kardeşim olmuş bağlanmışlar mecbur kordonu riskli oldu için bana sezaryan demesin kimse nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…