2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy hic tiklama canim benim de acayip normal dogum korkum var sezeryanda kötü bayaa offf nasil yapcaz hic bilmiyorum

yaa hic bilmiyorum cok korkuyorum zaman cabuk geciyor galiba ben sezeryan olucam

ay insallah bizde de öyle olur tülbent cok var Allahtan ceyizimde 2 sandık tülbentim var anneannecigim zamanında yapmıs herseyi düsünerek cok sükür zaman cabuk geciyor hepsi birikmesin diyorum sonra zorlanırız arabasıydı odasıydı derken yavas yavas basliyim diyorum

E Ekyzdn03 kolay doğum yapanlarin videolarina denk gelirsen daha da bi moral oluyor ama korkacaksan hic izleme derim ben canimm

izledim ama uzaktan cekim pıt diye dogurdular sezeryanda karar kıldım :))

Masallah keske su cesaretten biraz bende de olsa o kadar cok korkuyorum ki birde afedersin ama kesiyorlar mı sonra tuvalette falan sıkıntı cekiyor musun, kanama cok sürüyor mu bende dogum yaptıgımda yasım 26 olucak uygun yani normal yapabilirim kilomda yokta cok korkuyorum cok birde suni sancı verirlerse direk sezeryana gir diyorlar sen ne dersin kusura bakma cok soru sordum ama cok korkuyorum

Ben ilkini normal yaptim benim için hayatimin hatasiydi. Bagirsak sarkmasi oldu ozellikle zor doğumlarda ve surekli kabizlik yasayanlarda oluyormus. Hala onun sikintilariyla ugrasiyorum. Bu bebegim allah nasip ederse kesin sezeryan olacak . İkinmak yasak kabiz olmamam lazim vs vs... Eğer doktorunuz sezeryan derse benim gibi korkup illada normal doğumda israr etmeyin derim. Bir suru arkadasim sezeryan oldu hepsi memnunken ben bir suru hastalıkla ugrasiyorum

E Ekyzdn03 canimmm daha bazi seyleri alman icin erken..biraz daha sabirli ol derim..6. Aydan sonra baslaaa..ama tabimi sen bilirsim..ben kizima hamileyken gec kaldimmm alisveris yaptigim gun dogum yaptim35 haftal8k dogdu minik cadim

Bende normal dogum.yaptimmm cok rahattim..fazla dikisimde olmadi dojtor kontrolunde dikuluyor sarkma falan da oomuyor internette yazilanlara bakmayin..herkesin dogumu farkli

Yok tatlım insallh hersey yolunda gider bak büyük kizimda 9 ay 3 Günlüktüm gece 4 te uykudan uyandim bel ağrısıyla yataktan kalkınca suyum geldi esm çantamizi aldı hastaneye 2 cm santim açılmış rahim sancim siklastikca rahim açıldı iyce sabaha karşı 5te tamm dedi ebe doğum başlamış ben ne dersem onu yap dedi ebemi dinledim 10 dakka sürmedi dikiş falan yrtma kesme olmadı bebeğini dünyaya getrdin mi herseyi unutuyorsun tabiki acı cekecez öyle balı dünyaya getirmek kolaymı tatlım :)

E Ekyzdn03 canimmm daha bazi seyleri alman icin erken..biraz daha sabirli ol derim..6. Aydan sonra baslaaa..ama tabimi sen bilirsim..ben kizima hamileyken gec kaldimmm alisveris yaptigim gun dogum yaptim35 haftal8k dogdu minik cadim

Hahahah cadı sabredememis :) bende dedim ki yavas yavas basliyim birikmesin odasıydı arabasıydı evin tadilatıydı derken bir anda esime masraf olmasın zamana yayarsam dedim belki o kadar etkilemez onuda

Masallah yaa insallah hepimizin ki böyle kolay olur Bir dahada internetten birsey okumicam eninde sonunda bu bebek bir sekilde dogacak herkesinde bünyesi farklı reaksiyon gösterir insallah senin ilk dogumun gibi rahat dogum geciririz hep birlikte

Ben kan sulandırıcı iqne kullanıorum öle olanlar sezeryan oluyomus qenelde ama bılmıorum artık hanqisi olursa yapıcak bişey yok kızlar...
Ben de kan sulandirici igne kullaniyorum ama bildigim kadariyla normal doguma engel degil hatta bir tanidigim bile var doguran belki kisiden kisiye degisen faktorleri vardir foktorlar bilir tabi en iyisini

ayy ne guzel anlatmıssın canım yaa :):) valla ınsanın ıcını rahatlatıyorsun bende normal dusunuyorum cunku Allahtan bır sıkıntı sorun olmadıkca sezeryan ıstemıyorum

Canim burda bunların önünde demesen keşkebaksana nasıl korkuyorlar zaten doktorlar önceden uyarıyor ben 5yıl sonra tedaviyle hamile kaldım ilk kizima doktorum hersey normal dedi sezeryana gerek yok dedi allhimda yardim etti allhim emrettiği gibi gelişti hersey insallh kimsede aksilik çıkmaz sezaryen sonuçta ameliyat niye bebeklerini doya doya kucaklamadinlar emzirmesinler doya doya sezeryanda hersey sıkıntımıs olumsuz yorum yapmayalm burda

ayy ne guzel anlatmıssın canım yaa :):) valla ınsanın ıcını rahatlatıyorsun bende normal dusunuyorum cunku Allahtan bır sıkıntı sorun olmadıkca sezeryan ıstemıyorum
Düşünme zaten doğum ya bu allhin bize verdiği mucize yasa doya doya narkozla doğumu olur :)

Son düzenleme:
Ben herseyin zamani gelince dusunulmesi taraftariyim daha 2 li test gelmeden 3luyu kafama takmamaliyim gibi. Ya da cinsiyeti ogrenmeden alisveris gibi. Daha yolun coook basindayim. 35 yasindan sonra anne olacagim.heves heyecan cok fazla tabi. Ama icinde bulundugum zaman diliminin de tadini cikarmak lazim. Hayat fazla uzun vaadeli planlar yapmamayi aci sekilde ögretti daha önceki tecrubelerimde. O nedenle bebegim Allah'a emanet o herseyin en güzelini planlar. Hepimizin yavrularini korusun Allahim

Düşünme zaten doğum ya bu allhin bize verdiği mucize yasa doya doya narkozla doğumlu olur :)
aynen oyle canım yaa annanelerimiz tarla da dogum yaparmıs hep boyle dusunuyorum evet bız daha hassasız falan ama bebısımız ıcın sezeryanla dogurunca emzırmede sıkıntı sut gelmıyormus falan vucuttan gelen bır sey degıl sonucta sezeryan

Kızlar Merhabalar ben geldim. Çok şükür miniğimizi uzuuuunca bir aradan sonra gördük birazcık büyümüş. Tam haftamıza uygun gidiyoruz herhangi bir anormallik yok. Annesine çekmiş ki inatçı biraz arkasını uzunca bir süre dönmedi ense kalınlığını ölçmek için biraz bekledik. Uyuyordu cinsiyeti hakkında bi tahminde bulunamadı doktorum sürekli ayaklarını oynatıyordu ağladım dayanamayıp nasıl bi mucize ki bu tarifsiz. Şuan bile duygularım karmakarışık burda saçmalıyor olabilirim Genel olarak her şey çok iyiymiş tek kötü yanı ultrason fotomuz yok

Ha bide nedendir bilmiyorum ama biz eşimle erkek hissettik sağlıklı olsun ama benim isteğim kız yönünde :)

hahah ciddimisin benmkide aynı deli mi ne kesin ve net kararım ben HAYIR dedim valla umrumda değiil tamm yani hastane çıkışına falan eyvallah dedik de abartıyorlar bazen demba ba bile koyar ona bırakırsam
Haaa haaaa bncede bnde dedimki sen kartal koyarsan bnde kız olursa kumru koyarım görürsün dedim:)oda kuş oda kuş sonuçta:):):)direnicez yok öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…