Sagol tatlimmm..aklima.yasadiklarim gelince ister istemez uzuluyorumAllah şifa versin canım üzme kendini
Ayy hic tiklama canim benim de acayip normal dogum korkum var sezeryanda kötü bayaa offf nasil yapcaz hic bilmiyorum
Iki dogum yaptim ne video izledim ne catima baktilar..sancim gelfi gittim...vajinal sarkmam falanda yok cok sukur boyle sryler icin uzmeyin kendinizi E Ekyzdn03 . Bence 10 takim da cok alisverise gidince anlarsin. Yani zibini falan hastane cikisinda oluyir 5 yeterli bence 3-6 ay alirsin tulbent lazim oluyor emzirirken falan sonra yikama malzemeleri ben bixim legende halletmistim ama banyo kabi alirim tabi filedi de onemli emzirme onlugu alirim...corap eldiven...yelek...bolca battaniye incedinden kalinina kendimiz icinde lazim tabi pijama takimi gecelik terlik vs. Tabi bunlara daha cok vartirnak makasi bebek icin...0
Yok canım normal dogum en sağlıklısı gerek olmadıkça sezaryen düşünmeyin ben 2tane normal dogum yaptim sabaha karsi doğum başladı ikisindede öğlen taburcu oldu eve dondundumde günlük hayatıma döndüm diyebilirim keşke yaşım biraz daha küçük olsaydı bunuda normal doğursaydim yaş artı kilo riksli benimhı bide estetiğide bozulmayor asla allah öyle güzel emrediyorki eskisinden daha güzel oluyor sonra :)
Yok tatlım insallh hersey yolunda gider bak büyük kizimda 9 ay 3 Günlüktüm gece 4 te uykudan uyandim bel ağrısıyla yataktan kalkınca suyum geldi esm çantamizi aldı hastaneye 2 cm santim açılmış rahim sancim siklastikca rahim açıldı iyce sabaha karşı 5te tamm dedi ebe doğum başlamış ben ne dersem onu yap dedi ebemi dinledim 10 dakka sürmedi dikiş falan yrtma kesme olmadı bebeğini dünyaya getrdin mi herseyi unutuyorsun tabiki acı cekecez öyle balı dünyaya getirmek kolaymı tatlım :)yaa hic bilmiyorum cok korkuyorum zaman cabuk geciyorgaliba ben sezeryan olucam
ay insallah bizde de öyle olur tülbent cok var Allahtan ceyizimde 2 sandık tülbentim var anneannecigim zamanında yapmıs herseyi düsünerek cok sükür zaman cabuk geciyor hepsi birikmesin diyorum sonra zorlanırız arabasıydı odasıydı derken yavas yavas basliyim diyorum
izledim ama uzaktan cekim pıt diye dogurdular sezeryanda karar kıldım :))
Masallah keske su cesaretten biraz bende de olsa o kadar cok korkuyorum ki birde afedersin ama kesiyorlar mı sonra tuvalette falan sıkıntı cekiyor musun, kanama cok sürüyor mu bende dogum yaptıgımda yasım 26 olucak uygun yani normal yapabilirim kilomda yokta cok korkuyorum cok birde suni sancı verirlerse direk sezeryana gir diyorlar sen ne dersin kusura bakma cok soru sordum amacok korkuyorum
Ben etdemde zeynep yesim hanima gidiyordum hastanebhakkinda cikan olumsuz gaberlerden sonra birde 3 saatten fazla bekledim devlet hastanesi gibi yat kalk mantigi birbdaha gitmeyecegimMerhaba erdem hastanesi kadin dogum doktorlari ve orda dogum yapmakla ilgili herhangi bi fikri olan varmi?
Yok tatlım insallh hersey yolunda gider bak büyük kizimda 9 ay 3 Günlüktüm gece 4 te uykudan uyandim bel ağrısıyla yataktan kalkınca suyum geldi esm çantamizi aldı hastaneye 2 cm santim açılmış rahim sancim siklastikca rahim açıldı iyce sabaha karşı 5te tamm dedi ebe doğum başlamış ben ne dersem onu yap dedi ebemi dinledim 10 dakka sürmedi dikiş falan yrtma kesme olmadı bebeğini dünyaya getrdin mi herseyi unutuyorsun tabiki acı cekecez öyle balı dünyaya getirmek kolaymı tatlım :)
Ben de kan sulandirici igne kullaniyorum ama bildigim kadariyla normal doguma engel degil hatta bir tanidigim bile var doguran belki kisiden kisiye degisen faktorleri vardir foktorlar bilir tabi en iyisiniBen kan sulandırıcı iqne kullanıorum öle olanlar sezeryan oluyomus qenelde ama bılmıorum artık hanqisi olursa yapıcak bişey yok kızlar...
ayy ne guzel anlatmıssın canım yaa :):) valla ınsanın ıcını rahatlatıyorsun bende normal dusunuyorum cunku Allahtan bır sıkıntı sorun olmadıkca sezeryan ıstemıyorumYok tatlım insallh hersey yolunda gider bak büyük kizimda 9 ay 3 Günlüktüm gece 4 te uykudan uyandim bel ağrısıyla yataktan kalkınca suyum geldi esm çantamizi aldı hastaneye 2 cm santim açılmış rahim sancim siklastikca rahim açıldı iyce sabaha karşı 5te tamm dedi ebe doğum başlamış ben ne dersem onu yap dedi ebemi dinledim 10 dakka sürmedi dikiş falan yrtma kesme olmadı bebeğini dünyaya getrdin mi herseyi unutuyorsun tabiki acı cekecez öyle balı dünyaya getirmek kolaymı tatlım :)
Canim burda bunların önünde demesen keşkebaksana nasıl korkuyorlar zaten doktorlar önceden uyarıyor ben 5yıl sonra tedaviyle hamile kaldım ilk kizima doktorum hersey normal dedi sezeryana gerek yok dedi allhimda yardim etti allhim emrettiği gibi gelişti hersey insallh kimsede aksilik çıkmaz sezaryen sonuçta ameliyat niye bebeklerini doya doya kucaklamadinlar emzirmesinler doya doya sezeryanda hersey sıkıntımıs olumsuz yorum yapmayalm burdaBen ilkini normal yaptim benim için hayatimin hatasiydi. Bagirsak sarkmasi oldu ozellikle zor doğumlarda ve surekli kabizlik yasayanlarda oluyormus. Hala onun sikintilariyla ugrasiyorum. Bu bebegim allah nasip ederse kesin sezeryan olacak . İkinmak yasak kabiz olmamam lazim vs vs... Eğer doktorunuz sezeryan derse benim gibi korkup illada normal doğumda israr etmeyin derim. Bir suru arkadasim sezeryan oldu hepsi memnunken ben bir suru hastalıkla ugrasiyorum
Düşünme zaten doğum ya bu allhin bize verdiği mucize yasa doya doya narkozla doğumu olur :)ayy ne guzel anlatmıssın canım yaa :):) valla ınsanın ıcını rahatlatıyorsun bende normal dusunuyorum cunku Allahtan bır sıkıntı sorun olmadıkca sezeryan ıstemıyorum
aynen oyle canım yaa annanelerimiz tarla da dogum yaparmıs hep boyle dusunuyorum evet bız daha hassasız falan ama bebısımız ıcın sezeryanla dogurunca emzırmede sıkıntı sut gelmıyormus falan vucuttan gelen bır sey degıl sonucta sezeryanDüşünme zaten doğum ya bu allhin bize verdiği mucize yasa doya doya narkozla doğumlu olur :)
Ha bide nedendir bilmiyorum ama biz eşimle erkek hissettik sağlıklı olsun ama benim isteğim kız yönünde :)Kızlar Merhabalar ben geldim. Çok şükür miniğimizi uzuuuunca bir aradan sonra gördük birazcık büyümüş. Tam haftamıza uygun gidiyoruz herhangi bir anormallik yok. Annesine çekmiş ki inatçı biraz arkasını uzunca bir süre dönmedi ense kalınlığını ölçmek için biraz bekledik. Uyuyordu cinsiyeti hakkında bi tahminde bulunamadı doktorum sürekli ayaklarını oynatıyordu ağladım dayanamayıp nasıl bi mucize ki bu tarifsiz. Şuan bile duygularım karmakarışık burda saçmalıyor olabilirimGenel olarak her şey çok iyiymiş tek kötü yanı ultrason fotomuz yok
Haaa haaaa bncede bnde dedimki sen kartal koyarsan bnde kız olursa kumru koyarım görürsün dedim:)oda kuş oda kuş sonuçta:):):)direnicez yok öylehahah ciddimisin benmkide aynı deli mi ne kesin ve net kararım ben HAYIR dedim valla umrumda değiil tamm yani hastane çıkışına falan eyvallah dedik de abartıyorlar bazen demba ba bile koyar ona bırakırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?