2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tabiki Tbin bize verdiği nimetlerinden faydalanacaz o aklida allh veriyor onlara ayri bisey sorun cikarsa tabiki sezaryan ben misal nefret etim halde mecbur sezaryen olcam ben diyorumki allha çok şükür sağlıklı kadınsıniz hepiniz bırakın normal doğumun tadını çıkarın mucizesi doya doya yaşayın sezeryan ameliyat sonuçta baygın aygin bebisleriniz onca uzun yoldan gelecek allhin izniyle anneleri :)

ayy cok sevındım canım gozun aydın:):)

Bende cok korkuyorum direkt sezeryan istiyorum çok hikaye dinledim ben yapamam zaten daha önce bi dr da catımın dar oldugunu söylemişti öyle epidural falnda değil direkt genel anestezi istiyorum

Bende cok korkuyorum direkt sezeryan istiyorum çok hikaye dinledim ben yapamam zaten daha önce bi dr da catımın dar oldugunu söylemişti öyle epidural falnda değil direkt genel anestezi istiyorum
ama ama ama bebişinin dünyaya ilk gözlerini açtığı anı göremeyeceksın

ay sız bu ıkılı testlerı anlattıkca ben daha cok heycanlanıyorum kızlar neyse ben bıraz sekerleme yapıcam fena gozlerım kapanıo opuldunuz yarın gorusuruz

ama ama ama bebişinin dünyaya ilk gözlerini açtığı anı göremeyeceksın
Uffff haklısınn ama o an tansiyonum düşer şoka girer kalp krizi fln gecirip ya hiç göremezsem bnm biraz kilom da var gerci diyetisyen kontrolünde gidiyrzda en kötü epiduralli sezeryan olurum dediğinde doğru görmk de isterim o anı

Canım sevindim gözünü aydın

Canım biz hepsinde 6 adet almayı planlıyoruz 0-3 ay zıbınlar Tulumdu falan ama araya 3-6 da sıkıştırcaz fazladan çabuk büyüyor bebişler çok abartmadan keyfini çıkarmak lazım bide ilk bebek ananeye aittir adetten herşeyini annem alcak bohçası yapılacak son ay bize gelecek

harme @HAbibte nerelerdesiniz yahu hiç sesiniz çıkmıyor ?
Gecen hafta izinliydim bu haftada rapor aldim tel.den girip arada takip ediyorum canim zor oluyo telden surekli taki etmek. Cok sukur arada.kusma disinda sikintimiz yok sizler nasilsiniz bebislerimizin hepsi iyidir insallah

Rica ederim canm benim herzamn ne aklına takiliyirsa sorabilirsin bende Tes edrim görüşmek uzere:)

Bizde de öyle adet canim ananemize ait kiyafetler örgü falan cinsiyet bi belli olsun örgülere başlancak annane babanne alcak ama biz de dayanamayip aliriz gördügümüzü kizlar zaten dogumumuz marta olcak Allah izin verirse bi 2 ay kislik seyler giycek bebisler sonrasi hep yazlik böyle düsünerek yapin alisverisi

Çok keyifli değilmi ya insan bir an önce 5. Aylara atlamak istiyor böyle bol bol almak her yer bebek koksun her yer bebek olsun

bakmamak lazım oyle seylere, gozumuz korkacak iyice. Normal dogum neleri bozuyorrmus ki , adı ustunde normal dogum.

Benim ikili testinde kendim gördüm bacaklarini acmisti erkek :))

En güzeli normal doğum canım eğer yapabilirsek bence korkusuda olmayanlar için normal doğum kesinlikle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…