- 13 Şubat 2013
- 605
- 473
- 53
Tabiki Tbin bize verdiği nimetlerinden faydalanacaz o aklida allh veriyor onlara ayri bisey sorun cikarsa tabiki sezaryan ben misal nefret etim halde mecbur sezaryen olcam ben diyorumki allha çok şükür sağlıklı kadınsıniz hepiniz bırakın normal doğumun tadını çıkarın mucizesi doya doya yaşayın sezeryan ameliyat sonuçta baygın aygin bebisleriniz onca uzun yoldan gelecek allhin izniyle anneleri :)aynen oyle canım yaa annanelerimiz tarla da dogum yaparmıs hep boyle dusunuyorum evet bız daha hassasız falan ama bebısımız ıcın sezeryanla dogurunca emzırmede sıkıntı sut gelmıyormus falan vucuttan gelen bır sey degıl sonucta sezeryan
ayy cok sevındım canım gozun aydın:):)Kızlar Merhabalar ben geldim. Çok şükür miniğimizi uzuuuunca bir aradan sonra gördük birazcık büyümüş. Tam haftamıza uygun gidiyoruz herhangi bir anormallik yok. Annesine çekmiş ki inatçı biraz arkasını uzunca bir süre dönmedi ense kalınlığını ölçmek için biraz bekledik. Uyuyordu cinsiyeti hakkında bi tahminde bulunamadı doktorum sürekli ayaklarını oynatıyordu ağladım dayanamayıp nasıl bi mucize ki bu tarifsiz. Şuan bile duygularım karmakarışık burda saçmalıyor olabilirimGenel olarak her şey çok iyiymiş tek kötü yanı ultrason fotomuz yok
Bende cok korkuyorum direkt sezeryan istiyorum çok hikaye dinledim ben yapamam zaten daha önce bi dr da catımın dar oldugunu söylemişti öyle epidural falnda değil direkt genel anestezi istiyorumBen ilkini normal yaptim benim için hayatimin hatasiydi. Bagirsak sarkmasi oldu ozellikle zor doğumlarda ve surekli kabizlik yasayanlarda oluyormus. Hala onun sikintilariyla ugrasiyorum. Bu bebegim allah nasip ederse kesin sezeryan olacak . İkinmak yasak kabiz olmamam lazim vs vs... Eğer doktorunuz sezeryan derse benim gibi korkup illada normal doğumda israr etmeyin derim. Bir suru arkadasim sezeryan oldu hepsi memnunken ben bir suru hastalıkla ugrasiyorum
iyi aksamlar tatlımm kendine ve bebişine iyi bak tabii kavuna da:):)Kızlaaarr ben kacıyorum hepinize coooook tesekkür ederimdenizmisra özellikle sana :)
Eşim bugün erken geliyormus bizim köpüşkoyu dısarı cıkarmaaa vakti aksama ugrarım kendinizeee ve bebiskolaraa iyi bakııınnnnn
ama ama ama bebişinin dünyaya ilk gözlerini açtığı anı göremeyeceksınBende cok korkuyorum direkt sezeryan istiyorum çok hikaye dinledim ben yapamam zaten daha önce bi dr da catımın dar oldugunu söylemişti öyle epidural falnda değil direkt genel anestezi istiyorum
Teşekkür ederim canım sizden de güzel haberler duymak dileğiyle :)ayy cok sevındım canım gozun aydın:):)
Uffff haklısınn ama o an tansiyonum düşer şoka girer kalp krizi fln gecirip ya hiç göremezsemama ama ama bebişinin dünyaya ilk gözlerini açtığı anı göremeyeceksın
Canım sevindim gözünü aydınKızlar Merhabalar ben geldim. Çok şükür miniğimizi uzuuuunca bir aradan sonra gördük birazcık büyümüş. Tam haftamıza uygun gidiyoruz herhangi bir anormallik yok. Annesine çekmiş ki inatçı biraz arkasını uzunca bir süre dönmedi ense kalınlığını ölçmek için biraz bekledik. Uyuyordu cinsiyeti hakkında bi tahminde bulunamadı doktorum sürekli ayaklarını oynatıyordu ağladım dayanamayıp nasıl bi mucize ki bu tarifsiz. Şuan bile duygularım karmakarışık burda saçmalıyor olabilirimGenel olarak her şey çok iyiymiş tek kötü yanı ultrason fotomuz yok
Canım biz hepsinde 6 adet almayı planlıyoruz 0-3 ay zıbınlar Tulumdu falan ama araya 3-6 da sıkıştırcaz fazladan çabuk büyüyor bebişler çok abartmadan keyfini çıkarmak lazım bide ilk bebek ananeye aittir adetten herşeyini annem alcak bohçası yapılacak son ay bize gelecekTecrübeli annisler fikrinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var yavas yavas zıbınıdır pijamasıdır almaya baslayacagım benim icin cinsiyet önemli degil simdilik ikisininde giyebilecegi tarzlar alacagım. Beden olarak 0-1 mi alıcam hep yoksa 3 aya göre falanda almam mı gerek birde bebekler cabuk büyüyor ya cok mu alıyim az mı alıyim cok sıkta üstünü falan degistiriyolar yaa
Gecen hafta izinliydim bu haftada rapor aldim tel.den girip arada takip ediyorum canim zor oluyo telden surekli taki etmek. Cok sukur arada.kusma disinda sikintimiz yok
Rica ederim canm benim herzamn ne aklına takiliyirsa sorabilirsin bende Tes edrim görüşmek uzere:)Kızlaaarr ben kacıyorum hepinize coooook tesekkür ederimdenizmisra özellikle sana :)
Eşim bugün erken geliyormus bizim köpüşkoyu dısarı cıkarmaaa vakti aksama ugrarım kendinizeee ve bebiskolaraa iyi bakııınnnnn
Bizde de öyle adet canim ananemize ait kiyafetler örgü falan cinsiyet bi belli olsun örgülere başlancak annane babanne alcak ama biz de dayanamayip aliriz gördügümüzü kizlar zaten dogumumuz marta olcak Allah izin verirse bi 2 ay kislik seyler giycek bebisler sonrasi hep yazlik böyle düsünerek yapin alisverisiCanım biz hepsinde 6 adet almayı planlıyoruz 0-3 ay zıbınlar Tulumdu falan ama araya 3-6 da sıkıştırcaz fazladan çabuk büyüyor bebişler çok abartmadan keyfini çıkarmak lazım bide ilk bebek ananeye aittir adetten herşeyini annem alcak bohçası yapılacak son ay bize gelecek
Ben etdemde zeynep yesim hanima gidiyordum hastanebhakkinda cikan olumsuz gaberlerden sonra birde 3 saatten fazla bekledim devlet hastanesi gibi yat kalk mantigi birbdaha gitmeyecegim
Çok keyifli değilmi ya insan bir an önce 5. Aylara atlamak istiyor böyle bol bol almak her yer bebek koksun her yer bebek olsunBizde de öyle adet canim ananemize ait kiyafetler örgü falan cinsiyet bi belli olsun örgülere başlancak annane babanne alcak ama biz de dayanamayip aliriz gördügümüzü kizlar zaten dogumumuz marta olcak Allah izin verirse bi 2 ay kislik seyler giycek bebisler sonrasi hep yazlik böyle düsünerek yapin alisverisi
Simdi ben 2 dk dogum türlerini arastırdım Allaaaaaaahıımmmmm keske bakmasaydım bu cocuk nasıl cıkıcak benden oofffffffffffffffffff normal dogum bütün herseyini bozuyomus( sezeryan desen o baslı basına dert ooooooof keske bakmasaydım
Benim ikili testinde kendim gördüm bacaklarini acmisti erkek :))günaydın anneler... dün 2li tarama testimiz vardı kan verdik 1 hafta sonra sonuçlarımızı hayırlısıyla alıcaz. ense kalınlığımız normal çıktı tahlil de bişi çıkmazsa şükürler olsun atlatmış olucaz. bebeğim bacaklarını bağdaş kurduğu için malesef cinsiyetini göremedi doktor çikolata yedik öksürdük bana mısın demedi açmadı yani :) yok mu bebeişlerinin cinsiyetini öğrenen.
Simdi ben 2 dk dogum türlerini arastırdım Allaaaaaaahıımmmmm keske bakmasaydım bu cocuk nasıl cıkıcak benden oofffffffffffffffffff normal dogum bütün herseyini bozuyomus( sezeryan desen o baslı basına dert ooooooof keske bakmasaydım
Valla esas sorun o ... Arastirmadayim bir arjafasim uskudar hospitalturkde baran hanimi tavsiye etti birdahaki muayenemi ona gidecegim...arada belki bir z.kamile ugrarim belki... Ya sen nereye gidiyorsun gideceksinCevabin icin teşekkürler oncelikle arkadasim. Peki simdi hangi hastanede devam edeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?