2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hiç bu açıdan düşünmemiştim bu da mantıklı bir bakış açisı imiş. soun şu ki ben de korkuyorum her ikisinden de ben de normal doğum doğal olduğundan cesaret edebilir ve anatomimde uygun olursa iyi diye düşünmüştüm . bi topik okudum insanlar normal doğum yapmak için kurslara bile gitmişler ama rahim açılması olamyınca sezeryan olmak zoorunda kalmışlar mesela. son dakikaya kadar netleşmez durumlarımız inş çatı muayenelerimizi o günnlerimizi de paylaşacağımız günlerde gelir.

Merhaba arkadaşlar kontrol e gidenlere bir sorum olucak . Folik asit kullanma dönemi bitmek üzere yeni ilaç yazıldı mi kan vs ilacı. Bu hafra kontrol zamanım ama haftaya gitmeyi düşünüyorum. Ona göre gidecegim
Folik asiti kestik bu hafta basi İMOM adli bi hapa gectim icinde hersey var dedi doktorum

Insallh hersey yolunda gider ben hep güzel örnek vermek istedim sezaryan en yakınmdan kötü tecrübe kaldı aklımda sezaryan bukdar savunuyor insanlar anlatmak zorunda kaldım yoksa ben sezeryanda kötülemek istemedim mecbur sezaryan gerekirse burdakiler korksun istemedim allh hepimize kolay doğumlarda nasip etsin

[Doktorun ne Elisita, post: 42336655, member: 690086"]Bende cok korkuyorum direkt sezeryan istiyorum çok hikaye dinledim ben yapamam zaten daha önce bi dr da catımın dar oldugunu söylemişti öyle epidural falnda değil direkt genel anestezi istiyorum[/QUOTE]

Doktorun ne dediği önemli canim. insallah herşey gönlünce olur

Ayy kızlar yanlış anlamayında çoğumuzun ilk doğumu normal de olabilir sezeryanda Allahın takdiri artık ama bn ve biçok ilk doğum yapcak arkadas tabiki heyecan ve korku içindeyiz ve bunkadar açık seçik olumsuz örnekler okumak istemiyorum ben kendi adımaetkileniyorum ciddi ciddi anlayışınız için şimdiden cok tesekkür ederim yavas yavas alıştıra alıştıra verin örneklerinizi tatlış anneler bizde tatlı tatlı edinelim bilgileri

ayy ne güzel adettmis :) ama benim annisko adet olmasada yıgar bize tek cocugum ben o yüzden benim annis baska hahahah :)

bakmamak lazım oyle seylere, gozumuz korkacak iyice. Normal dogum neleri bozuyorrmus ki , adı ustunde normal dogum.

vajina yapısını bozuyormus ahh dogru diyorsun insanın basına ne gelirse meraktan gelirmis benimkide o misal

En güzeli normal doğum canım eğer yapabilirsek bence korkusuda olmayanlar için normal doğum kesinlikle ..

ah keskee ama ne biliyim zamanla alısıcam sanırım bu fikree

Ayy canım cok gecmis olsun demek ki bizede ilac vermeyecek doktor o karısımı bende yapayım cok tesekkürler canım gecmis olsun yeniden

Ben hasta oldum hapsuruyorum burnum akiyor umarim yarina gecer.

cok gecmis olsun canım limon tüket bol bol

o yorumu yazan baska birisiydi canım basını okudum devamını okumadım bile o kadar haklısın ki sonucta bizimde ilk deneyimimiz olacak hatta bu konuyu actıgma pisman oldum :)

o yorumu yazan baska birisiydi canım basını okudum devamını okumadım bile o kadar haklısın ki sonucta bizimde ilk deneyimimiz olacak hatta bu konuyu actıgma pisman oldum :)
Canım benîm sana yazmadım ben o kötü örneklerin toplamına yazdım en son senin yorumun diye onun altına yazmışım

Canım benîm sana yazmadım ben o kötü örneklerin toplamına yazdım en son senin yorumun diye onun altına yazmışım

hahah yok canım benim benim yorumuma yazmadın denizmisranınkine yazdın da o da bugün tepki gösterdim yanlıs anlamasın diye öyle yazdım :)

Arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardı kıpır kıpır eller ayaklar ilk kez bu kadar içimde bebek olduğunu hissettim Birde ben ikili test yaptırmayı düşğnmüyorum sonuç nolursa olsun doğurucam zaten, sizce yanlış mı düşünüyorum Doktorumda sonuç önmli değilse hiç yaptırma dedi.

evet kızlar ya bende bugün yazacaktım ama Elisita benden önce davranmış. burada bir çoğumuz ilk kez doğum yapacağız. korkmamız tedirgin olmamız çok normal ama korkunç hikayeler anlatılınca insan iyice geriliyor. Rabbimin taktiri. normal doğum istersin bi komplikasyon olur sezeryana alırlar ya da kişi kendi talebiyle oraya yönlenir. normal doğum iyidir ama bence doğum o anki duruma duyguya doktorun yönlendirmesine (daha bir çok sebep sıralanabilir) bağlı. o yüzden doğum nasıl olursa olsun hem bebeğin hem annenin sağlıkla çıkabileceği yöntemle olsun. lütfen gergin konulara girmeyelim. ricamdır :) şimdiden teşekkür ederim.

E Ekyzdn03 Elisita poncikella katiliyorum sizlere kizlarr.. Gerçekten benim kafam çok rahatti normal yaparim inşallah diye düşünüyordum hic korku yoktu. Burada yazılan olumsuzluklardan sonra bende kotu oldum gerildim bence vakti gelene kadar doğumdan bahsetmeyelim daha. Drlarimiz bile doğumdan bahsetmedi daha bizlere sonuçta ..

Canlar korkuyorsaniz ya hiç sormayin arastirmayin ya da olumsuz durumları soyleyenleri eleştirmeyin. Malesef herzaman istedigimiz olumlu seyleri duyamayabiliyoruz. Bekleyin zaman herşeyi gösterir. Tek tavsiyem doktorunuzu dinleyin. Sizin için en iyi ve en uygun doğum seklini zaten onerecektir. Bir arkadasinda dediği gibi kimine gore normal iyi kimine gore sezeryan. Bunlar için cooooook erken daha.

Doğum sirasinda sorun yasayan insanlar olduğunu bilebilecek yaslardayiz hepimiz. Ancak burada herşeyin olumlu yani konuşulurken neden doğum konusunda kotu örnekler verilsin ki? Burada bilmediklerimizi öğrenmek bu sureci beraber atlatmak için variz. Korku hikayeleri dinlemek için değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…