- 13 Şubat 2013
- 605
- 473
- 53
Geçmiş olsun canım bol bol meyve yemeye çalış direnci düşmesin iyceBen hasta oldum hapsuruyorum burnum akiyor umarim yarina gecer.
hiç bu açıdan düşünmemiştim bu da mantıklı bir bakış açisı imiş. soun şu ki ben de korkuyorum her ikisinden de ben de normal doğum doğal olduğundan cesaret edebilir ve anatomimde uygun olursa iyi diye düşünmüştüm . bi topik okudum insanlar normal doğum yapmak için kurslara bile gitmişler ama rahim açılması olamyınca sezeryan olmak zoorunda kalmışlar mesela. son dakikaya kadar netleşmez durumlarımız inş çatı muayenelerimizi o günnlerimizi de paylaşacağımız günlerde gelir.Kızlar bu doğum işi çok zor yaa ben her ikisinden de korkuyorum. Benim rahim ağzı yetmezliğim var çok kolay normal doğum yapabilme ihtimalim yüksek ama ben çok korkuyorum normal doğumun bebek için riskleri çok fazla bu kadar zor bulmuşken onu en ufak bir riske dahi atmak istemiyorum.. Sezeryanla bebek problemsiz çıkıyor ben sıkıntı çekmeye razıyım...
Folik asiti kestik bu hafta basi İMOM adli bi hapa gectim icinde hersey var dedi doktorumMerhaba arkadaşlar kontrol e gidenlere bir sorum olucak . Folik asit kullanma dönemi bitmek üzere yeni ilaç yazıldı mi kan vs ilacı. Bu hafra kontrol zamanım ama haftaya gitmeyi düşünüyorum. Ona göre gidecegim
Insallh hersey yolunda gider ben hep güzel örnek vermek istedim sezaryan en yakınmdan kötü tecrübe kaldı aklımda sezaryan bukdar savunuyor insanlar anlatmak zorunda kaldım yoksa ben sezeryanda kötülemek istemedim mecbur sezaryan gerekirse burdakiler korksun istemedim allh hepimize kolay doğumlarda nasip etsinhiç bu açıdan düşünmemiştim bu da mantıklı bir bakış açisı imiş. soun şu ki ben de korkuyorum her ikisinden de ben de normal doğum doğal olduğundan cesaret edebilir ve anatomimde uygun olursa iyi diye düşünmüştüm . bi topik okudum insanlar normal doğum yapmak için kurslara bile gitmişler ama rahim açılması olamyınca sezeryan olmak zoorunda kalmışlar mesela. son dakikaya kadar netleşmez durumlarımız inş çatı muayenelerimizi o günnlerimizi de paylaşacağımız günlerde gelir.
Ayy kızlar yanlış anlamayında çoğumuzun ilk doğumu normal de olabilir sezeryanda Allahın takdiri artık ama bn ve biçok ilk doğum yapcak arkadas tabiki heyecan ve korku içindeyiz ve bunkadar açık seçik olumsuz örnekler okumak istemiyorum ben kendi adımaInsallh hersey yolunda gider ben hep güzel örnek vermek istedim sezaryan en yakınmdan kötü tecrübe kaldı aklımda sezaryan bukdar savunuyor insanlar anlatmak zorunda kaldım yoksa ben sezeryanda kötülemek istemedim mecbur sezaryan gerekirse burdakiler korksun istemedim allh hepimize kolay doğumlarda nasip etsin
Canım biz hepsinde 6 adet almayı planlıyoruz 0-3 ay zıbınlar Tulumdu falan ama araya 3-6 da sıkıştırcaz fazladan çabuk büyüyor bebişler çok abartmadan keyfini çıkarmak lazım bide ilk bebek ananeye aittir adetten herşeyini annem alcak bohçası yapılacak son ay bize gelecek
bakmamak lazım oyle seylere, gozumuz korkacak iyice. Normal dogum neleri bozuyorrmus ki , adı ustunde normal dogum.
En güzeli normal doğum canım eğer yapabilirsek bence korkusuda olmayanlar için normal doğum kesinlikle ..
@peacock87 @BUSRAAVSAR E Ekyzdn03 kizlar gityim kbb ye. Benim baya bi sıkıntım varmis. Burnumun sag deligi kemik varmis o yuzden kapali. Sol tarafida hamilelik hormonlarindan dolayi şişmiş kapali. Alerjin de var. Üzgünüm yapabilecegimiz hic bisey yok dedi. 9 ay hatta sonraki 3 ay emzirme dahil ilac yazamam dedi. Cok yastik koyup dik uymaya calis dedi. Birde bir su bardagina yarim cay kasigi tuz 1 cay kasigi karbonat atip cek dedi. Buhar makinasi da alabilirim.Bakalim denicem bu gece. Bana uykular yalan oldu. Napalim tek bebisim iyi olsunda cekerim
Ben hasta oldum hapsuruyorum burnum akiyor umarim yarina gecer.
Ayy kızlar yanlış anlamayında çoğumuzun ilk doğumu normal de olabilir sezeryanda Allahın takdiri artık ama bn ve biçok ilk doğum yapcak arkadas tabiki heyecan ve korku içindeyiz ve bunkadar açık seçik olumsuz örnekler okumak istemiyorum ben kendi adımaetkileniyorum ciddi ciddi anlayışınız için şimdiden cok tesekkür ederim yavas yavas alıştıra alıştıra verin örneklerinizi tatlış anneler bizde tatlı tatlı edinelim bilgileri
Canım benîm sana yazmadım ben o kötü örneklerin toplamına yazdım en son senin yorumun diye onun altına yazmışımo yorumu yazan baska birisiydi canım basını okudum devamını okumadım bile o kadar haklısın ki sonucta bizimde ilk deneyimimiz olacak hatta bu konuyu actıgma pisman oldum :)
o yorumu yazan baska birisiydi canım basını okudum devamını okumadım bile o kadar haklısın ki sonucta bizimde ilk deneyimimiz olacak hatta bu konuyu actıgma pisman oldum :)
Canım benîm sana yazmadım ben o kötü örneklerin toplamına yazdım en son senin yorumun diye onun altına yazmışım
Aaa öylemi bnde sana yazmışım yanlışlıkla yazdım ay kafam bi dünya oldu cidden etkilendimhahah yok canım benim benim yorumuma yazmadın denizmisranınkine yazdın da o da bugün tepki gösterdim yanlıs anlamasın diye öyle yazdım :)
Merhabalar; benim bildiğim sabah bulantısı olur bu dönemde ama benim hep akşam oluyor benzer bir durum yaşan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?