Ben sadece her kadının yapısı farklı diyorum her iki doğumun da eksi ve artısı var ben kendime güvenmiyorum korkuyorum bu yüzden sezaryen istediğimi söyledim yani illa ki sezaryen i savunmuyorum yanlış anlaşıldım sanırım
Eşiniz ="Kubrali5454, post: 42339993,Benimkinin8457"]Aynen bizimkide belli degil ama babamizin dogum gunune bitane trabzon sporlu tulum alacam cok sevinecek kizda olsa o mutlu olsun diye giydiririm dogunca
Esiniz karadenizli mi. İyi fikirmis. Benimki gsli ama futbol düşkünü değil.[/QUOTE]
Evet canim koken rizeli biz 7/24 mac kanalini aciyoruz oyle diyim kendim galatasaraylim ama dogum gunu diye kiyak geciyon sonra galatasaray lisinida alirim ki
Evet canim koken rizeli biz 7/24 mac kanalini aciyoruz oyle diyim kendim galatasaraylim ama dogum gunu diye kiyak geciyon sonra galatasaray lisinida alirim ki[/QUOTE]
Oooo bende rizeliyim:) gerci biz ankarada yetistik okuduk. Yazlari giderdik rizeye.hele ben 9-10 yildir gitmiyorum. En son bekarken gitmistim.ozamanlar bir suru arkadaşım vardi simdi herkes evlendi farklı şehirlerde...
Oooo bende rizeliyim:) gerci biz ankarada yetistik okuduk. Yazlari giderdik rizeye.hele ben 9-10 yildir gitmiyorum. En son bekarken gitmistim.ozamanlar bir suru arkadaşım vardi simdi herkes evlendi farklı şehirlerde...
Benimki cakma rizeli dedeler ordan gelme babasi esim falan sakaryada dogmus hic akrabalari kalmamis zamanla hepsi gocmusler biyerlere orda akrabasi olsa rize-trabzon turu yapmak istiyorum merak ediyorum oralari aslında
Benimki cakma rizeli dedeler ordan gelme babasi esim falan sakaryada dogmus hic akrabalari kalmamis zamanla hepsi gocmusler biyerlere orda akrabasi olsa rize-trabzon turu yapmak istiyorum merak ediyorum oralari aslında
Bebis dogsun biraz buyusun tura falan katilirsiniz belki. Bizde de çok akraba kalmadi dedeler anneanneler vefaat etti. Annemler yazin gider 10-15 gün kalir gelir.
canım benim de hep akşam saatinde oldu bulantim babamızın gelmesine yakın başlar babamız gelince de zirve yapardı. bulantı daha çok psikolojik altyapılı imiş ben dr uma sormuştum sabah kime bulanacak sen yalnızsın baba ise gidiyor naz yapacak kimse yok demişti baba gelince bulantı da geliyordu
arkadaşlar doğum konusu yaklaşık 2 hafta önce çok kafamı kurcalamış uykularımı kaçırmıştı. nette pozitif doğum hikayeleri diye bir blog buldum hamile günlüklerini ve normal sezeryan her türlü doğum şekline dair hikayeleri okudum çok etkilendim ve artık korkmuyorum. okudukça anladım ki bebeğimiz karar verecek dünyaya nasıl ve ne zaman gelmek istediğini ne doğum egzersizleri nede sezeryan günü hiç bir şey fayda et iniyormuş meğer onlar kendi bildiğince istediği gibi geliyormuş. onun için şimdilerde ne normal olsun diye kendimi sartlandiriyorum ne de korkuyorum. hayırlısı rabbimden sağlıkla tastamam kavuşalım da önemli değil gerisi ve bebeğinin kararına saygı duymayı öğrendim
Valla esas sorun o ... Arastirmadayim bir arjafasim uskudar hospitalturkde baran hanimi tavsiye etti birdahaki muayenemi ona gidecegim...arada belki bir z.kamile ugrarim belki... Ya sen nereye gidiyorsun gideceksin
Arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardı kıpır kıpır eller ayaklar ilk kez bu kadar içimde bebek olduğunu hissettim Birde ben ikili test yaptırmayı düşğnmüyorum sonuç nolursa olsun doğurucam zaten, sizce yanlış mı düşünüyorum Doktorumda sonuç önmli değilse hiç yaptırma dedi.
çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin. ikili taramaya gelince bende sonuç ne olursa olsun takdir allahın diye düşünüyorum. riskli çıkarsa en azından kendimi hazırlarım özel bi bebek için o yüzden istenen tüm testleri yaptırmayı düşünüyorum.