2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günayydın kızlar gecmisi okudum uzatmamak adına yorum yazmıyorum
Dün aksam yine kusmalar basladı, artık yemek hazırliyim dedim hazırladım esim yedi topladık oturduk vs derken hoooooooop ben tuvalete yemek faslı tamamen kapandı artık benim icin :)

canımm mutlaka cıkolata falan ye ultrasondan once hareketlendırıyor:)

canım havalar degısmeye basladıya ondan guzelce terlemeye calıs ama terın ustunde sogumasın dıkkat et ona

yeniden gecmis olsun canım sen bugün gec tv karsısına al kumandayı eline arada uyu arada uyan iyice dinlen

ayy canım yaa az kaldı ama sabret bır kac haftaya gecer ınsallah

Yalnız değiliz canım aynen bi 3 5 kişi varız böyle biraz tombik hamile kalan :)) sağlık olsunda ..

ben de varım :S zaten hiç öyle zayıf biri olmadım,hamile kalmadan zayıflıyım dedim ama olmadı..160cm- 58 kiloydum şimdi 59 oldum.. kilo alıcaz kaçınılmaz son ama nolur az alalımmm :)))

doğum düşünmek için bana erken gibi geliyo, şu an sadece sağlıklı büyüyüp büyümediğini merak ediyorum..zamanı gelince de sadece pozitif şeyler okuycam,video fln izlemeyi düşünmüyorum :)

artık azalması gerekmiyor mu bu bulantıların.. 1 gün aramız var..sende 12 ye gşrdşn din artık galiba.bir iki haftaya biter inşallah

artık azalması gerekmiyor mu bu bulantıların.. 1 gün aramız var..sende 12 ye gşrdşn din artık galiba.bir iki haftaya biter inşallah

Evet canım herkes azalması gerekiyor diyor bende tam tersine yeniden baslıyor bi ara durdu simdi yeniden basladı özellikle gece cok midem bulanıyor. Doktorda 1 2 haftaya rahatlarsın diyor ilk haftalarımda bile kusmamıstım ben son haftalarda kusmayada basladım

Aynen daha çook var doğum için kısmet olursa 6.7.aydan sonra konuşulur onlar .. :)

günaydın sevgili anneler aramızda hasta olanlar var çok geçmiş olsun malum bünyeler daha da hassa artık ilaç da kullanamıyoruz aman dikkat edelim kendimize. acil şifalar dilerim hepinize.
bugün yawrucuklarini görmeye gidecekler varmış çok heyecanlı bir bekleyiş anlıyorum sizi ve güzel haberlerinizi bekliyoruz

düğün müüüüüü artık ağlamak istiyorum çok güzel di aslında ama çok yoruldum en son mide ağrısından 12 ye geliyordu kalktık eve geldim mide ağrısından öldüm ben inan uyuyamadm sabaha kadar acile gidip gitmeme arasında kaldım ama gitmedim... kv vardı kambersiz düğün olur mu hiçççç zaten onların akraba herhalde onun stresi benim mideme vurdu kadını görmeye hiççç tahammülüm yok artık benim yaa niye böyleyim bilmiyorum ama geçmişi geçmişte bırakamıyorum bide üstüne çok itici ıyyyy poncikella

Kızlar normal ve sezeryan doğum konuşulmuş normal doğumun da riski var sezeryanın da ikisi de birbirinden bir adım ötede değil!
Ben bekarken skolyoz ameliyat-ı geçirdiğim için benim mecburu sezeryan doğumum
Kızımı da sezeryan ile doğurdum hastaneden çıktıktan sonra 1gün yatmadım evde gayet iyiydim hafif sızının dışında hiç ni şikayetim yoktu ki o da doğal bir durum sonuçta kesiyorlar dikiyorlar kızımda da ne Astım ne Bronşit var çok şükür bence genelleme yapmayın doğduktan sonra bebeğe Bakım önemli! Dediğim gibi bünye meselesi Bırakın 10gün yatmayı 1gün yatmadım...bende normal doğum hakkında duyduklarımı yazmıycam herşey Allahtan kaderimiz de ne varsa onu yaşarız normal normal dersiniz bebeğiniz terstir son saate kadar dönmez mecburu sezeryana alınırsınız kendinizi şartlndırmayın Herşeyin hayırlısını dilemek Lazım
Bu arada normal doğum yapıp Sütü 4Gün sonra gelen kuzenimi biliyorum en yakınımdan dediğim gibi bünye meselesi

kızlar bide dün akşam başlayan mide ağrımla birlikte kasıklarıma ara ara sancılar giriyor kötü oluyorum neden kiii???
sanırım stres gerçekten çok etkiliyor yaa benim yavrum anne bi daha stresli ortamlara girme diye sinyaller veriyor

aaa geçmiş olsun tatlım. eğer hala devam ediyosa bi git görün dr 'a bişiy yoktur ama için rahat eder. amannn zaten kayınvalide melek olsa kanadıyla dürter derler. hangisi seviliyo ki :) takma kafana. bak yarın birgün bizde kayınvalide olucaz, kimbilir biz neler yapıcaz gelinlere :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…