canımm mutlaka cıkolata falan ye ultrasondan once hareketlendırıyor:)en son gittiğimde 1 hafta öndeydi bebişim bakalım bugun ne diyecekler :) ben elini ayağını oynatırken göremedim amauyuyordu sanırım zaten kısacık muayene oldum kalbini dinletti su kadarlık dedı o kadar gostermedı bıle bana
canım havalar degısmeye basladıya ondan guzelce terlemeye calıs ama terın ustunde sogumasın dıkkat et ona@denizmisra. E Ekyzdn03 . Tesekkurler dun kotuydum usume falan geldi evde limon kalnamus esim cikti limon aldi bal limon yapti bulasiklari yikadi ben yattim bugun daha iyiyim bas agrisi var oldukca gozumu acamiyirum ama daha iyiyim havalardan heralde usuttum...bugun bol bol yatip dinlenecegim...
karından tatlımArkadaşlar 2li taramada alttan mi muayne ediyorlar karindan mi. Acil cevap yazarsaniz sevinirim :)
@denizmisra. E Ekyzdn03 . Tesekkurler dun kotuydum usume falan geldi evde limon kalnamus esim cikti limon aldi bal limon yapti bulasiklari yikadi ben yattim bugun daha iyiyim bas agrisi var oldukca gozumu acamiyirum ama daha iyiyim havalardan heralde usuttum...bugun bol bol yatip dinlenecegim...
ayy canım yaaGünayydın kızlar gecmisi okudum uzatmamak adına yorum yazmıyorum
Dün aksam yine kusmalar basladı, artık yemek hazırliyim dedim hazırladım esim yedi topladık oturduk vs derken hoooooooop ben tuvalete yemek faslı tamamen kapandı artık benim icin :)
Arkadaşlar 2li taramada alttan mi muayne ediyorlar karindan mi. Acil cevap yazarsaniz sevinirim :)
Arkadaşlar 2li taramada alttan mi muayne ediyorlar karindan mi. Acil cevap yazarsaniz sevinirim :)
ayy canım yaaaz kaldı ama sabret bır kac haftaya gecer ınsallah
Yalnız değiliz canım aynen bi 3 5 kişi varız böyle biraz tombik hamile kalan :)) sağlık olsunda ..
Günayydın kızlar gecmisi okudum uzatmamak adına yorum yazmıyorum
Dün aksam yine kusmalar basladı, artık yemek hazırliyim dedim hazırladım esim yedi topladık oturduk vs derken hoooooooop ben tuvalete yemek faslı tamamen kapandı artık benim icin :)
artık azalması gerekmiyor mu bu bulantıların.. 1 gün aramız var..sende 12 ye gşrdşn din artık galiba.bir iki haftaya biter inşallah
karından canım ama rahat bisiler giy baya bi sürüyor hatta benim böbreklere bağırsaklarında karaciğerine de bakmıştı ultrasonlaArkadaşlar 2li taramada alttan mi muayne ediyorlar karindan mi. Acil cevap yazarsaniz sevinirim :)
ben de varım :S zaten hiç öyle zayıf biri olmadım,hamile kalmadan zayıflıyım dedim ama olmadı..160cm- 58 kiloydum şimdi 59 oldum.. kilo alıcaz kaçınılmaz son ama nolur az alalımmm :)))
doğum düşünmek için bana erken gibi geliyo, şu an sadece sağlıklı büyüyüp büyümediğini merak ediyorum..zamanı gelince de sadece pozitif şeyler okuycam,video fln izlemeyi düşünmüyorum :)
aaa ne guzelmıs yaa bana da bakarmı acaba hem bebıse hemde bana check-up olurkarından canım ama rahat bisiler giy baya bi sürüyor hatta benim böbreklere bağırsaklarında karaciğerine de bakmıştı ultrasonla
düğün müüüüüüartık ağlamak istiyorum çok güzel di aslında ama çok yoruldum en son mide ağrısından 12 ye geliyordu kalktık eve geldim mide ağrısından öldüm ben inan uyuyamadm sabaha kadar acile gidip gitmeme arasında kaldım ama gitmedim... kv vardı kambersiz düğün olur mu hiçççç zaten onların akraba herhalde onun stresi benim mideme vurdu kadını görmeye hiççç tahammülüm yok artık benim yaa niye böyleyim bilmiyorum ama geçmişi geçmişte bırakamıyorum bide üstüne çok itici ıyyyy poncikella
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?