2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun yaa gerçektenmi tühh üzüldüm çok iyi anlıyorum seni bende hergece aynı sorunu yaşıyorum acaba bende ne sorunlar çıkacak bıktım her gece uyanmaktan bide iş yerinde deliler gibi hapşırmak yoruyor beni bakalım 5 eylülde gitcem bende sende dikkat et yap doktorun dediklerini gerekirse al buhar makinesini

Daha cok kucuk oldugundan doktorumuz cinsiyetini soylemez. Geldigimizde burdan ultrasona gore cinsiyet tahmini yapariz artik

Kizlaaaar gunaydiiiiiiiiin.. kimler bugun bebislerini gormeye gidiyor bakiyim benim randevum 1de heyecandan uyandim hemen. Hadi bakalim guzel haberlerle donelim insallah

Günaydın canım :) ben gidicem ya gündüz ya da akşam babamızla birlikte gidicez .. Akıntım için gidicem ben, artık çok rahatsızlık veriyor koku ve kaşıntı yoktu kaç haftadır önemsemedim ama dün ilk defa koku olduğunu farkettim kaşıntı falan yok sadece 1 2 kere koku farkettim bol su içmeme rağmen inşallah enfeksiyon falan olmamıştır .. Gebelikten önce 2 ay vajinit tedavisi olmuştum bu akıntı yüzünden, şimdi tekrarladı mı acaba anlamadım ..

günaydın canlar.. yine aklıma birşey takıldı. bakalım siz napıyorsunuz.
çay tüketiminizi ne yaptınız? internette günde 2 bardak içilebilir yazıyor. ama doktoruma sormayı unuttum.
sizler ne kadar içiyorsunuz?

günaydınlar,

dünkü kontrolümde çok bulantım olduğunu ilettim dr uma , kesinlikle sıcak içecek , çorba ,salçalı yemekler, tüketmememi , bol buzlu içecekler,zeytinyağlı soğuk yemekler yememi tavsiye etti.Eğer benim gibi bulantınız var ise çay tüketmemeniz gerekir ancak sıkıntı yok ise çay demir eksikliği -kansızlık yaptığı için günde 1 bardak içilebilir olduğunu biliyorum.

B bsrd valla bizde durumlar karısık eşim koyu fenerli bende baya bir galatasaraylıyım oyle bır sey mumkun degıl her derbı ıddıaya falan gırerız ama baya agır seylere
al bendende o kadar bende koyu fenerlıyım esımde koyu gs lı ben fenerıum o gsstore bakıp duruyoruz kım kazanacak bılmıyorum :)

Gözün aydın tatlım..İkinci kızımız da geliyor desene Rabbim bize de nasip etsin 1 hafta var randevuma daha çok sabırsızlanıyorum..Hem korku hem heyecan 3 hafta olcak görmeyeli de çok tırsıyorum

günaydın güzel tatlış anneler nasılsınız bugun ben yıne gune guzel basladım :):) bizim bebiş utrasonda esniyordu falan sabah bı baktım ben uyanırken esım benı ızlıyor gulen bır suratla bebısımız aynı sen olacak galıba dedı çok hosuma gıttı:):)

Benimde 2 hafta önce bi tahminde bulunmamıştı bile bugün bişeyler söyleyebilir belki :)

hayırlısı canım benim ilk olacak bebişim kız erkek farketmez :) ama kız cocuklarını cok sevıyorum bırde kızlar özeller ya ailelerine bağlı azcık kıkırdak kendılerını sevdırıyorlar :)))

Kızlar Günaydın. Bugün meleklerini görecek anneler güzel haberler almanız dileğiyle

amin canım teşekkürler yarın haber veririm inşaALLAH bebişimizin cinsiyeti hakkında da yorum olur

en son gittiğimde 1 hafta öndeydi bebişim bakalım bugun ne diyecekler :) ben elini ayağını oynatırken göremedim ama uyuyordu sanırım zaten kısacık muayene oldum kalbini dinletti su kadarlık dedı o kadar gostermedı bıle bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…