2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mılletın yanında barı ıyı gorunmek ıcın ıyı davransa sana gururlansa falan hanı hamıle dıye kıyamam sana yasattıgı strese bak. tatlım mıde agrısına acılde bır sey yapmıyorlarmıs doktoruna sor ıstersen bır ılac verebılır bende cok cekıyorum mıde agrısından salı gunu ıkılı teste gıttıgımde sorucam

Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.

ayy ne guzel lafmıs o yenı duyuyorum guldum valla benım kayınvalde fecı rol yapar dısardan sessız sakın melektır hersey allah bızede oyle kayınvalde versın der ama gelde ıcını bana sor gıcık yaa gorustugumuzde mutlaka sıkıntı cıkıyor yanı ılgıncler hatta bebek olmadan bana bebek olsa falan dedı bende sence sen babanne olmaya hazır mısın demıstım bır daha da sormadı

Kızlar beni sağlık ocağından aradılar. Sizi de aradılar mi?
Doktorumun istediği kan ve idrar testlerini yaparlar mi acaba sağlık ocağında ?

Kızlar günaydın bana gün daha yeni aydınlandı eşim işe gittikten sonra istifra ettim ne güzel geçmişti arada olucak demekki geceleri cam açık uyuyoruz üşüttüm galiba kafamı zor kaldırdım burnum tıkanmış grip oluyo gibiyim ilaçta içilmiyo hamileyken napıcam ben

canım benım bır karısımım var hasta oldugumda dırek onu ıcerım sıcaga yakın suya bır lımonu sıkacaksın ıcıne de bal onu sıcak sıcak ıceceksın hemen terletıyor ıyı gelıyor ama terın ustunde sogumasın dıkkat et

Sağol canım deniycem umarım kusmadan içebilirim

benım adım ne den yok bu lıstede kızlar

Kızlar beni sağlık ocağından aradılar. Sizi de aradılar mi?

canım hepsını yapmıyorlar tahlıllerın ben gıtmısdım ama onlarda gebelıgını takıp etmek ıstıyorlar cunkı eylulde bana bır kac ası yapılıcakmıs tetenoz falan sanırım butun hamılelere yapılıyor

ahhh bebeğimm milletin yanında görsen yok artık büşracım kadın sana ne kadar yakın davranıyor dersin ama ben içini biliyorum yapmacık olduğunu biliyorum yaa o yetiyor bana hatta milletin yanında öyle(özür dilerim) yalak yalak davranması daha sinirimi bozuyor

Günaydn canm.ben cayı cok severim onceden gunde 10 bardak falan icerdim.ben de doktora sormayı unuttum ama netten biraz baktm ve azalttm.simdi gunde maksimum 3 bardak sekersiz ve cok acik iciyorum.

ohh ağzına sağlık tatlım bu lafı ilk kez duyfum süpermiş yeri ve zamanında bende kullanacağım :)

günaydın canım... günde 3-4 bardaktan 1 e düşürdüm açık olarak.

ayy dimi yaa aynı benım kı anlatmam sana:):) oyle ıyı oyle tatlı kı sorma ama normalde arıyor benı mesela ısteyım yanı her dk acamam dımı hemen sanıye sekmeden esımı arıyor ben buketı aradım acmadı dıye tovbe yarabbım dıyorum

B bsrd bıde anlatmadan edemıycem bunlar tatılde şımdı, dun bız esımle sinemaya gittik telden yazıp duruyorlar yok resım cekıp yolluyorlar bıde yorum beklıyorlar esımın 10 yasında kardesı var havuzda vıdeosunu cekıp yollamıslar bakmayınca arıyorlar bı bak dıye uzakta bıle yalnız bırakmıyorlar saolsunlar sınır oluyorum bende

[QUOTE="elif190, post: 42345125, member: 172ocakları lar beni sağlık ocağından aradılar. Sizi de aradılar mi?
Doktorumun istediği kan ve idrar testlerini yaparlar mi acaba sağlık ocağında ?[/QUOTE]
Bir git bakalim ne diyecekler. Artik saglik ocaklari gebelik takibini yapiyo . kan testi falanca yapıyorlar bildiğim kadarıyla Bende tatil ddönüşü gidip hamile olduğumu soyliycem. Aylik kontrole cagiriyorlar

[QUOTE="elif190, post: 42345125, member: 172ocakları lar beni sağlık ocağından aradılar. Sizi de aradılar mi?
Bir git bakalim ne diyecekler. Artik saglik ocaklari gebelik takibini yapiyo . kan testi falanca yapıyorlar bildiğim kadarıyla Bende tatil ddönüşü gidip hamile olduğumu soyliycem. Aylik kontrole cagiriyorlar[/QUOTE]
valla bızım sağlık ocagı ne aradı ne ettı yanı zaten acayıp ılgısız bır yer bır ıkı kere sıkayet etmıslıgım olmustu gıtmek sart mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…