2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim giyecek hiç bişeyim kalmadı pantolonlarım sıkıştırıyor cok dar Olmasın diyorlar Göbek kısmı mecburen hamile pantolonuna geçtim bende.

Teyzoslar biz geldiiikk annem gida zehirlenmesi gecirdi ama ben cok iyiyim :)
Bir hareketler bir oynamalar agiz acip kapamalar allaaaahimm bu nasil bir duyguu kocamaaaaan olmus cok yakindan ulttrason aldik nefis gorunuyo nefis masallah 1 haftada by ne buyume haftaya nasil olucak artik dr a cinsiyettr sorduk bu haftalarda tum bebekler erkektir dedi umudumuz haftaya 2lidee

Bakmadimda gecmise bakicam simdi ben mesela 25im :))

Kızlar bir site vardı 10. 11. Haftalarda özellikle kız ve erkek bebeklerin cinsel organları neredeyse aynı görünüyor. Onu bulayım diye google a bişeyler yazdım şu görselle karsilastim... gercek midir bu bu kadar olabilir mi ya.

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-28-01-34-51.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 103

Ben 11+1 deyim ultrasona gore 11+5 doktor taamda az once bu haftalarda tum bebekler erkektir dedi
Gercek diildir bu arada bence

Geçmiş olsun çokk... iyidir inşallah şimdi. Bebisin fotosu yok mu? Neden kimse eklemiyor yahu korkmayın kızlar hepimiz gebeyiz :)

Binbir kere masallah:)) bu kadar büyümüşler mi ya inanamıyorum.... Maşallah tekrardan. Resmen 12. Haftada tam bir bebek formu alıyor demekki bidik lar.

Evet canim aliyorlar artik organlarin hacmi falan buyuyor son gelismeler tamamlaniyor sonra islevleri gelisiyor bende cok sasirdim gorunce 1 haftada cok buyumus haftaya kendi doktorumuza gidicez bakalim o zaman ne kadar buyumus olucak :) erkek mi dersin cinde de erkek cikti ttu89 un haritasinda da erkek cikti :) sende nuba gore erkek diyorsun :) hayirlisi

Bence yüzde 90 erkek... gönlünü göre olsun insallah. İlk bebis mi?

Evet canim ilk bebis ne yalan soyliyim benimde hislerim o yonde ama herkes oyle diyor yada esimin oglum demesinden mi etkilendim diye birsey demedim hic hayirlisi olsun insallah
Valla ben de kızım olsun istiyorum aslında yüzde 51 ağır basıyor eşim de öyle... ama hangisi olsa diğerinde bir parça gönlüm kalacak.:)) garip bir duyguymus. Belli olsa da adapte olsak biran önce. Bu arada benim eşim bir gün kızım bir gün oğlum diye seviyor ahaha:) gönlü kalmasın miss

Hahahah en guzeli en azindan benunki gibi gelip gelip ogluuum atess oglum babasinin kocu demiyor :) diyorum ki cocugada baski mmi yapti erkek olucaksin diye hahahha daha hiic kizim duymadim bir tek adi Yaz olucak dedi hepsi o :))

slm kızlar masallah ne güzel kaynasmissiniz ben de çok takip edemiyorum..bir ay olmadı bi komsumuz ikiz bebek sexeryan için gün alıyor doğuma gittiğinde ikisininde kalbi durmuş nasıl üzüldük anlatamam. başlarda bazı arkadaşlar düşük yaptı hep korkumuz vardı Allahim kız erkek hepimize hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar diliyorum.Rabbim hepimize kucagimiza almayı nasip etsin ins

bende daha hiç kilo almadım sadece sivri bir karın var şimdiki hamile pant. çok güzelmiş eskiden bu kadar yoktu hamile giyim.Allahim hicbirimizi evlatlariyla denemesin ins kızlar

AYNEN bende çay hiç içemiyorum midem bulanıyor.

Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar. Bulantılarım azaldı içim de tedirgin kötü birşey yoktur inşallah. Bi yandan da seviniyorum aslinda karışık duygular içindeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…