Aynı durumu annem yaşamış erkek kardeşime hamileyken koca parça gelmişti diyo dr bebek iyi demiş saģlıkla doğmuş daha sonra tabi inşallah ćabuk gećerde bu sıkıntılı dönemin çok geçmiş olsun canım :)Benim gibi olanlar varmış , öncelikle geçmiş olsun. Çok sık giremiyorum ama okuyorum fırsat bulunca. Başıma gelenleri anlatacağım ama siz sakın okuyup etkilenmeyin derim. Hamileliğimin başından beri zaman zaman lekelenme ve kanamam oldu ama 1-2 güne geçmişti. İğne , ülaç vs. İle. Tam dedim herşey yolunda, hatta ikili testte erkek dedi, ikinci bebeğim de erkek olacak diye kendimi hazırlıyordum. Geçtiğimiz salı günü işyerinde otururken karnımda hafif bir hareket oldu, sonra birden balon patladı sanki ve pof diye bacaklarımdan kan boşaldı. Hemen yerimden kalkıp tuvalete koştum, girer girmez bir parça düştü büyükçe. Dedim ki bebek gitti. Kanama devam ediyor, tabi ben şok. Doktorumu aradım, hemen gel dedi. Gittim , hazırdım herşeye. Dedi ki bebek iyi, ama kanama sebebiyle 4 gün rapor verdi. Sadece tuvalete kalkacaksın dedi. Hala da kanama az az devam ediyor. Herşeyin hayırlısı allahtan ama gerçekten zor bir durum, allah kimseye yaşatmasın. Dua edelim birbirimize. Çok uzun yazdım ama geçen hafta pzt ishalim sebebiyle tahlil yaptırmıştım meğer mikrop kapmışım, üstüne bir de antibiyotik alıyorumben mikroptan mı acaba bile diye düşündüm. Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durumdu.
Canım cok gecçmiş olsun bi tanıdıgımdan duydugum rivayete göre erkek bebeklerde lekeli kanamalı olabiliyomuş o tanıdıgımında bebişi erkekti son ay a kdr lekelenmelrm oldu kanamalrm oldu ama gayet sağlıklı oldu dedi inşallah Rabbim korur meleğiniBenim gibi olanlar varmış , öncelikle geçmiş olsun. Çok sık giremiyorum ama okuyorum fırsat bulunca. Başıma gelenleri anlatacağım ama siz sakın okuyup etkilenmeyin derim. Hamileliğimin başından beri zaman zaman lekelenme ve kanamam oldu ama 1-2 güne geçmişti. İğne , ülaç vs. İle. Tam dedim herşey yolunda, hatta ikili testte erkek dedi, ikinci bebeğim de erkek olacak diye kendimi hazırlıyordum. Geçtiğimiz salı günü işyerinde otururken karnımda hafif bir hareket oldu, sonra birden balon patladı sanki ve pof diye bacaklarımdan kan boşaldı. Hemen yerimden kalkıp tuvalete koştum, girer girmez bir parça düştü büyükçe. Dedim ki bebek gitti. Kanama devam ediyor, tabi ben şok. Doktorumu aradım, hemen gel dedi. Gittim , hazırdım herşeye. Dedi ki bebek iyi, ama kanama sebebiyle 4 gün rapor verdi. Sadece tuvalete kalkacaksın dedi. Hala da kanama az az devam ediyor. Herşeyin hayırlısı allahtan ama gerçekten zor bir durum, allah kimseye yaşatmasın. Dua edelim birbirimize. Çok uzun yazdım ama geçen hafta pzt ishalim sebebiyle tahlil yaptırmıştım meğer mikrop kapmışım, üstüne bir de antibiyotik alıyorumben mikroptan mı acaba bile diye düşündüm. Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durumdu.
Tamam canim bunu duydugum iyi oldu bende cok suu iciyimAy kiyamam ben size ya canlarım benim çok çok teşekür ederim evet canım dinlenme bol bol su içmeymis çaresi bunun şu rahim kasılmasıni engelyormus
Teşekür ederim canm amin cümlesini insallh saglikla alalım kucaklarımza evet onu bende duydum hayrlisi kahve rengi lekelenmeden korkmuyordum açıkçası alısmıştm kese asa inmiş baya deyince işte doktorda tepki gösterdi geçen hafta bundan iyiydi durumunuz dedi üzüldüm bekleycep bakalmCanım cok gecçmiş olsun bi tanıdıgımdan duydugum rivayete göre erkek bebeklerde lekeli kanamalı olabiliyomuş o tanıdıgımında bebişi erkekti son ay a kdr lekelenmelrm oldu kanamalrm oldu ama gayet sağlıklı oldu dedi inşallah Rabbim korur meleğini
Bulantilar ara ara yokluyor. İstahim hic kesilmedi malesef hatta bir iki gundur doyma hissimi kaybettim surekli yiyesim var. Hatta uzun zamandan sonra ilk kez dun gece gozleme yedim ve yattim. Tabi sonra pisman oldum kendimi tutmaliydimBulantilrsra8703, post: 42354733, member: 692407"]Bulantılarınız iştahınız ne alemde canlar
kızlar hamıle pantalonuna geçen varmı benı sıkmaya başladı bıraz da acaba erken mı de dıye dusunuyorum kararsız kaldım
Bulantilar ara ara yokluyor. İstahim hic kesilmedi malesef hatta bir iki gundur doyma hissimi kaybettim surekli yiyesim var. Hatta uzun zamandan sonra ilk kez dun gece gozleme yedim ve yattim. Tabi sonra pisman oldum kendimi tutmaliydimBulantilrsra8703, post: 42354733, member: 692407"]Bulantılarınız iştahınız ne alemde canlar
Ayyy çoğunluk erkek diyor nerde bu fıstıklarrrr :)
Âmin canım tabi ki önce sağlık önemli olan. Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin hepsiAllah herkesin gönlüne göre versin ilk önce sağlık tabi ki
lcw de 49-59 tl idi pantalonlar. hiç düşük fiyat görmdim. sanırım internet daha avantajjlı gibi ben de bakacam sitelerineoo nerder oturuyordun sen ben ınternetten aldım 10 tl ıdı walla hatta tshırtte aldım onlarda 10 tl ıdı :)
ben büyük beden tshirt denedim banada mantıklı geldi ama üstü bol altı dar oldu bana yakışmadı. pantalonda bi kaç beden büyük alsam beni en fazla 6 aya kadar idare eder diye düşündüm vazgeçtim hamile pant bakıcam ben de ama mümkünse ucuz olsun.bi arkadaşım senin dediğin taktiği yaptı varya çok şaşırmıştım yaa insan bir heves eder alır die yok 1 tane büyük bedenle idare etti ve thşörtlerinide büyük aldı öyle hamile thşörtü falan değildi
üşütme de bebişi :)yokk bee kuzu öyle 1 taneylede idare edilmez bi doktora bile giderken sanki dügüne gidiyorum hahahahah :) ama zaranın bol bol kazakları var ya trikoları onlardan alıyim diyorum tam göbüs büyüklügümüz soguklara denk gelicek hemde güzel olur renk renk. birde düsük bel kot alırım 2 3 tane beden beden azcıkta göbegim görünsün :)) ay cok fenayım ahhahahaha hamile elbiseleri alırım bir sekilde idare ederiz iste
canım dualarımız seninle. doktorun sözünden çıkmazsın artık elinden geldiğince zaten. inş yoluna girecek herşey.Annem var canım yetişebildgi kadariyla yapio saolsun onunda bekari var babam var 2 erkek başında olunca 2 ye bölünüyor kadıncagzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?