2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı durumu annem yaşamış erkek kardeşime hamileyken koca parça gelmişti diyo dr bebek iyi demiş saģlıkla doğmuş daha sonra tabi inşallah ćabuk gećerde bu sıkıntılı dönemin çok geçmiş olsun canım :)

Canım cok gecçmiş olsun bi tanıdıgımdan duydugum rivayete göre erkek bebeklerde lekeli kanamalı olabiliyomuş o tanıdıgımında bebişi erkekti son ay a kdr lekelenmelrm oldu kanamalrm oldu ama gayet sağlıklı oldu dedi inşallah Rabbim korur meleğini

Bulantilrsra8703, post: 42354733, member: 692407"]Bulantılarınız iştahınız ne alemde canlar [/QUOTE]
Bulantilar ara ara yokluyor. İstahim hic kesilmedi malesef hatta bir iki gundur doyma hissimi kaybettim surekli yiyesim var. Hatta uzun zamandan sonra ilk kez dun gece gozleme yedim ve yattim. Tabi sonra pisman oldum kendimi tutmaliydim

Teşekür ederim canm amin cümlesini insallh saglikla alalım kucaklarımza evet onu bende duydum hayrlisi kahve rengi lekelenmeden korkmuyordum açıkçası alısmıştm kese asa inmiş baya deyince işte doktorda tepki gösterdi geçen hafta bundan iyiydi durumunuz dedi üzüldüm bekleycep bakalm

Bulantilrsra8703, post: 42354733, member: 692407"]Bulantılarınız iştahınız ne alemde canlar
Bulantilar ara ara yokluyor. İstahim hic kesilmedi malesef hatta bir iki gundur doyma hissimi kaybettim surekli yiyesim var. Hatta uzun zamandan sonra ilk kez dun gece gozleme yedim ve yattim. Tabi sonra pisman oldum kendimi tutmaliydim [/QUOTE]
ne guzel ya iştahsızlıktan iyidir inan ki.yıyemıyorum halsizlik oluyo inş 12.haftada bitmesi umidiyle

kızlar hamıle pantalonuna geçen varmı benı sıkmaya başladı bıraz da acaba erken mı de dıye dusunuyorum kararsız kaldım

bugun ben de dışarda idim biiraz gezdim dolaştım. once beli lastikli pantalonlar denedim dar odu bacakları tayt gibi. sonra bi kot denedim o rahat güzel oldu. sonra düşündüm bunu alacağıma hamile pant alayım dokuz ay giyeyim dedim. sonra yazlık mı alcam kışlık mı birşey almadan çıktım :) şimdilik beli geniş olan kıyafetlerimle idare etcem çoğu olmuyor zaten onlarda olmazken hamile pantalonuna geçşcem

bu arada ben iyim yaptım kötü mü bilmem dayanamadım minişe yenidoğan çıt çıtlı atlet aldım. minnacııık. oyuncak bebek kıyafeti sanki. kısmeti açılsın diye aldım ama uğursuzluk getirmez inş. umarım herşey yolundadır.

mesajları ancak okuyorum da kayınvelideleri çekiştirmişsiniz. benim o konuda pek söylecek birşeyim yok şükür. uzaktayız ama iiyi anlaşırız. her hareketinden bir anlam çıkarmam ben o da ölçülü davranır allah var. bir de hep oğlunu deilde sanki beni korur kolllar gibi konuşur. şükür bir ğroblemimiz yok.

bebek bakıcılığı konusunda ise keşke gelse de kayınvaldem baksa. annem anneanneme bakıyor o gelemz keşke kadın sıkılmasa da bizim eevde dursa bir sene baksa içim rahat giderim okuula diye düşünüyorum

Sorun yaşayan arkadaşların Allah yardımcısı olsun.
Bugün doktora gittim 10+1 Günlüğüm. Doktor 10+3 gözüküyor dedi.ikili test istemiyorum sadece ense kalinligini bakın dedim. Gayet güzel dedi. Cinsiyeti hakkında da yorum yaptı. Ilk cocugum erkek dedim. Erkek bebekler seni seviyor galiba dedi. Ultrason da çıkınti vardı. Gösterdi. Kesin demiyorum ama yüzde 80 erkek dedi. Çok mutlu oldum. Oğlumun tek erkek olmasını istemiyorum çünkü.

Bulantilrsra8703, post: 42354733, member: 692407"]Bulantılarınız iştahınız ne alemde canlar
Bulantilar ara ara yokluyor. İstahim hic kesilmedi malesef hatta bir iki gundur doyma hissimi kaybettim surekli yiyesim var. Hatta uzun zamandan sonra ilk kez dun gece gozleme yedim ve yattim. Tabi sonra pisman oldum kendimi tutmaliydim [/QUOTE]
ne guzel ya iştahsızlıktan iyidir inan ki.yıyemıyorum halsizlik oluyo inş 12.haftada bitmesi umidiyle

Ayy evet cogunluk erkek bebis bende erkek gibi hissediyorum ama bilmiyorum bugün annanem de kizim senin oglun olcak dedi kismet artik kiz da olsa fena olmaz hani cicili bicili kiyafetler var ama saglikli olsunlarda zaten ilk bebegim hic farketmezz

oo nerder oturuyordun sen ben ınternetten aldım 10 tl ıdı walla hatta tshırtte aldım onlarda 10 tl ıdı :)
lcw de 49-59 tl idi pantalonlar. hiç düşük fiyat görmdim. sanırım internet daha avantajjlı gibi ben de bakacam sitelerine

ben büyük beden tshirt denedim banada mantıklı geldi ama üstü bol altı dar oldu bana yakışmadı. pantalonda bi kaç beden büyük alsam beni en fazla 6 aya kadar idare eder diye düşündüm vazgeçtim hamile pant bakıcam ben de ama mümkünse ucuz olsun.

üşütme de bebişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…