2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dün defactodan bi pantolon aldım gayet de iyiydi. Lakin fiyatını duyunca soka girdim hala çıkamadım bes liraya aldım. Ürünün barkodu yoktu kasiyer iki kere okuttu ama yine bes lira çıktı. Umarım hata yapmamışlardır.

Ayy evet cogunluk erkek bebis bende erkek gibi hissediyorum ama bilmiyorum bugün annanem de kizim senin oglun olcak dedi kismet artik kiz da olsa fena olmaz hani cicili bicili kiyafetler var ama saglikli olsunlarda zaten ilk bebegim hic farketmezz

Bende erkek hissediyordum yoğun bi şekilde %80 erkek dedi doktor bugün :)

baby23 canimm ne güzel haberler bunlar :)) masallahh minik erkekine Rabbim 52 cm 3500 gr diyeceğimiz günleri de nasip etsin insallahhh

Ayy inşallah :)) %80 dedi doktor ki çok net belliydi orda bişeyler göÜküyodu bacağı kapalı olmasına rağmen bide :) değişmez artık bence hayırla sağlıkla gelsin yeterki ..

hadi gözün aydın arkadaşım.
benim de 10+1 hesaplanıyor sata göre son iki kontroolde de iki gün önde söylemişlerdi. mesela ben tam 7. haftada sanar iken 7+2 dedi. tam dokuz hafta hesapladığımda da 9+2 demişti. demekki seninle herşeyimiz aynı gidiyor. bakalım cinsiyet de benzeyecek mi.
bu arada benimde pazartesi randevum var inşallah ikili test işini halledebilrim. cinsiyetten pek umudum yok. sizin doktorun ultraosnu baya gelişmiş miydi. nasılda gördü maşallah.

hangi defacto umuş orası. ggeçen sene bostanlı pazarında 3,5 tl ye hamile pant gördümdü de amaan ya olurumm ya olamam diye almadıydım. uzak da birdaha da gitmedim alaydım iyiymiş .izmirli arkadaşlar bir çarşamba bostanlı pazarına gidelim mi ne dersiniz :)

Tokat'a gitmiştik. Novada alışveriş merkezinden aldım oldukça da iyi. Okulda da giyilebilecwk bir pantolon

Kızlar x ler erkek o lar kiz

Eklentiler

• received_10207602075235037.webp
    84,3 KB · Görüntüleme: 157
Tokat'a gitmiştik. Novada alışveriş merkezinden aldım oldukça da iyi. Okulda da giyilebilecwk bir pantolon
burda da var novada selway bi ara oraya bakayım gerçi az önce internet sitesinden onu da bunuda derken 120 tl lik alışveriş yapmışım belki daha da birşey almam :) ama yine de fazla giyim göz çıkarmaz uygun fiyat denk gelirse hiç affetmem :)

Defacto depo gaziemirde outlet tatlım ben cumartesi oraya bakicam

Ben Prof a gidiyorum arkadaşım..günde max 5 bardak çay , iki fincan kahve içebilirsin dedi.konserve ve ton balığı tüketme dedi. Mide bulantısı için yağlı kokulu şeyler tüketme dedi. Ben çayı çok severdim ama tek tüketmek istemediğim şey çay oldu bu hamileliğimde.. Fazla içemiyorum zaten...

Gerçi kızlar düşününce saçma geliyor bunlar çünkü o an eşinizin hangi spermi dollendi bilmemizin imkani yok. 25 yaşında benle aynı ay hamile kalan herkesin bebeğinin aynı cinsiyete olması mümkün mü mesela yüzde 50 sans işte... ama merak girmek için insan dayanamıyor ne varsa bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…