- 7 Eylül 2015
- 180
- 298
- 18
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.241
BABYNEST YAPAN BIRI OLARAK BESIGIN YERINI TUTMAZ CNM ONU SEN EVDE KULANMAK ICIN ALABILIRSIN ARTI OLARAK YATAKTA YANINDA YATIRABILIRSIN KOLTUKTA KULANABILIRSINPark yatak alacağız ama gezdirmek için de bu kullanışlı olur o zaman hababy nest iptal o vakit
Ay insallah şekerim. Onun kardeşi olmadı. Babası başka kadına kaçtı gitti. İnşallah benim bebiş kardeşi gibi görür.miranda_1986 canım yeğenin ne tatlıymiş öyle yerim onun düşünceli abiliklerini.Biraz büyüyünce senin oğlan ayrılmaz peşinden abi abi diye
Ah oğlum da onun gibi olur inşallah :) hepimizin evladı hayırlı evlat olsun. Küçükken çok yaramazdi bizi çok kosturdu peşinde ama şimdi çok olgun çok tatlı bir çocuk oldu. Resmen yaşam kaynagimizmiranda_1986 gozun aydin gelmis ve donmusler sanirim ablan ve yegenin maşallah ne kadar akilli ve dusunceli ogluna iyi bir ornek
Ay çok saol hayatım. İnşallah hepimizin çocuklarınin bahtı güzel olur. Yeğenim bir tanecik benim. Evimizin tek torunuydu şimdi ikincisi geliyor artık :)Ay canim benim yaa insanin yegeninin olmasi elinde büyümesi ne kadar güzeldir kim bilirhele bir de böyle düşünceli olmasi kıskançlık yapmamasi gurur verici Allah bahtını hep açık etsin temiz kalpli bir çocuk ömrü coooook güzel olsun hep iyilerle karsilassin inşallah
Annen de ne guzel dusunmus almis getirmisIcinde mışıl mışıl uyusun oğluş ben de o kuşlu olanları begeniyordum ama malesef bu seferki indirimde yoktu onlar pembe kalpli ve rengarenk yıldızlı olanlardan alabildim
Teşekkür ederim tatlım sen de farklı desen bulup alirsin inşallah Simayımızacanım ya bu aralar misafirler falan geldi gitti ya pek oremedim hala patik olduğu bile belli değil durum o kadar vahim yani bi de haftasonu evle falan uğraştık Ela Baharin odasında kitaplık vardi onu oturma odasina taşıdık falan bugün de bazamin altını düzenledim uzun süre onunla uğraştım. Nevresimleri yıka as derken aksam oldu yarın da onların ütülenmesi var anlayacağın kapı süsü beklemede tatlım
yagmurr_damlasi canım soruyu eksik cevaplamisim sanırım sadece magnetleri vercem tatlım baksana kapı süsünü bile yapamadim daha bi de mevlüdünde biseyler veririm. Hastaneye gelen olur mu bilmem ama çikolata veririz tamam işte
Haa bi de konuşmuştuk ya külahta şeker vermeyi eşime söylemiştim onu tepkisi aynen şu oldu" bizim orda ölenin arkasından camide dağıtırlar bunu hic hoşuma gitmedi "mecburen vazgeçtim
Çok sağol canım amin inşallah:)sen haber vermesen alamazdım heralde öğleden sonra baktım çoğu tükenmişti.kılıflarını yarın mağazadan alıcam artk kaldıysa tabi...tşk ederim tekrar
İyi aksamlar canımcım demek ki o battaniye simayımızın nasibimiymiş
Sağlıcakla misil misil tatlı uykuları olsun inşallah
Ay insallah şekerim. Onun kardeşi olmadı. Babası başka kadına kaçtı gitti. İnşallah benim bebiş kardeşi gibi görür.
Ah oğlum da onun gibi olur inşallah :) hepimizin evladı hayırlı evlat olsun. Küçükken çok yaramazdi bizi çok kosturdu peşinde ama şimdi çok olgun çok tatlı bir çocuk oldu. Resmen yaşam kaynagimiz
Evet canım ben alcağıma değilde başka bi yatağın içindekine baktım incecik bişeydi.ben anneme o yatağın üstüne koymak için yani yumuşak ve kalın olması içşn elyaftan döşek gibi bişey daha yaptırcam içindeki yatağın ebatında.yatağın üstüne koycam.oğlum rahat yatsın diyebebişin üstüne değil miyorganı.. taban ince olur mu acaba onu merak ettim
Canim öncelikle muaynen hayırlı olsun ne iyi haberler almissin maşallah :)Slm annisler ve onlardan da tatlı bebislerbugün bizim kontrolumuz vardı dr.umuz başladı ameliyattan sonra muayenelere kadını bir aydan fazladir gormuyorduk ne mutlu olduk anlataman diğer dr lardan sonra kıymetini bildik valla kadının biz bu arada iyiyiz 730gr olmuşuz bacakları uzun ve karnına topladığı için boyunu net olcemedik olsun sağlıklı olsun da kuzum :) bacak agrisini uyusmasini söyledim magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden dedi suda eriyen vitamin verdi ins iyi gelirde uyusmaz 10dk yürüyorum mahvoluyorum resmen. Bizden haberler boyle
Maşallah ya çok tatlisiniz :)Eki Görüntüle 1768244 Günaydın canlarrrrbiz bgn erkenciyiz 7de uyandık oğluşla görümcem ve kp gelicek ztn kahvaltıya iyi oldu yani
Biz kızımla 27+5 olduk bgn, sağdaki fotoda oğlumla 27+5 ken zaman ne kdr çabuk geçmiş yine bu mevsim yine ben hamile
Bu arada hiç bahsettim mi bilmiyorum oğlum 4 mayıs doğumlu, kızım da sata göre 5 mayıs gözüküyo çok isterim aynı gün veya 1-2 gün önce doğsun ama nasip kısmet tabiistesek planlasak aynı güne denk getiremezdik
Hepinizi öpüyoruz çokkkk mutlu bol tekmeli bi gün olsun herkes için
Kaç kilo verdin cnmgünaydın kızlar!
benden başka 6. ayda kilo veren var mı ya?daha fazla kilo almamız gerekiyordu sanki bu aralar,
yediğim içtiğim aynı ama ben kilo vermeye başladım, kafam karıştı, pek normal gelmedi. Doktora gitsem mi acaba bikaç gün beklesem mi..
niye böyle oldu ki
Bizde öyle yapari z olmadıEvet canım ben alcağıma değilde başka bi yatağın içindekine baktım incecik bişeydi.ben anneme o yatağın üstüne koymak için yani yumuşak ve kalın olması içşn elyaftan döşek gibi bişey daha yaptırcam içindeki yatağın ebatında.yatağın üstüne koycam.oğlum rahat yatsın diye
Canım neyin var seninGunaydıııın dün Ağrı'm vardı giremedim pek yorulmuşum gobıs fotoları gelmiş hepinize masallah
Beşik yeterli gelmese alalım memlekette geçecek çoğu zamanımızda fazlalık da istemedim canım..BABYNEST YAPAN BIRI OLARAK BESIGIN YERINI TUTMAZ CNM ONU SEN EVDE KULANMAK ICIN ALABILIRSIN ARTI OLARAK YATAKTA YANINDA YATIRABILIRSIN KOLTUKTA KULANABILIRSIN
Canım neyin var senin
Bişeyim yok Can'ım hafta sonu Ikea odanın kurulumu derken cok ayakta kaldım Ağrı'm oldu ben de dün tüm gün uzandım uyudum tembellik yaptım biraz geçti sımdı şükürCanım neyin var senin
canım geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir,Gunaydıııın dün Ağrı'm vardı giremedim pek yorulmuşum gobıs fotoları gelmiş hepinize masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?