2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Park yatak alacağız ama gezdirmek için de bu kullanışlı olur o zaman ha baby nest iptal o vakit
BABYNEST YAPAN BIRI OLARAK BESIGIN YERINI TUTMAZ CNM ONU SEN EVDE KULANMAK ICIN ALABILIRSIN ARTI OLARAK YATAKTA YANINDA YATIRABILIRSIN KOLTUKTA KULANABILIRSIN

miranda_1986 canım yeğenin ne tatlıymiş öyle yerim onun düşünceli abiliklerini.Biraz büyüyünce senin oğlan ayrılmaz peşinden abi abi diye
Ay insallah şekerim. Onun kardeşi olmadı. Babası başka kadına kaçtı gitti. İnşallah benim bebiş kardeşi gibi görür.

miranda_1986 gozun aydin gelmis ve donmusler sanirim ablan ve yegenin maşallah ne kadar akilli ve dusunceli ogluna iyi bir ornek
Ah oğlum da onun gibi olur inşallah :) hepimizin evladı hayırlı evlat olsun. Küçükken çok yaramazdi bizi çok kosturdu peşinde ama şimdi çok olgun çok tatlı bir çocuk oldu. Resmen yaşam kaynagimiz

Ay çok saol hayatım. İnşallah hepimizin çocuklarınin bahtı güzel olur. Yeğenim bir tanecik benim. Evimizin tek torunuydu şimdi ikincisi geliyor artık :)
Senin aldığın kalplileri gördüm onlar da çok güzel. Ben english home a gidip gezemedim tabii. Annem öyle kendi zevkine göre seçmiş ama ben çok beğendim. Eşim de çok beğendi. Bebekler kismetleriyle geliyor vallahi

Anladim bitanem dogru ama ev islerinden firsat kalmiyor bende magnetleri iyiki Eskisehir'de yapmisim diyorum burada kalsa benimkilerde kalir giderdi baktin patik çok oyaliyor onu bir kenara koyar kapi susune gecersin tatlim esin az daha beklesin çok da yorma kendini is yapacam derken

Esimde pek olumlu bakmadi o sekerlere lavanta kesesini gosterince bu ne evlendiriyoz mu dedi en aklina ve icine yatan renkli kolanya oldu bende bu sefer onun istedigi olsun istedim cikolatayi bende hastane olmasa bile evde genellere dusundum gecen gittigimizde kuzende cikolata kuttu hosgeldin zeynep erva yaziyor onlarda hosumuza gitti bizim onuda ya burdan yada memkeketten hallederim dedim boylece hediyelikleri tamamladim.

Çok sağol canım amin inşallah:)sen haber vermesen alamazdım heralde öğleden sonra baktım çoğu tükenmişti.kılıflarını yarın mağazadan alıcam artk kaldıysa tabi...tşk ederim tekrar

Ne demek tatlim benim ben girdikce haber veririm lazim olursa bakilir kiliflar oluyor genelde bulamazsan haber ver buradan bakar yollarim ben sana hangisinden istiyorsan malum magaza çok yazin plaj havlusu icin 5 magazasini gezmistim ben

İnşallah canim neden olmasin erkek cocugunu yetistirmek biraz daha zahmetli ama çok seker oluyorlar bizimde var 1 tane 3.5 yasinda ama koca adam gibi masallah buyumuste kuculmus dediklerinden Allah saglikla buyumesi nasip eylesin hepsine

Günaydın canlarrrr biz bgn erkenciyiz 7de uyandık oğluşla görümcem ve kp gelicek ztn kahvaltıya iyi oldu yani
Biz kızımla 27+5 olduk bgn, sağdaki fotoda oğlumla 27+5 ken zaman ne kdr çabuk geçmiş yine bu mevsim yine ben hamile
Bu arada hiç bahsettim mi bilmiyorum oğlum 4 mayıs doğumlu, kızım da sata göre 5 mayıs gözüküyo çok isterim aynı gün veya 1-2 gün önce doğsun ama nasip kısmet tabi istesek planlasak aynı güne denk getiremezdik
Hepinizi öpüyoruz çokkkk mutlu bol tekmeli bi gün olsun herkes için

bebişin üstüne değil mi yorganı.. taban ince olur mu acaba onu merak ettim
Evet canım ben alcağıma değilde başka bi yatağın içindekine baktım incecik bişeydi.ben anneme o yatağın üstüne koymak için yani yumuşak ve kalın olması içşn elyaftan döşek gibi bişey daha yaptırcam içindeki yatağın ebatında.yatağın üstüne koycam.oğlum rahat yatsın diye

Canim öncelikle muaynen hayırlı olsun ne iyi haberler almissin maşallah :)
Ben bse sorcam sana
Bende de bacak ağrıları ara ara oluyor
Kalsiyum ilacı da almiyorum
Acaba drma sorsam mi dedim
Bu arada benim ilk gebelikten dizlerimde eklem daralmasi kaldı sebep o da olabilir
Kilo da etkiliyor tabi benim eklem daralmasini her 5 kiloda %50 baskı artarmis dizlerime
Sen kaç kilo aldın gebelik başından bu yana
Sanirim ben 4 kilo aldim

Son düzenleme:
günaydın kızlar!
benden başka 6. ayda kilo veren var mı ya? daha fazla kilo almamız gerekiyordu sanki bu aralar,
yediğim içtiğim aynı ama ben kilo vermeye başladım, kafam karıştı, pek normal gelmedi. Doktora gitsem mi acaba bikaç gün beklesem mi..
niye böyle oldu ki

Maşallah ya çok tatlisiniz :)
Güzel denk gelmiş tevafuk olmus
Benim iki gebeliğimde de Karnım firladi hemen
Karın iç yapısı ile ilgili diyorlar
Bilmiyorum
Karnim senin fotolardaki gibiyken sanırım 4-5 ayliktim :)

Kaç kilo verdin cnm

Bizde öyle yapari z olmadı

günaydın tatlı anneler ve bebekleri. dün bizimde kontrolümüz vardı, kan uyuşmazlığı iğnesi ve şeker yüklemesi için kan tahlilleri vermiştim sonuçları ile beraber doktorumuzun yolunu tuttuk.kan uyuşmazlığı negatif çıktığı için 28. haftada uyuşmazlık iğnesi olucam, ama şeker yüklemesine gerek görmedi doktorum, açlık şekerim 82, tokluk şekerim 64 çıktı. sanki açlık ile tokluk kan şekeri ters gibi ama doktor şeker yüklemesine gerek yok, sadece tatlıyı azalt dedi. bebeğim 25. haftada 730 gr, boyunu ölçemedi , kalp odacıklarına idrar kesesine baktı, çok şükür herhangi bir sorun yok dedi. bizden bu kadar, inşallah hepimiz sağlıklı ve sorunsuz hamilelik geçirir, sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder yaradanım.

BABYNEST YAPAN BIRI OLARAK BESIGIN YERINI TUTMAZ CNM ONU SEN EVDE KULANMAK ICIN ALABILIRSIN ARTI OLARAK YATAKTA YANINDA YATIRABILIRSIN KOLTUKTA KULANABILIRSIN
Beşik yeterli gelmese alalım memlekette geçecek çoğu zamanımızda fazlalık da istemedim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…