2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım park yatağı hangi model alcaksin ve içindeki yatak konusunda bi dusuncen varmi
Ben kendiliğinden yatak hediyeli olanlar var canım ya öyle alırım ya da o ebatlarda kaliteli netten bulurum gibi şun tarz alcam 300tl gibi fiyatlar

Eklentiler

• 21727992391465809639.webp
    10 KB · Görüntüleme: 76
Ay maşşallah çok fit bi hamilesin canım kaç kilosun şimdi.ilk hamileliğinden hiç bi farkın yok.bende ilkinde inceciktim şimdi tombişim biraz

merhaba cnm bizde h.snu aynı markayı inceledik araba hangi model acaba iris modele baktık cloud q oto koltuğuna baktık ,hiç uyduğum marka değildi ama diğerlerinden daha kaliteli ,pratik ve kullanışlı geldi bize bide nerden ve ne kadara aldığını sorabilirmiyim

Mağazaya gitmedim aynı urun AVM de olur mu aynı fiyata

O benimde aklımda ama en ucuzu 700tl mış var mı buldugun sallanan koltuk

Neden acaba canım çokmu hareketlisin.bizim şimdi ekstradan kaloriyede ihtiyacımız var.kaç kiloydun kaç oldun¿

hayatim mavi olan yanina yataga yatirmak icin galiba.. ben kirmiziyi biraz daha begendim. hem bebisin kendi besigi olmus olur hem de oglusu sallama firsatin. :)
Aslında yanıma yatağa yatırmak istemiyorum fıstık park yatağı da olcak yatak odasında bu daha çok memlekette kullanmak için buna karar verdik bizde :) mini beşik şirin olur gezmelerde

Maşallah ya çok tatlisiniz :)
Güzel denk gelmiş tevafuk olmus
Benim iki gebeliğimde de Karnım firladi hemen
Karın iç yapısı ile ilgili diyorlar
Bilmiyorum
Karnim senin fotolardaki gibiyken sanırım 4-5 ayliktim :)
Sağol canım tşk ederim evet uzun boyluların iç karnı geniş olurmuş ondan sanırım

Ay maşşallah çok fit bi hamilesin canım kaç kilosun şimdi.ilk hamileliğinden hiç bi farkın yok.bende ilkinde inceciktim şimdi tombişim biraz
Mersi canımcım şuan 67 kiloyum 11 kilo aldım. İlk hamileliğimde 20kg almıştım bu da öyle olucak sanırım ama ilkinde karnım daha sivri ve bacaklarım inceymiş (erkek) şimdi karnım yayılmış sanki bacaklarım kalın daha kiloluyum gibi geliyo bana

Amin canim benim ay ben eskiden kizardim cocuk kismetiyle gelir yapın gitsin diyenlere cidden oyleymis sanki yao kadar borç ödüyoruz maşallah her şeyini aldık koyduk kenara bi şekilde isler yoluna giriyor inşallah bundan sonra da böyle olur hep miniklerimiz bize hep şans getirsin, uğur böceklerimiz olsun onlar

inşallah canım ya dün ictimmm ama cok zor ictim bide bana sor ne igrenc tadı varmıs eczacı tek kullanımlık vermiş dedi 3 gün sanıodum ben not eklememiş bakalım ne olcak kültür sonucu persembe alıcam bende yeni cıktı cnm öncesinde yoktu hic temiz cıkmıstı idrar hep

Günaydın tatlım ah bu kocişler hemen de kulp buluveriyorlar dimiiyiki yapmışsın o zaman kuzum hem ailecek yapmak daha bi eglenceli oldu minik yegen ve torun icin herkes seferber olmuştu
Birkac gün daha ugrasayim da patiğe baktim bitecegi yok seneye kışın giy derimgerci esim de diyor bosver uğraşma kapı süsünü falan yap diyor da aslında biraz da havalarin isinmasini kendi başıma dışarı cikabilmeyi bekliyorum. Belki farkli malzemeler bulurum süsleme icin diye

günaydın kızlar
canim o doktor neymis oyle ya daha dur bismillah.var doguma insallah donecek.son.anda bile donenler var.ay bu doktorlar varyaaaa .endiselenme cnaim daha erken

valla yeni aklıma geldi. benim doktor da herşey yolunda. ama bebek ters. soluna yat dedi. sol tarafım çürüdü zaten agrıya agrıya. dün bütün gece sola yatacağım diye kastım kendimi. bende anlamadım daha 27 haftalık nasıl ters oluyor ki. yine de doktorumu dinlemeye çalışıyorum sol yanım çürüdü çürüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…