- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.261
Ben kendiliğinden yatak hediyeli olanlar var canım ya öyle alırım ya da o ebatlarda kaliteli netten bulurum gibiCanım park yatağı hangi model alcaksin ve içindeki yatak konusunda bi dusuncen varmi
İyi yapmissin annesi dinlen neyse önemli bir şey yokBişeyim yok Can'ım hafta sonu Ikea odanın kurulumu derken cok ayakta kaldım Ağrı'm oldu ben de dün tüm gün uzandım uyudum tembellik yaptım biraz geçti sımdı şükür
Yok Can'ım ayakta kalamıyorum cok fazla mgul arkadaşıma yazdım yukarda yorgunluktan sağoluncanım geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir,
Ay maşşallah çok fit bi hamilesin canımEki Görüntüle 1768244 Günaydın canlarrrrbiz bgn erkenciyiz 7de uyandık oğluşla görümcem ve kp gelicek ztn kahvaltıya iyi oldu yani
Biz kızımla 27+5 olduk bgn, sağdaki fotoda oğlumla 27+5 ken zaman ne kdr çabuk geçmiş yine bu mevsim yine ben hamile
Bu arada hiç bahsettim mi bilmiyorum oğlum 4 mayıs doğumlu, kızım da sata göre 5 mayıs gözüküyo çok isterim aynı gün veya 1-2 gün önce doğsun ama nasip kısmet tabiistesek planlasak aynı güne denk getiremezdik
Hepinizi öpüyoruz çokkkk mutlu bol tekmeli bi gün olsun herkes için
Eki Görüntüle 1767114 Eki Görüntüle 1767143 Eki Görüntüle 1767117 bugün sonunda bebek arabamızı aldık kızlar büyük istiyordum ama kapanınca çok büyükler arabamıza sığması zor olucak diye eşim vazgeçirdi çok pratik bu araba tavsiye ederim ana kucağına bayıldım yatıp dümdüz oluyor evde misafirlikte falan çok rahat bunda uyutabilirim genişte rahat rahat uyur miniğim inşallah
Evet tatlım ilkine dediniz çoğunuzPamukprncess canım bende ilk olanı beğendim o daha kullanışlı olur
Mağazaya gitmedim aynı urun AVM de olur mu aynı fiyataKizlar cosmussunuz maşallahalinti yaptim inşallah hepsini cevaplamisimdir sorularin
Aynen canim sadece hava aldik ve kelebek magnetlerin yanina renkli kolanya verelim dedik esimle esim lavanta keselerini sevmedi onlari aldik gitmisken iyi oldu hava nefisti bugün burda
Benim bir tek büyük urunler kaldi canim onlarada karar verdimmi bitti demektirayy ne güzel olmus senin icin artik daha rahat edersin
Teşekkürler tatlim çok iyi geldi valla banabu arada bende baktim magazaya nevresim takim olarak kalmamisti almadim bende onceden aldigim takimdi benim ama seninkilere bayildim güle güle kullansin pasamiz
Maşallah canim cokda guzelsini kizinla
Rica ederim canim ben 1 tane nevresim takimi 2 tane carsaf aldim o kadar lazim olursa sonra alirim
Ohh bugün gobisler gelmis çok guzeller masallahin var canim
Soyle canim bir sekilde alsinlar
Ohh maşallah canim sanada gobis gunumuz olmus bugun
Canim ben urunlerini kendim kullaniyorum memnunum ondan kizimada rahatlikla aldim tabi son karar senin
Ohh maşallah neresi buyumus bunlarin gozluklerimi degistircem bak
Hadi yaa uzuldum canim yeniden girer belki magazadadami yok ki
Maşallah canim senin gobisede
Ohhh bir maşallah da sana canim
Ohh ne güzel canim doktorun hosuna gitmesine sevindim inşallah böyle devam ederbeklemene degmis
Canim attim ama sen gormemissin sanirim bugün disardaydim simdide kvdeyim yarin cekip atayim senin icin
Ohhh bir gobiste burdan var maşallah bitanem senin gobisinede
Bencede yukardaki tatlim az gec kaldim ama sanirim
Maşallah canimbsenin gobisede
Canim ben derbby ile denedim amaNicksizYumurta dedigi gibi belli oldu şeffaf soguk slikonla yapistirdim ben hem belli olmadi hemde güzel yapisti onun icin tabancaya gerek yok ondan alabilirsin
Canim eskisehirlimisin? Banada istanbula gore fiyatlar daha uygun geldi acikcasi heryerde yil basindan sonra artiyor fiyatlar
Ohh maşallah canim senin gobisinede
O benimde aklımda ama en ucuzu 700tl mışay evet park yataklarda cok kullanisli. sanirim ben de ilk etap da onu alacagim.
cunku su anda bebek odasi yapmayi planlamiyorum. temmuz gibi oturdugumuz evi satabilir, yenisini bulup alabilirsek tasinacagiz. bebek odasini yeni evde hazirlarim dedim ben de... simdilik odama atacagim bir park yatak orda yatsin :) zaten ilk alti ay ayni odada daha rahat ediyormus anne ve bebek.
bir de sallanan koltuk alayim diyorum yaa.. gecen gun magazada gordum cok rahatti. emzirmek icin dort dortluk.
günaydın kızlar!
benden başka 6. ayda kilo veren var mı ya?daha fazla kilo almamız gerekiyordu sanki bu aralar,
yediğim içtiğim aynı ama ben kilo vermeye başladım, kafam karıştı, pek normal gelmedi. Doktora gitsem mi acaba bikaç gün beklesem mi..
niye böyle oldu ki
Neden acaba canım çokmu hareketlisin.bizim şimdi ekstradan kaloriyede ihtiyacımız var.kaç kiloydun kaç oldun¿günaydın kızlar!
benden başka 6. ayda kilo veren var mı ya?daha fazla kilo almamız gerekiyordu sanki bu aralar,
yediğim içtiğim aynı ama ben kilo vermeye başladım, kafam karıştı, pek normal gelmedi. Doktora gitsem mi acaba bikaç gün beklesem mi..
niye böyle oldu ki
Aslında yanıma yatağa yatırmak istemiyorum fıstık park yatağı da olcak yatak odasındahayatim mavi olan yanina yataga yatirmak icin galiba.. ben kirmiziyi biraz daha begendim. hem bebisin kendi besigi olmus olur hem de oglusu sallama firsatin. :)
Ay cidden oglumda bende daha enerjiktim canim hakkaten. Bu kizce tuketti beni
Sağol canım tşk ederimMaşallah ya çok tatlisiniz :)
Güzel denk gelmiş tevafuk olmus
Benim iki gebeliğimde de Karnım firladi hemen
Karın iç yapısı ile ilgili diyorlar
Bilmiyorum
Karnim senin fotolardaki gibiyken sanırım 4-5 ayliktim :)
Mersi canımcım şuan 67 kiloyum 11 kilo aldım. İlk hamileliğimde 20kg almıştım bu da öyle olucak sanırımAy maşşallah çok fit bi hamilesin canımkaç kilosun şimdi.ilk hamileliğinden hiç bi farkın yok.bende ilkinde inceciktim şimdi tombişim biraz
evet canım, paket üzerinde yazıyor.Paketin üzerinde yeni doğan göbek Oyuntulu yazıyorsa süper ondan alırım tşk
Amin canim benimAy çok saol hayatım. İnşallah hepimizin çocuklarınin bahtı güzel olur. Yeğenim bir tanecik benim. Evimizin tek torunuydu şimdi ikincisi geliyor artık :)
Senin aldığın kalplileri gördüm onlar da çok güzel. Ben english home a gidip gezemedim tabii. Annem öyle kendi zevkine göre seçmiş ama ben çok beğendim. Eşim de çok beğendi. Bebekler kismetleriyle geliyor vallahi
inşallah canım ya dün ictimmm ama cok zor ictim bide bana sor ne igrenc tadı varmısCnm bnmde h.sonu verdiğim idrarda enfeksiyon çıktı.geeçi hamileliğimin basından beri var bnde.bnde 2gün üst üste monurol şase içicem.bide bol su.içtiğin suya limon sıkıpta içersen daha ii olur.ayrıntılıdaki doktorum öle demişti bana.inşaallah kurtuluruz şu iltihaptan
Günaydın tatlım ah bu kocişler hemen de kulp buluveriyorlar dimiAnladim bitanem dogru ama ev islerinden firsat kalmiyor bende magnetleri iyiki Eskisehir'de yapmisim diyorum burada kalsa benimkilerde kalir giderdi baktin patik çok oyaliyor onu bir kenara koyar kapi susune gecersin tatlim esin az daha beklesinçok da yorma kendini is yapacam derken
Esimde pek olumlu bakmadi o sekerlerelavanta kesesini gosterince bu ne evlendiriyoz mu dedi en aklina ve icine yatan renkli kolanya oldu bende bu sefer onun istedigi olsun istedim cikolatayi bende hastane olmasa bile evde genellere dusundum gecen gittigimizde kuzende cikolata kuttu hosgeldin zeynep erva yaziyor onlarda hosumuza gitti bizim onuda ya burdan yada memkeketten hallederim dedim boylece hediyelikleri tamamladim.
canim o doktor neymis oyle ya daha dur bismillah.var doguma insallah donecek.son.anda bile donenler var.ay bu doktorlar varyaaaa .endiselenme cnaim daha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?