2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Teyzoşlar bizim de sabah dr randevumuz vardı. 1260gr olmuş kızımız sağlığı fln yerinde çok şükür ama baş aşağı dönmüş ve oldukça aşağı inmiş vajinal baktı rahim ağzı 3mm olmuş detaylı usg zamanı 4 mm di. Progestan verdi haftaya tekrar kontrole gidicem yolculuk cinsellik yasak oğlumu kucağıma almakta yok yatıp dinleniceksin dedi nisana kdr durur inş prensesim öpüyoruz hepinizi

Sorun degil canim ben aldim da bim'lerde yok dun buradaki 3 tane bim'e sordum yuzume uzaydan gelmisim gibi baktilar
Ay onlar hep öyle zaten geçen bende orda hep satılan bi yiyecek sordum aynı ifadeyle banada baktılararkadaşa sordum canım sürekli satılmıyomuş takip etmen lazım dedi.hatta elinde varmış faZla vereyim 1 kutusunu dedi sağolsun:)ateş ölçerde braun ve weevel uzaktan ölçer tavsiye etmiş eczacılar.medisana yada iyi demişler ama bunları daha çok tavsiye etmişler.bizde braun alcaz tatlım bi de şu koltuk altı olanlar varya 1 tanede ondan alcaz.

İnşallah düzelir cnm. Tam da konuşmuşken üstüne geldi. Oğlunu kucağına almamaya çalış biraz, yasaklara dikkat

İnşallah canımcım benimki tamamen şüphe ve garantici olan doktorum takibi şart koştu bana azcık su geldi gibi oldu da

Pamukprncess , Berenebru gecmis olsun kizlar. Bebisler az daha durun daaaa. Aceleci pamuklar.

Erkan_Pinar canım insallah sorunsuz devam eder. Premature dogum sorunsuz giden bir suru bebek var dilerim senin bebisinde onlardan olacak. Dualarimiz seninle.

NicksizYumurta cok guzeller tatlim. Kv maharetli masallahm benim kv yapiyor ama eski modeller yapmada diyemiyorum alinir diye. Orgu zaten cok sevmem . Napim artik yapsin bakariz kisa

Kızlar benden bi damla,kan geldi.doktorumu aradım dinlen 3-4 gibi geldi dedi.umarım bebişim iyidir dua edin lütfen
Canım stres yapma inşallah sebepsizdir ve ilaçla geçer..haber ver mutlaka olurmu.

Canım yaa çok geçmiş olsun;( iyi yapmış doktorun kontrol altında ol tabi az kaldı artık..sende doktorun gelip gittikçe haber ver bizlere merakta bırakma.2 güncük sabredersin sen oğlun için

Oyy minik doğdu mu? Aceleciymiş sağlıkla büyüsün inşallah

Geçmiş olsun canım.
Bugün ne oldu böyle grubumuza nazarlar deydi sanki ya.

çok şeker ne kadarmış canım bu set
Canım sordum da daha yanıt gelmedi. 100-150 arasındadır diye düşünüyorum ben. Battaniyeli olanlar biraz daha pahalı oluyor.

İnşallah canımcım benimki tamamen şüphe ve garantici olan doktorum takibi şart koştu bana azcık su geldi gibi oldu da
Anladım canım olsun doktor da haklı öylece evine gönderse seni allah korusun erken gelmek istese bebiş onun sorumluluğunda bu da.

GÜNAYDIN KIZLAR. UZUN ZAMANDIR ARANIZDA YOKTUM. GEÇMİŞİ DE OKUMADAN YAZIYORUM ŞU AN. inşallah herkesin bebişeri iyidir ve sağlıklıdır. hazırlıklar tam gaz. az kaldı sıkıştık iyice. Allahtan kayınvalidem çok yardım ediyor. yoksa çalışıyorum ve okuyorum yetişemem. biz de haftasonu odamızı aldık. daha da bir heyecanlandım. herkese kucak dolusu sevgiler. sağlıklı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…