- 7 Nisan 2014
- 512
- 1.227
- 43
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.941
Ay onlar hep öyle zaten geçen bende orda hep satılan bi yiyecek sordum aynı ifadeyle banada baktılarSorun degil canim ben aldim da bim'lerde yok dun buradaki 3 tane bim'e sordum yuzume uzaydan gelmisim gibi baktilar
Kız bebek annişleri bu takım çok güzel alıp hastaneye de bunu götürmeyi düşünüyorum. Paylaşayım dedim beğenen almak isteyen olursa.
Eki Görüntüle 1774813
Kızlar babaannemiz bos gelmemiş ördüklerini ve aldığı elbiseyi getirmiş
Yeriz biz siziTeşekkürler teyzesi daha güzelleri sizin olsunöpüyoruz seni ve Çınarı hemen iyileşin diye
İnşallah düzelir cnm. Tam da konuşmuşken üstüne geldi. Oğlunu kucağına almamaya çalış biraz, yasaklara dikkatTeyzoşlar bizim de sabah dr randevumuz vardı. 1260gr olmuş kızımız sağlığı fln yerinde çok şükür ama baş aşağı dönmüş ve oldukça aşağı inmiş vajinal baktı rahim ağzı 3mm olmuş detaylı usg zamanı 4 mm di. Progestan verdi haftaya tekrar kontrole gidicemyolculuk cinsellik yasak oğlumu kucağıma almakta yok yatıp dinleniceksin dedi nisana kdr durur inş prensesim öpüyoruz hepinizi
İnşallah canımcım benimki tamamen şüphe ve garantici olan doktorum takibi şart koştu banaGeçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz zamanında gelsin bebişler. Haber et bize de unutma gidince.
Canım ben kaçırdım heralde neden yatış verdı sorun neydi? Mayıs bebişleri aceleci mi ne mayıs bebişi olmak istemiyolar.
Allah tüm hamilelere vakitli sağlıklı doğumlar versin.
Sana da geçmiş olsun cnmİnşallah canımcım benimki tamamen şüphe ve garantici olan doktorum takibi şart koştu banaazcık su geldi gibi oldu da
Ay inşallah canımGeçmiş olsun canm . inşallah zamani geldiğinde yine o odadan bildirim yaparsın bizlere
İnşallah canım yaa ben bi gece yattım zaman geçmek bilmedi ama .. TeşekkürlerPamukprncess canım çok geçmiş olsun stres yapma kitap oku bize yaz 2 güncük hemen geçer bir daha da tekrarlamaz inş
Erkan_Pinar sen de kızın da inş iyisinizdir canım
Çok güzelllermiş cnm örgüler de hazır olanlar da ayrı güzel, güle güle giysin. Kaçıncı torunları oluyor?Kızlar babaannemiz bos gelmemiş ördüklerini ve aldığı elbiseyi getirmiş
Canım stres yapma inşallah sebepsizdir ve ilaçla geçer..haber ver mutlaka olurmu.Kızlar benden bi damla,kan geldi.doktorumu aradım dinlen 3-4 gibi geldi dedi.umarım bebişim iyidir dua edin lütfen
Canım yaa çok geçmiş olsun;( iyi yapmış doktorun kontrol altında ol tabi az kaldı artık..sende doktorun gelip gittikçe haber ver bizlere merakta bırakma.2 güncük sabredersin sen oğlun içinSelam kızlar maalesef hastahanedeyim yatış verdi doktor iki günlavabodan sonra baya hızla aktı biraz su ve azdı ama birden aktı devami gelmedi.. Doktor alttan bana bisey taktı baktı acıdı biraz ben yatış istemedim doktor yatışı maddi kazanç için demiyorum ben sorumluluk alamam suyun gelir bisey olursa dedi ve o zaman ben takibinizi yapmamayı tercih ediyorum dedi ama ben bi gece yattım ve çok kötü zaman geçmemişti iki gün sabirrrr bebisim için bu hastahane de doğum nasip olursa inşallah bebisim şunda yatar bizden öyle haberler..
Sorma canım ya daha dün konuşmuştuk çok dikkat edicem artık napalımİnşallah düzelir cnm. Tam da konuşmuşken üstüne geldi. Oğlunu kucağına almamaya çalış biraz, yasaklara dikkat
Oyy minik doğdu mu? Aceleciymiş sağlıkla büyüsün inşallahMerhaba kızlar dün talihsiz bir olay yaşandı ne yazık ki tatile gelmiştik Hollanda ya kasık ağrısı ve pelviks baskısıyla acil hastaneye geldik rahimde açılma gördüler bebek doğum kanalına girmiş durduramadılar 25 haftalık prematüre doğdu canım kızım
Geçmiş olsun canım.Teyzoşlar bizim de sabah dr randevumuz vardı. 1260gr olmuş kızımız sağlığı fln yerinde çok şükür ama baş aşağı dönmüş ve oldukça aşağı inmiş vajinal baktı rahim ağzı 3mm olmuş detaylı usg zamanı 4 mm di. Progestan verdi haftaya tekrar kontrole gidicemyolculuk cinsellik yasak oğlumu kucağıma almakta yok yatıp dinleniceksin dedi nisana kdr durur inş prensesim öpüyoruz hepinizi
Canım sordum da daha yanıt gelmedi. 100-150 arasındadır diye düşünüyorum ben. Battaniyeli olanlar biraz daha pahalı oluyor.çok şeker ne kadarmış canım bu set
Anladım canım olsun doktor da haklı öylece evine gönderse seni allah korusun erken gelmek istese bebiş onun sorumluluğunda bu da.İnşallah canımcım benimki tamamen şüphe ve garantici olan doktorum takibi şart koştu banaazcık su geldi gibi oldu da
Her ne kadar kendimizi iyi hissetsek de can taşıyoruzSorma canım ya daha dün konuşmuştuk çok dikkat edicem artık napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?