- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.921
çok geçmiş olsun inşallah bebeğin zamanında gelirSelam kızlar maalesef hastahanedeyim yatış verdi doktor iki günlavabodan sonra baya hızla aktı biraz su ve azdı ama birden aktı devami gelmedi.. Doktor alttan bana bisey taktı baktı acıdı biraz ben yatış istemedim doktor yatışı maddi kazanç için demiyorum ben sorumluluk alamam suyun gelir bisey olursa dedi ve o zaman ben takibinizi yapmamayı tercih ediyorum dedi ama ben bi gece yattım ve çok kötü zaman geçmemişti iki gün sabirrrr bebisim için bu hastahane de doğum nasip olursa inşallah bebisim şunda yatar bizden öyle haberler..
Sağol canımçok geçmiş olsun inşallah bebeğin zamanında gelir
kizlar ya.ikeada meshur fil varmis ondan ariyorummm.hic giden rastlayan oldu mu?bizim burdakinde kalmamis ,int satisida yokkolik bebeklere iyiymis,bebege anne kucagi hissi veriyormus,hemde destekleyici yastik niyetine.koruyucu amacli kullaniliyormus,hemde cokk tatliii .
Çok gecmiş olsun canım benim.alla alla,neden olmuş acaba canım.İnşallah ogluşlarımiz,zamanında doğar.bende de sende olduğu gibi damla kan varsa üçte gel dedi.elam kızlar maalesef hastahanedeyim yatış verdi doktor iki günlavabodan sonra baya hızla aktı biraz su ve azdı ama birden aktı devami gelmedi.. Doktor alttan bana bisey taktı baktı acıdı biraz ben yatış istemedim doktor yatışı maddi kazanç için demiyorum ben sorumluluk alamam suyun gelir bisey olursa dedi ve o zaman ben takibinizi yapmamayı tercih ediyorum dedi
Çok güzeller canım maşallah becerikliymiş kv.musmutlu günlerde kullansın prensesKızlar babaannemiz bos gelmemiş ördüklerini ve aldığı elbiseyi
Canim benim gecmis olsun inşallah iyidir oğluş dualarimiz seninle sakin olmaya çalışKızlar benden bi damla,kan geldi.doktorumu aradım dinlen 3-4 gibi geldi dedi.umarım bebişim iyidir dua edin lütfen
Korkma canım bebişler büyüyor baskı yapıyor bence ondan yoksa kan çok olurdu Allah korusun veya devamı gelirdiÇok gecmiş olsun canım benim.alla alla,neden olmuş acaba canım.İnşallah ogluşlarımiz,zamanında doğar.bende de sende olduğu gibi damla kan varsa üçte gel dedi.
Canim benim geçmiş olsun mayıs annelerine nazar mı değdi neSelam kızlar maalesef hastahanedeyim yatış verdi doktor iki günlavabodan sonra baya hızla aktı biraz su ve azdı ama birden aktı devami gelmedi.. Doktor alttan bana bisey taktı baktı acıdı biraz ben yatış istemedim doktor yatışı maddi kazanç için demiyorum ben sorumluluk alamam suyun gelir bisey olursa dedi ve o zaman ben takibinizi yapmamayı tercih ediyorum dedi ama ben bi gece yattım ve çok kötü zaman geçmemişti iki gün sabirrrr bebisim için bu hastahane de doğum nasip olursa inşallah bebisim şunda yatar bizden öyle haberler..
Sağol canim benim daha guzelleri oģlusunun olsunÇok güzeller canım maşallah becerikliymiş kv.musmutlu günlerde kullansın prenses
Tesekkür ederim canım benim çok korkuyorumCanim benim gecmis olsun inşallah iyidir oğluş dualarimiz seninle sakin
İnşallah canım benimKorkma canım bebişler büyüyor baskı yapıyor bence ondan yoksa kan çok olurdu Allah korusun veya devamı gelir
Canım aynen nazar var ustumuzdeCanim benim geçmiş olsun mayıs annelerine nazar mı değdi nedinlen tatlım eşin kitap getirsin sana oku zaman geçer Çınarımız için idare edeceksin artık.
Inşallah vaktinde gelir oğluş da yatar o minik yatakta
Wayyyy babaanneye bak senKızlar babaannemiz bos gelmemiş ördüklerini ve aldığı elbiseyi getirmiş
Geçmiş olsun canm . inşallah zamani geldiğinde yine o odadan bildirim yaparsın bizlereSelam kızlar maalesef hastahanedeyim yatış verdi doktor iki günlavabodan sonra baya hızla aktı biraz su ve azdı ama birden aktı devami gelmedi.. Doktor alttan bana bisey taktı baktı acıdı biraz ben yatış istemedim doktor yatışı maddi kazanç için demiyorum ben sorumluluk alamam suyun gelir bisey olursa dedi ve o zaman ben takibinizi yapmamayı tercih ediyorum dedi ama ben bi gece yattım ve çok kötü zaman geçmemişti iki gün sabirrrr bebisim için bu hastahane de doğum nasip olursa inşallah bebisim şunda yatar bizden öyle haberler..
Teşekkürler teyzesi daha güzelleri sizin olsunWayyyy babaanneye bak sençok güzeller hepsi ela bahar güle güle giysin eskitsin gerçekten marifetliymis valla çok güzel hazır alınmış gibi
Korkma tatlım gidip geleceksin doktora biseycik cikmayacak inşallahTesekkür ederim canım benim çok korkuyorum
Geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz zamanında gelsin bebişler. Haber et bize de unutma gidince.Kızlar benden bi damla,kan geldi.doktorumu aradım dinlen 3-4 gibi geldi dedi.umarım bebişim iyidir dua edin lütfen
Canım ben kaçırdım heralde neden yatış verdı sorun neydi? Mayıs bebişleri aceleci mi ne mayıs bebişi olmak istemiyolar.Selam kızlar maalesef hastahanedeyim yatış verdi doktor iki günlavabodan sonra baya hızla aktı biraz su ve azdı ama birden aktı devami gelmedi.. Doktor alttan bana bisey taktı baktı acıdı biraz ben yatış istemedim doktor yatışı maddi kazanç için demiyorum ben sorumluluk alamam suyun gelir bisey olursa dedi ve o zaman ben takibinizi yapmamayı tercih ediyorum dedi ama ben bi gece yattım ve çok kötü zaman geçmemişti iki gün sabirrrr bebisim için bu hastahane de doğum nasip olursa inşallah bebisim şunda yatar bizden öyle haberler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?