2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Ohh en guzeli anne ile yapilan sohbetler zaten dun 1 saat konustuk bizde babam sonunda isyan yetti yeter diye aynen bitanem yaa ilk 1 sene alisveris bile yapamadim insanlar istanbula gelip hususi alisveris yaparlar ben memlekete gittikce yapiyordum. Allah'tan 2 ayda bir gibi gidiyordum zorluk olmuyordu hic bana ama simdi alistim alisverisi buradan da yapiyom aynen canim öyle yaparim nasilsa gidecegim zaten dogum doktorumla ayni hastanede doktorum ohh en guzeli gozlukten insan cabuk sikiliyor zaten

Eklentiler

• image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 152
pambix canım fil muhabbetı olmus sanırım onu arıyorsun bılıyorsun odamızı ikeadan aldık ılk gırdıgımde oda moda degıl dırekt oyuncaklara koşup o 60 cmlık fılı aradım :)) ve ne yazık ki hüsran (( hıc kalmamış bu aralar cok satılıyor dedı görevli baya üzüldüm yakında gelecek ama sınırlı sayıda dedı ınt sıtesınde de satılmıyor her seferınde ızmıre gıtme şansımız da yok suan artık mecbur bebişimiz dogunca almaya gıdıcez biz o zaman a kadar gelır belkı hem ınsallah sen bulursun :)

canım Rabbim sağlık sıhhat versin bebeğine bizi habersiz bırakma

GÜNAYDIN KIZLAR PERŞEMBE GÜNÜ ŞEKER YÜKLEMESİ RANDEVUMUZ VAR SONUÇLARI HEMEN ALIYOMUYUZ YOKSA SONRAMI ÇIKIO BİDE NORMALDE KAÇ ÇIKMASI GEREKİYO ?
CANIM BEN BUGÜN YAPTIRDIM GİTTİĞİNDE KUTU İÇEÇEK VERYORLAR ONU İÇİYORSUN BİR SAAT SONRA KAN ALIYORLAR KAN TAHLİLİM SONUCU DA BİR BUCUK SAAT SONRA CIKIYOR BENDE HENUZ SONUCLARIMI ALMADIM BEKLIYORUM BAKALIM.

Selam kizlar benim bebegim 2 hafta geriden geliyor doktorum hormany testi onerdi yurt disina kan yollaniyor kromozamal anamoli var mi diye bakilacak. Var mi bu testi yaptiran?
merhaba...4lü test sonrası ben de harmony test yaptrdım. sonuçlar 9-10 gün içinde geliyor. bizim temiz geldi çok şükür...inşallah sizin de öyle olur...

Günaydın annişler :)
Hastanede olanlardan iyi haberler alacağımız; bol pıt pıtlı bir gün olsun inşallah.
Biz dün yorulduk o nedenle sakiniz bugün sanırım

Erkan_Pinar canım inşalah iyisindir kızın da sen de. Mutlaka haberdar et bizi. Sakin olmaya çalış o da hissedecektir endişelerini.

Ama Eskisehir'de de kiyafetler cok ucuz canım yapacak bisey yok
Benim de eşim isyan ediyor biz konuştukca cocugumu radyasyona maruz birakiyorsunuz diyor annem de hemen lafı yapistiriyor o zaman kızımı uzaga goturmeseydin diyor bizimkilerin iliskisine bayılıyorum

kızlar göğüs pompası aldınız mı illa almamız gerekiyo mu yani tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi?

Kızlar benden bi damla,kan geldi.doktorumu aradım dinlen 3-4 gibi geldi dedi.umarım bebişim iyidir dua edin lütfen

Selam kızlar maalesef hastahanedeyim yatış verdi doktor iki gün lavabodan sonra baya hızla aktı biraz su ve azdı ama birden aktı devami gelmedi.. Doktor alttan bana bisey taktı baktı acıdı biraz ben yatış istemedim doktor yatışı maddi kazanç için demiyorum ben sorumluluk alamam suyun gelir bisey olursa dedi ve o zaman ben takibinizi yapmamayı tercih ediyorum dedi ama ben bi gece yattım ve çok kötü zaman geçmemiştiiki gün sabirrrr bebisim için bu hastahane de doğum nasip olursa inşallah bebisim şunda yatar bizden öyle haberler..

Eklentiler

• IMG_20160216_123404.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…