2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

canım hastanede kalmak ne demek bilirim. maddi kazanç için bile olsa suyun gelmiş az biraz. dr riske atmak istemeiş inan sana git evde dinlen dese kendimden biliyorum evde yatamıyorsun sürekli kalk otur en iyisi hastane serum falan alırsın kontrol altında olursun. bebeğini zamanına kadar tutmak şu an daha önemli

Kızlar benden bi damla,kan geldi.doktorumu aradım dinlen 3-4 gibi geldi dedi.umarım bebişim iyidir dua edin lütfen
canım inşallah önemli birşey değildir. yorgunluktan stresten olabilir. rahmin açık olmadığı müddetce sorun olmaz canım dr ona çok dikkat ediyorlar. uzat ayağını dinlen bence

kızlar göğüs pompası aldınız mı illa almamız gerekiyo mu yani tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi?
Canım ben ilk gebeliğimde kullandım.oğlum emmedi çünkü.ama bu gebeliğimdede kullanmayı düşünüyorum.bebek ilk etapta memeyi boşaltamaynca bnm göğüslerim çok dolmştu ateşlendim iltihap kaptı antibiyotik kullandım.tabii herkeste farklı olur ama bnce gerekli bide calışan anneysen kesin laxım

@mgul M Mjdmjd @IRMAK10 balliceviz Strawberry_83 sihirlikk tşk ederim canlar çok sağolun uzanıyorum şuan dinleniyorum oğlum da uyuyo ama bakalım uyanınca nasıl olcak. Çok eğleniyoduk ama biz yaaa oğlum da bnm gibi çok hareketli ama itiraf ediyim ben de abartıyodum biraz hiç hamile gibi davranmıyodum evde zaten yardımcım var ama artık yatılı kalıcak. allahtan açılma ya da kanama yok. Haftaya kontrole kdr bekliycez bakalım

canım benim de aşağı inmişti şükür şu anda normal durumda. progestanını hiç aksatma ağır kaldırmak çok etkiliyormuş. bir yakınımızda senin gibi kucağına aldı sürekli kızını şu anda 39. haftasında doğuma gün sayıyor merak etme

Tatlım çok geçmiş olsun bugün niye böyle kötü haberler aldık ki
Berenebru canım sanada çok geçmiş olsun rabbim tüm bebişleri korusun

Tatlım çok geçmiş olsun çok Üzgünüm inşallah geçecek düzelecek herşey yoluna girecek bugün gerçekten kötü haberler aldık rabbim korusun bebişleri inşallah tatlım biran önce düzelir bu sorunlar bebişlerimiz allaha emanet

Canim devlet hastanesinde öğleden sonra çıktı benim sonuclar ozeldeysen belki daha kisa sürede cikar. Inşallah iyi çıkar sonucun
Yüklemeden sonraki sekerin 140ın altinda cikmasi gerekiyor canim

ÇOK SAĞOL CNM BEN ÖZELE GİDİYORUM BAKALIM İNŞALLAH NORMAL ÇIKAR BU GÜNE KADAR SORUNSUZ İLERLEDİK BAKALIM SENİNKİ KAÇ ÇIKMIŞTI ?

ÇOK SAĞOL CNM ÇIKTIMI PEKİ ŞİMDİ İNŞALLAH İYİDİR BİRAZ GEÇ YAZDI KUSURA BAKMA İŞTE YOĞUNLUK OLDU :))

@mgul canım inşallah hic bi şey olmucak rahatlıkla çıkacaksın hastaneden zaman su gibi aksın sana da çık hastaneden kuş gibi rahat eve gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…