2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hımmmm sen ekstra yıllık izin kullanmışsın ondan öyle olmuş. Ben de çok zorlanırsam rapor kullanmayı düşünüyorum bakalım. Hayırlı olsun şimdiden.
32. hafta ve sonrasında rapor alırsan doğum raporundan düşer bu yüzden rapor alıp dinlenmeyi planlıyorsan 32. haftadan önce almalısın ben 28-29. haftada aldım. Bu hafta 30. haftam işe döndüm 32 de de çalışabilir raporu alacağım. Kısmetse 5 hafta daha çalışıp ayrılacağım.

Kızlar göğsünden sıvı gelen var mı? Süt müdür nedir anlayamadım ama sabah kalktığımda fark ettim atlette iz bırakmış

Benim 1 aydan beri geliyo canım her sabah pijamalarımın üstü akmış kurumuş oluyo yada daha ıslak oluyo uyandığımda hatta haftasonu bayaa gelmiş yan yattığım için yatağada geçmiş sütümüz fazla olcakmış doğumdan sonra o yüzden diyolar

geçmiş olsun canm . aman dinlen bol bol dikkat et kendine

Sağol güzelim yaaa bebiş iyi olsun da katalanacaz haber veirirz tabii sizde de oldu ya ıslaklık böyle lavabodan çıkarken mi olmuştu birden hızlı hissedilir bir şekilde..

Yaramaz mayıs bebekleri işte nolacak

Öyle midir gerçekten, kurumuş oluyor? İnşallah sebebi budur ben doktora vs de sormadım henüz

Sağol güzelim yaaa bebiş iyi olsun da katalanacaz haber veirirz tabii sizde de oldu ya ıslaklık böyle lavabodan çıkarken mi olmuştu birden hızlı hissedilir bir şekilde..
Yok tatlım benim ter oluyo daha çok özellkile şu bi haftadır bi sıcak basması gece de dahil anlayamadım havalardanmıdır nedir?kombiyi kapattırcam eşime o derece yaniakıntı hissi arada oluyo çok hareket ettiğim zaman onuda hemen kontrol ediyorum biraz koyu kıvamlı gibi geliyo.

Merhabalar herkese umarım herkes iyidir birazdan bakıcam geçmişe neler olmuş diye :)
Mağazalarda indirim var dün lcw den bizim küçük hanımın kışlıklarını aldık :)) yazlıklarından önce kışlıkları olmuş oldu yazın nasıl giydiricez çözemedim hala ne aldam nasıl alsam bilemiyorum sadece zıbın alt fln aldım sadece anneme kalsa çok bilee aldıklarım.doğumdan sonra hem hediye gelcek hemde ihtiyaç oldukça alırız diyo

Fotoğraftakileri aldım ama evde daha var çekmediklerimm ☺☺☺

Eklentiler

• IMG-20160215-WA0000.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 71
Maşallah prensesine canımilacını içip dinlendinmi geçer allahın izniyle.oğlun için yardımcı olcak birileri vardır inşallah.geçmiş olsun canım.

Kış vakti yaniyoz yaniyoz sıcak basmaları ter normal o farklı oluyo aynen dediğin gibi ben tam lavabodan çıkıyorum o ara oluyo ikidir

Kızlar babaannemiz bos gelmemiş ördüklerini ve aldığı elbiseyi getirmiş
Oyy ellerine sağlık babaannenin çok güzeller hepside tatlımsarı yeleği çok beğendimbak üzülüyodun hiç ilgilenmiyo diye neler yapmış prenses daha gelmeden aşık etmiş kendineonların birazda ağzında canım ya torun bu dayanılırmı hiç..güle güle giysin hepsinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…