- 7 Nisan 2014
- 512
- 1.227
- 43
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.001
Teşekkür ederim tatlımPamukprncess canım inşallah hic bi şey olmucak rahatlıkla çıkacaksın hastaneden zaman su gibi aksın sana da çık hastaneden kuş gibi rahat eve gelirsin
Teşekkürler canımTatlım çok geçmiş olsun bugün niye böyle kötü haberler aldık ki
@Berenebru canım sanada çok geçmiş olsun rabbim tüm bebişleri korusun
Teşekkür ederim canım
Teşekkürler canım
Canım benimm aman dikkat et kendine inşallah miniğimiz zamanında gelir. Sakim canini sıkmaTeyzoşlar bizim de sabah dr randevumuz vardı. 1260gr olmuş kızımız sağlığı fln yerinde çok şükür ama baş aşağı dönmüş ve oldukça aşağı inmiş vajinal baktı rahim ağzı 3mm olmuş detaylı usg zamanı 4 mm di. Progestan verdi haftaya tekrar kontrole gidicemyolculuk cinsellik yasak oğlumu kucağıma almakta yok yatıp dinleniceksin dedi nisana kdr durur inş prensesim öpüyoruz hepinizi
Teşekkürler tatlım daha güzelleri sizlerin olsunGüle güle kullansın minnak prensesimiz
Teşekkürler canım ben miniklerde örgüyü severim kv de Allah için güzel yapıyor yaptığını batyaniyeyi falan cok güzel süslemişPamukprncess , @Berenebru gecmis olsun kizlar. Bebisler az daha durun daaaa. Aceleci pamuklar.
@Erkan_Pinar canım insallah sorunsuz devam eder. Premature dogum sorunsuz giden bir suru bebek var dilerim senin bebisinde onlardan olacak. Dualarimiz seninle.
NicksizYumurta cok guzeller tatlim. Kv maharetli masallahm benim kv yapiyor ama eski modeller yapmada diyemiyorum alinir diye. Orgu zaten cok sevmem . Napim artik yapsin bakariz kisa
Sagol tatlim daha güzelleri prensesimizin olsunÇok güzelllermiş cnm örgüler de hazır olanlar da ayrı güzel, güle güle giysin. Kaçıncı torunları oluyor?
Iyi olmana sevindim canım hazırlıkları hızlandırdık bizler de mayıs bebislerimiz biraz aceleci ne olur ne olmaz diyeGÜNAYDIN KIZLAR. UZUN ZAMANDIR ARANIZDA YOKTUM. GEÇMİŞİ DE OKUMADAN YAZIYORUM ŞU AN. inşallah herkesin bebişeri iyidir ve sağlıklıdır. hazırlıklar tam gaz. az kaldı sıkıştık iyice. Allahtan kayınvalidem çok yardım ediyor. yoksa çalışıyorum ve okuyorum yetişemem. biz de haftasonu odamızı aldık. daha da bir heyecanlandım. herkese kucak dolusu sevgiler. sağlıklı günler
Ooo annesi kızımızı büyütmüş bile yazliklardan once kışlıklarını hazırlamışMerhabalar herkese umarım herkes iyidir birazdan bakıcam geçmişe neler olmuş diye :)
Mağazalarda indirim var dün lcw den bizim küçük hanımın kışlıklarını aldık :)) yazlıklarından önce kışlıkları olmuş oldu yazın nasıl giydiricez çözemedim hala ne aldam nasıl alsam bilemiyorum sadece zıbın alt fln aldım sadece anneme kalsa çok bilee aldıklarım.doğumdan sonra hem hediye gelcek hemde ihtiyaç oldukça alırız diyo
Fotoğraftakileri aldım ama evde daha var çekmediklerimm ☺☺☺
Teşekkürler tatlım daha guzelleri oglusun olsun insallahOyy ellerine sağlık babaannenin çok güzeller hepside tatlımsarı yeleği çok beğendim bak üzülüyodun hiç ilgilenmiyo diye neler yapmış prenses daha gelmeden aşık etmiş kendine onların birazda ağzında canım ya torun bu dayanılırmı hiç..güle güle giysin hepsinide
Amin canım benim teşekkürlerçok tatlılar canım güle güle büyüt yavrunu içlerinde inşallah
Amin canım teşekkürler daha guzelleri minik prensesin olsunNicksizYumurta cnm hepsi birbrnden guzel prenses saglıcakla gıysın inş.
Inşallah aynı sekilde sorunsuz devam eder canımÇOK SAĞOL CNM BEN ÖZELE GİDİYORUM BAKALIM İNŞALLAH NORMAL ÇIKAR BU GÜNE KADAR SORUNSUZ İLERLEDİK BAKALIM SENİNKİ KAÇ ÇIKMIŞTI ?
Pamukprncess @Mjdmjd @IRMAK10 @balliceviz Strawberry_83 @sihirlikk tşk ederim canlar çok sağolun uzanıyorum şuan dinleniyorum oğlum da uyuyo ama bakalım uyanınca nasıl olcak. Çok eğleniyoduk ama biz yaaa oğlum da bnm gibi çok hareketli ama itiraf ediyim ben de abartıyodum biraz hiç hamile gibi davranmıyodum evde zaten yardımcım var ama artık yatılı kalıcak. allahtan açılma ya da kanama yok. Haftaya kontrole kdr bekliycez bakalım
Aynen canım hatta ben rahat durmayıp ise bile giderdimcanım hastanede kalmak ne demek bilirim. maddi kazanç için bile olsa suyun gelmiş az biraz. dr riske atmak istemeiş inan sana git evde dinlen dese kendimden biliyorum evde yatamıyorsun sürekli kalk otur en iyisi hastane serum falan alırsın kontrol altında olursun. bebeğini zamanına kadar tutmak şu an daha önemli
Sagol tatlim daha güzelleri prensesimizin olsungerci onun annesi yapıyor zaten binbir çeşit babaannesinin 4. Torunu olacak canim(ilki kız diger ikisi erkek) anneannesinin de ilk torunu olacak
Yanlış yazdım galiba inşallah bebişim suyu değildirTeşekkür ederim tatlımşimdilik bebişin suyu değil gibi ama
Bizimde öyle biliyo musun benim taraftan ilk torun eşim tarafından üçüncü olucak ama bizde iki tarafta da yok heyecan malesef
Bizim taraftan da ilk torun olacak, o yüzden orada heyecan başka. Eşim tarafından ise 5. torun olacak 3 erkek 1 kız vardı. O tarafta pek heyecan yok anlayacağın...
Canım geçmiş olsun napalım bizde bebişlerimiz olana kadar sabredicez artık umarım sağlıcakla miadında doğum nasip eder hepimize birde magnezyum ne kadar sıklıkla kullanıyorsunTeyzoşlar bizim de sabah dr randevumuz vardı. 1260gr olmuş kızımız sağlığı fln yerinde çok şükür ama baş aşağı dönmüş ve oldukça aşağı inmiş vajinal baktı rahim ağzı 3mm olmuş detaylı usg zamanı 4 mm di. Progestan verdi haftaya tekrar kontrole gidicemyolculuk cinsellik yasak oğlumu kucağıma almakta yok yatıp dinleniceksin dedi nisana kdr durur inş prensesim öpüyoruz hepinizi
Sizinkilerde niye heyecan yok ki?Bizimde öyle biliyo musun benim taraftan ilk torun eşim tarafından üçüncü olucak ama bizde iki tarafta da yok heyecan malesef
Biz eşimle birlikte heyecanlanıyoruz
Canım benimm aman dikkat et kendine inşallah miniğimiz zamanında gelir. Sakim canini sıkmaNedir bu mayıs bebislerinin acelesi bilemedim ki
Teşekkürler tatlım daha güzelleri sizlerin olsun
Teşekkürler canım ben miniklerde örgüyü severim kv de Allah için güzel yapıyor yaptığını batyaniyeyi falan cok güzel süslemişneyse tatlim seninki de en azindan ugrasiyormus yanında giydirirsin bikac kez uzulmesin diye bi de sen model bulup bunu cok begendim bundan mi yapsan acaba falan desen belki modern seyler de örer
Sagol tatlim daha güzelleri prensesimizin olsungerci onun annesi yapıyor zaten binbir çeşit babaannesinin 4. Torunu olacak canim(ilki kız diger ikisi erkek) anneannesinin de ilk torunu olacak
Iyi olmana sevindim canım hazırlıkları hızlandırdık bizler de mayıs bebislerimiz biraz aceleci ne olur ne olmaz diye
Miniğin odası hayırlı olsun güle güle büyüsün icinde inşallah
Ooo annesi kızımızı büyütmüş bile yazliklardan once kışlıklarını hazırlamışcanim yeni dogdugunda giyecegi kiyafetleri hazirsa yazin giyeceklerini de dogduktan sonra bebisin kilosuna göre bakarsin. Ama sen yine de anneye bakma hediyelere güvenmemek lazım
Teşekkürler tatlım daha guzelleri oglusun olsun insallahAllah'tan bu ilgilenmedigi hali bi de ilgilense neler olurdu neler ben de sevdim canim sari yeleği fıstık yeşilini hic sevmem ama onu da biseylerle uydurup giydiririm madem zahmet etmiş örmüş emege saygı
Amin canım benim teşekkürlerbebiş nasil bugün?
Amin canım teşekkürler daha guzelleri minik prensesin olsun
Inşallah aynı sekilde sorunsuz devam eder canımsonucunu alınca yaz mutlaka. Benim 128 çıkmıştı ona güvenerek gelsin tatlilar çikolatalar diyorum
Aman boşver canim anneanne sevgisi bi baska oluyor zaten
Bizim taraftan da ilk torun olacak, o yüzden orada heyecan başka. Eşim tarafından ise 5. torun olacak 3 erkek 1 kız vardı. O tarafta pek heyecan yok anlayacağın...
Ama Eskisehir'de de kiyafetler cok ucuz canım yapacak bisey yok
Benim de eşim isyan ediyor biz konuştukca cocugumu radyasyona maruz birakiyorsunuz diyor annem de hemen lafı yapistiriyor o zaman kızımı uzaga goturmeseydin diyorbizimkilerin iliskisine bayılıyorum
Canım geçmiş olsunn umarım hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza hastanede gözetim altında olman daha iii çabucak düzelirsin inşallahSelam kızlar maalesef hastahanedeyim yatış verdi doktor iki günlavabodan sonra baya hızla aktı biraz su ve azdı ama birden aktı devami gelmedi.. Doktor alttan bana bisey taktı baktı acıdı biraz ben yatış istemedim doktor yatışı maddi kazanç için demiyorum ben sorumluluk alamam suyun gelir bisey olursa dedi ve o zaman ben takibinizi yapmamayı tercih ediyorum dedi ama ben bi gece yattım ve çok kötü zaman geçmemişti iki gün sabirrrr bebisim için bu hastahane de doğum nasip olursa inşallah bebisim şunda yatar bizden öyle haberler..
Selam kızlar maalesef hastahanedeyim yatış verdi doktor iki günlavabodan sonra baya hızla aktı biraz su ve azdı ama birden aktı devami gelmedi.. Doktor alttan bana bisey taktı baktı acıdı biraz ben yatış istemedim doktor yatışı maddi kazanç için demiyorum ben sorumluluk alamam suyun gelir bisey olursa dedi ve o zaman ben takibinizi yapmamayı tercih ediyorum dedi ama ben bi gece yattım ve çok kötü zaman geçmemişti iki gün sabirrrr bebisim için bu hastahane de doğum nasip olursa inşallah bebisim şunda yatar bizden öyle haberler..
Çok yaşlı değiller canım ama yok malesef abim var evli yengem Allah korusun yeni bi bebek düşürdü oluşmadı malesef herşeyine koştular büyük mutluluklar yaşadılar hamile diye bize yok yani Rabbim inşallah yakın zamanda onlara da torun versin diyorum bendeSizinkilerde niye heyecan yok ki?yaşları kaç anne babanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?