2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Canım benimm aman dikkat et kendine inşallah miniğimiz zamanında gelir. Sakim canini sıkma Nedir bu mayıs bebislerinin acelesi bilemedim ki

Güle güle kullansın minnak prensesimiz
Teşekkürler tatlım daha güzelleri sizlerin olsun

Teşekkürler canım ben miniklerde örgüyü severim kv de Allah için güzel yapıyor yaptığını batyaniyeyi falan cok güzel süslemiş neyse tatlim seninki de en azindan ugrasiyormus yanında giydirirsin bikac kez uzulmesin diye bi de sen model bulup bunu cok begendim bundan mi yapsan acaba falan desen belki modern seyler de örer

Çok güzelllermiş cnm örgüler de hazır olanlar da ayrı güzel, güle güle giysin. Kaçıncı torunları oluyor?
Sagol tatlim daha güzelleri prensesimizin olsun gerci onun annesi yapıyor zaten binbir çeşit babaannesinin 4. Torunu olacak canim(ilki kız diger ikisi erkek) anneannesinin de ilk torunu olacak

Iyi olmana sevindim canım hazırlıkları hızlandırdık bizler de mayıs bebislerimiz biraz aceleci ne olur ne olmaz diye
Miniğin odası hayırlı olsun güle güle büyüsün icinde inşallah

Ooo annesi kızımızı büyütmüş bile yazliklardan once kışlıklarını hazırlamış canim yeni dogdugunda giyecegi kiyafetleri hazirsa yazin giyeceklerini de dogduktan sonra bebisin kilosuna göre bakarsin. Ama sen yine de anneye bakma hediyelere güvenmemek lazım

Teşekkürler tatlım daha guzelleri oglusun olsun insallahAllah'tan bu ilgilenmedigi hali bi de ilgilense neler olurdu neler ben de sevdim canim sari yeleği fıstık yeşilini hic sevmem ama onu da biseylerle uydurup giydiririm madem zahmet etmiş örmüş emege saygı

çok tatlılar canım güle güle büyüt yavrunu içlerinde inşallah
Amin canım benim teşekkürlerbebiş nasil bugün?

NicksizYumurta cnm hepsi birbrnden guzel prenses saglıcakla gıysın inş.
Amin canım teşekkürler daha guzelleri minik prensesin olsun

ÇOK SAĞOL CNM BEN ÖZELE GİDİYORUM BAKALIM İNŞALLAH NORMAL ÇIKAR BU GÜNE KADAR SORUNSUZ İLERLEDİK BAKALIM SENİNKİ KAÇ ÇIKMIŞTI ?
Inşallah aynı sekilde sorunsuz devam eder canımsonucunu alınca yaz mutlaka. Benim 128 çıkmıştı ona güvenerek gelsin tatlilar çikolatalar diyorum

Canım eminim o tatlı prense dayanamıyorsundur :) ben bile zaman zaman oğluşumla boğuşuyorum az zamanımız kaldı dikkat et bol bol dinlen

Aynen canım hatta ben rahat durmayıp ise bile giderdim doktor doğruyu dedi belki ama alttan bakıp sıkıntı gormeyince bende eve gitmek istedim sıkılıyorum canım ya öyle olmasa .. Bi de bana her şey yolunda gibi geliyor şimdilik de inşallah öyledir

Sagol tatlim daha güzelleri prensesimizin olsun gerci onun annesi yapıyor zaten binbir çeşit babaannesinin 4. Torunu olacak canim(ilki kız diger ikisi erkek) anneannesinin de ilk torunu olacak

Bizim taraftan da ilk torun olacak, o yüzden orada heyecan başka. Eşim tarafından ise 5. torun olacak 3 erkek 1 kız vardı. O tarafta pek heyecan yok anlayacağın...

Bizim taraftan da ilk torun olacak, o yüzden orada heyecan başka. Eşim tarafından ise 5. torun olacak 3 erkek 1 kız vardı. O tarafta pek heyecan yok anlayacağın...
Bizimde öyle biliyo musun benim taraftan ilk torun eşim tarafından üçüncü olucak ama bizde iki tarafta da yok heyecan malesef
Biz eşimle birlikte heyecanlanıyoruz

kızlar yataş ta pembiş pembiş uyku setleri çok güzel ya toplamda 190 ediyo iki ayrı seti takım yapıyorsun. yorgan ve yastıkları nasıl yapacaksınız yünmü pamukmu yaptırmamı yoksa şu özdilek yataş gibi yerlerde yıkanabilen bambu yün ve
pamuk yorganlar var karar veremedim yaptırtma k istesem ince yünmü yaptırayım yoksa pamuk mu karar veremedim

Canım geçmiş olsun napalım bizde bebişlerimiz olana kadar sabredicez artık umarım sağlıcakla miadında doğum nasip eder hepimize birde magnezyum ne kadar sıklıkla kullanıyorsun

bebiş bugün oynuyor canım sağolasın. arada yapıyor böyle benim sabrımı sınıyor valla dün akşam eve gidince yattım bir iki dürttüm 10 dk da attı o 10 tekmeyi tamamen keyfi yapıyor

Aman boşver canim anneanne sevgisi bi baska oluyor zaten Bizde de aslinda durum aynı annem sürekli sorar eksiğin kaldı mı diye ama kv hic sormaz bunları yapması bile sasirtti beni hatta sevindim ihtiyacım oldugundan degil de az da olsa ilgilendigini gördüğüm icin akşam bizim kıyafetlere baktı ooo bize alacak bisey birakmamissiniz dedi oysa hiç sormamıştı bile almadiginiz bisey var mi alalım dememişti

Tatlim ucuzlugundan ziyade nerede ne oldugunu avucumun ici gibi bildigim icin bana daha rahat geliyor oradan almak
Valla annen ne güzel soyluyor öyle Allah bozmasin arasinsaki iliskileri

Canım geçmiş olsunn umarım hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza hastanede gözetim altında olman daha iii çabucak düzelirsin inşallah

Canım benim çok çok gecmis olsun. İnşallah bu iki gün cabucak gecer çınar da icerde dursun biraz daha sende dinlen kalkma hic yat

Sizinkilerde niye heyecan yok ki?yaşları kaç anne babanın
Çok yaşlı değiller canım ama yok malesef abim var evli yengem Allah korusun yeni bi bebek düşürdü oluşmadı malesef herşeyine koştular büyük mutluluklar yaşadılar hamile diye bize yok yani Rabbim inşallah yakın zamanda onlara da torun versin diyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…