- 4 Ocak 2016
- 508
- 942
- 23
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.021
yok canım bizde öyle şeyler =) eksiktir vs söz konusu bile olmadıAman boşver canim anneanne sevgisi bi baska oluyor zatenBizde de aslinda durum aynı annem sürekli sorar eksiğin kaldı mı diye ama kv hic sormaz bunları yapması bile sasirtti beni hatta sevindim ihtiyacım oldugundan degil de az da olsa ilgilendigini gördüğüm icin akşam bizim kıyafetlere baktı ooo bize alacak bisey birakmamissiniz dedi oysa hiç sormamıştı bile almadiginiz bisey var mi alalım dememişti
Bak sunlara yaa resmen bizi parmağında oynatiyorlarbebiş bugün oynuyor canım sağolasın. arada yapıyor böyle benim sabrımı sınıyor valladün akşam eve gidince yattım bir iki dürttüm 10 dk da attı o 10 tekmeyi tamamen keyfi yapıyor
Aklıma kız çocuk erkek çocuk ayrımı geldi ama umarım değildir. Bizde en büyük çocuk ben olduğum için tüm ilkler bende yaşanıyor, evli kardeşim bile yokÇok yaşlı değiller canım ama yok malesef abim var evli yengem Allah korusun yeni bi bebek düşürdü oluşmadı malesef herşeyine koştular büyük mutluluklar yaşadılar hamile diye bize yok yani Rabbim inşallah yakın zamanda onlara da torun versin diyorum bende
Kızlar babaannemiz bos gelmemiş ördüklerini ve aldığı elbiseyi getirmiş
Aman boşver canim anneanne sevgisi bi baska oluyor zatenBizde de aslinda durum aynı annem sürekli sorar eksiğin kaldı mı diye ama kv hic sormaz bunları yapması bile sasirtti beni hatta sevindim ihtiyacım oldugundan degil de az da olsa ilgilendigini gördüğüm icin akşam bizim kıyafetlere baktı ooo bize alacak bisey birakmamissiniz dedi oysa hiç sormamıştı bile almadiginiz bisey var mi alalım dememişti
Teyzoşlar bizim de sabah dr randevumuz vardı. 1260gr olmuş kızımız sağlığı fln yerinde çok şükür ama baş aşağı dönmüş ve oldukça aşağı inmiş vajinal baktı rahim ağzı 3mm olmuş detaylı usg zamanı 4 mm di. Progestan verdi haftaya tekrar kontrole gidicemyolculuk cinsellik yasak oğlumu kucağıma almakta yok yatıp dinleniceksin dedi nisana kdr durur inş prensesim öpüyoruz hepinizi
Ay onlar hep öyle zaten geçen bende orda hep satılan bi yiyecek sordum aynı ifadeyle banada baktılararkadaşa sordum canım sürekli satılmıyomuş takip etmen lazım dedi.hatta elinde varmış faZla vereyim 1 kutusunu dedi sağolsun:)ateş ölçerde braun ve weevel uzaktan ölçer tavsiye etmiş eczacılar.medisana yada iyi demişler ama bunları daha çok tavsiye etmişler.bizde braun alcaz tatlım bi de şu koltuk altı olanlar varya 1 tanede ondan alcaz.
canım ben güle oynaya gittim dr yatış vermiştiAynen canım hatta ben rahat durmayıp ise bile giderdimdoktor doğruyu dedi belki ama alttan bakıp sıkıntı gormeyince bende eve gitmek istedim sıkılıyorum canım ya öyle olmasa .. Bi de bana her şey yolunda gibi geliyor şimdilik de inşallah öyledir
Maşallah canım senin ailene bugüne kadar biz hep eşimle yaptık ne yaptıysak doktora birlikte gittik ikisi de amniyosentez de aradı nasılsın diye sadeceAklıma kız çocuk erkek çocuk ayrımı geldi ama umarım değildir. Bizde en büyük çocuk ben olduğum için tüm ilkler bende yaşanıyor, evli kardeşim bile yokinşallah onlara da nasip olur
Amin canım benim Allah kimsenin huzurunu bozmasın herkes böyle anlassa keske kaynanasiylaTatlim ucuzlugundan ziyade nerede ne oldugunu avucumun ici gibi bildigim icin bana daha rahat geliyor oradan almak
Valla annen ne güzel soyluyor öyle Allah bozmasin arasinsaki iliskileri
çıkıyo çıkıyo kola kutusu gibi bir kutuda içecek alıyorsun önce içmeden kan alıyorlar sonra içip 1 saat bekliyip tekarar kan veriyorsun sonra 1 saat daha bekleyip takrar kan veriyorsun ve bitiyor :)ÇOK SAĞOL CNM BİRAZ GEÇ OLDU KUSURA BAKMA BENDE 9.30 DA AÇ KARNINA GİDİCEM BAKALIM ÇABUK ÇIKAR İNŞALLAH :))
Sağol tatlım evet çok şükür kilosu iyi ben 1 kilo olmuş mudur derken 1260gr çıktıMaşallah canim kilosu felan iyiymis ama dikkar et kendine ogluna anlatinca kucagina felan alinmayi istemez belkide az sabredelim nisandan sonra ikisiylede daha güzel oyunlar oynarsiniz
Amin canım benim Allah kimsenin huzurunu bozmasın herkes böyle anlassa keske kaynanasiylaannem cok rahat insandır herkesle hemen kaynasiverir eşim de cok sevdi onu birbirlerine sürekli böyle takilirlar. Damaaaaatttt kaynanaaaaaa diyerek gülüşürler
Onlara ne yaptılarsa sana da aynılarını yapmaları lazım yani haksızlık değil mi..Maşallah canım senin ailene bugüne kadar biz hep eşimle yaptık ne yaptıysak doktora birlikte gittik ikisi de amniyosentez de aradı nasılsın diye sadece
Kv hele der yüzüme karşı ben aldım eltimin doğumunda herseyini bebeğinde eltiminde sana da alicam diyo ama lafta hatta bi ara fena bozuldum beşiği bile onlar almış tuttu eltim onların aldığı beşiği istersen size verelim dedi
Sağol tatlım evet çok şükür kilosu iyi ben 1 kilo olmuş mudur derken 1260gr çıktıoğlum da 21 aylık daha bana muhtaç karnımı gösterince 'anne bebe' diyo ama sanırım bi kardeşi olucağının farkında değil henüz bilse böyle yapardı kesin
Ah anneler ahyok canım bizde öyle şeyler =) eksiktir vs söz konusu bile olmadıarada arar nasılsın iyi misin kızımız iyi mi der o kadar annem öyle mi ama annem.. sürekli faaliyette merakta.
Benim kv kız olduğunu öğrenince daha çok sevindi aksineAh anneler ah
Olsun canim sorması bile başarı bence. Benimki ördüklerini getirdi ama arayip bebek nasil diye hic sormadi bu zamana kadar. Beni arar bazen nasılsın yorma kendini falan der ama bebeğe gelince hic sormaz. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadı kız olduğunu duyunca onun etkisi var sanırım. Neyse sağlık olsun laf aramizda ben de anneannemi babaannemden daha cok severim
Teşekkürler tatlım daha güzelleri Simayımızın olsunAmanin amanin pek guzeller bunlae bitanem ela bahar saglikla güzel gunlerde giysin inşallah
Hem sormazlar hemde hepsini almissin derler bir garip bu babanneler canim bizimkide herseyini almissin ama bizde alalim dedi alalim demekle kaldi sanirim.Esimde zaten bosver biz aliriz kizimizin esyalarini diyor almasalarda çok umursamiyorum. Ama halamiz bebek arabasinin yari parasini ben verecem dedi onun hakkini yiyemem bak
Inşallah bekler tatlim zamanını üzülme senNicksizYumurta sağol tatlım ya illa mayısta doğurcam derken şuan nisana bile razıyım
Strawberry_83 öyle tatlım napıyım tamam karnımdaki de can ama oğlum da bnm canım yani artık 2 ay güreş fln yok
esmerim0786 normalde 1 tane içiyodum canım ama bgn 2 ye çıkardı bi de sabah akşam progestan verdi işte 3mm in altına inmemesi lazım senin kaç mm di canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?