2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
yok canım bizde öyle şeyler =) eksiktir vs söz konusu bile olmadıarada arar nasılsın iyi misin kızımız iyi mi der o kadar annem öyle mi ama annem.. sürekli faaliyette merakta.

bebiş bugün oynuyor canım sağolasın. arada yapıyor böyle benim sabrımı sınıyor valla dün akşam eve gidince yattım bir iki dürttüm 10 dk da attı o 10 tekmeyi tamamen keyfi yapıyor
Bak sunlara yaa resmen bizi parmağında oynatiyorlarneyse aman iyi olsun da canım ana dediğin sabır küpü oluyor zaten alışacagız

Aklıma kız çocuk erkek çocuk ayrımı geldi ama umarım değildir. Bizde en büyük çocuk ben olduğum için tüm ilkler bende yaşanıyor, evli kardeşim bile yok inşallah onlara da nasip olur

Kızlar babaannemiz bos gelmemiş ördüklerini ve aldığı elbiseyi getirmiş

Amanin amanin pek guzeller bunlae bitanem ela bahar saglikla güzel gunlerde giysin inşallah

Hem sormazlar hemde hepsini almissin derler bir garip bu babanneler canim bizimkide herseyini almissin ama bizde alalim dedi alalim demekle kaldi sanirim. Esimde zaten bosver biz aliriz kizimizin esyalarini diyor almasalarda çok umursamiyorum. Ama halamiz bebek arabasinin yari parasini ben verecem dedi onun hakkini yiyemem bak

NicksizYumurta sağol tatlım ya illa mayısta doğurcam derken şuan nisana bile razıyım

Strawberry_83 öyle tatlım napıyım tamam karnımdaki de can ama oğlum da bnm canım yani artık 2 ay güreş fln yok

esmerim0786 normalde 1 tane içiyodum canım ama bgn 2 ye çıkardı bi de sabah akşam progestan verdi işte 3mm in altına inmemesi lazım senin kaç mm di canım?

Maşallah canim kilosu felan iyiymis ama dikkar et kendine ogluna anlatinca kucagina felan alinmayi istemez belkide az sabredelim nisandan sonra ikisiylede daha güzel oyunlar oynarsiniz

Anladim canim takibimde olacak bundan sonra gelirse alirim simdilik bana yetecek kadar aldim zaten bulunca ohh ne güzel sanada onun verdikleri yeter simdilik zate. 1 mendili 3 sefer kullaniyorsun hatta en son kotlarada kullaninca 4 sefer bile yaparsin baya çok gidiyor himm weevel'in internette sikayeti cokdu canim ya ondan vazgectim o markadan bende braun alacagim böyle giderse en mantiklisi o olacak simdi sadece kulaktan mi uzaktan mi o kaldi benim icin kv'dede varmis canim o küçükden gecen gün verdi ama calisiyormu bilmiyorum hic bakmadim koydum kenariya

canım ben güle oynaya gittim dr yatış vermişti inşallah birşey çıkmıcaktır. bence keyfini çıkarkitap okuyabilirsin el örgüsü falan yapabilirsin

Aklıma kız çocuk erkek çocuk ayrımı geldi ama umarım değildir. Bizde en büyük çocuk ben olduğum için tüm ilkler bende yaşanıyor, evli kardeşim bile yok inşallah onlara da nasip olur
Maşallah canım senin ailene bugüne kadar biz hep eşimle yaptık ne yaptıysak doktora birlikte gittik ikisi de amniyosentez de aradı nasılsın diye sadece
Kv hele der yüzüme karşı ben aldım eltimin doğumunda herseyini bebeğinde eltiminde sana da alicam diyo ama lafta hatta bi ara fena bozuldum beşiği bile onlar almış tuttu eltim onların aldığı beşiği istersen size verelim dedi

Tatlim ucuzlugundan ziyade nerede ne oldugunu avucumun ici gibi bildigim icin bana daha rahat geliyor oradan almak
Valla annen ne güzel soyluyor öyle Allah bozmasin arasinsaki iliskileri
Amin canım benim Allah kimsenin huzurunu bozmasın herkes böyle anlassa keske kaynanasiyla annem cok rahat insandır herkesle hemen kaynasiverir eşim de cok sevdi onu birbirlerine sürekli böyle takilirlar. Damaaaaatttt kaynanaaaaaa diyerek gülüşürler

Dun verdigim kan sonuclarini aldim kanim 9.9' a dusmus ebemiz kan hapini gunde 2 sefer al dedi daha fazla dusmesin dedi. 6 hafta sonra yeniden bakalim dedi 8'in altina duserse sikinti olurmus gerekirse bir dahaki bakmadan sonra kan ignesi yada serum veririz dedi o serumlar çok kötü yaa inşallah duzelirde gerek kalmaz pekmez felan hic sevmem yemem ama kizim icin hemen gittim dut pekmezi aldim hergun yiyecegim artik kan depolamak icin

ÇOK SAĞOL CNM BİRAZ GEÇ OLDU KUSURA BAKMA BENDE 9.30 DA AÇ KARNINA GİDİCEM BAKALIM ÇABUK ÇIKAR İNŞALLAH :))
çıkıyo çıkıyo kola kutusu gibi bir kutuda içecek alıyorsun önce içmeden kan alıyorlar sonra içip 1 saat bekliyip tekarar kan veriyorsun sonra 1 saat daha bekleyip takrar kan veriyorsun ve bitiyor :)

Maşallah canim kilosu felan iyiymis ama dikkar et kendine ogluna anlatinca kucagina felan alinmayi istemez belkide az sabredelim nisandan sonra ikisiylede daha güzel oyunlar oynarsiniz
Sağol tatlım evet çok şükür kilosu iyi ben 1 kilo olmuş mudur derken 1260gr çıktı oğlum da 21 aylık daha bana muhtaç karnımı gösterince 'anne bebe' diyo ama sanırım bi kardeşi olucağının farkında değil henüz bilse böyle yapardı kesin

Amin canim aynen öyle keske herkes sizinkiler gibi anlasabilse annemle esimin arasida iyidir benim birde bizde damatlar pek gozdedir bazen kizi ben degilimde oglu o zannediyorum bizlerde annen gibi kaynana olalim inşallah

Onlara ne yaptılarsa sana da aynılarını yapmaları lazım yani haksızlık değil mi..

Senin icin zor olacak ama ikisi ayni anda buyuyecekler ne güzel. Dogunca bakam neler yapacak annesi

yok canım bizde öyle şeyler =) eksiktir vs söz konusu bile olmadıarada arar nasılsın iyi misin kızımız iyi mi der o kadar annem öyle mi ama annem.. sürekli faaliyette merakta.
Ah anneler ah
Olsun canim sorması bile başarı bence. Benimki ördüklerini getirdi ama arayip bebek nasil diye hic sormadi bu zamana kadar. Beni arar bazen nasılsın yorma kendini falan der ama bebeğe gelince hic sormaz. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadı kız olduğunu duyunca onun etkisi var sanırım. Neyse sağlık olsun laf aramizda ben de anneannemi babaannemden daha cok severim

Benim kv kız olduğunu öğrenince daha çok sevindi aksinekız sevgisi var. Ben anneannemden çok babannemi severim çünkü aynı apartmandaydık, benim için yeri çok başka, çok fedakarlıklar yaptı benim için

Teşekkürler tatlım daha güzelleri Simayımızın olsun
Hahaa hakkaten garipler yaamaşallah halaya canım gerci sen iyi anlasiyordun seve seve yapmıştır eminim
Biz de almadiklarina daha cok seviniyoruz canım ama ne bileyim insan da ilgi bekliyorNeyse eşlerimizden Allah razi olsun bir dedigimizi iki etmiyorlar

Inşallah bekler tatlim zamanını üzülme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…