2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İyiymiş sizin hala. Bizimki elimizdekini de almaya çalışır

Onlara ne yaptılarsa sana da aynılarını yapmaları lazım yani haksızlık değil mi..
Eskiyi reva görüyorlar canım bırak aynısını yapmayı biz kp borcunu ödüyoruz diye durumumuz sıkışık biliyolar ama oda yapmam bende bi beşik alırım taksitle alırım öyle demeleri beni çok üzdü sadece

Bizim taraftan da ilk torun olacak, o yüzden orada heyecan başka. Eşim tarafından ise 5. torun olacak 3 erkek 1 kız vardı. O tarafta pek heyecan yok anlayacağın...
Güzelim aynen bizde de durum öyle annem neler neler ordu kaynanamda heyecan yok tık yok ama annem hep arar sorar

Oyy canim benim yaa artık sevmem falan yok mecburen ilactan baska dogal destekler de lazım kuru dut da iyiymis canim kan için. Bi de iri siyah üzüm kurusu var ya onlar da iyi inşallah sifa olur onlar

Amin canim aynen öyle keske herkes sizinkiler gibi anlasabilse annemle esimin arasida iyidir benim birde bizde damatlar pek gozdedir bazen kizi ben degilimde oglu o zannediyorum bizlerde annen gibi kaynana olalim inşallah
Ayy bizde de öyle damatlar kıymetlidir gerçi annem simdiden gelin diye ölüp bitiyor kadin ayırt etmeden herkesi seviyor
Inşallah annelerimiz gibi oluruz biz de tatlım

Aynen canim ben daha ucuz birsey begenseydim direk o alacakti ama ben bunu begenince dedim hepsi sana çok gelmesin yari yariya odeyelim tamam olur bak o dedi benim besikle araba bana iyice ucuza denk geldi anlayacagin kizim halasindan ve teyzesinden yana pek sansli maşallah aynen canim gidince istedigin birsey varmi yapayim diyor ama ben yok diyorum. Allah razi olsun eslerimizden canim gercekten

canım ben güle oynaya gittim dr yatış vermişti inşallah birşey çıkmıcaktır. bence keyfini çıkarkitap okuyabilirsin el örgüsü falan yapabilirsin
Ben bu doktorun yaklaşımıni az çok bildiğim için pijamalarimla geldim inan neyse bebiş iyi olsun da teşekkürler..

İyiymiş sizin hala. Bizimki elimizdekini de almaya çalışır

Evet canim aramiz çok iyidir gorumcemle ben biraz pahali bir araba begenince böyle yapalim dedim yoksa hepsini kendisi alacakti ama onada yazik yani kizim sansli bu konuda teyzemiz besigimizi halamiz arabamizi aldi

Ooo ne güzel canımbelki de doğsun kucagina alsin değişir?
Benim kv biz nisanliyken düğün tarihi icin bize gelmişti. Anneme ne dese begenirsin " ben kız çocuklarını cok severim senin kızın da bundan sonra benim kızım, hatta kızımı oğullarımdan daha cok severim" tabi ben şokiyi niyetle söyledi eminim ama evlat ayrımı yapılmaz ki
Ilk torunu kız onu bi baska sever ama bizim kız sanki sevilmeyecek belki de o kıskandığı icin sevemiyordur. Haberi duyunca gorumcemin kızı cok ağlamış o uzulmesin diye de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…