- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.061
Oyy canim benim yaa artık sevmem falan yokmecburen ilactan baska dogal destekler de lazım kuru dut da iyiymis canim kan için. Bi de iri siyah üzüm kurusu var ya onlar da iyi inşallah sifa olur onlar
Ayy bizde de öyle damatlar kıymetlidir gerçi annem simdiden gelin diye ölüp bitiyor kadin ayırt etmeden herkesi seviyor
Inşallah annelerimiz gibi oluruz biz de tatlım
Öyle yapıyorum tatlım aynen paşa baya nazlı çıktı kanamasiydi, kasilmasiyditotosunu ısırıcam onun haketti
Kızları çok seviyorsa seninkini de sever o zaman. Görümcenin kızı da küçük sanırım =) doğunca da kıskançlıklar olacak demek kiOoo ne güzel canımbelki de doğsun kucagina alsin değişir?
Benim kv biz nisanliyken düğün tarihi icin bize gelmişti. Anneme ne dese begenirsin " ben kız çocuklarını cok severim senin kızın da bundan sonra benim kızım, hatta kızımı oğullarımdan daha cok severim" tabi ben şokiyi niyetle söyledi eminim ama evlat ayrımı yapılmaz ki
Ilk torunu kız onu bi baska sever ama bizim kız sanki sevilmeyecek belki de o kıskandığı icin sevemiyordur. Haberi duyunca gorumcemin kızı cok ağlamış o uzulmesin diye de olabilir
yagmurr_damlasi canım keçiboynuzu pekmezi daha etkili kan konusunda dut pekmezin bitince onuda dene istersen şifa olsun inş.
Evet tatlım kuzucuk pek şanslı masallahAynen canim ben daha ucuz birsey begenseydim direk o alacakti ama ben bunu begenince dedim hepsi sana çok gelmesin yari yariya odeyelim tamam olur bak o dedi benim besikle araba bana iyice ucuza denk geldi anlayacaginkizim halasindan ve teyzesinden yana pek sansli maşallah aynen canim gidince istedigin birsey varmi yapayim diyor ama ben yok diyorum. Allah razi olsun eslerimizden canim gercekten
Ye tabi kuzum şifa olsun inşallahAyy aynen öyle canim benim bu kiz beni sevmem yiyemem dedim herseye alistirdi zaten pekmezede alisiriz ne kaldi sunun surasinda hem serumdan iyidir pekmez
Tamam canim ben kuruyemisciye ugrarim yarin onlarada bakarim alirim onlarida yerim kizim icin
Ayy ne güzel canim benim Allah hepimizin annelerimiz gibi anne olmayi nasip eylesin inşallah
Benim gözümde küçüktü ama kocaman kızmış ya geçenlerde düştü benim jetonKızları çok seviyorsa seninkini de sever o zaman. Görümcenin kızı da küçük sanırım =) doğunca da kıskançlıklar olacak demek ki
tatlım dun de ben gittim doktora eskıden şiddetli vururdu ama bu ara azaldı sankı dedım meraklandım dedım baktık bizim minnoş ellerini açtı el sallıyo sankı bi de guzl teptı doktorumuzda annem benı özlemıstır bı gelsın gorsun ıstedı herlde dedı bi sıkıntı yok sukur.günlerimz aynı hemn hemn ıns bı sıkıntı yoktr cnm ıcın rahat etmıcekse gt tabı vakıt daraldıkca ozluyoruzda annesi ondan da oluyoKızlar bizim bızdık artık daha az hareket ediyor sanki ettiği zaman belirgin baya ama eskşye göre azaldı gibi. Yemek yedikten sonra normalde çok hareket ederdi ama şimdi keyfi sanki sizce dra gitmem gereken durum var mıdır abartıyor muyum ?
Cok şükür iyisiniz canim inşallah bi daha olmaz sonuçların da iyi çıkarNicksizYumurta
Pamukprncess sihirlikk M Mjdmjd cilem32
GULSEM25 cananarya ve diğer arkadaşlarım doktor baktı.Çok şükür oğluşum iyi.suyu ve rahim boyuna.bazen dönmeden bile olabilir dedi.sağ böbreğimde genişleme başlamış.yarın idrar ve tum tahliller yeniden yapılacak idrar yolundan da gelmiş olabilir dedi.kanaman çoğalırsaa haber ver dedi.umarım olmaz kızlar.
Umarım olmaz canım bi daha .. çok sevindim iyi olmana bak demiştimNicksizYumurta
GULSEM25 cananarya ve diğer arkadaşlarım doktor baktı.Çok şükür oğluşum iyi.suyu ve rahim boyuna.bazen dönmeden bile olabilir dedi.sağ böbreğimde genişleme başlamış.yarın idrar ve tum tahliller yeniden yapılacak idrar yolundan da gelmiş olabilir dedi.kanaman çoğalırsaa haber ver dedi.umarım olmaz kızlar.
İnşallah canım benimCok şükür iyisiniz canim inşallah bi daha olmaz sonuçların da iyi
Ayy annesi o saglikla gununde dogsunda isira bilirsen kiyip isirarkadasimda diyordu ayaklarini isircam dogsun diye ilk sordugum isirdin mi oldu yok kiz kiyamadim pek küçük dedi
Ay canımsın ya inşallah sende biraz önce sağlıcakla çıkarsın canım.Umarım olmaz canım bi daha .. çok sevindim iyi olmana bak demiştim
İnşallah güzellikAy canımsın ya inşallah sende biraz önce sağlıcakla çıkarsın canım.
Canım peki hiç birşey söylemedi mi yani şu nedenle azalmıştır falan diye ? Herhangi bi açıklama yapmadı mı? Ben de telefonla ulaşmaya çalışacagım dra olmadı bi giderim hiç hareket etmiyor da değil ama azaldı büyüdükleri için mi hiç bilmiyorum kitatlım dun de ben gittim doktora eskıden şiddetli vururdu ama bu ara azaldı sankı dedım meraklandım dedım baktık bizim minnoş ellerini açtı el sallıyo sankı bi de guzl teptı doktorumuzda annem benı özlemıstır bı gelsın gorsun ıstedı herlde dedı bi sıkıntı yok sukur.günlerimz aynı hemn hemn ıns bı sıkıntı yoktr cnm ıcın rahat etmıcekse gt tabı vakıt daraldıkca ozluyoruzda annesi ondan da oluyo
İyiki gitmişssin rahatlamışşın bak. İnşallah tekrar etmez bi sorun da çıkmaz. Dönmeden bile olabilir derken ne demek istemiş bebek dönerken mi olabilirmişNicksizYumurta
L Ikili test sonucn ve ayrintiki ultrasonun nasildi cnm?Benimde ikili de risk bayagi dusüktu dortlude biraz yuksek cikti da bi yaptrmadk test o yuzden soruyorm cnm.4lü testte risk 1/200dü..o yüzden
1/2500 falandı 2li testim...4lü öyle çıkınca harmony oldu...sonuç geldikten 1 hafta sonra yani 20. haftada detaylıya girdim çok şükür iyiydi..zaten harmony temiz gelince ben rahatlamıştım...o şekilde...L Ikili test sonucn ve ayrintiki ultrasonun nasildi cnm?Benimde ikili de risk bayagi dusüktu dortlude biraz yuksek cikti da bi yaptrmadk test o yuzden soruyorm cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?