2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Oyy canim benim yaa artık sevmem falan yok mecburen ilactan baska dogal destekler de lazım kuru dut da iyiymis canim kan için. Bi de iri siyah üzüm kurusu var ya onlar da iyi inşallah sifa olur onlar

Ayy aynen öyle canim benim bu kiz beni sevmem yiyemem dedim herseye alistirdi zaten pekmezede alisiriz ne kaldi sunun surasinda hem serumdan iyidir pekmez
Tamam canim ben kuruyemisciye ugrarim yarin onlarada bakarim alirim onlarida yerim kizim icin

Ayy bizde de öyle damatlar kıymetlidir gerçi annem simdiden gelin diye ölüp bitiyor kadin ayırt etmeden herkesi seviyor
Inşallah annelerimiz gibi oluruz biz de tatlım

Ayy ne güzel canim benim Allah hepimizin annelerimiz gibi anne olmayi nasip eylesin inşallah

Öyle yapıyorum tatlım aynen paşa baya nazlı çıktı kanamasiydi, kasilmasiydi totosunu ısırıcam onun haketti

Ayy annesi o saglikla gununde dogsunda isira bilirsen kiyip isir arkadasimda diyordu ayaklarini isircam dogsun diye ilk sordugum isirdin mi oldu yok kiz kiyamadim pek küçük dedi

Kızları çok seviyorsa seninkini de sever o zaman. Görümcenin kızı da küçük sanırım =) doğunca da kıskançlıklar olacak demek ki

yagmurr_damlasi canım keçiboynuzu pekmezi daha etkili kan konusunda dut pekmezin bitince onuda dene istersen şifa olsun inş.

Biliyorum canim yinede teşekkürler ben bal pekmez recel tarzi seyleri sevmiyorum agzima surmem pek o yuzden esim ilk dut pekmezinde alis digeri agir gelir sonra yiyemezsin dedi bunu bitirince keci boynuzu alacam

NicksizYumurta
Pamukprncess sihirlikk M Mjdmjd cilem32
GULSEM25 cananarya ve diğer arkadaşlarım doktor baktı.Çok şükür oğluşum iyi.suyu ve rahim boyuna.bazen dönmeden bile olabilir dedi.sağ böbreğimde genişleme başlamış.yarın idrar ve tum tahliller yeniden yapılacak idrar yolundan da gelmiş olabilir dedi.kanaman çoğalırsaa haber ver dedi.umarım olmaz kızlar.

Evet tatlım kuzucuk pek şanslı masallah teyzeleri ve halası cok seviyor onu
Bizim fıstık da benim teyzeler ve halalarla idare edecekmalum anneannemin de ilk torun bebişi olacak Ela Bahar herkes heyecanla bekliyor

Kızlar bizim bızdık artık daha az hareket ediyor sanki ettiği zaman belirgin baya ama eskşye göre azaldı gibi. Yemek yedikten sonra normalde çok hareket ederdi ama şimdi keyfi sanki sizce dra gitmem gereken durum var mıdır abartıyor muyum ?

Ye tabi kuzum şifa olsun inşallah

Kızları çok seviyorsa seninkini de sever o zaman. Görümcenin kızı da küçük sanırım =) doğunca da kıskançlıklar olacak demek ki
Benim gözümde küçüktü ama kocaman kızmış ya geçenlerde düştü benim jetonben hep 13 yaşi küçük saniyordum. Sonra bi düşündüm iyi de 13 yaşındayken ben kocaman kızdım dedim uyandim
Anlayacağın küçük degil yani

tatlım dun de ben gittim doktora eskıden şiddetli vururdu ama bu ara azaldı sankı dedım meraklandım dedım baktık bizim minnoş ellerini açtı el sallıyo sankı bi de guzl teptı doktorumuzda annem benı özlemıstır bı gelsın gorsun ıstedı herlde dedı bi sıkıntı yok sukur.günlerimz aynı hemn hemn ıns bı sıkıntı yoktr cnm ıcın rahat etmıcekse gt tabı vakıt daraldıkca ozluyoruzda annesi ondan da oluyo

Cok şükür iyisiniz canim inşallah bi daha olmaz sonuçların da iyi çıkar

Umarım olmaz canım bi daha .. çok sevindim iyi olmana bak demiştim öylesinedir kesin bu

Canım peki hiç birşey söylemedi mi yani şu nedenle azalmıştır falan diye ? Herhangi bi açıklama yapmadı mı? Ben de telefonla ulaşmaya çalışacagım dra olmadı bi giderim hiç hareket etmiyor da değil ama azaldı büyüdükleri için mi hiç bilmiyorum ki

İyiki gitmişssin rahatlamışşın bak. İnşallah tekrar etmez bi sorun da çıkmaz. Dönmeden bile olabilir derken ne demek istemiş bebek dönerken mi olabilirmiş

L Ikili test sonucn ve ayrintiki ultrasonun nasildi cnm?Benimde ikili de risk bayagi dusüktu dortlude biraz yuksek cikti da bi yaptrmadk test o yuzden soruyorm cnm.
1/2500 falandı 2li testim...4lü öyle çıkınca harmony oldu...sonuç geldikten 1 hafta sonra yani 20. haftada detaylıya girdim çok şükür iyiydi..zaten harmony temiz gelince ben rahatlamıştım...o şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…