2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
büyüyolarya canım onun da etkisi var tabi.ama doktor ayrıca bişy demedi.kaç kilo boyu ne kdr cnm senin bebişin.

İyiki gitmişssin rahatlamışşın bak. İnşallah tekrar etmez bi sorun da çıkmaz. Dönmeden bile olabilir derken ne demek istemiş bebek dönerken mi olabilirmiş
Evet canım bebek döndüğünde bile olabilir dedi.böbreğimde genişleme başlamış.yarın canım neyseki az kaldı doğuma

dün ben de öyleydim canım kafayı yiyordum nerdeyse sağolsun arkadaşlar rahatlattı beni bugün daha çok hareket ediyor. bu aralar sanırım böyle kafalarına göre takılıyorlar

Dualarimiz sizinle canim!

Canim Gözün aydin ve gecmis olsun inşallah bobreklerindeki sorun biran onve gecer ve kum yoktur saglikla gününü beklesin bebeklerimiz

Evet tatlım kuzucuk pek şanslı masallah teyzeleri ve halası cok seviyor onu
Bizim fıstık da benim teyzeler ve halalarla idare edecekmalum anneannemin de ilk torun bebişi olacak Ela Bahar herkes heyecanla bekliyor

Aynen canim çok şükür herkesin heyecanli olmasi çok güzel canim gercekten bizim iki tarafinda ilk torunu olacak onun heyecani daha güzel oluyor

Canim Gözün aydin ve gecmis olsun inşallah bobreklerindeki sorun biran onve gecer ve kum yoktur saglikla gününü beklesin bebeklerimiz
Çok tesekkür ederim canımcım bol su içmekten baska bi yolu yokmuş canım.zaten sürekli ağrı vardı geçmiyordu.yarın bakalım ne cıkacak idrarda,filan.alt karın bölgesinde ağrı olan arkadaşlar bol su içelim

dün ben de öyleydim canım kafayı yiyordum nerdeyse sağolsun arkadaşlar rahatlattı beni bugün daha çok hareket ediyor. bu aralar sanırım böyle kafalarına göre takılıyorlar
Galiba canım yaa anneciklerini üzüyorlar moralim de bozuk biraz onun da etkisi vardır diye düşünüyorum ama endişeliniyorum ister istemez tabi inşallah eski haline döner minnak

slm kizlar acil yardimlarinizi bekliyorum bugun hastaneye gittim doktur bebegimin suyunun fazla oldugunu soyledi benim gibi olan var mi bu arada 25 haftanin icindeyim lutfen yardimci olun

lm kizlar acil yardimlarinizi bekliyorum bugun hastaneye gittim doktur bebegimin suyunun fazla oldugunu soyledi benim gibi olan var mi bu arada
İyi akşamlar canım ablamında suyu coktu.karnı çok büyümüştür bu yüzden.hiç bi sıkıntı yasamadı zamanında doğdu yeğenim.Çok bi bilgim yok canım o yüzden sadece bu geldi aklıma

Şuan durumu nasıl canım, ikinizde iyisini değilmi sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…