- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.101
Tesekkur ederim canımGeçmiş olsun canım,iyi yapmış drun, garantici dr iyidir:))
Bende aklıma bu gelir hep lavaboya giderken gulerim
Bende 2 içiyordum cnm magnezyum u progestan 200 mg gece yatmadan bi tane içiyorum benim 26 haftalıkken gittiğimde bası vardı rahimde 2,6 cm é düşmüştü dikiş tutuyor şimdilik geçen hafta pazartesi gittiğimde 28+1 günlükken 2,9 cm é çıkmış allaha Şükür rahimde bası kalkarsa biraz daha uzuyor ama sen biraz daha dikkat et tatlım ben wc dışında hiç kalkmıyorum ayağının altına topan yastık koy kesinlikle eğilme umarım hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza allahın izniyle şuan kullandığım ilaçlar sabah gyno ferrol, osteacare akşamları da elevit magnezyum progestan 200 mg içiyorum cnm. Birde erken doğum riski için 27 haftalıkken ciğer geliştirici iğne vuruldum şimdi 32 haftayı allah izin verirse görürsek tekrar vurunucam ciğer geliştirici iğneNicksizYumurta sağol tatlım ya illa mayısta doğurcam derken şuan nisana bile razıyım
@Strawberry_83 öyle tatlım napıyım tamam karnımdaki de can ama oğlum da bnm canım yaniartık 2 ay güreş fln yok
esmerim0786 normalde 1 tane içiyodum canım ama bgn 2 ye çıkardı bi de sabah akşam progestan verdi işte 3mm in altına inmemesi lazım senin kaç mm di canım?
Canım benim geçmişler olsun şimdi okudum nasıl oldun duam seninleSelam kızlar maalesef hastahanedeyim yatış verdi doktor iki günlavabodan sonra baya hızla aktı biraz su ve azdı ama birden aktı devami gelmedi.. Doktor alttan bana bisey taktı baktı acıdı biraz ben yatış istemedim doktor yatışı maddi kazanç için demiyorum ben sorumluluk alamam suyun gelir bisey olursa dedi ve o zaman ben takibinizi yapmamayı tercih ediyorum dedi ama ben bi gece yattım ve çok kötü zaman geçmemişti iki gün sabirrrr bebisim için bu hastahane de doğum nasip olursa inşallah bebisim şunda yatar bizden öyle haberler..
Canım ya hayırdır neden hastanedesiniz.inşaallah endişelenecek bir durum yoktur.telf bozuk mesajlara yorum yazamıyorum.internetteyken klavye açılmıyorBerenebru canım bana da ayda bir bi damla kan olayı oldu ama bisey çıkmadı hiç inşallah sıkıntı yok sen rahat ol
Tesekkür ederim canım benim inşallah
Canım benim bugün bi damla,kadar kan vardı.Biraz,dinlenip hastaneye gittim sağ böbreğimde genişleme başlamış.Çok şükür oğluşum iyidi.yarın tüm tahliller yapılacak canım.Canım ya hayırdır neden hastanedesiniz.inşaallah endişelenecek bir durum yoktur.telf bozuk mesajlara yorum yazamıyorum.internetteyken
Benim detaylıca 3.16mm di rahim ağzımSorma canım ya daha dün konuşmuştuk çok dikkat edicem artık napalım
Ay canım ya gecmiş olsun.mesajları gördüm ama cevap veremedim.tabletten girdim şimdi.gecmiş olsun canım.acaba idrar yollarından mı geldi kan.güzel haberler olsun inşaallahCanım benim bugün bi damla,kadar kan vardı.Biraz,dinlenip hastaneye gittim sağ böbreğimde genişleme başlamış.Çok şükür oğluşum iyidi.yarın tüm tahliller yapılacak canım.
Gayet normal canım.kimi gebeden gelirmiş erkenden..ellemedikce sıkıntı yok.Kızlar göğsünden sıvı gelen var mı?Süt müdür nedir anlayamadım ama sabah kalktığımda fark ettim atlette iz bırakmış
Teşekkürler canım cok seker bi etek ben de begendim onuBen en çok krem eteği beğendim canım
Ya hediye geliyo ama senin aldığın daha bi hevesli zevkli geliyo insana.hem şahsen ben bile hediye alacaksam büyük alıyorum ki yeni donğan almam çabuk büyüdükleri için.bence al canım kimin ne alçağını bilemezsin ki.Merhabalar herkese umarım herkes iyidir birazdan bakıcam geçmişe neler olmuş diye :)
Mağazalarda indirim var dün lcw den bizim küçük hanımın kışlıklarını aldık :)) yazlıklarından önce kışlıkları olmuş oldu yazın nasıl giydiricez çözemedim hala ne aldam nasıl alsam bilemiyorum sadece zıbın alt fln aldım sadece anneme kalsa çok bilee aldıklarım.doğumdan sonra hem hediye gelcek hemde ihtiyaç oldukça alırız diyo
Fotoğraftakileri aldım ama evde daha var çekmediklerimm ☺☺☺
Hem de nasılKüçük degilmis yaa şımarık desene
Cok tesekkurler ederim canımcım.Sanki banada öyle gibi geldi.yarın sonuçlarımı yazarımAy canım ya gecmiş olsun.mesajları gördüm ama cevap veremedim.tabletten girdim şimdi.gecmiş olsun canım.acaba idrar yollarından mı geldi kan.güzel
Cok şükür ki miniklerimiz daha karnımızadayken annelik duygusunu tatmaya başladıkkızlar artık annemi daha iyi anlıyorum kipaya alışverişe gidip miniğime bişeyler alıp çıktım şaka gibi kendime amaaaan diyorum ama ona görünce dayanamıyorum resmen o da kendine almaz hep bize alırdı demek ki içten geliyor bu duygu
sagol canm cvbin icin fakat benm karnim cok buyukte degil anlamadim yaaaİyi akşamlar canım ablamında suyu coktu.karnı çok büyümüştür bu yüzden.hiç bi sıkıntı yasamadı zamanında doğdu yeğenim.Çok bi bilgim yok canım o yüzden sadece bu geldi aklıma
Çok şükür canım inş böyle devam eder ve vaktinde alırsın kucağına. Bnm şimdilik erken doğum söz konusu değil ama 3ün altına inmemesi lazım progestan içip yatıp dinleniceksin dedi. Haftaya kontrole çağırdı inş kısalmaz daha daBende 2 içiyordum cnm magnezyum u progestan 200 mg gece yatmadan bi tane içiyorum benim 26 haftalıkken gittiğimde bası vardı rahimde 2,6 cm é düşmüştü dikiş tutuyor şimdilik geçen hafta pazartesi gittiğimde 28+1 günlükken 2,9 cm é çıkmış allaha Şükür rahimde bası kalkarsa biraz daha uzuyor ama sen biraz daha dikkat et tatlım ben wc dışında hiç kalkmıyorum ayağının altına topan yastık koy kesinlikle eğilme umarım hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza allahın izniyle şuan kullandığım ilaçlar sabah gyno ferrol, osteacare akşamları da elevit magnezyum progestan 200 mg içiyorum cnm. Birde erken doğum riski için 27 haftalıkken ciğer geliştirici iğne vuruldum şimdi 32 haftayı allah izin verirse görürsek tekrar vurunucam ciğer geliştirici iğne
Tşk ederim canım çok sağolBerenebru Pamukprncess cancat çok geçmiş olsun canım arkadaşlarım inşallah bi an once sıkıntılarıniz son bulur
Bnm detaylı da 4mm di canım şimdi 3mm olmuş ama daha da düşerse diye dr önlem amaçlı ilaç verdi ve yatıp dinleniceksin dedi. Ama ben şu bikaç gündür aşağıda çok baskı hissediyodum anlamıştım başının orda olduğunu bi de aşırı ec ihtiyacı oluyo o zmn. Şüphen varsa vajinal baktır cnm ihmale gelmezBenim detaylıca 3.16mm di rahim ağzımcuma doktoruma kontrolüm var b.bide orda sorayım ya
Canım şekerIn yoksa kuru dut ye günde 1 avuç.pekmezden bile cok kan yapıyormuş .Dun verdigim kan sonuclarini aldim kanim 9.9' a dusmus ebemiz kan hapini gunde 2 sefer al dedi daha fazla dusmesin dedi. 6 hafta sonra yeniden bakalim dedi 8'in altina duserse sikinti olurmus gerekirse bir dahaki bakmadan sonra kan ignesi yada serum veririz dedi o serumlar çok kötü yaa inşallah duzelirde gerek kalmazpekmez felan hic sevmem yemem ama kizim icin hemen gittim dut pekmezi aldim hergun yiyecegim artik kan depolamak icin
28. Haftaya kadar 2.5 ten aşağı olmaması önemli diye biliyordum. Doktorlar tabi önlem Amaçlı Herşeyin kötüsünü Söyler.yinede dikkatli olmak Lazım.bende cuma sorcam bakalım kaç çıkacak.aklına kötü seyler getirme inş vaktinde gelecek prensesÇok şükür canım inş böyle devam eder ve vaktinde alırsın kucağına. Bnm şimdilik erken doğum söz konusu değil ama 3ün altına inmemesi lazım progestan içip yatıp dinleniceksin dedi. Haftaya kontrole çağırdı inş kısalmaz daha da
Tşk ederim canım çok sağol
Bnm detaylı da 4mm di canım şimdi 3mm olmuş ama daha da düşerse diye dr önlem amaçlı ilaç verdi ve yatıp dinleniceksin dedi. Ama ben şu bikaç gündür aşağıda çok baskı hissediyodum anlamıştım başının orda olduğunu bi de aşırı ec ihtiyacı oluyo o zmn. Şüphen varsa vajinal baktır cnm ihmale gelmez
babybabycat dygctn04 purplee1 tşk edrim canlar inş iyi olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?