2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende 2 içiyordum cnm magnezyum u progestan 200 mg gece yatmadan bi tane içiyorum benim 26 haftalıkken gittiğimde bası vardı rahimde 2,6 cm é düşmüştü dikiş tutuyor şimdilik geçen hafta pazartesi gittiğimde 28+1 günlükken 2,9 cm é çıkmış allaha Şükür rahimde bası kalkarsa biraz daha uzuyor ama sen biraz daha dikkat et tatlım ben wc dışında hiç kalkmıyorum ayağının altına topan yastık koy kesinlikle eğilme umarım hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza allahın izniyle şuan kullandığım ilaçlar sabah gyno ferrol, osteacare akşamları da elevit magnezyum progestan 200 mg içiyorum cnm. Birde erken doğum riski için 27 haftalıkken ciğer geliştirici iğne vuruldum şimdi 32 haftayı allah izin verirse görürsek tekrar vurunucam ciğer geliştirici iğne

Canım benim geçmişler olsun şimdi okudum nasıl oldun duam seninle

Canım ya hayırdır neden hastanedesiniz.inşaallah endişelenecek bir durum yoktur.telf bozuk mesajlara yorum yazamıyorum.internetteyken
Canım benim bugün bi damla,kadar kan vardı.Biraz,dinlenip hastaneye gittim sağ böbreğimde genişleme başlamış.Çok şükür oğluşum iyidi.yarın tüm tahliller yapılacak canım.

Canım benim bugün bi damla,kadar kan vardı.Biraz,dinlenip hastaneye gittim sağ böbreğimde genişleme başlamış.Çok şükür oğluşum iyidi.yarın tüm tahliller yapılacak canım.
Ay canım ya gecmiş olsun.mesajları gördüm ama cevap veremedim.tabletten girdim şimdi.gecmiş olsun canım.acaba idrar yollarından mı geldi kan.güzel haberler olsun inşaallah

Ya hediye geliyo ama senin aldığın daha bi hevesli zevkli geliyo insana.hem şahsen ben bile hediye alacaksam büyük alıyorum ki yeni donğan almam çabuk büyüdükleri için.bence al canım kimin ne alçağını bilemezsin ki.

Cok şükür ki miniklerimiz daha karnımızadayken annelik duygusunu tatmaya başladık

İyi akşamlar canım ablamında suyu coktu.karnı çok büyümüştür bu yüzden.hiç bi sıkıntı yasamadı zamanında doğdu yeğenim.Çok bi bilgim yok canım o yüzden sadece bu geldi aklıma
sagol canm cvbin icin fakat benm karnim cok buyukte degil anlamadim yaaa

Çok şükür canım inş böyle devam eder ve vaktinde alırsın kucağına. Bnm şimdilik erken doğum söz konusu değil ama 3ün altına inmemesi lazım progestan içip yatıp dinleniceksin dedi. Haftaya kontrole çağırdı inş kısalmaz daha da

Berenebru Pamukprncess cancat çok geçmiş olsun canım arkadaşlarım inşallah bi an once sıkıntılarıniz son bulur
Tşk ederim canım çok sağol

Benim detaylıca 3.16mm di rahim ağzım cuma doktoruma kontrolüm var b.bide orda sorayım ya
Bnm detaylı da 4mm di canım şimdi 3mm olmuş ama daha da düşerse diye dr önlem amaçlı ilaç verdi ve yatıp dinleniceksin dedi. Ama ben şu bikaç gündür aşağıda çok baskı hissediyodum anlamıştım başının orda olduğunu bi de aşırı ec ihtiyacı oluyo o zmn. Şüphen varsa vajinal baktır cnm ihmale gelmez

babybabycat dygctn04 purplee1 tşk edrim canlar inş iyi olucaz

Canım şekerIn yoksa kuru dut ye günde 1 avuç.pekmezden bile cok kan yapıyormuş .

28. Haftaya kadar 2.5 ten aşağı olmaması önemli diye biliyordum. Doktorlar tabi önlem Amaçlı Herşeyin kötüsünü Söyler.yinede dikkatli olmak Lazım.bende cuma sorcam bakalım kaç çıkacak.aklına kötü seyler getirme inş vaktinde gelecek prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…