- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.121
Canım şekerIn yoksa kuru dut ye günde 1 avuç.pekmezden bile cok kan yapıyormuş .
Mutlaka sekerine baktır.skerin yoksa bile yinede şekerine,hamur işi gibi seyler tüketme.slm kizlar acil yardimlarinizi bekliyorum bugun hastaneye gittim doktur bebegimin suyunun fazla oldugunu soyledi benim gibi olan var mi bu arada 25 haftanin icindeyim lutfen yardimci olun
Merhabalar herkese umarım herkes iyidir birazdan bakıcam geçmişe neler olmuş diye :)
Mağazalarda indirim var dün lcw den bizim küçük hanımın kışlıklarını aldık :)) yazlıklarından önce kışlıkları olmuş oldu yazın nasıl giydiricez çözemedim hala ne aldam nasıl alsam bilemiyorum sadece zıbın alt fln aldım sadece anneme kalsa çok bilee aldıklarım.doğumdan sonra hem hediye gelcek hemde ihtiyaç oldukça alırız diyo
Fotoğraftakileri aldım ama evde daha var çekmediklerimm ☺☺☺
Benim de detaylı da 3.7 idi ama 1,5 cm açılmam vardı o yüzden diktiler yatıyorum bende inşallah miadında doğumlar olur28. Haftaya kadar 2.5 ten aşağı olmaması önemli diye biliyordum. Doktorlar tabi önlem Amaçlı Herşeyin kötüsünü Söyler.yinede dikkatli olmak Lazım.bende cuma sorcam bakalım kaç çıkacak.aklına kötü seyler getirme inş vaktinde gelecek prenses
canım çok geçmiş olsun ne çektiğini anlayabiliyorum 2 hafta önecede ben kanamadan dolayı yattım ya işkence gibi geldi hastane sürekli serum iğne ilaç ve nst ye baladılar 5-6 saatte bir çıkınca oh be dedim bebişlerimiz için katlancazSelam kızlar maalesef hastahanedeyim yatış verdi doktor iki günlavabodan sonra baya hızla aktı biraz su ve azdı ama birden aktı devami gelmedi.. Doktor alttan bana bisey taktı baktı acıdı biraz ben yatış istemedim doktor yatışı maddi kazanç için demiyorum ben sorumluluk alamam suyun gelir bisey olursa dedi ve o zaman ben takibinizi yapmamayı tercih ediyorum dedi ama ben bi gece yattım ve çok kötü zaman geçmemişti iki gün sabirrrr bebisim için bu hastahane de doğum nasip olursa inşallah bebisim şunda yatar bizden öyle haberler..
canım çok geçmiş olsun benden şakır şakır kan geldi iğne ilaç durdurdular cok kötü bir durum dikkat et yat bol bol dinlenKızlar benden bi damla,kan geldi.doktorumu aradım dinlen 3-4 gibi geldi dedi.umarım bebişim iyidir dua edin lütfen
Aynen öyle canımcanım çok geçmiş olsun ne çektiğini anlayabiliyorum 2 hafta önecede ben kanamadan dolayı yattım ya işkence gibi geldi hastane sürekli serum iğne ilaç ve nst ye baladılar 5-6 saatte bir çıkınca oh be dedim bebişlerimiz için katlancaz
Canım sadece biraz su geldi ama idrarmis sanırım yine de yatmami istedi doktorCanım ya hayırdır neden hastanedesiniz.inşaallah endişelenecek bir durum yoktur.telf bozuk mesajlara yorum yazamıyorum.internetteyken klavye açılmıyor
Canimm doktor mu dedi doğum pozisyonu almis diye inşallah zamanında gelirMerhaba Mayıs anneleri
Biz de şimdi kontrolden geldik. Artık 2 haftada bir gideceğiz. Bugün CTG ile 20 dakika kontrol ettiler. Artık her gidişimizde önce bu prosedürü izleyecekmişiz. Oğlum pek bir hareketli olduğu için boy ve kilosunu tam ölçemediler. Ama haftasıyla uyumlu görünüyor. Günde 3 tane Demir hapı kullanmama rağmen sonuçlar değişmemiş. Biz de artık baş aşağı duruyoruz, doğum pozisyonuna girmiş. Daha önümüzde 10 haftamız var ve inşallah olabildiğince anne karnında tamamlar gelişimini.
Doğum yapan arkadaşımızı tebrik ediyorum. Umarım Bebek ve kendisi iyidir.
Hastanede olan arkadaşımız geçmiş olsun. Tedbirli davranmak her zaman iyidir
Diğer mayıs annelerimizi de sevgiyle kucaklıyorum
İnşallah canımBerenebru Pamukprncess @cancat çok geçmiş olsun canım arkadaşlarım inşallah bi an once sıkıntılarıniz son bulur
Çok teşekkür ederim canım sıkınti yok sanırımCanım benim geçmişler olsun şimdi okudum nasıl oldun duam seninle
Evet canım, doktorumuz dedi. İnşallah zamanında gelir. Ben sekiz aylığım umarım oğlum da bana benzemezCanimm doktor mu dedi doğum pozisyonu almis diye inşallah zamanında gelir
Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntı olmazÇok teşekkür ederim canım sıkınti yok sanırımbu gece yaticaz inşallah sikintisiz yarın gönderir doktorumuz
Massallh buyumus annesi bizimkide 1250 37 cm olmuş dün gtmstm kontroleEn son 5 şubatta gitmiştim 1100grdı boyu da galiba 34 cm canım bidaha ki kontrolum martta benim . Senin ne kadar olmuş
Sağol canım inşallahÇok geçmiş olsun inşallah sıkıntı olmaz
İnşallah aceleci annesine benzemezEvet canım, doktorumuz dedi. İnşallah zamanında gelir. Ben sekiz aylığım umarım oğlum da bana benzemez
Canım çok geçmiş olsun şimdi okudum yazdıklarını. Dayan azıcık oğluş için hastaneye mecburen. Sağlıklı bir şekilde taburcu olursunuz inşallah.Selam kızlar maalesef hastahanedeyim yatış verdi doktor iki günlavabodan sonra baya hızla aktı biraz su ve azdı ama birden aktı devami gelmedi.. Doktor alttan bana bisey taktı baktı acıdı biraz ben yatış istemedim doktor yatışı maddi kazanç için demiyorum ben sorumluluk alamam suyun gelir bisey olursa dedi ve o zaman ben takibinizi yapmamayı tercih ediyorum dedi ama ben bi gece yattım ve çok kötü zaman geçmemişti iki gün sabirrrr bebisim için bu hastahane de doğum nasip olursa inşallah bebisim şunda yatar bizden öyle haberler..
Çok kötü bi his canım korktum baya.Çok dinleyemiyorum kızım küçük mecburen otur kalk.Allaha emanet bebişlerimiz.canım çok geçmiş olsun benden şakır şakır kan geldi iğne ilaç durdurdular cok kötü bir durum dikkat et yat bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?