2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
slm kizlar acil yardimlarinizi bekliyorum bugun hastaneye gittim doktur bebegimin suyunun fazla oldugunu soyledi benim gibi olan var mi bu arada 25 haftanin icindeyim lutfen yardimci olun
Mutlaka sekerine baktır.skerin yoksa bile yinede şekerine,hamur işi gibi seyler tüketme.

Canim benim eltimin kizida mayısta doğdu, 40 i çıkana kadar zibin takımı üzerine Penye yelek giydirdik, havalar isininca citcitli badi üstüne şort tsort giydi, salopet giydi, sıcaklığa göre giydiriliyor

Benim de detaylı da 3.7 idi ama 1,5 cm açılmam vardı o yüzden diktiler yatıyorum bende inşallah miadında doğumlar olur

canım çok geçmiş olsun ne çektiğini anlayabiliyorum 2 hafta önecede ben kanamadan dolayı yattım ya işkence gibi geldi hastane sürekli serum iğne ilaç ve nst ye baladılar 5-6 saatte bir çıkınca oh be dedim bebişlerimiz için katlancaz

Merhaba Mayıs anneleri
Biz de şimdi kontrolden geldik. Artık 2 haftada bir gideceğiz. Bugün CTG ile 20 dakika kontrol ettiler. Artık her gidişimizde önce bu prosedürü izleyecekmişiz. Oğlum pek bir hareketli olduğu için boy ve kilosunu tam ölçemediler. Ama haftasıyla uyumlu görünüyor. Günde 3 tane Demir hapı kullanmama rağmen sonuçlar değişmemiş. Biz de artık baş aşağı duruyoruz, doğum pozisyonuna girmiş. Daha önümüzde 10 haftamız var ve inşallah olabildiğince anne karnında tamamlar gelişimini.

Doğum yapan arkadaşımızı tebrik ediyorum. Umarım Bebek ve kendisi iyidir.

Hastanede olan arkadaşımız geçmiş olsun. Tedbirli davranmak her zaman iyidir

Diğer mayıs annelerimizi de sevgiyle kucaklıyorum

Aynen öyle canım sen nasılsın şimdi oğluşlar iyi mi

Canimm doktor mu dedi doğum pozisyonu almis diye inşallah zamanında gelir

Canım çok geçmiş olsun şimdi okudum yazdıklarını. Dayan azıcık oğluş için hastaneye mecburen. Sağlıklı bir şekilde taburcu olursunuz inşallah.

Oyyy maşallah yaa kuzulara büyüdükleri belli zaten onlar büyüdükçe biz ağırlaşıyoruz :) benimki sesimi duydu galiba baya kıpırdandı hem de iş yaptım biraz ona rağmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…