- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.901
Evet canım karnımdan net bi şekilde görünüyo hareketleri resmen.evet kızımda tombişti.gözleri çekik zaten doğduğunda çizgi gibiydi tombişliktenTatlım ne sert tekme atıyortak tak agrıyor resmen demi evet genelde şekeri olanların bebegi daha iri oluyor hayırlısı canım korkma canım dikkat ediyorsan tombiş bi ogluşun olur
Aynen canım sende görürsen yine haber ver olurmuSen ara ara kontrol et canım stok yenilenir illaki bence M almalisin sen Zaten alt pijama lastikli düğmeli geniş dar istediğin gibi ayarlayabilirsinneyseki zamanımız da çok
Kızına çektiyse Tombiş olur ne güzel tam sevmelik bi bebişEvet canım karnımdan net bi şekilde görünüyo hareketleri resmen.evet kızımda tombişti.gözleri çekik zaten doğduğunda çizgi gibiydi tombişliktenbuda öyle olcak sanırım
Tatlım çok geçmiş olsun kötü zamanlar geçiriyorsun inşallah bu günlerde geçecek bazen herşey üst üste geliyor herşeyde bir hayır vardır rabbim beterinden esirgesin çok çok geçmiş olsun ailecek acil şifalar minik kızın doğsun herkes onun sevgisiyle iyileşir inşallahIyiyim cnm aynı şekilde yatıyorum en büyük ablam büyük bir ameliyat geçirdi hpv virüsü nedeniyle vulva kanseri başlangıcı çıktı patoloji sonucu bekleniyor doku nakli yapıldı göbeğinden parça alınarak vajinal ve kasıklarına yaaa yama yapıldı prof.dr mehmet emin sosyal hoca yaptı ameliyat 5 bucuk saat sürdü ona üzüldümannemler de kaça bölündü bi ben bi ablam birde anneanem felç oldu bu aralar sıkıntılı geçiyor allah daha büyük dert vermesin benim kontrolüm 9 mart da olacak cnm bu arada bi adak adamıştım bebişim sağlıcakla zamanında doğarsa kurban keseyim diye burda bi Hocaya danıştık Şimdiden kessen daha ii olur hani olacaksada önlemiş olursun dedi bizde öle yapalım dedik daha önce hiç adak adamamıştım inşallah tutar sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza
çok güzel görünüyorlar Maşallah sizeGünaydın teyzoşlar herkes için mutlu bi gün olsun inş
Solda görmüş olduğunuz oğlumun ayağı 32+5
Sağdaki de kızımın ayağı 28+5(biraz koca ayak olucak galiba ) Eki Görüntüle 1777432
İnşallah yoktur canım hareketler gece başladı ama ben yine gitcem doktora Allah korusunBenimde öyleydi canım bebeğe giden kan akışında sorun olabilir dedi doktor kan sulandirici verdi ins bi sorun yoktur sende
Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum çok korkuttu beni ama tekrar başladı hareketleri yine de gitcem doktoraBenimde öyleydi canım bebeğe giden kan akışında sorun olabilir dedi doktor kan sulandirici verdi ins bi sorun yoktur sende
Sürekli aklımız orda bitsin artık şu günlerBenimde öyle Can'ım ya azaldı sankimcok uzun aralıklarla vuruyor bnmde Can'ım sıkkın buna
Çok şekerler yaa yenir o ayaklar allahım bağışlasın ikisinideGünaydın teyzoşlar herkes için mutlu bi gün olsun inş
Sağdaki de kızımın ayağı 28+5(biraz koca ayak olucak galiba ) Eki Görüntüle 1777432
Evet canım karnımdan net bi şekilde görünüyo hareketleri resmen.evet kızımda tombişti.gözleri çekik zaten doğduğunda çizgi gibiydi tombişliktenbuda öyle olcak sanırım
Canım çok geçmiş olsun ;( allahım acil şifalar versin..inşallah sonuçlar temiz gelir bugünleri unutturur.zor zamanlar yaşıyosun allah yardımcın olsun bebeğin güç veriyodur eminim..adağın kabul olsun inşallah.Iyiyim cnm aynı şekilde yatıyorum en büyük ablam büyük bir ameliyat geçirdi hpv virüsü nedeniyle vulva kanseri başlangıcı çıktı patoloji sonucu bekleniyor doku nakli yapıldı göbeğinden parça alınarak vajinal ve kasıklarına yaaa yama yapıldı prof.dr mehmet emin sosyal hoca yaptı ameliyat 5 bucuk saat sürdü ona üzüldümannemler de kaça bölündü bi ben bi ablam birde anneanem felç oldu bu aralar sıkıntılı geçiyor allah daha büyük dert vermesin benim kontrolüm 9 mart da olacak cnm bu arada bi adak adamıştım bebişim sağlıcakla zamanında doğarsa kurban keseyim diye burda bi Hocaya danıştık Şimdiden kessen daha ii olur hani olacaksada önlemiş olursun dedi bizde öle yapalım dedik daha önce hiç adak adamamıştım inşallah tutar sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Ay tam ısırmalık ayaklar yaaGünaydın teyzoşlar herkes için mutlu bi gün olsun inş
Kızım 4 kilo doğdu canım boyuda 52 cm.ama bu doktor onuda not aldı 3.5 kilo üstü şeker açısından riskliymiş zaten.benden önce doğum yapanları gördüm minicik suratları var.ben öyle bişey bekliyodum.bizinki bi doğdu tosuncukKızına çektiyse Tombiş olur ne güzel tam sevmelik bi bebişbende kaç kilo doğacak çok merakediyorum canım kızın kaç kilo dogmuştu
Allah hepsine şifa versin canım ya ben de çok üzülüyorum onlara aklıma geldikce dua ediyorumgünaydın kızlar bu haftam yoğun geçiyor şeker yüklemesi yaptırmak zorunda kaldımşeker ölçümlerim çok yüksek çıkmaya başladı dr. insüline başlayalım dedi o yüzden yükleme şart dedi ama yükleme sonucunda insüline gerek kalmadı tüm kan değerlerim de güzel çıktı Allaha şükür ama acıbademde o gün kemoterapi hastalarının tahlil günüymüş çok fazla kanser hastası vardı ve çocuklar da vardı çok moralim bozuldu Allahım şifa versin onlara her gördüğüm için dua ettim biz hamileyiz belki tutar duamız siz de içinizden bir kez geçirin lütfen dün de lohusa kıyafetlerimi aldım bir set dantelli falan gecelik sabahlık aldım fot. çekimide giyicem eşime de beyaz gömlek giydiricem kızıma da beyaz bir tulum ayy çok özeniyorum 2 tane de gecelik aldım 3 emzirme sütyeni aldım biri penye evde giymelik 5 tane de o anneanne donlarından aldım sezercik falan olursa normal külot olmaz diye bu arada hastane dedi ki hiç bir şey getirmeyin sadece bebeğe bir takım kendinize de gecelikler iç çamaşırı getirin her şeyi biz vericez ve çıkarken de bir çanta bebek için hediye edicez tabi verdiğimiz paraya göre bebeğe altın bile takmalılar dedim eşime ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?