2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tatlım ne sert tekme atıyor tak tak agrıyor resmen demi evet genelde şekeri olanların bebegi daha iri oluyor hayırlısı canım korkma canım dikkat ediyorsan tombiş bi ogluşun olur
Evet canım karnımdan net bi şekilde görünüyo hareketleri resmen.evet kızımda tombişti.gözleri çekik zaten doğduğunda çizgi gibiydi tombişlikten buda öyle olcak sanırım

Evet canım karnımdan net bi şekilde görünüyo hareketleri resmen.evet kızımda tombişti.gözleri çekik zaten doğduğunda çizgi gibiydi tombişlikten buda öyle olcak sanırım
Kızına çektiyse Tombiş olur ne güzel tam sevmelik bi bebiş bende kaç kilo doğacak çok merakediyorum canım kızın kaç kilo dogmuştu

Tatlım çok geçmiş olsun kötü zamanlar geçiriyorsun inşallah bu günlerde geçecek bazen herşey üst üste geliyor herşeyde bir hayır vardır rabbim beterinden esirgesin çok çok geçmiş olsun ailecek acil şifalar minik kızın doğsun herkes onun sevgisiyle iyileşir inşallah

Günaydın teyzoşlar herkes için mutlu bi gün olsun inş
Solda görmüş olduğunuz oğlumun ayağı 32+5
Sağdaki de kızımın ayağı 28+5 (biraz koca ayak olucak galiba ) Eki Görüntüle 1777432
Çok şekerler yaa yenir o ayaklar allahım bağışlasın ikisinidebizimkininde iki tane el fotosu var böyle sanki çıkarın bizi burdaaaann der gibi

Günaydın bayanlar
Bu bi kaç haftadır bizde karından bakınca hareketlerini görebiliyoruz Karnım bi sağ bi sol şekil değiştiriyo bu aralar babamızın en sevdiği şey bu

Canım çok geçmiş olsun ;( allahım acil şifalar versin..inşallah sonuçlar temiz gelir bugünleri unutturur.zor zamanlar yaşıyosun allah yardımcın olsun bebeğin güç veriyodur eminim..adağın kabul olsun inşallah.

günaydın kızlar bu haftam yoğun geçiyor şeker yüklemesi yaptırmak zorunda kaldım şeker ölçümlerim çok yüksek çıkmaya başladı dr. insüline başlayalım dedi o yüzden yükleme şart dedi ama yükleme sonucunda insüline gerek kalmadı tüm kan değerlerim de güzel çıktı Allaha şükür ama acıbademde o gün kemoterapi hastalarının tahlil günüymüş çok fazla kanser hastası vardı ve çocuklar da vardı çok moralim bozuldu Allahım şifa versin onlara her gördüğüm için dua ettim biz hamileyiz belki tutar duamız siz de içinizden bir kez geçirin lütfen dün de lohusa kıyafetlerimi aldım bir set dantelli falan gecelik sabahlık aldım fot. çekimide giyicem eşime de beyaz gömlek giydiricem kızıma da beyaz bir tulum ayy çok özeniyorum 2 tane de gecelik aldım 3 emzirme sütyeni aldım biri penye evde giymelik 5 tane de o anneanne donlarından aldım sezercik falan olursa normal külot olmaz diye bu arada hastane dedi ki hiç bir şey getirmeyin sadece bebeğe bir takım kendinize de gecelikler iç çamaşırı getirin her şeyi biz vericez ve çıkarken de bir çanta bebek için hediye edicez tabi verdiğimiz paraya göre bebeğe altın bile takmalılar dedim eşime ama neyse

Günaydın teyzoşlar herkes için mutlu bi gün olsun inş
Solda görmüş olduğunuz oğlumun ayağı 32+5
Sağdaki de kızımın ayağı 28+5 (biraz koca ayak olucak galiba ) Eki Görüntüle 1777432
Ay tam ısırmalık ayaklar yaa canım belki doktorun kızının görüntüsü daha yakından çekmiştir? Ayrıca koca ayak olması uzun boylu olacağına isaret

Kızına çektiyse Tombiş olur ne güzel tam sevmelik bi bebiş bende kaç kilo doğacak çok merakediyorum canım kızın kaç kilo dogmuştu
Kızım 4 kilo doğdu canım boyuda 52 cm.ama bu doktor onuda not aldı 3.5 kilo üstü şeker açısından riskliymiş zaten.benden önce doğum yapanları gördüm minicik suratları var.ben öyle bişey bekliyodum.bizinki bi doğdu tosuncuk

Allah hepsine şifa versin canım ya ben de çok üzülüyorum onlara aklıma geldikce dua ediyorum geçen yıl amcamı kanserden kaybettim teshisten önce dağ bayır gezen koca adam teshisten ve tedaviden sonra 6ay icinde gün gün eridi ve pes etti cok zor ya Allahım kimseye yasatmasın ne hastalığı ne de yakınlarına o acıyı.
Neyse en azından insana acilarini hafifletecek güzel seyler veriyor Allah
Aldıklarını güle güle kullan canım inşallah gönlünden gectigi gibi olur o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…