2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim cok merak ettim seni ya facede de yoktun aklim kaldi ama iyinolmana sevindim yok oyle uzaklasmak iyi kotu birbirimize destek olmak icin burdayiz biz kacma bidaha bak
Canım benim saol varol. İyiki çağırmışsınız. Gerçekten bana bişiler oldu ve çok içime kapandım. Hatta iştahım falanda kalmadı. Son 20 günde 2 kilo vermişim nerdeyse. Gidişat hiç iyi değildi yani ama artık sirkelenip kendime gelme vakti diyorum. Yarında alışverişe çıkıp artık herşeyimizi hazırlayacağız. İnşallah buda iyi gelecek bana.
Burda olmak birbirimize destek olmak başlı başına harika zaten. İyiki varsınız

Evet canım geçmiş çok şükür.inşallah darısı senin başına tatlım.demekki geçiyo bak hiç korkup üzülme sen.bizim herşeyimiz aynı buda aynı olcak inşallah
Ahhh aminnn tatlımmm inşallahh
Bu arada isminiz bellimi annesi. Biz artık isimde konuşmaya başladık. Sanırım bugün yarında kesinleştireceğiz

Veeee efsane sahalara geri döndüohh ne iyi yaptın tatlım ya

Kızlaaar nasılsınız biz bugün bebisimle buluştuk her şey normalmis çok şükür koca kafam 1600 gr olmuş maşallah 3 hafta sonra izine ayrilabilirmisim allah hepimize mutlu haberler almayi nasip etsin :)
Oo maşallah bebisine canim kocaman olmuş

bugünkü aldıklarımız. bir de polonun pantalonları vardı ama ekleyemedik
Cok sekerler canim güle güle giysin minik adam

Ayyy Allah önce sağlık versin canım ama öyle bir şok yasarsam da bi süre toparlanamam sanırım her yesi pembe aldım kızım kızım diye seviyorum adını bile koyduk bi de erkek olursa olmaz dimi yaa geçen ay bizim zilli açmış orasını göstermişti

Ay canim cok sinir oldum enistene ya hamile kadına yaptığına bakannen gitse yanına diyecektim ama zaten gidebilecek olsa eminim hic durmazdi. Sen yine de kardesine bisey söyleme üzülmesin her gün arayıp konuş yokla moral vermeye çalış. Ah ah aileden uzakta olmak cok zor

Canım ikisi de çok sekermis eminim cok tatlı olursun bunlari giyince

Bizim gobusumuzde buyudu birden yav okulda kizimla beklerken
Oyy çifter çifter maşallah gelsin o zaman size çok tatlısınız canım

Canım idrar tahlilin icin bi fikrim yok. kanda da sorun yok gibi görünüyor hamilelik döneminde sonuçlar hep referans araliginda olmuyor. Moral bozacak bisey yok en güzeli doktorundan da duy aynı şeyleri

Teşekkür ederim canım, benim de kafamı karıştıran protein oldu, tansiyonum 11-6 idi ama

Canım idrar tahlilin icin bi fikrim yok. kanda da sorun yok gibi görünüyor hamilelik döneminde sonuçlar hep referans araliginda olmuyor. Moral bozacak bisey yok en güzeli doktorundan da duy aynı şeyleri
Sağol canım, ben de doktordan cvp bekliyorum

Ah tatlım ah keşke yanımızda aynı şehirde olsaydı enazından gözün görüyor kardeşim daha 19 yaşında canım kız kardeşim yok diye asla üzülme sıkıntısı çok oluyor erkek öylemi ama bi insanda vicdan merhamet yoksa o insanda hiç bişey olmaz

Canım ben kaçırdım sanırım sorun neydi ki?
Böbrek sorunu vardı senin galiba ama geçiyor canım sıkma canını.

Canim 36-37.haftada alirim diyor doktor insallah o gune kadar beklerler
beklerler insallah hayatim. minicik minicik ayaklar, kucucuk kucuck kollar. ciksada annemize sarilsak diye sabirsizlaaaaaar. ama onlar uyucak, buyuyecek, hop zaman geciverecek. cok degil 6 hafta kalmis sunun surasinda

Kıyamam ya yası da küçükmüş aslında haklısın canım ya uzakta olunca aklım kalırdı. Mersin merkezde mi kardeşin yoksa küçük bi yerde mi?

Evet ben çok memnun kaldım tatlım umarım sende kalirsin aslında şöyle etekli bisey de almak istiyorum, normal doğumda açılma var mı diye bakıp duruyorlarmis da

Canım ben kaçırdım sanırım sorun neydi ki?
Böbrek sorunu vardı senin galiba ama geçiyor canım sıkma canını.
Aslında burda yazıp kendimide sizide üzmek istemezdim ama sanırım dertleşmenin zamanı geldi
Canım aslında benim sıkıntım ve korkularım böbrek genişlemesiyle başladı. Geçer dediler. Bizde o ümitle 3 hafta bekledik. Sonraki kontrolde hem genişleme devam etmiş, hemde doktorum ikili test sonuçlarımı sorunca bide ilk çocuğumunda problem olup olmadığını deşeleyince ben şok oldum. Dedim ikili sonuçlarım iyiydi. İlk çocuğumdada çok şükür hiçbir sorun yok. Peki sizin şüphelendiğiniz bişeymi oldu diye ısrarla sorguya çektim adamı. Ben yatarken dosyamdan ikili sonuç raporlarını bulup baktı. "Hmm tamam gayet iyiymiş değerler" dedi. Ama benim içim yine rahat etmedi tabi. Kötü bir ihtimalmi varki dedim. Oda şu açıklamayı yaptı. " İçinde bulunduğun haftaya göre böbrekteki genişleme değeri 9,5 olunca yüksek kabul edilen bir değer olduğundan ikili testinin sonucunu sorma gereği duydum. Ki zaten oda iyiymiş korkacak bişey yok" dedi. Amaaa bu cevap bana yettimiii ? Hayırr
İçime kötü bir korku çöktü oturdu işte. Aslında bunu ilk defa burda açıklıyorum ama elimde olmadan kafayı yiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin canım. İşte bu yüzden ben bu kadar kötü oldum

Hahah canım çok tatlısın yaaa
Buranın efsanesi sensin bebeğimmm. Saol varol. Ama iyiki gelmişim diyorum yineee
Lorenammm muhteşem dönüşle gelmiş hosgelmis yok öyle hamilelik sıkıntısını alıp içine kapanmak, bak daha geçen gün suyum geldi sandim hastanede bile topikten ayrilmadim birbirimize iyi geliyoruz tatlım başla tabi ne kaldı ki bebişlere kavuşmaya

Canım benim çokkk geçmiş olsun. Ve çok haklısınn. Kesinlikle birbirimize çok iyi geliyoruz
Şimdi nasılsın peki. İyisin bir sorun yok demi ?

Tatlım yaaa bak burda çok kişiye hep aynı şey dendi ama toparliyor bebişler benim içimden geçiyor ki bu doktorlar hep en kötü ihtimali söylemek zorunda hissediyorlar, şikayet edilmemek için kendilerini garantiye alıyorlar yani, kendi doktorumda bunu açık açık görüyorum mesela.. Asacağız bunları canım en güzel zamanlarimizi üzülerek geçirmek olmaz cici cici geçirelim

Canım benim çokkk geçmiş olsun. Ve çok haklısınn. Kesinlikle birbirimize çok iyi geliyoruz
Şimdi nasılsın peki. İyisin bir sorun yok demi ?
İyiyiz tatlım bizim sıkıntımız bi nadiren bi damla kan gelmesiydi, bi de su geldi sandık ama değil dediler inşallah benim sabırsız oğluş aceleci olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…