- 8 Şubat 2013
- 943
- 2.159
- 313
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.021
Canım benim saol varol. İyiki çağırmışsınız. Gerçekten bana bişiler oldu ve çok içime kapandım. Hatta iştahım falanda kalmadı. Son 20 günde 2 kilo vermişim nerdeyse. Gidişat hiç iyi değildi yani ama artık sirkelenip kendime gelme vakti diyorum. Yarında alışverişe çıkıp artık herşeyimizi hazırlayacağız. İnşallah buda iyi gelecek bana.Canim cok merak ettim seni ya facede de yoktun aklim kaldi ama iyinolmana sevindim yok oyle uzaklasmak iyi kotu birbirimize destek olmak icin burdayiz biz kacma bidaha bak
Ahhh aminnn tatlımmm inşallahhEvet canım geçmiş çok şükür.inşallah darısı senin başına tatlım.demekki geçiyo bak hiç korkup üzülme sen.bizim herşeyimiz aynı buda aynı olcak inşallah
Veeee efsane sahalara geri döndüGüzel günler güzel anneler
Bir süredir yazamıyordum. Saolsunlar @balliceviz @iremerve1990 arkadaşımız etiketlemişler,Berenebru ile NicksizYumurta mda haber verdiler. Merakınız ve ilginiz için saolun varolun canım mayıs annelerim
İyiyiz çok şükür. 27 sindeki randevumuzu bekliyorum. Ve dualar ediyorum. İçimde bitmek bilmeyen bir sıkıntı. Onuda gelip burda size yansıtmamak için yazmıyordum ama tek başınada çekilmiyor hamişlik
Herkesler iyidir inşallah. Biz artık yarın alışverişe başlıycaz. Elim kolum bağlanmış gibiydi ama yeter artık demi. Herşeyin hayırlısı
Oo maşallah bebisine canim kocaman olmuşKızlaaar nasılsınız biz bugün bebisimle buluştuk her şey normalmis çok şükür koca kafam 1600 gr olmuş maşallah 3 hafta sonra izine ayrilabilirmisim allah hepimize mutlu haberler almayi nasip etsin :)
Cok sekerler canim güle güle giysin minik adambugünkü aldıklarımız. bir de polonun pantalonları vardı ama ekleyemedik
Ayyy Allah önce sağlık versin canım ama öyle bir şok yasarsam da bi süre toparlanamam sanırımBu arada kızlar geçen gün komşumun kanadada yaşayan gelini doğum yaptı. Oğulları olacaktı. Herşey hazırdı. Ama bebiş kız doğunca şok oldular
Şimdi benimde içim bi tuhaf oldu. Acabamı diyor insan. Ama sanırım doktorun yanılmasının sebebi ordaki hastaların gebelik boyunca 3-4 kere ultrasona girebilmelerinden kaynaklanıyor. Oysa ben şimdiye kadar en az 15 kere falan girmişimdir
Ay canim cok sinir oldum enistene ya hamile kadına yaptığına bakKızlar bize bişey danışacagım çok canım sıkkın kardeşim beş aylık Mersinde yaşıyor eşidemi iş geregi şehir dışında annesi eşi gelene kadar yanında kalck buarada kardeşim hamile kv diye hiç anlaşamıyr kadın sürekli telefonlarını dinliyor biz ailecek sivasta yım kardeşimin orda hiç tanıdığı yok dünde sinir krizi geçirmiş canım sıkıldı eniştemle msj attım bişey olur kendini kaybeder balkondan falan düşerse diye tartıştık annem biner gelir ağzına geleni sayar dedim çokta umrumda dedi git kime söylüyn söyle dedi ben evlerine hiç gitmedim artk bana msj atma konuşmamda senle dedim baya tartiştık ne annemin ne kız kardeşimin haberi yok eşim biliyr ana npsam çok canım sıkılıyr bana bi akıl vernn
Canım ikisi de çok sekermis eminim cok tatlı olursun bunlari giyinceKızlar ben de lohusalkk olarak bı tane su kolları tül elbıse olandan alıcam fotograf cekımı için cok tatlı duruyor bı kac kışı D gormustm cok begendım bı tane de evde daha rahat etmem için bu dıger pıjama tarzı alıcam nasıl sizce fıyatlar falan uygundur ınsallah azıcık gıyılecek nasıl olsa
Oyy çifter çifter maşallah gelsin o zaman sizeBizim gobusumuzde buyudu birden yavokulda kizimla beklerken
Canım idrar tahlilin icin bi fikrim yok. kanda da sorun yok gibi görünüyor hamilelik döneminde sonuçlar hep referans araliginda olmuyor. Moral bozacak bisey yok en güzeli doktorundan da duy aynı şeyleriEki Görüntüle 1777867 Merhaba kızlar, bugün bazı tahliller yaptırdım ama sonuçlar çok içaçıcı değil gibiaranızda yorumlayabilenler olduğunu bildiğim için size de göndermek istedim. Anlayanlar bişeyler söylerse çok sevinirim
Hahah canım çok tatlısın yaaaVeeee efsane sahalara geri döndüohh ne iyi yaptın tatlım ya
Ayy tatlım ben yokken sizler vardınız burda ben sadece demirbaş oldumHahah canım çok tatlısın yaaa
Buranın efsanesi sensin bebeğimmm. Saol varol. Ama iyiki gelmişim diyorum yineee
Teşekkür ederim canım, benim de kafamı karıştıran protein oldu, tansiyonum 11-6 idi amaCanım idrarda yanlış anlamadıysam eser miktarda yani cok az protein var sanırım .yanlıs yorumlamıyım doktoruna danış bence Kafanı karıştırmıyim ben.kanda sıkıntı yok böyle oynamalar normal.bendede böyleydi.kan seviyen iyi maşallah.
Sağol canım, ben de doktordan cvp bekliyorumCanım idrar tahlilin icin bi fikrim yok. kanda da sorun yok gibi görünüyor hamilelik döneminde sonuçlar hep referans araliginda olmuyor. Moral bozacak bisey yok en güzeli doktorundan da duy aynı şeyleri
Ah tatlım ah keşke yanımızda aynı şehirde olsaydı enazından gözün görüyor kardeşim daha 19 yaşında canım kız kardeşim yok diye asla üzülme sıkıntısı çok oluyor erkek öylemi ama bi insanda vicdan merhamet yoksa o insanda hiç bişey olmazVeeee efsane sahalara geri döndüohh ne iyi yaptın tatlım ya
Oo maşallah bebisine canim kocaman olmuş
Cok sekerler canim güle güle giysin minik adam
Ayyy Allah önce sağlık versin canım ama öyle bir şok yasarsam da bi süre toparlanamam sanırımher yesi pembe aldım kızım kızım diye seviyorum adını bile koyduk bi de erkek olursa olmaz dimi yaa geçen ay bizim zilli açmış orasını göstermişti
Ay canim cok sinir oldum enistene ya hamile kadına yaptığına bakannen gitse yanına diyecektim ama zaten gidebilecek olsa eminim hic durmazdi. Sen yine de kardesine bisey söyleme üzülmesin her gün arayıp konuş yokla moral vermeye çalış. Ah ah aileden uzakta olmak cok zor
Canım ikisi de çok sekermis eminim cok tatlı olursun bunlari giyince
Oyy çifter çifter maşallah gelsin o zaman sizeçok tatlısınız canım
Canım idrar tahlilin icin bi fikrim yok. kanda da sorun yok gibi görünüyor hamilelik döneminde sonuçlar hep referans araliginda olmuyor. Moral bozacak bisey yok en güzeli doktorundan da duy aynı şeyleri
Güzel günler güzel anneler
Bir süredir yazamıyordum. Saolsunlar @balliceviz @iremerve1990 arkadaşımız etiketlemişler,Berenebru ile NicksizYumurta mda haber verdiler. Merakınız ve ilginiz için saolun varolun canım mayıs annelerim
İyiyiz çok şükür. 27 sindeki randevumuzu bekliyorum. Ve dualar ediyorum. İçimde bitmek bilmeyen bir sıkıntı. Onuda gelip burda size yansıtmamak için yazmıyordum ama tek başınada çekilmiyor hamişlik
Herkesler iyidir inşallah. Biz artık yarın alışverişe başlıycaz. Elim kolum bağlanmış gibiydi ama yeter artık demi. Herşeyin hayırlısı
beklerler insallah hayatim. minicik minicik ayaklar, kucucuk kucuck kollar. ciksada annemize sarilsak diye sabirsizlaaaaaar. ama onlar uyucak, buyuyecek, hop zaman geciverecek. cok degil 6 hafta kalmis sunun surasindaCanim 36-37.haftada alirim diyor doktor insallah o gune kadar beklerler
Kıyamam ya yası da küçükmüşAh tatlım ah keşke yanımızda aynı şehirde olsaydı enazından gözün görüyor kardeşim daha 19 yaşında canım kız kardeşim yok diye asla üzülme sıkıntısı çok oluyor erkek öylemi ama bi insanda vicdan merhamet yoksa o insanda hiç bişey olmaz
Hoşbuldum sizin gibi tatlışş dostları buldum canım benimm
Tarsus'ta canım Of ya çaresiz olmak ne kötü hiç bu kadar daralmamıştımKıyamam ya yası da küçükmüşaslında haklısın canım ya uzakta olunca aklım kalırdı. Mersin merkezde mi kardeşin yoksa küçük bi yerde mi?
Evet ben çok memnun kaldım tatlım umarım sende kalirsinburda dün bi arkadaş aldığı pijamaları giyip paylaşmıştıPamukprncess dü sanırım yanlış hatırlamıyorsam. onun aldığı birissine sitesinden bende aldım dün hemen bir pijama takımı birde sabahlıklı ama gecelikde almak istiyorum araştırıyorum bakalım şimdilik.
Aslında burda yazıp kendimide sizide üzmek istemezdim ama sanırım dertleşmenin zamanı geldiCanım ben kaçırdım sanırım sorun neydi ki?
Böbrek sorunu vardı senin galiba ama geçiyor canım sıkma canını.
Lorenammm muhteşem dönüşle gelmiş hosgelmisHahah canım çok tatlısın yaaa
Buranın efsanesi sensin bebeğimmm. Saol varol. Ama iyiki gelmişim diyorum yineee
Canım benim çokkk geçmiş olsun. Ve çok haklısınn. Kesinlikle birbirimize çok iyi geliyoruzLorenammm muhteşem dönüşle gelmiş hosgelmisyok öyle hamilelik sıkıntısını alıp içine kapanmak, bak daha geçen gün suyum geldi sandim hastanede bile topikten ayrilmadim birbirimize iyi geliyoruz tatlım başla tabi ne kaldı ki bebişlere kavuşmaya
Tatlım yaaa bak burda çok kişiye hep aynı şey dendi ama toparliyor bebişler benim içimden geçiyor ki bu doktorlar hep en kötü ihtimali söylemek zorunda hissediyorlar, şikayet edilmemek için kendilerini garantiye alıyorlar yani, kendi doktorumda bunu açık açık görüyorum mesela.. Asacağız bunları canım en güzel zamanlarimizi üzülerek geçirmek olmaz cici cici geçirelimAslında burda yazıp kendimide sizide üzmek istemezdim ama sanırım dertleşmenin zamanı geldi
Canım aslında benim sıkıntım ve korkularım böbrek genişlemesiyle başladı. Geçer dediler. Bizde o ümitle 3 hafta bekledik. Sonraki kontrolde hem genişleme devam etmiş, hemde doktorum ikili test sonuçlarımı sorunca bide ilk çocuğumunda problem olup olmadığını deşeleyince ben şok oldum. Dedim ikili sonuçlarım iyiydi. İlk çocuğumdada çok şükür hiçbir sorun yok. Peki sizin şüphelendiğiniz bişeymi oldu diye ısrarla sorguya çektim adamı. Ben yatarken dosyamdan ikili sonuç raporlarını bulup baktı. "Hmm tamam gayet iyiymiş değerler" dedi. Ama benim içim yine rahat etmedi tabi. Kötü bir ihtimalmi varki dedim. Oda şu açıklamayı yaptı. " İçinde bulunduğun haftaya göre böbrekteki genişleme değeri 9,5 olunca yüksek kabul edilen bir değer olduğundan ikili testinin sonucunu sorma gereği duydum. Ki zaten oda iyiymiş korkacak bişey yok" dedi. Amaaa bu cevap bana yettimiii ? Hayırr
İçime kötü bir korku çöktü oturdu işte. Aslında bunu ilk defa burda açıklıyorum ama elimde olmadan kafayı yiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin canım. İşte bu yüzden ben bu kadar kötü oldum
İyiyiz tatlım bizim sıkıntımız bi nadiren bi damla kan gelmesiydi, bi de su geldi sandık ama değil dediler inşallah benim sabırsız oğluş aceleci olmazCanım benim çokkk geçmiş olsun. Ve çok haklısınn. Kesinlikle birbirimize çok iyi geliyoruz
Şimdi nasılsın peki. İyisin bir sorun yok demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?