2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım aslında beni takip eden kişi eşimin kadın doğumcu prof kuzeni. Ama ikili testimi ve detaylıyı onun arkadaşı perinatolog bir dr yaptı. O sırada Murat abide yanımızdaydı. Ben perinataloğun soruları karşısında panikleyip titremeye başlayınca Murat abi gayet soğukkanlı bir şekilde "rahat ol, ikilin gayet iyi. Biz herşeyi incelemek zorundayız sadece" dedi. Ama yokkk ben rahat olamıyorum yaaa. Tamam onlar işini yapıyor ama bizde anneyiz. Duyduğumuz herşeyi işte böyle kafaya takıyoruz
İnşallah geçsin artık şu günlerde bebişlerimize kavuşalım. Gerçekten benim hiç tadım tuzum kalmadı kuzummm

Lorenaa cim hosgeldin hayatim. insallah moralin daha iyidir. hic meraklanma bebislerimiz pek guzel buyuyecekler
Hoşbulduk canım benim. İyi olmaya geldim aranıza desemm
Açın kollarınızı sarın beni. Dualar edin. İçim pek kararmış doğrusu. Ama artık sirkelenip kendime gelmek istiyorum. Hatta yarın alışverişe çıkıp herbişeyini alıcaz yavrumun. Umarım bu bile iyi gelir. Ve en önemlisi tüm bebişlerimiz kucaklarımıza sağlıcakla mutlulukla gelir

yap tabi yaa! alisveris yap, ciciler al. umutlan, sevin, heyecanlan. zaten buraya gelerek en iyisini yapmissin. demek ki artik icine kapanip karalar baglamaktan kurtulmak, uzuntulerini savurmak istiyorsun etrafa. bu da demek oluyor ki en kisa zamanda moralin yerine gelecek Lorenaa'cigim.
valla gecen gun seni dusundum. izmire bilet bakiyordum aklimdan gectin. dedim benim lorenaa nin kizina bir cikolatali donduyma sozuum vaaaar.. soyle kordon'da, konak pier'de falan bulusuruz belki. ogluslarimiz arabalarda, senin cilli bom yan sandalyede, keyifli bir kahve iceriz belki diye... hava da guzel, miiiis gibi deniz kokusu da ohhhh! hic uzulme, o zamana kadar sorunlarimiz cooktaaaan gecmis gitmis olacak.
benimkinin de bobreklerine buyuk dediler. cok degilmis 6mm ikisi de. ama ablamin doktor bir arkadasi (radyolog kendisi), bobrekler 11mm olunca endiseleniyoruz biz simdilik cok kucuk demisler. seninkinin de o kadar degil yanilmiyorsam? benim doktora da elli kere sordum kuculmezse ne olacak diye, kuculur sen merak etme dedi. sen kendini uzme yeter dedi. amaaaan zaten benim ablamin da bir bobregi buyukmus normalden. 30 lu yaslarinin sonuna kadar anlamamislar bile... kim bilir bizim neyimiz buyuk ya da anormal? haberimiz mi var ayol? o yuzden sen hiiiic SIkma canini. oglusun saglikla huzurla dogacak insallah annesi. cuk cuk emmeye hazir hemde :)
ay kiz benimki cok ac. yemek yersem basliyor iceri de dans etmeye. hele de etli birsey yediysem tekme ustune tekme artik :) seninki de ac mi boyllee??

Evet ben çok memnun kaldım tatlım umarım sende kalirsin aslında şöyle etekli bisey de almak istiyorum, normal doğumda açılma var mı diye bakıp duruyorlarmis da
Ben netten gördüğüm kadarıyla beğendim ama umarım geldiğinde de güzel olur canım. Normal doğum düşünüyorsan zaten gecelik giymeni istiyorlarmış hastaneden hem doğum esnasinda hemde dediğin gibi kontrol açısından. Ama bazı hastaneler veriyormus gecelik tarzı bişey. Hastanenin verdiğini gitmektense evden götürmek daha iyi bence.

Canımsınnnn
Benimkide açık havaya, keyife sefaya aç sanırım teyzesi. Çünkü senin yazdığın o güzel izmir planlarını okurken hoplayıp zıplamaya başladı
Sende üzme kendini sakın. Maşallah değerleriniz epey küçük. Onlarda ya geriler ya durur annesi.
İnşallah dediğin gibi olur ve inşallah ben sadece korktuğum kendime zehir ettiğim şu günlerin acısıyla kalırımmm. Ve yine inşallah sadece böbrek büyümesidir bizim tek sorunumuz. Çünkü perinatalog doktorun ikili test sonucumu kontrol etmesi yani aklına başka ihtimaller gelmiş olması annelik yüreğimi çok acıttııı...
Neyseki şimdilik geçmek üzere
Sahi izmire geldiğinizde kordon keyfi yaparken şu sayfaları açıp okuyalım mirandacığım olurmuuu. Benim bal kızımda iki yakışıklı kardeşine ablalık yapsın bakalım.
Off gelsin bahar, gelsin bebişler...
Mutlulukla sağlıkla hayırla

Canım bak sonuclara bakmadan doktor direk acımasızca neler olabileceğini pat diye Demiş.ama neyseki çok şükür gecmiş testlerinde sıkıntı olmadığı için iyi konuşmuş.yoksa emin ol pat diye Devamını getirirdi.gön nüferah tut aklını kurcalama daha fazla.doktorlar böyle her ihtimali Söylemek zorundalar.ama korkacak birşey yokmuş çok şükür.:) hadi kendine gel tatlım :) güzel düşün.

Demi pambixciğimmm. Hep bunlar o doktorun düşüncesizliği oldu aslında. Ki normalde çok soğukkanlı olan eşim bile biran panikleyip şoka girdi. Ben sedyede yatarken ve detaylı devam ederken eşim elimi tuttu. Amanın bir baktım adam tir tir titriyor. Eller buzzz. Güya bana destek olacaktı garibim. Meğer o benden daha çok sarsılmış
Ama dediğin gibi inşallah korkulacak bişey yoktur tatlım. Rabbime emanetler tüm yavrularımız
Saol varol. Bunları kendim gibi içinde bir melek taşıyan anne arkadaşlarımdan duymak çok iyi geldi bana...

okuruz hayatim okumaz miyiz :) neyse aman bosver simdi bunlari...
guzel seylerden konusalim... isim dusunuyoruz demissin, aklinizda neler var? kizinin ismiyle uyumlu yapmayi planliyor musun?

Evet bahsetmistin canım kuzeninizden .. Bak o da demiş işte ikili de iyi sıkıntı Yok inşallah olmayacak da lorenacimmm bize diyeceksin çok tatlı ve sağlıklı bi bebişim oldu diye bunlari hep unutacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…