2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayyy yok canımm nerde ben taaa erzincanlardayım.teyzem oralarda gezmişliğim var,sadece.hayalinize katılırım artık 3G ile
Olsun kusum, ben de su anda kanadadayim. ama yolumuz ayni anda duser belki bir gun :)
izmir memleketim. yaz sonuna nasipse bizim oglusu goturucez, akraba gezmesi yapicaz... o sirada Lorenaa yi da gormek niyetindeyim. ama burdan baska arkadaslarda bize katilirsa ne mutlu oluruz, ne mutlu oluruz! :)

Olsun kusum, ben de su anda kanadadayim. ama yolumuz ayni anda duser belki bir gun :)
izmir memleketim. yaz sonuna nasipse bizim ohu glusu goturucez, akraba
Çok zor canımcım eşimin işleri yoğun yazın.bide iki çocukla direk uçakta yok.neyse siz buluşur resimleri paylaşırsınız.bizde burdan balkonumuzdan atarız resimler

okuruz hayatim okumaz miyiz :) neyse aman bosver simdi bunlari...
guzel seylerden konusalim... isim dusunuyoruz demissin, aklinizda neler var? kizinin ismiyle uyumlu yapmayi planliyor musun?

Siz karar verebildinizmi isme senin vardi aklında bikac isim sonuca varildimi benim mira kusuda merak etti vurup duruyo adaşı teyzesi

Canım boşuna canını sıkıyorsun.
Biliyorsun bizim iki anomalimiz vardı birisi böbrek birisi kalpte delikti. İki anomali bir olunca dediğin risk daha yüksek amniyosentez önerme aşamasına kadar geldik. Yaptırmadım. 20 haftaşıkken çıkmıştı bunlar. Şimdi 27.haftadayız ve iki sorun da düzelmiş durumda.
Bol bol dua et yasin oku. Her ne olursa kabulün oldugunu içine sindiğini kabul et. O aradaki haftalarda hergittiğimizde sorun devam edıyor dendikce umudumu yitirmiştim ben ama güzel şeyler de olabiliyor

Canım benim biz anneliği ucundan tatmaya başladık sen dolu dolu yaşayanlardansın. Bizler olması gereken tahlil sonucuna bile ağlarken senin doktorun o sekilde konuşmasına telaslanman cok normal. Ama doktorun baska sorun olsaydı açıkca söylerdi o yüzden annelik evhamlarini bir kenara bırakıp güzel günleri hayal etmek lazım yarın minik cimcimeyi de al yanına alışverişini yap kardeşi için kiyafet seçsin hatta ilk oyuncağını o alsın o zaman nasil da keyifleneceksin oğluşun doğduktan sonra da bu günleri hatırlayıp ah ben nasıl da boş yere üzmüşüm kendimi diye hayıflanırsın

Canım sık sık ara kardeşini konuş.kv görmezden gelsin.çok muhatap olmasın.çokmu durcak şehir dışında enişten.bide niye sinir krizi geçirmiş canım kv yüzündenmi.arada baya mesafe var canım gurbet zor valla

Siz karar verebildinizmi isme senin vardi aklında bikac isim sonuca varildimi benim mira kusuda merak etti vurup duruyo adaşı teyzesi
ahh ahh mira benim cok icimde kaldi. bi kizim olmadi ki teyzesi.. nasip! :) seninkisi adiyla buyur insallah :)

ben devin koyacagim sanirim. yani en azindan ben iyice alistim bu isime. esim biraz tereddut ediyor. o da tembellikten bir arastirma yapamadigi icin. soyle bir kac isimde kendi bulup onermek istiyor ama isim sozlugunde 6 aydir daha A yi gecebilmis degiliz. bu gidisle zaten doguma kadar anca d ye gelcek, devin de anlasiriz gibi geliyor bana

Tatlım kvdesi sürekli telefonlarını dinliyor suyu çok harcıysun diye tartışıyor kaynı elti sini dövmüş yanında ağzını burnunu kanatmış kardeşime çok korkmuş oyüzden olmuş

Adıyla yaşasın canım ıngilizce telafuzuda güzel olur sen alistir babaya zaten oda alismistir bence yoksa illaki bulurdu canım bu arada Lorenaa yazmıştı bugün kanada da yaşayan komşularının gelini ne erkek derken kız doğmuş bebe sen gordunmu p*piyi ultrasonda sana da mira gelmesin bak son dk yanlız işin şakası çok kötü olur insan ya

Walla hayatım ben kayinvalidegillere soylemedim benim adam tak diye devin dusunuyoz dedi. Sevmese anasına babasına demezdi Herhalde :)
Valla pipi niyetine bişi gösterdiler de belli olmaz tabi yine. Ama ben bebişin herşeyini unisex aldık. Bir tek kıyafetleri erkek onlaei da bagislae birine yenisini alırım canım. Ben severim valla kız çocuklarını. Başımla beraber :) :)

Canim bende tam ne oldugunu bilmiyordum.
Bobrekte buyumr oldugunda down sendromundan suphelenir dr lar o yuzden israrla ikili testi sormus sana.
Birde musadenle sana benim kizcemin hikayesini kisaca anlatmak istiyorum sana.
Hamileligimin en basindan beri kizim haftasiyla uyu,lu degildi. Gerilik arta arta suan 5 haftaya yukseldi. Dun gittigimiz kontriolde kizim 400 gr du. Suanda olmasi gerekeknse yaklasik 800. Yani yari yariya kycuk kizim. Hem boy hem kilo tum organlar. Ayrica sag bobreginde bariz buyume ve problem var. Dogumdan sonra alinma ihtimali yuksek. Birde simdi kalbinde bir sorun ghoruldu. Onun icinde onumuzdeki gunlerde kardiyolog ile gorusucez.
Dr ma bebegim dogar mi sizce diye sordum artik. Oda evet dogucak bebeginiz dedi hatta normal dogum bile yapabilirmisim.
Genetik olarak kucuk bi kiz olucak cuce olma ihtimali bile yuksek suanki duruma gore. Birazzda saglik sorunlariyla ugrasicaz gorunuse gore.
Neden yazdim bunlari ben hic umidimi kaybetmedim kizima cook guvendim onun gucune inandim.oda anlamis gibi hep daha cok tekmeledi beni.
Lutfen sende uzme kendini. Bebisin cok guclu inan kendinede bebisinede canimm

Agri nedeniyle acile gittim nst ve ultrason iyi serum verdiler gönderdiler .kızlar kasikda çok ağrım oluyor.bugün sırtımda ağrıdı

Kara kedimin günlüğünden: "Bu ne arkadaş yaaa! Bir bebek de bebek tutturdular! Eve iki de bir de torbalar dolusu eşya getiriyorlar! Kim izin verdi kardeşim size? Alın götürün bunları!! Bugün de koca bi kutu geldi, bebek arabasiymis. Bu ne ki diye içine gireyim dedim, demez olaydım! Sabit de durmuyor ki arkadaş. Annem bi ileri bi geri sürdü beni, başım döndü zor çıktım içinden... Üstüne bir de bu bebeğe kordon bağlamışlar biliyonuz mu? Bebek ne zaman acikirsa yemek yiyormuş!! Ben senelerdir popomu yırttım bir kaşık daha yaş mama almak için. Bana diyet, bebeğe kordon! Bu ne ayrımcılık!! Hani bu evin bebeği bendim?? onu bunu bilmem, en azından yatağımı sahiplendim. Geldim ortasına ohh yayildim. Yatağa da yatacak değil ya bu sıpa!!"

Eklentiler

• tmp_20696-DSC_7690760395515.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…