- 23 Ekim 2015
- 1.199
- 1.216
- 48
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.061
Ayyy yok canımm nerde ben taaa erzincanlardayım.teyzem oralarda gezmişliğim var,sadece.hayalinize katılırım artık 3G ileay parayla mi ayol :) sen de gel hayalimizeee... hep birlikte icelim kahvemizi ohhhhh! ahhahaahh
izmir yakinlarindaysan
Olsun kusum, ben de su anda kanadadayim. ama yolumuz ayni anda duser belki bir gun :)Ayyy yok canımm nerde ben taaa erzincanlardayım.teyzem oralarda gezmişliğim var,sadece.hayalinize katılırım artık 3G ile
Çok zor canımcım eşimin işleri yoğun yazın.bide iki çocukla direk uçakta yok.neyse siz buluşur resimleri paylaşırsınız.bizde burdan balkonumuzdan atarız resimlerOlsun kusum, ben de su anda kanadadayim. ama yolumuz ayni anda duser belki bir gun :)
izmir memleketim. yaz sonuna nasipse bizim ohu glusu goturucez, akraba
okuruz hayatim okumaz miyiz :) neyse aman bosver simdi bunlari...
guzel seylerden konusalim... isim dusunuyoruz demissin, aklinizda neler var? kizinin ismiyle uyumlu yapmayi planliyor musun?
Aslında burda yazıp kendimide sizide üzmek istemezdim ama sanırım dertleşmenin zamanı geldi
Canım aslında benim sıkıntım ve korkularım böbrek genişlemesiyle başladı. Geçer dediler. Bizde o ümitle 3 hafta bekledik. Sonraki kontrolde hem genişleme devam etmiş, hemde doktorum ikili test sonuçlarımı sorunca bide ilk çocuğumunda problem olup olmadığını deşeleyince ben şok oldum. Dedim ikili sonuçlarım iyiydi. İlk çocuğumdada çok şükür hiçbir sorun yok. Peki sizin şüphelendiğiniz bişeymi oldu diye ısrarla sorguya çektim adamı. Ben yatarken dosyamdan ikili sonuç raporlarını bulup baktı. "Hmm tamam gayet iyiymiş değerler" dedi. Ama benim içim yine rahat etmedi tabi. Kötü bir ihtimalmi varki dedim. Oda şu açıklamayı yaptı. " İçinde bulunduğun haftaya göre böbrekteki genişleme değeri 9,5 olunca yüksek kabul edilen bir değer olduğundan ikili testinin sonucunu sorma gereği duydum. Ki zaten oda iyiymiş korkacak bişey yok" dedi. Amaaa bu cevap bana yettimiii ? Hayırr
İçime kötü bir korku çöktü oturdu işte. Aslında bunu ilk defa burda açıklıyorum ama elimde olmadan kafayı yiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin canım. İşte bu yüzden ben bu kadar kötü oldum
Himm tarsus da küçük bi yer değil kendine kurs falan bulsa kafa dagitsa nasil olur ki canim?Tarsus'ta canım Of ya çaresiz olmak ne kötü hiç bu kadar daralmamıştım
Canım benim biz anneliği ucundan tatmaya başladık sen dolu dolu yaşayanlardansın. Bizler olması gereken tahlil sonucuna bile ağlarken senin doktorun o sekilde konuşmasına telaslanman cok normal. Ama doktorun baska sorun olsaydı açıkca söylerdi o yüzden annelik evhamlarini bir kenara bırakıp güzel günleri hayal etmek lazımAslında burda yazıp kendimide sizide üzmek istemezdim ama sanırım dertleşmenin zamanı geldi
Canım aslında benim sıkıntım ve korkularım böbrek genişlemesiyle başladı. Geçer dediler. Bizde o ümitle 3 hafta bekledik. Sonraki kontrolde hem genişleme devam etmiş, hemde doktorum ikili test sonuçlarımı sorunca bide ilk çocuğumunda problem olup olmadığını deşeleyince ben şok oldum. Dedim ikili sonuçlarım iyiydi. İlk çocuğumdada çok şükür hiçbir sorun yok. Peki sizin şüphelendiğiniz bişeymi oldu diye ısrarla sorguya çektim adamı. Ben yatarken dosyamdan ikili sonuç raporlarını bulup baktı. "Hmm tamam gayet iyiymiş değerler" dedi. Ama benim içim yine rahat etmedi tabi. Kötü bir ihtimalmi varki dedim. Oda şu açıklamayı yaptı. " İçinde bulunduğun haftaya göre böbrekteki genişleme değeri 9,5 olunca yüksek kabul edilen bir değer olduğundan ikili testinin sonucunu sorma gereği duydum. Ki zaten oda iyiymiş korkacak bişey yok" dedi. Amaaa bu cevap bana yettimiii ? Hayırr
İçime kötü bir korku çöktü oturdu işte. Aslında bunu ilk defa burda açıklıyorum ama elimde olmadan kafayı yiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin canım. İşte bu yüzden ben bu kadar kötü oldum
Canım sık sık ara kardeşini konuş.kv görmezden gelsin.çok muhatap olmasın.çokmu durcak şehir dışında enişten.bide niye sinir krizi geçirmiş canım kv yüzündenmi.arada baya mesafe var canım gurbet zor vallaKızlar bize bişey danışacagım çok canım sıkkın kardeşim beş aylık Mersinde yaşıyor eşidemi iş geregi şehir dışında annesi eşi gelene kadar yanında kalck buarada kardeşim hamile kv diye hiç anlaşamıyr kadın sürekli telefonlarını dinliyor biz ailecek sivasta yım kardeşimin orda hiç tanıdığı yok dünde sinir krizi geçirmiş canım sıkıldı eniştemle msj attım bişey olur kendini kaybeder balkondan falan düşerse diye tartıştık annem biner gelir ağzına geleni sayar dedim çokta umrumda dedi git kime söylüyn söyle dedi ben evlerine hiç gitmedim artk bana msj atma konuşmamda senle dedim baya tartiştık ne annemin ne kız kardeşimin haberi yok eşim biliyr ana npsam çok canım sıkılıyr bana bi akıl vernn
Türker sungur koycaz canım bi değişiklik olmazsa siz ne düşündünüzAhhh aminnn tatlımmm inşallahh
Bu arada isminiz bellimi annesi. Biz artık isimde konuşmaya başladık. Sanırım bugün yarında kesinleştireceğiz
Benim kizim olacakİNŞALLAH İYİ SONUÇLARIN ÇIKAR.. SENİN NEYİN OLACAKTI
ahh ahh mira benim cok icimde kaldi. bi kizim olmadi ki teyzesi.. nasip! :) seninkisi adiyla buyur insallah :)Siz karar verebildinizmi isme senin vardi aklında bikac isim sonuca varildimi benim mira kusuda merak etti vurup duruyo adaşı teyzesi
Bi söyleyim bakalım ne diycek tatlım çok saol kuzum ya tatlım eşinin ailesiyle aynı binada lar aşırı geri kafalılar herşey onlar için lüksHimm tarsus da küçük bi yer değil kendine kurs falan bulsa kafa dagitsa nasil olur ki canim?
Tatlım kvdesi sürekli telefonlarını dinliyor suyu çok harcıysun diye tartışıyor kaynı elti sini dövmüş yanında ağzını burnunu kanatmış kardeşime çok korkmuş oyüzden olmuşCanım sık sık ara kardeşini konuş.kv görmezden gelsin.çok muhatap olmasın.çokmu durcak şehir dışında enişten.bide niye sinir krizi geçirmiş canım kv yüzündenmi.arada baya mesafe var canım gurbet zor valla
ahh ahh mira benim cok icimde kaldi. bi kizim olmadi ki teyzesi.. nasip! :) seninkisi adiyla buyur insallah :)
ben devin koyacagim sanirim. yani en azindan ben iyice alistim bu isime. esim biraz tereddut ediyor. o da tembellikten bir arastirma yapamadigi icin. soyle bir kac isimde kendi bulup onermek istiyor ama isim sozlugunde 6 aydir daha A yi gecebilmis degiliz. bu gidisle zaten doguma kadar anca d ye gelcek, devin de anlasiriz gibi geliyor bana
Walla hayatım ben kayinvalidegillere soylemedim benim adam tak diye devin dusunuyoz dedi. Sevmese anasına babasına demezdi Herhalde :)Adıyla yaşasın canım ıngilizce telafuzuda güzel olur sen alistir babaya zaten oda alismistir bence yoksa illaki bulurducanım bu arada Lorenaa yazmıştı bugün kanada da yaşayan komşularının gelini ne erkek derken kız doğmuş bebe sen gordunmu p*piyi ultrasonda sana da mira gelmesin bak son dk yanlız işin şakası çok kötü olur insan ya
Hastanede gecelik daha kullanisli oluyor. Brn hastane icin gecelik alicamKızlar pijama takımı alıcaz da gecelik almayı dusunuyo musunuz lazım olur mu acaba
Canim bende tam ne oldugunu bilmiyordum.Aslında burda yazıp kendimide sizide üzmek istemezdim ama sanırım dertleşmenin zamanı geldi
Hamilelik uc evreden olusutyor canim sen ikinci evredesin odur buyuk ihtimallekızlar mrb. ayrıntılı ulrtasonumda fark ettim plasenta için grade 2 yazıyor. bu ne demek bileniniz var mı? endişelenmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?