2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım senin için park yatak daha uygun ve kullanışlı olur suanda.park yatak kullanan birçok anne var

Hemennn fikir veriyorum tatlımmm
Öncelikle kızımın bebek alışverişinde bende park yataklara karşı mesafeliydim. Hiç güzel ve şık gelmiyorlardı bana. Kesinlikle almayacaktım
Neyse başladık alışverişlere. Bu arada bizde müstakilde oturuyoruz. Yatak odamız ikinci katta. Odamıza şık ahşap bir beşik aldık. Salonada kraftın otomatik sallanan dondy modeli bir beşiğini. Bebek odasındada daha ilerde kullanacağı minik karyolası vardı. Yani hanımefendinin 3 ayrı seçeneği bulunuyordu
Derken istanbuldan annemler geldi. Dedi illa parkyatakta olsun. Ben dedim ayyyy çok çirkin onlarr
Annem dedii hayır ben alacağım torumuma
Anne sözü dinlemek şarttı oysa.
Neyse anneanne kazandı. Saolsun hediyesini aldı geldi kurdu salona. Allahımmm kraft dondy üç ay kullanıldı. Odamızdaki süslü mobilya beşik 4 ay ama o beğenmeyip burun kıvırdığım park yatağı tammmm 3,5 yıl kullandıkk
Hemde bayıla bayılaaa. Oysa bizim tamda ihtiyacımız olan şey oymuş. İki kademeliydi. İlk zamanlar üst kısmını kullandık. Sonra alt kısma geçtik.
Oyun alanı olarak bile kullanışlı.
Yazlığa gidecek olduk hop toplayıp bagaja attık. Şehirdışına babanneye gidecek olduk hopp katlayıp havaalanına koştuk ve acayip rahat ettik. Ama bide bizim şansımız markanın güzelliğiydi. Graco ismi. Dur resminide yükleyeyim. Çok sağlam, ergonomik ve derli toplu bir model. Özet olarak canım, park yatakkkk, şartt yatakkkk
Son olarak iç yatağı için biz orta sertlikte ortapedik bir yatak almıştık. Ama yine anneanne sözü dinleyip üstüne tam organik eskilerin işi yün bir yatak kullandık. Çok kalın değildi ama. Yatak pedi şeklinde. Anneciğimin yüm yataklarla ilgili tezi "yazın terletmez, kışın üşütmez"

İşte resimleri. Bizimkisi pembeli yeşilli olandı. Katlanmış halinin taşımasıda çok pratik. Diğer renklerde çok şık
Artık karar senin Şekercimm

Son düzenleme:

Daha elimize ulaşmadı canım ürün gelsin deneyeceğim yeğenimin üstünde onda kulaktan var. İkisiyle ölçüp bakarız. Hatalı olmaz umarım

İllaki kulaktan daha iyidir ama biz çok zorlandık yeğenimde. Aklı biraz ersin asla sokturmuyolar kulaklarına :) inşallah kullanmaya gerek kalmaz tabi böyle seyler ama bakalım denicez

Çok güzel olur gerçekten inşallah o günleri de görelim

Hah şöyle tatlım yaaaman her seyi kafaya takıyoruz bu güzel günlerin kıymetini bilemiyoruz insan hayatinda kac kez hamile kalır ki

Ayyy yesinler sizi hazırlık tam mi içleri dolu mu bizde böyle bebişin çantasına onunkileri koyalım benimki de ayrı çanta süper fikir

Aynı durumdayız. Ben de taşınacağım İçin bebeğime oda yapmayacağım. Yeni evimde de odasını montessori tarzı döşeyeceğim. Ben çarşıda beşikçide bambudan karyola buldum. Çok hoşuma gitti. Kendiliğinden sallanıyır. Anne yanına sabitleniyor. Bana çok kullanışlı geldi. Bambu çok sağlıklı doğal bir malzeme. Anne yanı olunca gece yatağımdan kalkmadan onu beşiğine koyabiliyor veya alabiliyor olucam. Şöyle birşey görseli. Belki siz de seversiniz. Göstereyim dedim :)

babybabycat canım Allah korusun ama aklıma kıl dönmesini getirdi bu durum bende kuyruk sokumu ağrısından anladım ve minicik bi siyah delik zoraki goruluyo içinde kıl varmış megerse ve iltihap olunca acidi çok sükûr iyiyiz ama ameliyatı şart doğumdan sonra

Ne kadar fiyatı çok beğendim canım

Canım bunlar burdan kucukmu duruyo bende aldım çanta ama benimkinin bitanesi büyük battaniye bez vs anca genis genis sigsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…