- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.241
Canım senin için park yatak daha uygun ve kullanışlı olur suanda.park yatak kullanan birçok anne varMerhaba kızlar. Dün yatak konusunda çok kafam karıştı, size bir danisayim dedim. Nasipse bebek doğduktan sonra taşınma planımız var. Yeni girmek istediğimizi evin iki katlı müstakil olmasını istiyoruz. E yakında taşınmayi planladığımız için ben şu anda bebek odası yapmama kararı almıştim. Niyetim odama bir park yatak atmakti. Yaz sonuna doğru tasindigimizda da yeni evde odasını kurar, bu park yatağı da aşağı kata koyarım, öğlen uykularını salonda benimle geçirir diye düşünmüştüm.
Lakin dün park yatak alışverişine çıktık. Ve ben yakından bakınca hiç beğenmedim. Bir kere mobilya gibi sağlam değil. Baktığım hepsi rahatlıkla sallaniyordu. İçinde ki dosegini çok rahatsız ve sert buldum. Satış görevlisi arkadaş bebeğin sert zeminde yatmasının daha sağlıklı olduğunu söyledi ama baktığım mobilya besiklerin içinde hep ortapedik gayet de rahat gözüken dosekler vardı. Şimdi de acaba park yatak hiç almasam da mobilya alıp odama mi koysam diye düşünmeye başladım. Ama o zaman da oda takımını alamayacağım çünkü şu anda yerim yok. Off park yatak kullanan arkadaşlar bir fikir verin bana nooolur!
Hemennn fikir veriyorum tatlımmmMerhaba kızlar. Dün yatak konusunda çok kafam karıştı, size bir danisayim dedim. Nasipse bebek doğduktan sonra taşınma planımız var. Yeni girmek istediğimizi evin iki katlı müstakil olmasını istiyoruz. E yakında taşınmayi planladığımız için ben şu anda bebek odası yapmama kararı almıştim. Niyetim odama bir park yatak atmakti. Yaz sonuna doğru tasindigimizda da yeni evde odasını kurar, bu park yatağı da aşağı kata koyarım, öğlen uykularını salonda benimle geçirir diye düşünmüştüm.
Lakin dün park yatak alışverişine çıktık. Ve ben yakından bakınca hiç beğenmedim. Bir kere mobilya gibi sağlam değil. Baktığım hepsi rahatlıkla sallaniyordu. İçinde ki dosegini çok rahatsız ve sert buldum. Satış görevlisi arkadaş bebeğin sert zeminde yatmasının daha sağlıklı olduğunu söyledi ama baktığım mobilya besiklerin içinde hep ortapedik gayet de rahat gözüken dosekler vardı. Şimdi de acaba park yatak hiç almasam da mobilya alıp odama mi koysam diye düşünmeye başladım. Ama o zaman da oda takımını alamayacağım çünkü şu anda yerim yok. Off park yatak kullanan arkadaşlar bir fikir verin bana nooolur!
temassız olması ölçüm hatasına neden oluyo mu ki .. aldıktan sonra kardeşim hatalı ölçer temassızları dedi, hemşir o damemnun musun sihirlikk sence hata payı olur mu ki kullanan memnun olan vardı, okudugum kadarıyla
Hangi ürün acaba eğer djital ölçerse ve ekranı arkada olansa çok iyi fiyat vermiş.
Az once inceledim de kulaktan olcen mor renkli olana 70 demisti. Burada daha uygun. Digerini kardesim kullandi bebegine dogru olcmedigini soyledi en kullanisli kulaktan dedigi icin ondan alacagim sanirim. Indirim cok iyi kacirilmaz
Çok güzel olur gerçekten inşallah o günleri de görelimEvett işte aradığımız gözü kara ve yüreği koca ilk mayıs annesini bulmuş bulunmaktayızzz
Harikasın canımmm. İnşallah yapıcaz bu buluşmayı. Çok seviniriz gelebilen herkesler gelebilirseeee
Bu arada kuyruk sokumundaki ağrı sanırım hamilelikte normal olan ağrılardandı. Yinede çok geçmiş olsun tatlım
Aynen canim kırk yılda bir denk geliyor isteVayy çok iyi almissintrendyolda da bugün 12 TL ye gordum bak ama kararsız kaldım
Hah şöyle tatlım yaaTatlım benim, nasılda güzel anlamışsın hissettiklerimi
Gerçekten öyle. Annelik bambaşka bir duygu. Hele yaşanmış, tadına bakılıp hayran kalınmış annelik...
Belkide bu kadar sarsılmamın sebebi budur. Evladın kıymetini ve sevgisinin tadını biliyor olmamdır. Ama haklısın canım. Artık evhamlar kalsın bir kenarda. Şu son 2,5 ayın tadını çıkarayım
Hep beraberrr çıkaralım inşallahhh
Oda çok güzelmiş canım.inşallah tatlım:)Maşallah canımm çok güzel bir isim. Adıyla doğsunda büyüsün inşallah
Bizde Ali Sencer koyacağız inşallah
Haklisin tatlımAynen canim kırk yılda bir denk geliyor iste12tl de cok iyi bence ebebekten daha pahaliya almıştım ben. Bi de ucuz olanlari evde falan giyersin nasil olsa sık sık degistirecegiz terleyecegimiz icin
Canım kv süreklimi yanınızda.he öyleyse bile minik torunu için oda değiştirmezmi acabaMaalesef canım,öbür odamızda kayınvalidem var.bu odada yavrumuza kaldı
Küçük bir spor cantamız vardı ona benim esyaları koydum canim, daha önce paylaştığım bebek bakim cantasina da minigimin kıyafetlerini koydumHaklisin tatlımvaliz aldın mi
Ayyy yesinler sizi hazırlık tam mi içleri dolu muKüçük bir spor cantamız vardı ona benim esyaları koydum canim, daha önce paylaştığım bebek bakim cantasina da minigimin kıyafetlerini koydum
Ay dur onlarin fotosunu da paylasayim tam olsunEki Görüntüle 1779390
İnşallah güzelce kullanacaginiz gün hayırlısıyla gelir bitanemKüçük bir spor cantamız vardı ona benim esyaları koydum canim, daha önce paylaştığım bebek bakim cantasina da minigimin kıyafetlerini koydum
Ben 4 seneye yakın kullandım canım gerçekten çok kullanışlımiranda_1986 tatlimmmm bende park yatak alacağım inan baya kullaniliyo
Merhaba kızlar. Dün yatak konusunda çok kafam karıştı, size bir danisayim dedim. Nasipse bebek doğduktan sonra taşınma planımız var. Yeni girmek istediğimizi evin iki katlı müstakil olmasını istiyoruz. E yakında taşınmayi planladığımız için ben şu anda bebek odası yapmama kararı almıştim. Niyetim odama bir park yatak atmakti. Yaz sonuna doğru tasindigimizda da yeni evde odasını kurar, bu park yatağı da aşağı kata koyarım, öğlen uykularını salonda benimle geçirir diye düşünmüştüm.
Ne kadar fiyatı çok beğendim canımAynı durumdayız. Ben de taşınacağım İçin bebeğime oda yapmayacağım. Yeni evimde de odasını montessori tarzı döşeyeceğim. Ben çarşıda beşikçide bambudan karyola buldum. Çok hoşuma gitti. Kendiliğinden sallanıyır. Anne yanına sabitleniyor. Bana çok kullanışlı geldi. Bambu çok sağlıklı doğal bir malzeme. Anne yanı olunca gece yatağımdan kalkmadan onu beşiğine koyabiliyor veya alabiliyor olucam. Şöyle birşey görseli. Belki siz de seversiniz. Göstereyim dedim :)Eki Görüntüle 1779392
Ne kadar fiyatı çok beğendim canım
Canım bunlar burdan kucukmu duruyo bende aldım çanta ama benimkinin bitanesi büyük battaniye bez vs anca genis genis sigsin diyeKüçük bir spor cantamız vardı ona benim esyaları koydum canim, daha önce paylaştığım bebek bakim cantasina da minigimin kıyafetlerini koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?