2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben çok memnunum canım hatta aldığım markanın yerinden aradılar hastanelerede biz hep bundan veriyoruz dediler.öbürleriyle gece filan ölçmesi çok zor.bence ölçümündede bi sıkıntı yok.

Evet detaylar cok önemli Kafamı kurcalıyor.ben havasız ortamda hiç duramam.bebe
Min odasıda arkada minnacık camı var Dışarıya değilde apartman boşluğuna bakıyor uff
Ay canım odayı değiştirme imkanın yokmu.güneş girmesi önemli yoksa çok hasta olur allah korusun.hava yok güneş yok.bunlar önemli bebiş için tatlım

Merhaba kızlar. Dün yatak konusunda çok kafam karıştı, size bir danisayim dedim. Nasipse bebek doğduktan sonra taşınma planımız var. Yeni girmek istediğimizi evin iki katlı müstakil olmasını istiyoruz. E yakında taşınmayi planladığımız için ben şu anda bebek odası yapmama kararı almıştim. Niyetim odama bir park yatak atmakti. Yaz sonuna doğru tasindigimizda da yeni evde odasını kurar, bu park yatağı da aşağı kata koyarım, öğlen uykularını salonda benimle geçirir diye düşünmüştüm.
Lakin dün park yatak alışverişine çıktık. Ve ben yakından bakınca hiç beğenmedim. Bir kere mobilya gibi sağlam değil. Baktığım hepsi rahatlıkla sallaniyordu. İçinde ki dosegini çok rahatsız ve sert buldum. Satış görevlisi arkadaş bebeğin sert zeminde yatmasının daha sağlıklı olduğunu söyledi ama baktığım mobilya besiklerin içinde hep ortapedik gayet de rahat gözüken dosekler vardı. Şimdi de acaba park yatak hiç almasam da mobilya alıp odama mi koysam diye düşünmeye başladım. Ama o zaman da oda takımını alamayacağım çünkü şu anda yerim yok. Off park yatak kullanan arkadaşlar bir fikir verin bana nooolur!

90da rahat ediyorsan alabilirsin canim. Ben kapli olanla atletlerden birini ebebekten aldim canim. Digerlerini de burda tesadüfen bi magazada buldum 10ar tlye aldim ucuz buldum ya o yüzden atletlerden biri 90 biri 95
Vayy çok iyi almissin trendyolda da bugün 12 TL ye gordum bak ama kararsız kaldım

Canim ben park yatak almadım satış görevlisinin söylediği seyi onaylayacagim. Bebeklerin 0-2 yaş arası sert yatakta yatması gerekiyormus. Biz de ahsap beşik aldık icine cift tarafli bir yatak aldık bi yüzü 0-2yaş icin sert diger yüzü 2 yasindan sonra kullanmak icin daha yumuşak. Bir de yenidogana ortopedik ve visco önermiyorlar. Bulabilirsen yarı ortopedik bir yatak al

okuruz hayatim okumaz miyiz :) neyse aman bosver simdi bunlari...
guzel seylerden konusalim... isim dusunuyoruz demissin, aklinizda neler var? kizinin ismiyle uyumlu yapmayi planliyor musun?
Evet evet hadi birazda güzel şeylerden konuşalım tabiii
Şimdi Mirandacımm ben ne istemezsem o biter burnumun dibinde. Yada başka bir deyişle büyük konuşmak hiç iyi gelmiyor bana
Şöyleki ben baştan beri çocuklarda iki isime karşıydım. Mesela kesinlikle çocuğuma iki isim vermeyecektim. Çünkü öğretmenlik yaptığım dönemde birçok öğrencim iki isimliydi ve bunun sıkıntısı öğrenci-öğretmen olarak karşılıklı yaşıyorduk. Ama gel görki kızıma iki isim vermek zorunda kaldık. Adı Dilber Hale...
Dilber babanneciğimin adı. Ben çocukken kendisine söz vermiştim. Babannecim ilerde kızım olursa senin adını koyucam bennn diye
Ki babannem çok şükür hayatta. İsmini koydum kızıma, oda gördü memnun oldu. Hale ismide babasıyla benim isimlerimizden derleme toplama bir isim oldu. Haticenin HA sı Leventin LE si derken elimizde çok güzel bir isim vardı. Bundanda vazgeçemedik. Mecbur iki isim koyduk. Ama olsun, iyiki bu ismi vermişiz diyorum şimdi
Gelelim oğlumun isminin ablasının ismiyle uyumlu olup olmaması meselesine. Ben aslında bu konudada çok aykırıyım. Kesinlikle benzer uyumlu isimler olmasın dedim ama yine büyük konuştum. Uyumlu olması için özel bir çaba göstermeden kendi kendine uydu bu seferde. Kısmetse oğlumuzun adı Ali Sencer olacak.

Dilber- Sencer kendiliğinden uydu yeminle
Ayyy birdaha büyük konuşanın diline eşek arısı soksun emiiii

Son düzenleme:
Ayyy evet evett Berenebru cuğum ve tüm mayıs annelerimmm. Hepinizi izmire bekleriz Mirandacığımla beraber
Mayıs bebeleride tanışsın kaynaşsın böylece hem demiii. Allahım o günleride göstersin bizeeee
AMİN...

Canım benim şükürler olsun sizin durumunuz düzeldi. Darısı bizim başımıza gerçekten. Hep dua ediyorum hepimiz için. İnşallah bu kadar içten dualarla, sağlıkla mutlulukla alacağız yavrularımızı kucağımıza
Gün geçtikçe dahada çok inanıyorum buna

Tatlım benim, nasılda güzel anlamışsın hissettiklerimi
Gerçekten öyle. Annelik bambaşka bir duygu. Hele yaşanmış, tadına bakılıp hayran kalınmış annelik...
Belkide bu kadar sarsılmamın sebebi budur. Evladın kıymetini ve sevgisinin tadını biliyor olmamdır. Ama haklısın canım. Artık evhamlar kalsın bir kenarda. Şu son 2,5 ayın tadını çıkarayım
Hep beraberrr çıkaralım inşallahhh

Kızlar iyi tatiller alışveriş e tam gaz devam anlaşılan al al bitmiyor valla küçücükler ama :) benim bebek için oda kıyafet puset araba hersey ama hersey tamam kendime bir tane birsey almadım tedirginim:)))) ne lohusa kıyafeti ne emzirme sütyeni hicbirseyim yok henüz bi türlü çıkamadık inşallah sorun olmaz :)

Canım benimmmm zaten hayranım sana ve anneliğine inannn
Hatta ne zaman ağlama krizine girsem ve çıkamasam, yada ümitsizliğe kapılıp kendimi paralasam hemen sen geliyorsun aklıma ve güç alıyorum senin inancından. Eşime bile bahsettim minik ama güçlü Defnemizden. Dahası onun güpgüçlü annesinden
İnşallah Rabbim senin bu sabrının karşılığını verecek ve Defneciğim bu zamana kadar olduğu gibi buzamandan sonrada her güçlüğün üstesinden gelecek.
Bende artık işin kabullenme ve tevekkül kısmındayım çok şükür. Rabbim cümleten güldürsün yüzümüzü

Evett işte aradığımız gözü kara ve yüreği koca ilk mayıs annesini bulmuş bulunmaktayızzz
Harikasın canımmm. İnşallah yapıcaz bu buluşmayı. Çok seviniriz gelebilen herkesler gelebilirseeee
Bu arada kuyruk sokumundaki ağrı sanırım hamilelikte normal olan ağrılardandı. Yinede çok geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…