- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.221
Canım ben kendi bedenimi aldım onlar geniş oluyor zaten sende öyle yap daha büyüğü kötü dururkızlar emzirme sütyeni bedenini nasıl seçeceğiz biz
90da rahat ediyorsan alabilirsin canim. Ben kapli olanla atletlerden birini ebebekten aldim canim. Digerlerini de burda tesadüfen bi magazada buldum 10ar tlye aldimBende şimdi 85-90 kullanıyorum o zaman 90/mi alsamnerden aldın tatlım
Ben çok memnunum canım hatta aldığım markanın yerinden aradılar hastanelerede biz hep bundan veriyoruz dediler.öbürleriyle gece filan ölçmesi çok zor.bence ölçümündede bi sıkıntı yok.temassız olması ölçüm hatasına neden oluyo mu ki .. aldıktan sonra kardeşim hatalı ölçer temassızları dedi, hemşir o damemnun musun @sihirlikk sence hata payı olur mu ki kullanan memnun olan vardı, okudugum kadarıyla
Ay canım odayı değiştirme imkanın yokmu.güneş girmesi önemli yoksa çok hasta olur allah korusun.hava yok güneş yok.bunlar önemli bebiş için tatlımEvet detaylar cok önemli Kafamı kurcalıyor.ben havasız ortamda hiç duramam.bebe
Min odasıda arkada minnacık camı var Dışarıya değilde apartman boşluğuna bakıyoruff
Ben çok memnunum canım hatta aldığım markanın yerinden aradılar hastanelerede biz hep bundan veriyoruz dediler.öbürleriyle gece filan ölçmesi çok zor.bence ölçümündede bi sıkıntı yok.
Vayy çok iyi almissin90da rahat ediyorsan alabilirsin canim. Ben kapli olanla atletlerden birini ebebekten aldim canim. Digerlerini de burda tesadüfen bi magazada buldum 10ar tlye aldimucuz buldum ya o yüzden atletlerden biri 90 biri 95
Aynen bende büyük alıp kötü görünmesinden korktum tatlimCanım ben kendi bedenimi aldım onlar geniş oluyor zaten sende öyle yap daha büyüğü kötü durur
Canim ben park yatak almadım satış görevlisinin söylediği seyi onaylayacagim. Bebeklerin 0-2 yaş arası sert yatakta yatması gerekiyormus. Biz de ahsap beşik aldık icine cift tarafli bir yatak aldık bi yüzü 0-2yaş icin sert diger yüzü 2 yasindan sonra kullanmak icin daha yumuşak. Bir de yenidogana ortopedik ve visco önermiyorlar. Bulabilirsen yarı ortopedik bir yatak alMerhaba kızlar. Dün yatak konusunda çok kafam karıştı, size bir danisayim dedim. Nasipse bebek doğduktan sonra taşınma planımız var. Yeni girmek istediğimizi evin iki katlı müstakil olmasını istiyoruz. E yakında taşınmayi planladığımız için ben şu anda bebek odası yapmama kararı almıştim. Niyetim odama bir park yatak atmakti. Yaz sonuna doğru tasindigimizda da yeni evde odasını kurar, bu park yatağı da aşağı kata koyarım, öğlen uykularını salonda benimle geçirir diye düşünmüştüm.
Lakin dün park yatak alışverişine çıktık. Ve ben yakından bakınca hiç beğenmedim. Bir kere mobilya gibi sağlam değil. Baktığım hepsi rahatlıkla sallaniyordu. İçinde ki dosegini çok rahatsız ve sert buldum. Satış görevlisi arkadaş bebeğin sert zeminde yatmasının daha sağlıklı olduğunu söyledi ama baktığım mobilya besiklerin içinde hep ortapedik gayet de rahat gözüken dosekler vardı. Şimdi de acaba park yatak hiç almasam da mobilya alıp odama mi koysam diye düşünmeye başladım. Ama o zaman da oda takımını alamayacağım çünkü şu anda yerim yok. Off park yatak kullanan arkadaşlar bir fikir verin bana nooolur!
Hadi bak gel sonra da neler aldın onları göster bize tatlimHayırlı pazarlar anneler ve tatlı bebişler
Gerçi nerdeyse günde bitmek üzere ama neyse
Geçmişe bir bakıp geleyim
Evet evet hadi birazda güzel şeylerden konuşalım tabiiiokuruz hayatim okumaz miyiz :) neyse aman bosver simdi bunlari...
guzel seylerden konusalim... isim dusunuyoruz demissin, aklinizda neler var? kizinin ismiyle uyumlu yapmayi planliyor musun?
Ayyy evet evettOlsun kusum, ben de su anda kanadadayim. ama yolumuz ayni anda duser belki bir gun :)
izmir memleketim. yaz sonuna nasipse bizim oglusu goturucez, akraba gezmesi yapicaz... o siradaLorenaa yi da gormek niyetindeyim. ama burdan baska arkadaslarda bize katilirsa ne mutlu oluruz, ne mutlu oluruz! :)
Canım benim şükürler olsun sizin durumunuz düzeldi. Darısı bizim başımıza gerçekten. Hep dua ediyorum hepimiz için. İnşallah bu kadar içten dualarla, sağlıkla mutlulukla alacağız yavrularımızı kucağımızaCanım boşuna canını sıkıyorsun.
Biliyorsun bizim iki anomalimiz vardı birisi böbrek birisi kalpte delikti. İki anomali bir olunca dediğin risk daha yüksek amniyosentez önerme aşamasına kadar geldik. Yaptırmadım. 20 haftaşıkken çıkmıştı bunlar. Şimdi 27.haftadayız ve iki sorun da düzelmiş durumda.
Bol bol dua et yasin oku. Her ne olursa kabulün oldugunu içine sindiğini kabul et. O aradaki haftalarda hergittiğimizde sorun devam edıyor dendikce umudumu yitirmiştim ben ama güzel şeyler de olabiliyor
Tatlım benim, nasılda güzel anlamışsın hissettiklerimiCanım benim biz anneliği ucundan tatmaya başladık sen dolu dolu yaşayanlardansın. Bizler olması gereken tahlil sonucuna bile ağlarken senin doktorun o sekilde konuşmasına telaslanman cok normal. Ama doktorun baska sorun olsaydı açıkca söylerdi o yüzden annelik evhamlarini bir kenara bırakıp güzel günleri hayal etmek lazımyarın minik cimcimeyi de al yanına alışverişini yap kardeşi için kiyafet seçsin hatta ilk oyuncağını o alsın o zaman nasil da keyifleneceksin oğluşun doğduktan sonra da bu günleri hatırlayıp ah ben nasıl da boş yere üzmüşüm kendimi diye hayıflanırsın
Maşallah canımm çok güzel bir isim. Adıyla doğsunda büyüsün inşallahTürker sungur koycaz canım bi değişiklik olmazsa siz ne düşündünüz
Canım benimmmm zaten hayranım sana ve anneliğine inannnCanim bende tam ne oldugunu bilmiyordum.
Bobrekte buyumr oldugunda down sendromundan suphelenir dr lar o yuzden israrla ikili testi sormus sana.
Birde musadenle sana benim kizcemin hikayesini kisaca anlatmak istiyorum sana.
Hamileligimin en basindan beri kizim haftasiyla uyu,lu degildi. Gerilik arta arta suan 5 haftaya yukseldi. Dun gittigimiz kontriolde kizim 400 gr du. Suanda olmasi gerekeknse yaklasik 800. Yani yari yariya kycuk kizim. Hem boy hem kilo tum organlar. Ayrica sag bobreginde bariz buyume ve problem var. Dogumdan sonra alinma ihtimali yuksek. Birde simdi kalbinde bir sorun ghoruldu. Onun icinde onumuzdeki gunlerde kardiyolog ile gorusucez.
Dr ma bebegim dogar mi sizce diye sordum artik. Oda evet dogucak bebeginiz dedi hatta normal dogum bile yapabilirmisim.
Genetik olarak kucuk bi kiz olucak cuce olma ihtimali bile yuksek suanki duruma gore. Birazzda saglik sorunlariyla ugrasicaz gorunuse gore.
Neden yazdim bunlari ben hic umidimi kaybetmedim kizima cook guvendim onun gucune inandim.oda anlamis gibi hep daha cok tekmeledi beni.
Lutfen sende uzme kendini. Bebisin cok guclu inan kendinede bebisinede canimm
Evett işte aradığımız gözü kara ve yüreği koca ilk mayıs annesini bulmuş bulunmaktayızzzGünaydın kızlar dun gece kuyruk sokumuma dehşet bı agrı gırdı Allah'tan sabah kalktığım da yoktu yuruyemeyım bıle bu aradaLorenaa miranda_1986 oyle izmir gezmesi olursa bende gelırım doğumdan sonra hıc üsenmem ne guzel olur başıkesır e yakın nasılsa
Maalesef canım,öbür odamızda kayınvalidem var.bu odada yavrumuza kaldıAy canım odayı değiştirme imkanın yokmu.güneş girmesi önemli yoksa çok hasta olur allah korusun.hava yok güneş yok.bunlar önemli bebiş için tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?