- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.201
Güle güle kullanın tatlimkızlar ben silikon gögüs ucu, cam biberon aventin ve amzik tutucu (8tl), yan yatış yastığı (21 di sanırım) ve etekli lohusa pijamasını da aldım (37), chicco tırnak bakım seti (45 ti sanırım) trendyoldan
yanlış yazdın sanırım güzelikallah kullanmayı nasip etmesin demişsin bence o daha iyi olabilir ya bi aceleyle aldım umarım memnun kalırım temazssız olan banyo suyunu dahi ölçüyo bakalım
UZUN KOLLU ETEKLİ Bİ GECELİK TATLIMM VALLA 3 TAKIM OLDU ARTIKGüle güle kullanın tatlimetekli lohusa takımı dedigin lohusa geceligi mi baska bisey mi canim
Evet detaylar cok önemli Kafamı kurcalıyor.ben havasız ortamda hiç duramam.bebegünaydın canım :) ayşe önerin kitabında yazıyodu yanlış hatırlamıyosam hava alan duvar kağıtları var pahalı oluyo biraz daha olursa ondan olmalıymış.boya da keza öyle.yerler parke olmalıymış çok halıyla boğmamak lazımmış o da hava almıyo ve daha mikrobikmiş.
ayy bitanecikkk teyzessiiiYok canim bilerek öyle yazdim çınar ateslenmesin sende kullanmak zorunda kalma diyebanyosu icin almistim ben termometre canim evin isisini olcende yataginda takili memnun kalirsin canim herkesin kullanimina göre degisiyor bence bu tarz urunler
Bende olmadı tek duvara kağıt yapabilirim.odamızın havalandırma kısmı düşündürüyor beni.camı apartman boşluğuna BAKIYOR çünküçünkür
Biz kullanıcaz canım ama öyle fonksiyonlu bişey almadık. Standartduvar kağıdı ama bizim hava alan bi oda zaten. Odamız biraz kuçuk halısını da minik alcam dekorasyon amaçlı. Sorun olmaz sanırım odanın tam merkezi yerinde cam var açtığımız zaman kolaylıkla havalanabiliyo
ooo sizin işler bitti maşallahBitti bile bi hışımla oturup yaptım hepsini eşim yardım etmek istedi ona bile vermedimoohh ne güzel canım maşallah önemli işler bitti sizin biz daha dolap ve çantayı almadık sanırım bu hafta alışverişsiz geçicek onlarıda aldıkmı öyle yıkayıp hazırlıcam nasipse..bizim bugün odası boyandı mis oldu bana kalsa dolabı falan da hallettircektim ama kociş kendini bekleme moduna almış hiç vermediği tepkiyi verdi ilk defa yarınmı doğcak bu çocuk dedi neyse bu haftalık affediyorum ankaraya gitti geldi yoruldu diye
ayy bitanecikkk teyzessiiigüzel demişssin sanırım bu oda ısısı ve suyu filan da ölçüyo denyip görürüz
Normalde kullandiginizin bir buyugunu alin diyor satanlarkızlar emzirme sütyeni bedenini nasıl seçeceğiz biz
kızlar emzirme sütyeni bedenini nasıl seçeceğiz biz
Canım bana göre daha çok iş var sanki geç kalcaz gibi geliyo bi an önce hepsi bitsin beklemeye geçelim artık istiyorumooo sizin işler bitti maşallahbende eşime ne desem hemen daha 2 ay var deyip duruyo, gününü belirledin heralde dedim kendi de araştırmak istiyo ama zamanı olmuyo bende pat pat alıyorum daha eksik çok valla her ay bi 300 tl küçük şeyler alınıyo, büyükleri kaldı bizde de yatak malzemeleri, oyun parkı. anakucağı-oto koltuğu gibi..
Güzelmiş tatlım güle güle giyUZUN KOLLU ETEKLİ Bİ GECELİK TATLIMM VALLA 3 TAKIM OLDU ARTIKbunu da olurda normal doğumda açılma var mı diye gelip bakar veya doğum sırasında lazım olursa diye istedim kargo ücreti de yok
Canim ben normalde zayiflarsam 80 biraz kilo alirsam 85 kullanirim simdi artık desteksiz 95e basladımkızlar emzirme sütyeni bedenini nasıl seçeceğiz biz
Bende şimdi 85-90 kullanıyorum o zaman 90/mi alsamCanim ben normalde zayiflarsam 80 biraz kilo alirsam 85 kullanirim simdi artık desteksiz 95e basladımemzirme sutyenlerini(biri kaplı digeri klasik) 95 aldım daha fazla büyümesini beklemiyorum küçülürse de emzirme atletim var 1 tane 90, 2 tane 95 beden. Ben bu sekilde aldım canim
Teşekkürler güzelimmmmGüzelmiş tatlım güle güle giyonu da trendyoldan mı aldın?
Aynen haklisin tatlım ben sadece büyükleri iki uç hafta sonraya bırakıp küçükleri bitirmeye çalışacağım tek basımaCanım bana göre daha çok iş var sanki geç kalcaz gibi geliyo bi an önce hepsi bitsin beklemeye geçelim artık istiyorumama eşimdede bu hafta bi tembellik var neyse dedim artık bu haftalık boş geçsin bakalım sonraki hafta görüşüz asıl önemli olanlar senin o yavaş yavaş aldıkların diğer dediğin büyük eşyaları biz önceden markalarını belirleyip 1 günde halletmiştik sizde öyle yaparsınız tatlım
Kullandigimizin bi beden ustunu alalım o zamanCanim ben normalde 80 kullaniyorum 85 aldim emzirme atletini ve sutyenini zaten emzirmeye baslayinca yavas yavas iniyormus
Doğum ani filan da kullanırım terzi acaba önü az açıp düğme taksa da olmaz mi ki acabaHepsinin tek cihazla olmasi güzelmis canim inşallah begenerek kullanirsin. Geceliginde guzelmis güle güle giy ama sanki emzirmek icin acilmiyor demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?