2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayy benim aklımda antalya kalmış ya o zaman sen yine de uzun kollu alsan iyi olur canim dogum zamani soguk olur herhalde hava. Senin agirlasip yorulacagin esinin aklina gelmiyor demek ki canim?
Unutmus belliki.
Ben suan bile asiri yorgun ve agir hissediyuorum nolcak bakalim.
Aynen canim uzun kollu alsam daha iyi olucak gibi.
Oglyumda tulum hic kullanamadim pratik gelemdi bana ama yinede tulumu fazla alasim var. Seviyroum cok tulumlari

Tamam teşekkürler tavsiyelrin isime cok yarayacak.İzinli olduğum zaman uğraşacak şey olur bana da iyi olur
Rica edeim canim aynen bos kalinca vakit gecmek bilmiyor oyalanacak biseyler lazim
Burun aspiratör ü 0 3 ay kullanılır mı acep ben onu almadım. . Kaldı ki hastaneyegötüreceksek alayım
Ben her ihtimale karşı aldım cantama. bebegin burnu tikanirsa ememez o zaman da beslenemez bence burun Aspiratörü sart hastanede lazim olmasa bile evde mutlaka bulundurman gerekir
Ay canım çok soru sordum ama. Simdiden yikayip koysak çantaya ki ben sizden gerideyim çantada kokmaz mi çamaşırlar
Canım sonucta yıkanmış kurumus ve utulenmis çamaşır onlar kokacagini zannetmiyorum. Ama sen biraz daha bekleyip öyle hazirlayabilirsin. Ben artık 70 günden geriye saymaya başlıyorum o yüzden erkenden hazirladim

Babasiyla gezen bebe candiiirr.
Oglum cok asiri memeciydi. Yapisik yasadik bi sure. Gerci suanda da bana hala coj duskun ama ayri kalabikiyrouz

Cok şükür canım birkac küçük eksik dışında her sey hazir onlar da kalsa bile hemen 5dkda hazirlanacak seyler sen de halledersin canım tecrubelisin en azindan daha iyi becerirsin valizleri kapatınca kafam rahatladı resmen ya darısı hazirlamayanlara artik

Burun tikanma hastanede biz yasadik canim. Gece nobetci cocuk dr u mudahale etmisti. Siringa vermisti burnuna skmamiz icin burun spreyi. Ne korkmustuk birden tikanivermisti.

Unutmus belliki.
Ben suan bile asiri yorgun ve agir hissediyuorum nolcak bakalim.
Aynen canim uzun kollu alsam daha iyi olucak gibi.
Oglyumda tulum hic kullanamadim pratik gelemdi bana ama yinede tulumu fazla alasim var. Seviyroum cok tulumlari
Tabi oğlu büyüdü ya unuttu hemenay ben tulumlara bayiliyorum o yüzden her boy aldım zor da olsa kullanirim cok tatlı oluyor bebisler

Tabi oğlu büyüdü ya unuttu hemenay ben tulumlara bayiliyorum o yüzden her boy aldım zor da olsa kullanirim cok tatlı oluyor bebisler
Aynen canim cokj sirin oluyorlsr.
Ama bnim kurtlu oglan nasil basariyorsa cikiyprdu ayaklarindan tulumlar
Tulumun ustune corap giydiriyodum yine ayni.tulumun ayaklari baska yerde benim oghlanin ayaklar baska yerde. Ondan vazgecmistim tulymdan

Arkadaşlar fikirlerinizi alabilirmiyim? Hediyelik sabun, kapı süsü, takı kutusu yasa takı yastığı

Eklentiler

• image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 87
  • image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 70
  • image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 71
  • image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 81
Adıyla büyüsün hayatım. Bence birbirine uyumlu olmasida güzel olmuş ablasıyla. Biz üç kardeş isimlerimiz hep e harfi ile başlıyor ve ben bunun bize bir bağ kattigina inanmisimdir hep. :)

NicksizYumurta pambix Lorenaa gebito Pamukprncess neff1316
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Park yatak konusunda içimi rahatlattiniz. O zaman ben orijinal planla devam edip tasinana kadar park yatak kullanıyorum.

Lorenaacim benim baktığım modeller de Graco marka. Sanırım o amerikan markası ve burada çok yaygin. Beğendiklerimin bir tanesi sanırım senin post ettiğin mavili grili olanın aynısı. Ben bunların katlanabildigini biliyordum ama bu kadar küçüldüğünü tahmin etmemiştim. Sen resmini gösterince internetten videolarına baktım. Eğer çok ağır olmazsa Türkiye ye annemin evine bile getirebilirim bavul içinde!

Ay çok teşekkür ederiz hayatimm! O zaman ben size hemen hali hazırda doğmuş bebeklerimin resmini atayım. Kara kuzumla sarı aslanım :) ikisini de ben doğurmadim ama doğurmuş kadar sevdim ne yalan söyliyeyim :)
Demir de benim kedimle birlikte büyüdü sayılır. Her yaz ayrılmaz ikililer.
O geldi mi benim kara dana beni tanımaz. Pes pese koşar oyunlar oynarlar. İnşallah bebisle de öyle olacak kedim. Gerçi şimdi az bozuluyoruz eve gelen eşyalar yüzünden ama... Tanıyınca farklı olacaktır.

Eklentiler

• tmp_26884-DSC_7617-1103019166.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 113

Beklesin beklesin az daha ne kaldi surada 70 gün sonra dogsun yaramaz ela baharimiz
Aynen canim ben artik memlekete gidince hazirlarim yoksa yarisi burda yarisi orda kafam karisir bir iki eksik var onlari gitmeden halledersem yetecek banada sonra geriye kaldi beklemesi ayy en guzelinu sona biraktik galiba herseyi hazirlayip beklemek gibisi yokmus

miranda_1986 canim ben bastan beri hep park yatak istemistim nedendir bilinmez hosuma gidiyor her model degil ama birkac kisininde onerdigi gibi graco markayi cok begeniyordum ama bir park yatak icin fiyati pahali gelmisti bana ama o kadar icten istemisimki kampanya denk geldi ve aldim kurdum bu modelde sadece bu rengi var dediler ama benimde hosuma gitti bu rengi acikcasi eve gelince diger yataklara göre daha ufak ve derli toplu durmasi cok hosuma gidiyor buda kurulmus fotografi odasinda ben icine yatak olarak pamuk yatak aldim bebekler icin en cok onerilen yatak oydu inşallah bende kizimda memnun kaliriz hem besikten hem yatagindan

Eklentiler

• IMG_20160211_213842.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 117
Günaydın guzel hamisler ve topigimizin tatli minnak bebisleri Artik sabah kalkip okula gitmek cok zor olmaya basladi ama 11martta izne ayrilicam insallah biraz daha beklemeliyim Hayirli haftalar

Az kalmis canim gercekten sonrasinda doguma kadar dinlenirsin hayirlisi ile iyi dersler

Anladım güzellik ben 85rahat kullanılabiliyorum 90 az büyük geliyo demek ki bende 90 kullanabilirim sanırım bu da evde giyilebilir ev sicak olursa şimdi taşınacağımiz için tahmin de yurutemedim ama bebiş için de sıcak ev lazım bakalım senin aldığını da görmek isterdim bak

Günaydın kızlar
Haftasonu annemdeydim giremedim nete hiç.
İnşallah her şey yolundadır hayatınızda.
Sabah sabah uyandım bir baktım yine kilo almışım. Şu an +9 dayım ve 2 kilosunu son iki haftada aldım.
Sabah erken geliyorum, uyanamıyorum kahvaltı yapmak için okulda da ancak poğaça,tost vb şeyler var. Hep hamur yüzünden kilo aldım çok moralim bozuldu. Evde olsam demek ki daha az kilo alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…