- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.301
Unutmus belliki.Ayy benim aklımda antalya kalmış yao zaman sen yine de uzun kollu alsan iyi olur canim dogum zamani soguk olur herhalde hava. Senin agirlasip yorulacagin esinin aklina gelmiyor demek ki canim?
Rica edeim canim aynen bos kalinca vakit gecmek bilmiyor oyalanacak biseyler lazimTamam teşekkürler tavsiyelrin isime cok yarayacak.İzinli olduğum zaman uğraşacak şey olur bana da iyi olur
Ben her ihtimale karşı aldım cantama. bebegin burnu tikanirsa ememez o zaman da beslenemez bence burun Aspiratörü sart hastanede lazim olmasa bile evde mutlaka bulundurman gerekirBurun aspiratör ü 0 3 ay kullanılır mı acep ben onu almadım. . Kaldı ki hastaneyegötüreceksek alayım
Canım sonucta yıkanmış kurumus ve utulenmis çamaşır onlar kokacagini zannetmiyorum. Ama sen biraz daha bekleyip öyle hazirlayabilirsin. Ben artık 70 günden geriye saymaya başlıyorum o yüzden erkenden hazirladimAy canım çok soru sordum ama. Simdiden yikayip koysak çantaya ki ben sizden gerideyim çantada kokmaz mi çamaşırlar
Babasiyla gezen bebe candiiirr.Canim gözün aydın sen tamamsin darısı başımıza artık bende eşime söylüyordum çantaları hazırlamak lazım diye daha dur diyo acele etme ama haftaya beşik gelsin silip yerleştirip altındaki cekmecelerine yıkayıp yerlestircem bizimde spor bi çanta var onu kendime siyah bi sırt cantamiz var onuda kızıma yapcam esimde takar diye sağolsun takmak konusunda benden hevesli ayrica sırf kendi takmak istiyor diye siyah bi kanguru alcaz kızı alıp parka gitçekmiş yaza beni de evde birakcakmis başbaşa vakit gecirceklermis ben 9aydir berabermisim beni kiskandiriyor aklınca halbuki benim hosuma gidiyor ilgilenmesi benim şaşkın kocam
Cok şükür canım birkac küçük eksik dışında her sey hazir onlar da kalsa bile hemen 5dkda hazirlanacak seylerNicksizYumurta tatlım herşeyin hazır seninde oh oh maşallah hamarat anne tatlım ben kendi çantamı tam hazırlamadım oda bitse süper olcak darısı sizlere kızlar çanta hazırlıkları biz bitirdik keyiflerdeyiz
Burun tikanma hastanede biz yasadik canim. Gece nobetci cocuk dr u mudahale etmisti. Siringa vermisti burnuna skmamiz icin burun spreyi. Ne korkmustuk birden tikanivermisti.Rica edeim canim aynen bos kalinca vakit gecmek bilmiyor oyalanacak biseyler lazim
Ben her ihtimale karşı aldım cantama. bebegin burnu tikanirsa ememez o zaman da beslenemez bence burun Aspiratörü sart hastanede lazim olmasa bile evde mutlaka bulundurman gerekir
Canım sonucta yıkanmış kurumus ve utulenmis çamaşır onlar kokacagini zannetmiyorum. Ama sen biraz daha bekleyip öyle hazirlayabilirsin. Ben artık 70 günden geriye saymaya başlıyorum o yüzden erkenden hazirladim
Tabi oğlu büyüdü ya unuttu hemenUnutmus belliki.
Ben suan bile asiri yorgun ve agir hissediyuorum nolcak bakalim.
Aynen canim uzun kollu alsam daha iyi olucak gibi.
Oglyumda tulum hic kullanamadim pratik gelemdi bana ama yinede tulumu fazla alasim var. Seviyroum cok tulumlari
Canim hasta bezi hastanede veriyolar ama yinede almak lazim. Normal ped dogum sonrasi kanama ixin kullanisli degil.Canım çok sagolda depend ne demek lohusa camasirimi onu marketlerde satiliyomu onu alsak ped yada hasta bezi almaya gerek varmi yoruyorum seni ama
Aynen canim cokj sirin oluyorlsr.Tabi oğlu büyüdü ya unuttu hemenay ben tulumlara bayiliyorum o yüzden her boy aldım zor da olsa kullanirim cok tatlı oluyor bebisler
Adıyla büyüsün hayatım. Bence birbirine uyumlu olmasida güzel olmuş ablasıyla. Biz üç kardeş isimlerimiz hep e harfi ile başlıyor ve ben bunun bize bir bağ kattigina inanmisimdir hep. :)Evet evet hadi birazda güzel şeylerden konuşalım tabiii
Şimdi Mirandacımm ben ne istemezsem o biter burnumun dibinde. Yada başka bir deyişle büyük konuşmak hiç iyi gelmiyor bana
Şöyleki ben baştan beri çocuklarda iki isime karşıydım. Mesela kesinlikle çocuğuma iki isim vermeyecektim. Çünkü öğretmenlik yaptığım dönemde birçok öğrencim iki isimliydi ve bunun sıkıntısı öğrenci-öğretmen olarak karşılıklı yaşıyorduk. Ama gel görki kızıma iki isim vermek zorunda kaldık. Adı Dilber Hale...
Dilber babanneciğimin adı. Ben çocukken kendisine söz vermiştim. Babannecim ilerde kızım olursa senin adını koyucam bennn diye
Ki babannem çok şükür hayatta. İsmini koydum kızıma, oda gördü memnun oldu. Hale ismide babasıyla benim isimlerimizden derleme toplama bir isim oldu. Haticenin HA sı Leventin LE si derken elimizde çok güzel bir isim vardı. Bundanda vazgeçemedik. Mecbur iki isim koyduk. Ama olsun, iyiki bu ismi vermişiz diyorum şimdi
Gelelim oğlumun isminin ablasının ismiyle uyumlu olup olmaması meselesine. Ben aslında bu konudada çok aykırıyım. Kesinlikle benzer uyumlu isimler olmasın dedim ama yine büyük konuştum. Uyumlu olması için özel bir çaba göstermeden kendi kendine uydu bu seferde. Kısmetse oğlumuzun adı Ali Sencer olacak.
Dilber- Sencer kendiliğinden uydu yeminle
Ayyy birdaha büyük konuşanın diline eşek arısı soksun emiiii
Ay çok teşekkür ederiz hayatimm! O zaman ben size hemen hali hazırda doğmuş bebeklerimin resmini atayım. Kara kuzumla sarı aslanım :) ikisini de ben doğurmadim ama doğurmuş kadar sevdim ne yalan söyliyeyim :)Iyi aksamlar annisler ve onlardan daha tatlı bebislerve tatlı kedicikler :) bugün kediler gunuymus miranda_1986 @babybabycat ve kedi besleyen bilmedigim diğer kedi sever kizlar sizin özellikle gününüz kutlu olsun evde sizin kadar heyecanla bebek kardeşlerini bekleyen kedicikleri minciklayin benim yerimede
Aynen kuzucum yaa cok şükür hazırladık her şeyi bekleyecegiz artık mümkünse vaktinde gelsin küçük hanım anasi gibi 8 aylık falan dogmaya kalkmasin da
Darısı başına artık tatlim sen de bitirdin bircok seyi sadece cantaya koyması kaldıkolaylık olsun diye 2 çanta yaptım ben Nasıl olsa ben tasimayacagim
Günaydın guzel hamisler ve topigimizin tatli minnak bebisleriArtik sabah kalkip okula gitmek cok zor olmaya basladi ama 11martta izne ayrilicam insallah biraz daha beklemeliyim Hayirli haftalar
Anladım güzellik ben 85rahat kullanılabiliyorum 90 az büyük geliyo demek ki bende 90 kullanabilirimAynen canim aldigin yerde deneyebilirsen daha rahat alirsin ebebekde ben denedim az buyuktu ama dedim biraz daha sutlenince buyurse denk gelir dedim
Acar canim büyük ihtimalle ben dogum yada dogumdan sonrada kullanmak icin onden cift tarafli acilir aldim geceligi severimde cok batmazsa evdede giyerim spor birsey aldim zaten eskisehir'de olmasa fotosunu koyardim ama ne yazikki yanimda degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?