2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Aynen canim 90 almak ideal bencee senin icin erkek bebekleri pek sicagi sevmez derler büyükler canim ama yinede hasta olmamasi icin sicak olmasi gerekir bencede rahatlikla giyersin evdede hastanedede eskisehire donunce gec olur belki ama sana cekip atarim canim benim

Umarım canım. Kilo çok önemli değil, ama hareketlerim kısıtlanıyor bariz şekilde ve hareketsiz kalıp doğumu zorlaştırmaktan çekiniyorum. Bakalım bizim durum ne olacak

slm kızlar, sizler ne güzel 8 - 9 kilodan bahsediyorsunuz, ben tam tamına 15 kilo aldım ki asıl kilo alacağımız aylar 7 ve 8 aylar olacak, sanırım doğuma yakın bi 20 kilo fazlam olur. ama dert etmiyorum çünkü ilk hamileliğimde tecrübe ettim emzirme döneminde bütün kilolar eriyip gidiyor, heleki yanınızda anne kayınvalide gibi bir yardım edeniniz yoksa bütün her şey size kalıyor ve hamilelikten önceki kiloya dönüveriyorsunuz.

güzel haberlerle gel canm ela bahara selamlar

Hadi bakalım inşallah canım benim 2li rakamlar şans getirsin sana cok kolay hizlica geciversin bu günler

Günaydın kızlar,

haftasonu hep bel agrısı ile geçti dün gece de tüm gece dön dön uykusuzum. çalışmak cidden çok zor olmaya başladı. bu hafta da eşim şehir dışında. arabayı ben kullanmak zorundayım. bir de trafik var ki aman allahım.
off bu hafta sağ salim bir geçse. çok iyi olacak.

bu arada kilolardan bahseden olmuş ben 16 kilo sanırım rekorlardayım. her hafta 1 kilo alıyordum nasıl oldu ise geçen hafta sadece 100 gr almışım. cidden hareketlerim kısıtlanmaya başladı. resmen yerimden kalkamıyorum. ayakta olunca tamam da kalkabilmek işkence.

allah hepimize kolaylık versin. 32. haftamın dolmasını dört gözle bekliyorum

Loğusa malzemem tamam ama etekli gecelik pijama için trendyolda bi bakın size haber vereyim dedim
Canım kaç pijama kaç gecelik aldın? Ben bi gecelik aldım, bi tane daha alsam mı bilemedim. Doğum öncesi,sancı için beklerken de ayrı bir gecelik alsam iyi olur gibi. Sık sık muayene olacağımız iiçin gecelik rahat oluyormuş. O totosu açık hastene önlüklerini hiççç sevmiyorumm.

Aynen tatlım seninki mayıs sonu zatennyetistirirsin
Inşallah kuzum ya her yer bembeyaz oldu yine
Randevumuz saat 1de bakalım küçük hanım neler yapıyor

Tabii sen daha deneyimlisindir. Ben kiloları veremem diye tedirgin değilim, yavaş hareket ediyorum doğumum zor olur, doğuramam diye korkuyorum.

Tabii sen daha deneyimlisindir. Ben kiloları veremem diye tedirgin değilim, yavaş hareket ediyorum doğumum zor olur, doğuramam diye korkuyorum.
Canım inşallah Allahım bir nefeste doğum yapmayı nasip eder.Benim arkadaşım 23 kilo almıştı ama 4 kilo ağırlığında nur topu gibi kızını normal doğumla kucağına aldı.Ben ilk hamileliğimde ilk günden doğuma kadar normal doğsun diye yürüyüşler egzersizler yaptım, yediğime içtiğime dikkat ettim ama gel görki benim oğlan doğmak istemedi 41. suni sancı ile normal doğurayım dedim açılma olmayınca mecbur sezeryana aldılar, gönül normal doğumdan yana ama bünye buna elvermedi.

yaa evet öyle diyorlar emzirirken gidiyormuş kilolar ama lavininde dediği gibi benimde korkum hareketlerimin kısıtlanması ve doğumda sorun oluşturması.

Tabii ki her şey kısmetten geçiyor. Yoksa elbette hepimizin normal ya da sezeryan bir tercihi var. Ben normalde de uzun boylu, iri kemikli biri değilim belki de o yüzden beni zorluyor bu kilo alımı.

Tatlım Ben uzun rahat bir tane aldım önünü terziye kestirip düğme taktiracam bi de üclü önü düğmeli bir takım ve komple önü düğmeli bir ikili takım, 3 takımım var güzellik şimdilik gecelikli olan eteği baya diz altı rahat olurum dediğin gibi açılma var mı diye bakıp bakıp duracakları için lazım olur

Hadi bakalım inşallah canım benim 2li rakamlar şans getirsin sana cok kolay hizlica geciversin bu günler

İnşallah canim yaa gecen hafta bildigin gecmek bitmedi bana tempoya alistim sanirim evde olunca gecmedi hafta bir turlu bundan sonra cabuk gecer inşallah

Burda da durum böyle bahar geldi derken kış geri geldi yagmurr_damlasi bildiğin kara kış moduna girdik
Eki Görüntüle 1779906

Ayyy baya baya geri gelmis kış eskilerin dedigi gercek olacak yine sanirim mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir hesabi olacak bu senede bizim burasi gunesli yine sanirim artik buraya kar yagmazda ancak soguk ve yagmur yagar her zamanki İstanbul havasi dikkat et bitanem aman hasta felan olma sıkı giyin disari cikarken

Aynen tatlım seninki mayıs sonu zatennyetistirirsin
Inşallah kuzum ya her yer bembeyaz oldu yine
Randevumuz saat 1de bakalım küçük hanım neler yapıyor

Aynen canim yetisir elbet herseyin vakti ve zamani vardir ayy merakla bekliyoruz haberlerini bakalim bu doktorun ne diyecek sorularimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…