- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.341
Anladım güzellik ben 85rahat kullanılabiliyorum 90 az büyük geliyo demek ki bende 90 kullanabilirimsanırım bu da evde giyilebilir ev sicak olursa şimdi taşınacağımiz için tahmin de yurutemedim ama bebiş için de sıcak ev lazım bakalım senin aldığını da görmek isterdim bak
canım biz seninle aynı gidiyoruz geçen günde yorumunu okudum demiştim ya 8 kilo aldım demiştin bende o zaman 8 kilo almıştım şimdi 9a dayandım. ben poğaça simit falan da yemiyorum sabahları ama yarım ekmeğe tost yapıyorum onun etkisi olabilir :) dün yine araştırdım baya bazı kesim son aylarda çok kilo aldıklarını bazı kesimde son aylarda hızlı kilo alımlarının durduğunu ancak bebişlerinin sağlıklı bir şekilde kilo almaya devam ettiğini yazmışlar. umarım biz ikinci grupta oluruz :)
Geçmiş olsun canım ya cok kötü olursan doktora git bu hastalık cabuk gecmiyorkizlar bende nezle oldum,hapsirmaktan bogazlarim tahris olduburnum silmekten acidi 1 gunde uff cok fena.gozlerim yasariyor burnum. genzim yaniyoooo
slm kızlar, sizler ne güzel 8 - 9 kilodan bahsediyorsunuz, ben tam tamına 15 kilo aldım ki asıl kilo alacağımız aylar 7 ve 8 aylar olacak, sanırım doğuma yakın bi 20 kilo fazlam olur. ama dert etmiyorum çünkü ilk hamileliğimde tecrübe ettim emzirme döneminde bütün kilolar eriyip gidiyor, heleki yanınızda anne kayınvalide gibi bir yardım edeniniz yoksa bütün her şey size kalıyor ve hamilelikten önceki kiloya dönüveriyorsunuz.canım biz seninle aynı gidiyoruz geçen günde yorumunu okudum demiştim ya 8 kilo aldım demiştin bende o zaman 8 kilo almıştım şimdi 9a dayandım. ben poğaça simit falan da yemiyorum sabahları ama yarım ekmeğe tost yapıyorum onun etkisi olabilir :) dün yine araştırdım baya bazı kesim son aylarda çok kilo aldıklarını bazı kesimde son aylarda hızlı kilo alımlarının durduğunu ancak bebişlerinin sağlıklı bir şekilde kilo almaya devam ettiğini yazmışlar. umarım biz ikinci grupta oluruz :)
güzel haberlerle gel canmGünaydın güzel annişleer ve tatlı bebişleeeerrr
Gece kar yagmaya başlamıştı bembeyaz bir güne uyandık
Bugün günlerden Ela Baharı görmeye çalışma günü. Görme yazmadım bizim inatcı yine yüzünü kapatır kesinbakalım 1 haftada annenin aldigi kilodan o da nasibini aldı mı
Herkese mutlu haftalar çalışan anneler Allah size güç ve sabır versin
Canım eminim ise yarar ben basit olanlardan aldım. otribebeyi kullanamam ben midem bulanırOtribebe almayı dusunuyorum ama işe yarar mi inşallah yarar ama @neff1316 burun tıkanıklığı bebişlerde çok zordur
Hadi bakalım inşallah canım benimGünaydin güzel anneler ve tatlis bebisler.Saglikli mutlu güzel haberler alacagimiz bir hafta bizlerin olsun. Bebislerimizin pol tekmelerini hissedelim inşallah.
Kizimla bizde 99'dan geri sayima basladik inşallah zamanini bekler benim cimcime 2'li rakamlar daha bir güzel mis tekli rakamlarida gorelim hep beraber inşallah
Canım kaç pijama kaç gecelik aldın? Ben bi gecelik aldım, bi tane daha alsam mı bilemedim. Doğum öncesi,sancı için beklerken de ayrı bir gecelik alsam iyi olur gibi. Sık sık muayene olacağımız iiçin gecelik rahat oluyormuş. O totosu açık hastene önlüklerini hiççç sevmiyorumm.Loğusa malzemem tamam ama etekli gecelik pijama için trendyolda bi bakın size haber vereyim dedim
Aynen tatlım seninki mayıs sonu zatennyetistirirsinAynen bitanem o yuzden rahatim birazda zaten hersey hazir olunca cantaya koymasi kolay olur zaten nisan da geri donmus olurum baya vaktim var zaten dogumada gittikten sonrada
Anam kış gerimi geldisaglikli güzel haberlerle gel tatlim doktordan ve dikkatli gidin gelin ela bahari bol bol gorursun inşallah nazlanmaz
slm kızlar, sizler ne güzel 8 - 9 kilodan bahsediyorsunuz, ben tam tamına 15 kilo aldım ki asıl kilo alacağımız aylar 7 ve 8 aylar olacak, sanırım doğuma yakın bi 20 kilo fazlam olur. ama dert etmiyorum çünkü ilk hamileliğimde tecrübe ettim emzirme döneminde bütün kilolar eriyip gidiyor, heleki yanınızda anne kayınvalide gibi bir yardım edeniniz yoksa bütün her şey size kalıyor ve hamilelikten önceki kiloya dönüveriyorsunuz.
Teşekkürler teyzesi öpüyoruz senigüzel haberlerle gel canmela bahara selamlar
Canım inşallah Allahım bir nefeste doğum yapmayı nasip eder.Benim arkadaşım 23 kilo almıştı ama 4 kilo ağırlığında nur topu gibi kızını normal doğumla kucağına aldı.Ben ilk hamileliğimde ilk günden doğuma kadar normal doğsun diye yürüyüşler egzersizler yaptım, yediğime içtiğime dikkat ettim ama gel görki benim oğlan doğmak istemedi 41. suni sancı ile normal doğurayım dedim açılma olmayınca mecbur sezeryana aldılar, gönül normal doğumdan yana ama bünye buna elvermedi.Tabii sen daha deneyimlisindir. Ben kiloları veremem diye tedirgin değilim, yavaş hareket ediyorum doğumum zor olur, doğuramam diye korkuyorum.
yaa evet öyle diyorlar emzirirken gidiyormuş kilolar ama lavininde dediği gibi benimde korkum hareketlerimin kısıtlanması ve doğumda sorun oluşturması.slm kızlar, sizler ne güzel 8 - 9 kilodan bahsediyorsunuz, ben tam tamına 15 kilo aldım ki asıl kilo alacağımız aylar 7 ve 8 aylar olacak, sanırım doğuma yakın bi 20 kilo fazlam olur. ama dert etmiyorum çünkü ilk hamileliğimde tecrübe ettim emzirme döneminde bütün kilolar eriyip gidiyor, heleki yanınızda anne kayınvalide gibi bir yardım edeniniz yoksa bütün her şey size kalıyor ve hamilelikten önceki kiloya dönüveriyorsunuz.
Tabii ki her şey kısmetten geçiyor. Yoksa elbette hepimizin normal ya da sezeryan bir tercihi var. Ben normalde de uzun boylu, iri kemikli biri değilim belki de o yüzden beni zorluyor bu kilo alımı.Canım inşallah Allahım bir nefeste doğum yapmayı nasip eder.Benim arkadaşım 23 kilo almıştı ama 4 kilo ağırlığında nur topu gibi kızını normal doğumla kucağına aldı.Ben ilk hamileliğimde ilk günden doğuma kadar normal doğsun diye yürüyüşler egzersizler yaptım, yediğime içtiğime dikkat ettim ama gel görki benim oğlan doğmak istemedi 41. suni sancı ile normal doğurayım dedim açılma olmayınca mecbur sezeryana aldılar, gönül normal doğumdan yana ama bünye buna elvermedi.
Tatlım Ben uzun rahat bir tane aldım önünü terziye kestirip düğme taktiracamCanım kaç pijama kaç gecelik aldın? Ben bi gecelik aldım, bi tane daha alsam mı bilemedim. Doğum öncesi,sancı için beklerken de ayrı bir gecelik alsam iyi olur gibi. Sık sık muayene olacağımız iiçin gecelik rahat oluyormuş. O totosu açık hastene önlüklerini hiççç sevmiyorumm.
Tatlım ayyy nasıl desem ağzımiza gelen birşey olmaz yaCanım eminim ise yarar ben basit olanlardan aldım. otribebeyi kullanamam ben midem bulanır
Hadi bakalım inşallah canım benim2li rakamlar şans getirsin sana cok kolay hizlica geciversin bu günler
Burda da durum böylebahar geldi derken kış geri geldi yagmurr_damlasi bildiğin kara kış moduna girdik
Eki Görüntüle 1779906
Aynen tatlım seninki mayıs sonu zatennyetistirirsin
Inşallah kuzum ya her yer bembeyaz oldu yine
Randevumuz saat 1de bakalım küçük hanım neler yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?