2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Şimdi bieE="karabibereren, post: 45282442, member: 714655"]Günaydın arkadaşlar. Kızım Sürekli gece boyu tekmeledi ve sürekli meshanema vurdu durdu. Aranızda böyle olan varmı. Bir sorun olur mu acaba=?[/QUOTE]
Gunaydin Simdi bir aşağı bir yukarı geliyorlar yerleri geniş sadece bol bol WC gidersin merak etme

Hep hamur şeker tuzdan böyle oluyoz canım bende şimdiye kadar haftada 1kilo aldım maalesef izne ayrilnca rahatlatacaz

Aynen tatlım cok şükür bi de dogum telasina ay cantama ne koyacaktim telaşı eklemeyecegiz senin daha vaktin var kuzum gidince yetisir hepsi nasil olsa anneanne ordakileri yıkayıp ütüleyip hazır edecek sadece cantaya koymasi kalacak

Burun tikanma hastanede biz yasadik canim. Gece nobetci cocuk dr u mudahale etmisti. Siringa vermisti burnuna skmamiz icin burun spreyi. Ne korkmustuk birden tikanivermisti.
Ay ben hic dayanamıyorum canim minicikler nasıl acilir o burunama mecburen onlar icin güçlü olup yapmak gerekiyor

Aynen canim cokj sirin oluyorlsr.
Ama bnim kurtlu oglan nasil basariyorsa cikiyprdu ayaklarindan tulumlar
Tulumun ustune corap giydiriyodum yine ayni.tulumun ayaklari baska yerde benim oghlanin ayaklar baska yerde. Ondan vazgecmistim tulymdan
Ay cidden maşallahı var oğluşun nasil beceriyor o ayaklari ordan çıkarmayı belki de sıcağı sevmiyor demistin ya yavrucak sıkıya gelemiyordur

Arkadaşlar fikirlerinizi alabilirmiyim? Hediyelik sabun, kapı süsü, takı kutusu yasa takı yastığı
Canım bence hepsi güzel

canım biz seninle aynı gidiyoruz geçen günde yorumunu okudum demiştim ya 8 kilo aldım demiştin bende o zaman 8 kilo almıştım şimdi 9a dayandım. ben poğaça simit falan da yemiyorum sabahları ama yarım ekmeğe tost yapıyorum onun etkisi olabilir :) dün yine araştırdım baya bazı kesim son aylarda çok kilo aldıklarını bazı kesimde son aylarda hızlı kilo alımlarının durduğunu ancak bebişlerinin sağlıklı bir şekilde kilo almaya devam ettiğini yazmışlar. umarım biz ikinci grupta oluruz :)

Günaydın güzel annişleer ve tatlı bebişleeeerrr
Gece kar yagmaya başlamıştı bembeyaz bir güne uyandık
Bugün günlerden Ela Baharı görmeye çalışma günü. Görme yazmadım bizim inatcı yine yüzünü kapatır kesin bakalım 1 haftada annenin aldigi kilodan o da nasibini aldı mı
Herkese mutlu haftalar çalışan anneler Allah size güç ve sabır versin

Aynen canim skintiya gelemiyodu oglum hala da oyle

kizlar bende nezle oldum,hapsirmaktan bogazlarim tahris oldu burnum silmekten acidi 1 gunde uff cok fena.gozlerim yasariyor burnum. genzim yaniyoooo

Günaydin güzel anneler ve tatlis bebisler. Saglikli mutlu güzel haberler alacagimiz bir hafta bizlerin olsun. Bebislerimizin pol tekmelerini hissedelim inşallah.

Kizimla bizde 99'dan geri sayima basladik inşallah zamanini bekler benim cimcime 2'li rakamlar daha bir güzel mis tekli rakamlarida gorelim hep beraber inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-22-07-42-36.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 47
Otribebe almayı dusunuyorum ama işe yarar mi inşallah yarar ama neff1316 burun tıkanıklığı bebişlerde çok zordur

Aynen bitanem o yuzden rahatim birazda zaten hersey hazir olunca cantaya koymasi kolay olur zaten nisan da geri donmus olurum baya vaktim var zaten dogumada gittikten sonrada

Anam kış gerimi geldi saglikli güzel haberlerle gel tatlim doktordan ve dikkatli gidin gelin ela bahari bol bol gorursun inşallah nazlanmaz

kizlar bende nezle oldum,hapsirmaktan bogazlarim tahris oldu burnum silmekten acidi 1 gunde uff cok fena.gozlerim yasariyor burnum. genzim yaniyoooo

Gecmis olsun canim ihlamur balli ilik suya felan hemen baslada cok ilerlemesin havalar yeniden soguyacak sanirim herkes kar var diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…