- 4 Kasım 2015
- 276
- 376
- 18
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.321
Günaydın arkadaşlar. Kızım Sürekli gece boyu tekmeledi ve sürekli meshanema vurdu durdu. Aranızda böyle olan varmı. Bir sorun olur mu acaba=?
Hep hamur şeker tuzdan böyle oluyozGünaydın kızlar
Haftasonu annemdeydim giremedim nete hiç.
İnşallah her şey yolundadır hayatınızda.
Sabah sabah uyandım bir baktım yine kilo almışım. Şu an +9 dayım ve 2 kilosunu son iki haftada aldım.
Sabah erken geliyorum, uyanamıyorum kahvaltı yapmak için okulda da ancak poğaça,tost vb şeyler var. Hep hamur yüzünden kilo aldım çok moralim bozuldu. Evde olsam demek ki daha az kilo alıyorum.
Aynen tatlım cok şükür bi de dogum telasina ay cantama ne koyacaktim telaşı eklemeyecegizBeklesin beklesin az daha ne kaldi surada 70 gün sonra dogsun yaramaz ela baharimiz
Aynen canim ben artik memlekete gidince hazirlarim yoksa yarisi burda yarisi orda kafam karisir bir iki eksik var onlari gitmeden halledersem yetecek banadasonra geriye kaldi beklemesi ayy en guzelinu sona biraktik galiba herseyi hazirlayip beklemek gibisi yokmus
Ay ben hic dayanamıyorum canim minicikler nasıl acilir o burunBurun tikanma hastanede biz yasadik canim. Gece nobetci cocuk dr u mudahale etmisti. Siringa vermisti burnuna skmamiz icin burun spreyi. Ne korkmustuk birden tikanivermisti.
Ay cidden maşallahı var oğluşun nasil beceriyor o ayaklari ordan çıkarmayıAynen canim cokj sirin oluyorlsr.
Ama bnim kurtlu oglan nasil basariyorsa cikiyprdu ayaklarindan tulumlar
Tulumun ustune corap giydiriyodum yine ayni.tulumun ayaklari baska yerde benim oghlanin ayaklar baska yerde. Ondan vazgecmistim tulymdan
Canım bence hepsi güzelArkadaşlar fikirlerinizi alabilirmiyim? Hediyelik sabun, kapı süsü, takı kutusu yasa takı yastığı
canım biz seninle aynı gidiyoruz geçen günde yorumunu okudum demiştim ya 8 kilo aldım demiştin bende o zaman 8 kilo almıştım şimdi 9a dayandım. ben poğaça simit falan da yemiyorum sabahları ama yarım ekmeğe tost yapıyorum onun etkisi olabilir :) dün yine araştırdım baya bazı kesim son aylarda çok kilo aldıklarını bazı kesimde son aylarda hızlı kilo alımlarının durduğunu ancak bebişlerinin sağlıklı bir şekilde kilo almaya devam ettiğini yazmışlar. umarım biz ikinci grupta oluruz :)Günaydın kızlar
Haftasonu annemdeydim giremedim nete hiç.
İnşallah her şey yolundadır hayatınızda.
Sabah sabah uyandım bir baktım yine kilo almışım. Şu an +9 dayım ve 2 kilosunu son iki haftada aldım.
Sabah erken geliyorum, uyanamıyorum kahvaltı yapmak için okulda da ancak poğaça,tost vb şeyler var. Hep hamur yüzünden kilo aldım çok moralim bozuldu. Evde olsam demek ki daha az kilo alıyorum.
Ay merak ettim simdi prensesin odasınıGünaydın hanimlar..nasılsiniz nasıl kar yağdı herbtaraf beyaz... okuldayız bizde. Haftasonu yazamadim hiç odasini aldik kizimizin temizle yerlestir sil supur yoğun geçti. En son haliyle paylaşırim öpüyorumm
yok canim ya.zaten kucuk odalar cocuklarin kaderidirCanım kv süreklimi yanınızda.he öyleyse bile minik torunu için oda değiştirmezmi acaba
Aynen canim skintiya gelemiyodu oglum hala da oyleAy ben hic dayanamıyorum canim minicikler nasıl acilir o burunama mecburen onlar icin güçlü olup yapmak gerekiyor
Ay cidden maşallahı var oğluşun nasil beceriyor o ayaklari ordan çıkarmayıbelki de sıcağı sevmiyor demistin ya yavrucak sıkıya gelemiyordur
Canım bence hepsi güzel
Otribebe almayı dusunuyorum ama işe yarar mi inşallah yarar amaAy ben hic dayanamıyorum canim minicikler nasıl acilir o burunama mecburen onlar icin güçlü olup yapmak gerekiyor
Ay cidden maşallahı var oğluşun nasil beceriyor o ayaklari ordan çıkarmayıbelki de sıcağı sevmiyor demistin ya yavrucak sıkıya gelemiyordur
Canım bence hepsi güzel
Aynen tatlım cok şükür bi de dogum telasina ay cantama ne koyacaktim telaşı eklemeyecegizsenin daha vaktin var kuzum gidince yetisir hepsi nasil olsa anneanne ordakileri yıkayıp ütüleyip hazır edecek sadece cantaya koymasi kalacak
Günaydın güzel annişleer ve tatlı bebişleeeerrr
Gece kar yagmaya başlamıştı bembeyaz bir güne uyandık
Bugün günlerden Ela Baharı görmeye çalışma günü. Görme yazmadım bizim inatcı yine yüzünü kapatır kesinbakalım 1 haftada annenin aldigi kilodan o da nasibini aldı mı
Herkese mutlu haftalar çalışan anneler Allah size güç ve sabır versin
kizlar bende nezle oldum,hapsirmaktan bogazlarim tahris olduburnum silmekten acidi 1 gunde uff cok fena.gozlerim yasariyor burnum. genzim yaniyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?