2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Ohh saglikli gunlerde giysin annesi çınar aldiklarinin hepsini

Saglikli güzel gunlerde kullanin canim aldiklarinizi.

Ayy cok güzel gozukyorsun canim benim maşallah sana tulumda cok yakismis bende gecenlerde gordum lcw'da ama denemesi zor geldi alsammi acaba diye dusunuyorum. Yarin güzel haberlerle gel inşallah bizimde yarin kontrolumuz var bakalim bizde haberler nasil olacak

Amin canım benim evet yaa daha dün mercimekti bunlar ne ara büyüdüler o sertlikler daha yakın hissettiriyor dimi canım ben kafasına ya da ayagina denk gelirsem hemen oksuyorum sanki ona dokunuyormusum gibi

Amin canım benim evet yaa daha dün mercimekti bunlar ne ara büyüdüler o sertlikler daha yakın hissettiriyor dimi canım ben kafasına ya da ayagina denk gelirsem hemen oksuyorum sanki ona dokunuyormusum gibi
Aynen mıncıklayasımmm geliyooo azcik siktigim da oluyo dayanamıyorum ayy doğsa ne yapariz kmbilir

Çok teşekkürler canım kaydettim gidince ilk oraya uğruyacam inş

Kızlar size ilk kez duyacağınız birşey söylemem lazimmm.. Yanı ben ilk kez duydum anne b veya a grubu kandan olunca, baba da 0 (sıfir) grubu olunca . bizim mudurun kızını 1 hafta hastanede tutmuşlar .. Bebek yavaş yavaş sütten zehirlenebilirmiş olurmuş diye Allah korusun ben paylasayim da sizle

Ayyy çalışmak artık gerçekten zorluyor yaa şimdi mola alıp içeri geçtim ayaklarımı uzattım nasıl zonkluyorlar oturarak çalışıyorum ama belime de sancı giriyor merak ediyorum daha ne kadar dayanabileceğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…